#Her türlü katkıyı vereceğimizi söylüyoruz

Ziynet Sali - Efkarım Var 03:13

Ziynet Sali - Efkarım Var

Efkarım Var şarkı sözleri ile Her tekrarında Yıkıldık aşk etrafında Üzülme diyorlar bir de hiç dokunma Bırak efkarım var Bizi kandırıyor zaman eskisi gibi olmaz Hiçbir şey gelmez elimden Unutup gitmeli Ya da öyle d..

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio) 03:14

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio)

Şarkı Sözleri: İçinize işlemiş bak Biraz öfke biraz kin Düşmanımı sınar dilim Biraz bozuk biraz pis Hiphop bizde classic Biz varken kimse kral değil Sen kendi evinde misafir Bitch benim villam kira değil Siz karada kapta..

Velet - Dans Et (Official Video) 02:25

Velet - Dans Et (Official Video)

Söz - Velet Beat - Kalifor Mix & Mastering : Kalifor Yönetmen : Sero Films Yapım - VLİNE SÖZLER hadi yolunu yap bebeğim bana bir bak benimle dans edip çekip onu de ki tamam geceyi sabaha kat elini bana bula başımda..

Yıldız Usmonova & Yaşar - ???? Seni Severdim (Sözleri) 04:29

Yıldız Usmonova & Yaşar - ???? Seni Severdim (Sözleri)

????sözleri ???? Yazık ne mazi yazık, anlatmaya yoruldum Sen benden vaz geçnce, ben o gün de vuruldum Yazık günah ben oysa, kardelen gibi Acıyla boy veren gibi Seni severdim, hüznün koynunda Seni severdim, hem uyanık, ..

Clon-G - Kasatura 02:14

Clon-G - Kasatura

Kasatura şarkı sözleri ile Dikkat et kapılmayasın yalanlarıma. Az kaldı tabi sinirlerimin patlamasına Dikkat eder her bi CEO kasa rakamlarına. Çünkü bizi gördüler her an ensesindeyiz biz Mahallenin görünmeyen köşesind..

Gülşah Kömür - Yokluğunda 03:57

Gülşah Kömür - Yokluğunda

Yokluğunda şarkı sözleri ile Kaybet bu öfkeni İçinde sakladığın Terk et o derdini Benden almadığın Sabret sonu aynı değil Söylüyorum Dinle, rüyaların her gün aynı Olmayacak Kaybet bu öfkeni İçinde sakladığın Terk et o ..

Vedat - Yalnızlık 03:16

Vedat - Yalnızlık

Vedat Kazaz - Yalnızlık şarkı sözleri ile Yarinlar karanlik artik , bitek ölmek yarar bize Seni senden fazla sevdim oysa sadece bana zarardin hep Kapilar kapandi suratima zaten kendimden bile uzaktim Vursan nolur her ..

Seda Toker - Yıkık Dökük 03:44

Seda Toker - Yıkık Dökük

Söz & Müzik: Seda Toker Düzenleme: Berk Kirtiş Yaylı: İstanbul Strings Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Seda Toker Prodüktör: Tolga Aykut Yıkık Dökük şarkı sözleri ile Bana geri dönme verme sahte sevgin..

Utk - Devamke 02:36

Utk - Devamke

Devamke şarkı sözleri ile Şah mat! olacakken geldi son hamle Sofradan eksilmedi,kuru soğan bamye Çabalarken hayatla kalmıştık kan-ter İlahi güçle çıktık yola olamazsınız engel Klas giy,elit takıl,sanacaklar şampiyon K..

Enes Korkmaz - Bıçak Gibi 02:34

Enes Korkmaz - Bıçak Gibi

Bıçak Gibi şarkı sözleri ile Karanlığına yürüyorum Gözü dolu yüzü buruk Sadece Yalanlarına gülüyorum Sesi kısık Dili bıçak gibi Her gece Bekledim seni yapayalnız Evime uğramadın Çektim derin bir of amansız Dengemi bul..

İhtiyar - Bıg 03:18

İhtiyar - Bıg

BIG şarkı sözleri ile Her şey BIG BIG paralar BIG çantada birikti BIG arabam BIG garaja girdi Hiç ağlama bunu kendim hak ettim BIG dream Oyun BIG para BIG Soluduğumuz hava BIG Fanatik çok fanatik Sorun değil hiç bana ..

Oktay Güriş - 5 Soru 03:17

Oktay Güriş - 5 Soru

5 Soru şarkı sözleri ile Bir beş soru sordum sana Cevap verdin hemen bana Aşık oldum ben sana hey Senin yeşil gözlerine Saçlarının her teline Kurban olam sözlerine Hey hey hey hey.... Saat dört oldu beklerim Yo..

Ahkam - Uçurum 02:52

Ahkam - Uçurum

Uçurum şarkı sözleri ile Sürüyorum uçurumun ucuna Yavaşlamam asla Gittiğimde buradan huzurla Ne eksik kalırım ne de fazla Niye kaçışıyorlar Sanki farkılı bir son var Niye şaşırıyorlar Her şey apaçık orada Bu ne garip ..

Xg 163 - Geçmişe Dair 02:53

Xg 163 - Geçmişe Dair

Geçmişe Dair şarkı sözleri ile Böyle gitmeye gerek kalmadı Biz içimizdekini öldürdük Herkes yerini bulmuş Bir ben çaldığım kapıdan kovulmuşum Hak ettmediğim halde yaptıklarınıza sessiz kaldım ama anladım ki, Ben her se..

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne 02:45

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne

Dön Önüne şarkı sözleri ile Tırnaklarla kazıyıp yürüdüm hedefe Her adımım oldu boş adama çetele Yapamıyosun bu yüzden vurur çenene Taklit etmeyi bırak dön hemen önüne Dön hemen özüne Dön hemen önüne Dön hemen özüne D..

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı 02:53

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı

Lyrics: Veysel Mutlu, 6iant, Shikss Beat: Kalifor Mix & Mastering: Kalifor Director: Tsumi Edit: Tsumi VFX: Tsumi & Razxr Blade Creative Director: Tsumi Producer: Cihad ÖZBULUT Yaralı şarkı sözleri ile Belki ben çok ..

MEF - Mazi (Official Video) 02:31

MEF - Mazi (Official Video)

MEF'in ''Mazi'' şarkısı video klibi ile yayında. Söz, Beste: Doğanay Karadeniz Düzenleme: İbrahim Küçükoğlu Mix: İbrahim Küçükoğlu, Esad Fidan Mastering: Saffet Ulcay Gitar: Ediz Erinç Yönetmen: Buğra Karaçam Prodüktör:..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Canim Kardeşi̇m 17.Bölüm Muhteşem İzci̇ler Kampta 11:30

Canim Kardeşi̇m 17.Bölüm Muhteşem İzci̇ler Kampta

Galip bey gene çocuklarını eğlendirmek ve eğitmek için ormanda kamp kurmaya götürür. Olaylar Galip beyin istediği gibi gitmez. Başlarına türlü olaylar gelir. Mine hayallerinde taş devrine kadar uzanır. Final de galip bir..

  • ÇocukTV tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 28.Bölüm Aramıza Hoş Geldi̇n 12:21

Canim Kardeşi̇m 28.Bölüm Aramıza Hoş Geldi̇n

Mine ve Müge dünya gelecek kardeşlerini karşılamak için eğlenceli planlar yaparlar. Mine ve Müge kardeşlerini paylaşamazlar. Anneleri bebekle gelecek diye türlü hazırlıklar yaparlar. Ve Galip bey , Lale hanım ve bebek Me..

  • ÇocukTV tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 47.Bölüm Beni̇m Güzel Leyleği̇m 10:07

Canim Kardeşi̇m 47.Bölüm Beni̇m Güzel Leyleği̇m

Mıncır bahçede yaşayan tarla faresini kovalar. Çatıya kaçan farenin peşinden gider. Çatıda yuva yapmış leylek ile karşılaşır. Mine ve Müge çatıda yaşayan Leyleği çok severler. Göç etmemesi için türlü fikirler üretirler. ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 48.Bölüm Issız Adada Tati̇l 10:24

Canim Kardeşi̇m 48.Bölüm Issız Adada Tati̇l

Galip bey bir sandal ile ailesini deniz de gezdirmek ister. Ama türlü nedenlerle bilmedikleri bir adaya çıkarlar. Ve bu ıssız adada çeşitli serüvenler başlar. Ada tahmin ettikleri gibi ıssız değildir. Maceralı bir gün ne..

  • ÇocukTV tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 68.Bölüm Koleksi̇yon 09:57

Canim Kardeşi̇m 68.Bölüm Koleksi̇yon

Mine ve müge evde oyun oynarken babalarına ait pul koleksiyonun bulurlar. Lale çocuklara koleksiyon yapmanın çok güzel bir hobi olduğunu anlatır. Koleksiyon yapmanın eğitici ve öğretici yanından söz eder. Mine de koleksi..

  • ÇocukTV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Can Sıkınıtısı 03:53

Kuzucuk Can Sıkınıtısı

Leylek ve Horozun canı sıkılıyordur. Kuzucuk neşeyle gelir onların bu halini görünce üzülür ve onları eğlendirmek ister, balon getirip oynar. Sonra balon patlar ve arkadaşları yine sıkılır. Kuzucuk bu sefer de kör ebe oy..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Rüzgar Gülü 03:44

Kuzucuk Rüzgar Gülü

Kuzucuk sabah kalkıp sütünü içer ve dışarı çıkar. Dışarıda güzel bir rüzgâr vardır, eline rüzgârgülünü alır ve uçurarak koşturmaya başlar. Ancak ayağı takılınca düşer ve rüzgârgülü uçarak gider, kuzucuk da peşinden koşar..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deaş Kaçarken Musul'daki Petrol Kuyularını Ateşe Veriyor 00:53

Deaş Kaçarken Musul'daki Petrol Kuyularını Ateşe Veriyor

Irak'ta petrol kuyuları yanıyor Terör örgütü DEAŞ, Musul operasyonunun başladığı günlerde petrol kuyularını ateşe verdi. O kuyulardaki yangın hala devam ediyor. Alevlerin yükseldiği El-Kayyara bölgesinde petrol kuyuların..

O Ses Türkiye'de Dünden Bugüne Hadise 04:24

O Ses Türkiye'de Dünden Bugüne Hadise

O Ses Türkiye programının eğlenceli jürisi Hadise bir türlü şampiyon olamadığı yarışmada dünden bugüne nasıl değişti. 3 Adam'ın hazırladığı videoyu izliyoruz.....

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çalgı Çengi İkimiz - Çıldır Çıldır (Klip) 02:38

Çalgı Çengi İkimiz - Çıldır Çıldır (Klip)

6 Ocak'ta vizyona girecek Çalgı Çengi İkimiz filminden Ahmet Kural ve Murat Cemcir'li klip geldi. Salih ve Gürkan isimli iki müzisyenin hayatını anlatan film, dünya starı olmak için Tarkan'ı örnek alıp düğün şarkıcılığın..

  • PengoTV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeki Müren - Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim 03:41

Zeki Müren - Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim

Ben seni unutmak için sevmedim Gülmen ayrılık demekmiş, bilmedim Bekledim sabah akşam yollarını Ölmek istedim, bir türlü ölmedim Aşk bu mu, sevda bu mu, hayat bu mu Kalp acı, dünya hüzün, göz yaş dolu... Şimdi sen ki..

Çocuğun Müphem Davranışı ! 00:29

Çocuğun Müphem Davranışı !

Çocuğun gelişi güzel suya girip çıkmasını bir türlü anlayamayan köpeğin bakışından anlaşılıyor..

  • Cowboy tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 8 yıl önce