#Her türlü katkıyı vereceğimizi söylüyoruz

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977 03:10

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

Sancak - Gel Artık 02:55

Sancak - Gel Artık

Bilsen nasıl dayandığımı, sensiz her gece uyandığımı. Gelsen, ya da bir gülsen yeter. Unuttun mu sana inandığımı? Öğrendim sensiz yürümeyi ve seni sensiz sevmeyi. Bir tek sensiz gülmeyi yapamıyorum, gel artık. Bir avuç ..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Future - Super Trapper 03:49

Future - Super Trapper

Super Trapper The top come out the lamb cause I'm a super trapper My pockets on fat Albert I'm a super trapper I came up from out the apartments where they trigger happy Bought my bitch a brand new Rollie and she stil..

Tory Lanez - Anyway 03:17

Tory Lanez - Anyway

Tory Lanez - Anyway Şarkı Sözleri I can fuck you anyway You gon' bust it down, I fuck you anyway Diamond patterns in the Audemars Bitch, my pieces here for everyday Are you gon' let me demonstrate? Shawty, I bet that I c..

Nickelback - Rockstar-hq 03:20

Nickelback - Rockstar-hq

NICKELBACK LYRICS Rockstar I'm through with standing in line To clubs we'll never get in It's like the bottom of the ninth And I'm never gonna win This life hasn't turned out Quite the way I want it to be (Tell me wh..

Cinin Bağladığı Tılsımlı Evdeyiz!  Paranormal Olaylar 46:03

Cinin Bağladığı Tılsımlı Evdeyiz! Paranormal Olaylar

KÖYLÜLERİN İSTEĞİ ÜZERE KONUM OLARAK BELİRTEMEYECEĞİZ 1999 Senesinde bu evde yaşayan bir adamın akşam ezanından sonra çığlık çığlığa bağırdığı köylüler tarafından söyleniyor... Köylü bir kaç günün ardından adamın yanına ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul 03:50

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul Şarkı Sözleri Ya ya ya 2016 Üsküdar-Kadıköy stili 216. Biatch [Verse 1: Sans] Voh, voh. Herkes düşman, yapma Aşka düştü başkan Başka düştün aşktan Kaç, kelam kalem kırandan burala..

Rafet El Roman - Şu Hayatta 05:00

Rafet El Roman - Şu Hayatta

Şu hayatta Yaz mevsimi her taraf güneş Söyle bir şehri geziyorum Bir kaç adam oturmuş kahvede Mevzu yine bu zamanki gençler Sokaklarda oynayan çocuklar Okuldan çıkan talebeler Durakta bekleyen insanlar Kimisi elinde ga..

  • PengoTV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar 13:18

Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar

Doğaüstü varlıkların yardımıyla ya da doğada bulunan gizli güçlere söz geçirmek yoluyla birtakım doğal olmayan işler yaptıklarını ileri süren kimselerin başvurdukları birtakım işlem ve davranışlara verilen genel adtır bü..

  • ZULMA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor 03:35

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Ni̇lüfer - Esmer Günler 03:39

Ni̇lüfer - Esmer Günler

Albüm Adı : Esmer Günler Düzelten : İmlaDüzeltici Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Yapma..

Morgan Page feat. Rayla - Other Girl 03:20

Morgan Page feat. Rayla - Other Girl

Şarkı Sözleri [Verse 1] So I know there's a girl I caught her pretty pictures on your phone Ain't she the blonde with the curls? I knew I couldn't trust you all along [Pre-Chorus 1] You said it was nothing like it was M..

Smash Mouth - All Star 03:56

Smash Mouth - All Star

All Star Somebody once told me the world is gonna roll me I ain't the sharpest tool in the shed She was looking kind of dumb with her finger and her thumb In the shape of an L on her forehead Well, the years start c..

Stereoact - Denkmal 03:08

Stereoact - Denkmal

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Komm mal ans Fenster, komm her zu mir Siehst du da drüben, gleich da hinterm Wellblechzaun, da? Drüben auf dem Platz vor ALDI haben sie unser Abbild in Stein gehau'n Komm auf die Str..

Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahzee - Go Gyal (HD) 03:09

Ahzee - Go Gyal (HD)

You were about to turn out tonight When you her by my side And it's gonna be so right When you hold that body tight You want it I want it She want it So come get it Before her No regret Tonight I gonna make you taste it..

G-Eazy x Carnage feat. Thirty Rack - Guala 05:16

G-Eazy x Carnage feat. Thirty Rack - Guala

Şarkı Sözleri [Intro: DJ Carnage] I like the guala guala part Ayy, see, yeah, you hear them diamonds bitch (Yeah) You hear them diamonds bitch I'm, I'm worth, I'm worth forty five million (Yeah) Me and G together, we're ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jason Derulo - Feat. Nicki Minaj - Swalla 03:55

Jason Derulo - Feat. Nicki Minaj - Swalla

Jason Derulo - Feat. Nicki Minaj - Swalla Şarkı Sözleri Intro: Nicki Minaj] Drank Young Money [Verse 1: Jason Derulo] Love in a thousand different flavors I wish that I could taste them all tonight No, I ain't got no di..

Güler Duman - Yoruldum  Türkü 04:36

Güler Duman - Yoruldum Türkü

Çevirmem çarkını yalan dünyanın Çilesini çeke çeke yoruldum Her gelen gün geçen günü arattı Boşa umut eke eke yoruldum. Günümü kararttım her yanım zindan Tad almadım baharından yazından Kaderimin bana bunca nazından Hep..

TNK - Vazgeçtim 03:33

TNK - Vazgeçtim

Gerçeği bilmek istersen Sana aşık olan ben Her gün seni düşünürken Vazgeçtim kendimden Vazgeçtim kendimden Yalnızca sen bilinmezdin İçimdeki aşkı bilmezdin Böyle olsun istemezdim Aşkı nefrete çeviremezdim Gerçeğ..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Young Thug 2 Chainz Wiz Khalifa 03:54

Young Thug 2 Chainz Wiz Khalifa

[Intro: PnB Rock] Oh yeah Yeah, yeah, yeah, yeah [Hook: PnB Rock] I'm with the gang, gang, gang and we 'bout to go up Switching lanes, it's a thang, every time we show up You a lame, lame, lame and you so below us Bet y..

İndila - Love Story 04:44

İndila - Love Story

Aşk hikayesi Üzgün ruh O yaşıyor, ama çok az konuşuyor O onu bekliyor O birzamanlarının fotoğrafının önünde O, o deli değil O buraya kadar olduğuna inanıyor Her yerde onu görüyor O onu ayakta bekliyor Bir gül elinde Öbü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Lady GaGa  Monster 04:10

Lady GaGa Monster

Don’t call me GaGa Bana Gaga deme I’ve never seen one like that before Bunun gibi birşey daha önce hiç görmemiştim Don’t look at me like that Bana o şekilde bakma You amaze me Beni şaşırtıyorsun He ate my heart Kalbimi ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Island of Love - Jon Anderson & Kitaro 09:05

Island of Love - Jon Anderson & Kitaro

She sees me She understands She helps With all of my fears When we stand together for life Who will hold a child In her arms She reaches out So many friends Who seek to live this world When we stand together for life Sh..

Tatu - All The Things She Said Techno 03:48

Tatu - All The Things She Said Techno

T.A.T.U. LYRICS All The Things She Said All the things she said All the things she said Running through my head Running through my head Running through my head (Running through my head) All the things she said All th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 7 yıl önce