#Her türlü katkıyı vereceğimizi söylüyoruz

Minimalizm Nedir 03:32

Minimalizm Nedir

Minimalizm: Sadeleşme Modern ekonomi; insanın ihtiyaçları sonsuzdur. Aslında bizim ihtiyaçlarımız hiçte sonsuz değil gayet de sınırlı. Ama isteklerden bahsediyorsak evet onlar sınırsız. Soru şu; buna gerçekten ihtiyac..

Hande Yener Serengil'den Özür Dileyeceğine Güzel Oldu Dedi 00:54

Hande Yener Serengil'den Özür Dileyeceğine Güzel Oldu Dedi

Hande Yener, Serengil’in üstü çıplak bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşıp gündeme bomba gibi düşmüştü. Önceki gün Levent’te görüntülenen Yener, yaptığı bu çirkin saldırıdan ve başlatmış olduğu kavgadan pişman..

  • BETA tarafından
  • 541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Özdemir Resmen İsyan Etti Sevgilim Yok 08:28

Demet Özdemir Resmen İsyan Etti Sevgilim Yok

Ünlü oyuncu Demet Özdemir hakkında ortaya atılan iddiaların ardı arkası bir türlü kesilmiyor. Sürekli aşk hayatıyla magazin gündeminde olay olan Özdemir, sonunda isyan etti. “Arkadaşlar sevgilim yok” diyerek iddialara no..

  • BETA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Akkaya'dan Ayrılığı Hakkında Bomba Sözler 02:30

Deniz Akkaya'dan Ayrılığı Hakkında Bomba Sözler

Deniz Akkaya, aşk hayatında mutluluğu bir türlü bulamadı. Akkaya ile Gökmen Şeynova’nın 7 aylık aşkı önceki gün sona erdi. Deniz Akkaya'nın yüzü yine gülmedi. Geçtiğimiz yaz Gökmen Şeynova ile aşk yaşamaya başlayan Akka..

  • BETA tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnek Şaban 1978 Türk Filmi İzle 1:26:08

İnek Şaban 1978 Türk Filmi İzle

Konusu: Birbirlerine benzeyen bir futbolcu ile bir karpuzcunun güldürüsü. Kalecileri Bülent Amerika'ya kaçınca takımın yöneticileri, başlık parası için Almanya'ya gitmek üzereyken havaalanında karşılaştıkları ve aynı kal..

Müslüm Gürses - Paramparça (Bugün Benim Doğum Günüm) 03:37

Müslüm Gürses - Paramparça (Bugün Benim Doğum Günüm)

Müslüm Gürses - Paramparça Dinle Müslüm Gürses - Paramparça Şarkı Sözleri Saatim yok Tam olarak bilemem Biraz bira, biraz şarap önceydi Nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken Yıllar hayatlar geçiyor Takatim yok yin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tolgahan Sayışman Hande Erçel'in Oyunculuğu Hakkında 05:50

Tolgahan Sayışman Hande Erçel'in Oyunculuğu Hakkında

Siyah İnci dizisi Hande Erçel yüzünden mi bitiyor? Hande Erçel'in başrolünü Tolgahan Sayışman ile paylaştığı Star TV'deki Siyah İnci dizisi için final kararı alınmıştı. Bu karardan sonra Hande Erçel'in oyunculuğu sosyal..

  • BETA tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener Demet Akalın'dan Şikayetçi Oldu 3 Gün Hapis Yatabilir 04:50

Hande Yener Demet Akalın'dan Şikayetçi Oldu 3 Gün Hapis Yatabilir

Yıllardır Magazin Dünyasının En Olaylı Ünlüsü: Demet Akalın Ve Hande Yener Çekişmesi Sürekli Devam Ediyor. Ebedi Düşman İkilinin Arası Bir Türlü Düzelmiyor şarkıcı Demet Akalın İle Hande Yener Arasında Sular Durulmuyor. ..

  • BETA tarafından
  • 1.327 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm Hd İzle 2:21:25

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm özeti: Mustafa, Eyşan’ı kaçırarak alamadığı cinayet itirafını, Vedat’a Yiğit’i teslim ederek almıştır ama vicdan azabından kıvranmaktadır. Tahir’in canı emniyettedir ama Vedat’ın Nefes’e karş..

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle 1:09:41

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir adamın sevdiği kadın için yaptığı fedakârlıkları konu edinir. Osman, hokkabazlık yaparak para kazanır. Beraber çalıştığı arkadaşı Fatma’yı sever ancak bunu ona bir türlü söyleyemez. Fatma’nın boncuk a..

Sevgili Öğretmenim 1965 Türk Filmi İzle 1:19:07

Sevgili Öğretmenim 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, öğretmenine âşık olan bir öğrencinin hikâyesini anlatır. Fabrikatör Keramet Bey’in oğlu Metin, özel bir kolejde okur. Babası kolejin kurucularından olduğu için istediği gibi davranmaktadır. Okulun müdürü ..

Seviştiğimiz Günler 1961 Türk Filmi İzle 1:32:19

Seviştiğimiz Günler 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, beraber yaşayan üç arkadaşın aşkları konu edilir. Nilüfer, Lale ve Mine aynı pansiyonda kalan üç arkadaştır. Üçünün de hayali mutlu olacakları bir birliktelik yaşamaktır. Fakat bir türlü istedikleri kiş..

Sevmek Seni 1965 Türk Filmi İzle 1:10:53

Sevmek Seni 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği iki kadın arasında karar vermekte zorlanan bir adamın hikâyesi anlatılır. Genç adam, birlikte olduğu kadınla bir türlü aradığı mutluluğu ve huzuru bulamaz. Görünüşte bir sıkıntıları olmamasına r..

Son Günah 1970 Türk Filmi İzle 1:06:18

Son Günah 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, âşık olduğu adamı elde etmek için türlü oyunlar oynayan bir kadının öyküsünü konu alır. Feriha, amcasının evinde bir sığıntı gibi büyümüştür. Kuzeni Nevin’e karşı kinle dolu olan Feriha, ondan intikam alm..

Şaşkın Baba 1963 Türk Filmi İzle 1:04:50

Şaşkın Baba 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, babaları birbirine düşman olan Leyla ve Kemal’in evlenebilmek için girdikleri macerayı anlatır. Kemal’in babası Nafiz son derece cimri ve paraya düşkün birisidir. Türlü dalavereyle Leyla’nın babası Naci’y..

Üç Kardeşe Bir Gelin 1965 Türk Filmi İzle 1:16:57

Üç Kardeşe Bir Gelin 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, ağabeyini evlendirmek istediği kadına âşık olan bir adamın hikâyesini anlatır. Sabri, Ekrem ve Turan kardeşler hurdacılık yaparak üç yıl içinde zengin olurlar. Bu süre içinde Sabri sevgilisi Leyla ile hiç..

Üçünüze Bir Mezar 1972 Türk Filmi İzle 1:01:55

Üçünüze Bir Mezar 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, köylüye zulmeden eşkıyalara karşı koyan maskeli bir adamın hikâyesini anlatır. Bir adam üç oğluyla eşkıyalık yaparak köylüye zulmetmektedir. Köyün ağası oğlu Mehmet’e yazmış, bir an evvel köye gelmesini i..

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle 1:31:27

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle

Hakan ve Derya köklü arkadaşlıklarının ardından birbirlerine aşık olmuş, masalsı bir aşk yaşamışlardır. Aşklarının meyvesi bir de bebekleri olmuştur. Ancak hayat Derya'yı zamansızca Hakan'ın ve bebek Elif Zeyno'nun yanın..

Yavaş Gel Güzelim 1963 Türk Filmi İzle 1:25:34

Yavaş Gel Güzelim 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, beşik kertmesi Ayhan ile Fatoş’un evlilik serüveni anlatılır. Üç kızı olan Hulusi Bey, büyük kızı Fatoş’u erkek gibi yetiştirir. Şımarık ve sert tabiatlı Fatoş, türlü oyunlar yaparak bütün taliplerini v..

Kara Peçe 1970 Türk Filmi İzle 1:10:12

Kara Peçe 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Zeynel Ağa'ya karşı köylülerin haklarını koruyan Ayşe’nin mücadelesi anlatılır. Zeynel Ağa, köylüleri haraca bağlar ve karşı çıkanları da zor kullanarak sindirir. Ağa, kendisine karşı gelen Demirci Ahme..

Sütlaç Tarifi 07:02

Sütlaç Tarifi

1 lt + 1 su bardağı süt 1/2 çay bardağı kırık pirinç (kırık yoksa normal pirinci bir miktar rondodan geçirebilir veya havanda dövebilirsiniz) 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı pirinç unu. ******************************..

Kariyer 2015 Türk Filmi İzle 1:29:56

Kariyer 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : İsmail, eşinden ayrıldıktan sonra son parasıyla İstanbul’dan Malatya’da bulunan arkadaşları Selim ve Tolga’nın yanına gider. Selim yalanlarla kariyer peşinde koşan, Tolga ise üniversite mezunu olmasına rağmen b..

Sevgili Diktatör - Dear Dictator Türkçe Dublaj İzle 1:30:21

Sevgili Diktatör - Dear Dictator Türkçe Dublaj İzle

General Anton Vincent dünyanın bir ucunda diktatörlük gücünü elinde tutmaya çalışan bir liderdir. Tatiana Mills ise Amerika'da liseye giden ve bir türlü okula ayak uyduramayan genç bir kızdır. Dünyanın 2 farklı ucunda ve..

Meleklerin Aşkı Fragman 01:07

Meleklerin Aşkı Fragman

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Bir Son Duygusu - The Sense of an Ending Türkçe Dublaj İzle 1:48:36

Bir Son Duygusu - The Sense of an Ending Türkçe Dublaj İzle

Yönetmen:Ritesh Batra ve Senaryo:Julian Barnes, Nick Payne yer aldığı Bir Son Duygusu - The Sense of an Ending filmi Dram, Gizem türünde 01 Mart 2017 (ABD) 'de yayınlanmış İngiltere yapımı bir filmdir. Yıllar önce bir ev..

Mücver Tarifi 05:15

Mücver Tarifi

Malzemeler: 3 adet orta boy yeşil kabak, 3 yumurta, 3 yemek kaşığı un, 1 avuç kıyılmış maydanoz, İsteğe bağlı taze soğan ve dereotu, 1/2 çay kaşığı karbonat, Tuz, karabiber, Kızartmak için sıvıyağ, Servis için sarımsaklı..

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm Fragmanı 01:02

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm Fragmanı

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Kadayıflı Muhallebi Tarifi 04:52

Kadayıflı Muhallebi Tarifi

Muhallebi için; . 1 lt süt, . 1 su bardağı un, . 3/4 su bardağı şeker, . 100 ml krema, . 2 parça damla sakızı, . 1 paket şekerli vanilin. Kadayıf için; . 250 g çiğ tel kadayıf, . 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, . 1/..

Paranormal Olaylar Mağarada Bulduğumuz Ceset 10:45

Paranormal Olaylar Mağarada Bulduğumuz Ceset

7 ay önce Ukrayna - Rusya arasında bulunan dünya nın en büyük yeraltı sığınaklarına girmiştik. BURAYI SONUNA KADAR OKURSANIZ BÜTÜN SORU VE CEVAPLARI BULABİLİRSİNİZ. 3.700 KM’den daha uzun olan bu sığınaklarda araştırma y..

  • JET TV tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Savaş Bölgesinde 1 Hafta Geçirdik 22:22

Paranormal Olaylar Savaş Bölgesinde 1 Hafta Geçirdik

Dikkat! Suriye sınırı yakınlarında Dünyada ilk olarak bir haftaya yakın kalıyoruz. Kaldığımız süre zarfınca başımıza türlü hadiseler geliyor. Unutamayacağımız anılar biriktirdik... Suriye sınırını aştık, gerek Türkiye iç..

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 6 yıl önce