#Her türlü katkıyı vereceğimizi söylüyoruz

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Onyedi'nin Kenarında Yeni  Film Fragmanı 04:09

Onyedi'nin Kenarında Yeni Film Fragmanı

The Edge of Seventeen - Official Red Band Trailer 2016 High-school life gets even more unbearable for Nadine when her best friend, Krista, starts dating her older brother. Director: Kelly Fremon (as Kelly Fremon Crai..

  • PengoTV tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canım Annem Bana Nar ver , Ne Olursun ! 00:58

Canım Annem Bana Nar ver , Ne Olursun !

Nar, bebekler için pek çok faydasından söz edebileceğimiz sağlıklı bir meyvedir. Bu tatlı bebek bilerek ya da bilmeyerek bu mucizevi lezzetten mahrum kalıyor. bebek narı görünce ağzını kocaman acıyor ama annesi her defas..

  • Cowboy tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sinan Akçıl feat Ferah Zeydan - Biri Bana Gelsin 03:36

Sinan Akçıl feat Ferah Zeydan - Biri Bana Gelsin

saçmalama ne olur, çare çok nasıl gidersin? istediğin her şey sanki yok, değer mi dersin. başkaları bilmez, görmez o nasıl bir duygu, al elini kalbime bir koy, işte gerçek bu. her yer soğuk hep karanlık, kendi kendim..

KoYu KaHVeReNGi 03:55

KoYu KaHVeReNGi

Kaderime yazılı silemem seni gönlümden Bakışıma bakışın değer mi artık bilemem Her gecede hayalin, korkum geriye dönmezsin Sana geliyorsam seve seve ölürüm yar bunu bil Yollarına her sabah çıkan sevdan da bendim Ya..

Gündüzün Nasıl Geceye Döndüğünü Anlatan Eğlenceli Kısa Animasyon Filmi 02:00

Gündüzün Nasıl Geceye Döndüğünü Anlatan Eğlenceli Kısa Animasyon Filmi

Bay Gece, şehrin sokaklarında gezerek gördüğü her şeyi karanlığa dönüştürüyor. Peki ya sizin her şeyi değiştirebilecek bir gücünüz olsaydı ne yapardınız?..

Oyuncu Hakem'in Verdigi Penaltıyı Kabul Etmedi 01:58

Oyuncu Hakem'in Verdigi Penaltıyı Kabul Etmedi

Werder Bremen'li oyuncu hakemin verdiği penalti vuruşunu kabul etmiyor. Adalet duygusu her an, her yerde güzeldir....

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 20 04:30

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 20

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 20.Bölümü seyredelim Her gün dünyanın her yerinden derlediğim bölüm sizlerle . keyifli seyirler dilerim...

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 21 10:41

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 21

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 21.Bölümü seyredelim Her gün dünyanın her yerinden derlediğim bölüm sizlerle . keyifli seyirler dilerim...

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 22 05:45

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 22

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 22.Bölümü seyredelim Her gün dünyanın her yerinden derlediğim bölüm sizlerle . keyifli seyirler dilerim...

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 23 05:27

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 23

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 23.Bölümü seyredelim Her gün dünyanın her yerinden derlediğim bölüm sizlerle . keyifli seyirler dilerim...

Şah Mat Checkmate Türkçe Dublaj Fim İzle 1:30:29

Şah Mat Checkmate Türkçe Dublaj Fim İzle

Birbirini tanımayan altı kişi, tüm detayları ile planlanmış bir banka soygununda bir araya gelirler. Yapacakları tek bir hata her şeyin seyrini değiştirmeye yetecektir. Peki bu soygunda yer almaları bir tesadüf müdür? Yo..

  • Film İzle tarafından
  • 6.901 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 24 06:30

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 24

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 24.Bölümü seyredelim Her gün dünyanın her yerinden derlediğim bölüm sizlerle . keyifli seyirler dilerim...

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 25 05:41

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 25

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 25.Bölümü seyredelim Her gün dünyanın her yerinden derlediğim bölüm sizlerle . keyifli seyirler dilerim...

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 26 07:54

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 26

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 26.Bölümü seyredelim Her gün dünyanın her yerinden derlediğim bölüm sizlerle . keyifli seyirler dilerim...

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 27 12:18

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 27

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 27.Bölümü seyredelim Her gün dünyanın her yerinden derlediğim bölüm sizlerle . keyifli seyirler dilerim...

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 28 06:32

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 28

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 28.Bölümü seyredelim Her gün dünyanın her yerinden derlediğim bölüm sizlerle . keyifli seyirler dilerim...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap 03:31

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap Beşinci Uyum - Tümü Başımda (Flex) ft Fetty Wap Flex, time to impress Come and climb in my bed Don't be shy, do your thing It's all in my head [Fetty Wap:] I wanna fl..

  • Candy tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 8 yıl önce
McDonalds Vatikan'ın göbeğinde şube açtı 00:57

McDonalds Vatikan'ın göbeğinde şube açtı

Vatikan'da bazı Kardinallerin sert muhalefetine rağmen tarihi St Peter Meydanı yakınlarındaki tartışmalı Mc Donalds mağazasının açılışı gerçekleşti. McDonalds'ın açıldığı tarihi bölge her yıl yüz binlerce turist tarafı..

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 29 04:59

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 29

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 29.Bölümü seyredelim Her gün dünyanın her yerinden derlediğim bölüm sizlerle . keyifli seyirler dilerim...

Mehter Marşı Dik Dur Eğilme 03:34

Mehter Marşı Dik Dur Eğilme

Dik dur eğilme inananlar seninle Allah'ın emrettiği yolundan geri dönme Dünyada Müslümanlar elem-keder içinde Rahatı hoş olanın inmiş gözüne perde Tüm zalimler birleşmiş yıkıyorlar her yanı Karşısına dikilmiş bir Osmanlı..

  • PengoTV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yunus Emre Tüm Kıssadan Hisseler İzle 17:56

Yunus Emre Tüm Kıssadan Hisseler İzle

Muhteşem bir başyapıt bana göre bir dizi değil. Her cümlesi her sahnesi bir ders bir öğüt Ne güzel Buyurmuş Yunus emre : Eğer Bir Müminin Kalbini Kırarsan Hakk'a Eylediğin Secde Deģildir... Demiş..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.347 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dolar Manipülasyonunda Faiz Lobisi Başrolde 03:14

Dolar Manipülasyonunda Faiz Lobisi Başrolde

Ekonomist Kerem Alkin dolarda son dönemde yaşanan artışı değerlendirdi. Dolar konusunda manipülasyona değinen Alkin Merkez Bankasının dolar karşısında aldığı her kararın ardından yabancı bankalardan karşı hamle geliyor d..

Trump ve Sayko Oğlu 02:08

Trump ve Sayko Oğlu

Trump'ın zengin ama psikopat oğlu önümüzdeki 4 yıl Amerikalılar için eğlenceli geçecek gibi. Hayatında istediği her şey ama her şeye sahip olan bir çocuğun şımarık davranışlarını izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez 03:38

Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez

Yüzüme bir bak Korkudan eser var mı? Şarkımı dinle Durduruyor zamanı Soluyor renkler Bitiyor düşler Eriyor içim eriyor Geri gelmezden önce Yansa da her yer Ölmez melekler Bir nefes oldum Mazlumun türküsünde İnadım sağla..

Babet Modelleri 2017 08:23

Babet Modelleri 2017

Babet sezon fark etmeksizin yaz ve kış kadınların vazgeçilmezidir. Etek, elbise, pantolon gibi birçok kıyafetinizle rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Her tarza uygun modelleriyle her renk ve desende, deri veya benzeri mat..

  • Kadınca tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serkan Kaya - Zor Bela 04:25

Serkan Kaya - Zor Bela

' Her ihtimali düşündüm bulamadım çaresini Ya seni terk etmeliydim ya vurmalıydım kendimi Körmüşüm, cahilmişim Sen kimmişsin seni sevmişim ben (neyse boş ver) Zor bela unutabildim her şeyi Zor bela avutabildim k..

Şişe Kapağı Açacaksız Nasıl Açılır? 00:30

Şişe Kapağı Açacaksız Nasıl Açılır?

Hayatı kolaylaştıran küçük bilgiler Kadınca da!! Her zaman açacak yanımızda olmayabilir; ama canımız içecek her zaman isteyebilir. İşte bu videomuzda, yanınızda açacak olmadan şişe kapaklarını nasıl açabilirsiniz, onun p..

  • Kadınca tarafından
  • 10.182 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..