#Her türlü katkıyı vereceğimizi söylüyoruz

Yusuf Güney - Sualsiz - Teaser 00:22

Yusuf Güney - Sualsiz - Teaser

Onu sevdiğim günler geceler miras bana Düş sattığım her bedende kökler uzar içimde Yalnız kalınca anlarsın Bu hisler.. Bitiremezsin.. Çekmeden acını anlarsın geçen her dakikanda..

Sevimli Yavru Annesiyle Oyun Oynuyor 01:00

Sevimli Yavru Annesiyle Oyun Oynuyor

Bu sevimli küçük köpek gerçekten eğleniyor, ama büyük olan rahatsız gibi görünüyor ama bir köpek yavrusu ve ona karşı harekete al her ikisini de aşk...

Altan Çetin - Buraya Kadar 04:32

Altan Çetin - Buraya Kadar

Günahim Neydi Benim Aşk Belaymiş Sahiden Kurtulamadim Mateminden Her Gün Ayni Yollari Yürüdüğüm Sokaklari Ezberledim Bak Nefretinden Kalbime Yalvarsan Bile Asla Seni Affetmez Yine Dünya Döndükçe Sen Ben Biz Olamadik..

Farklı Şal Bağlama Teknikleri 04:03

Farklı Şal Bağlama Teknikleri

Tesettürlü bayanların her ortamda tercih ettiği ve rahat edebileceği şal bağlama yöntemleri videomuzda anlatılmıştır. Şal bağlamak isteyen her bayanın şal bağlarken zorlandığını ve yardım aldığını, bu yüzden de internet..

  • Kadınca tarafından
  • 1.904 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Danimarka'dan 'Birlik' Vurgusu: Aslında Hepimiz Sadece İnsanız(All That We Share) 03:00

Danimarka'dan 'Birlik' Vurgusu: Aslında Hepimiz Sadece İnsanız(All Tha

Danimarka'nın TV2 kanalı birlik ve beraberlik konulu bir kısa filme imza attı. All That We Share (Paylaştığımız her şey) ismiyle yayınlanan filmde, hepimizin sadece insan olduğu vurgulanırken unutulan yönlerimizi hatır..

  • PengoTV tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldız Tilbe - Sevgililer Günü 04:10

Yıldız Tilbe - Sevgililer Günü

Sevgililer Günü Bir Gün Ben Sana Ölürüm Her Gün, Sevgililer Günü Bir Gün Ben Seni Severim Her Gün, Sevgililer Günü Bir Kez Sen Benim Aşkımsın Bunu Bilsin Herkes, Sevgililer Günü Bir Kez Sen Benim Aşkımsın Bunu Bilsin..

Ozan Pehlivan - İtiraf Et 03:19

Ozan Pehlivan - İtiraf Et

Kalbine itiraf et bizi artık Aklındayım biliyorum ne zamandır Tam ikilime avuçların terleyince Baş dönmelerin hep aşktandır Yanımda canımda her filmin soununda Aklımın ucunda her gece baş ucumda Sen çok istedin bunları ..

EVERYTHING, EVERYTHING Trailer (2017) Amandla Stenberg, Nick Robinson Drama 02:28

EVERYTHING, EVERYTHING Trailer (2017) Amandla Stenberg, Nick Robinson

Herşey Hakkında Her Şey: Korunaklı bir yaşam sürdüğü bir genç, her şeye alerjik olduğundan, yan kapıya giren çocuğa düşer...

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.937 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bulut Atlası - Ölü Şehir 05:09

Bulut Atlası - Ölü Şehir

Nedensiz Bir Ağlayış Mıydı Benimkisi Ne Zaman Kurtulucağını Bilmeden Üstelik Her Yeri Karanlık Tıpkı Bir Gece Gibi Belki Uzun Sürer Bu Çığlık Her Defasında Kanarcasına Sanki Ellerin Elimde Fazla Yalan Bu Rüyada Bu Son Pa..

Jerry Arrives To Woo Mickey With His Charm - Season 1 Ep. 10 - THE MICK 01:16

Jerry Arrives To Woo Mickey With His Charm - Season 1 Ep. 10 - THE MIC

Transforming these outrageously spoiled children into honest, hard-working, decent members of society – something this foul-mouthed, debaucherous and completely out-of-her-element woman knows absolutely nothing about. Be..

Obsesif Kompulsif Bozukluğu Olan Birisi Aşık Olursa 02:51

Obsesif Kompulsif Bozukluğu Olan Birisi Aşık Olursa

Onu ilk gördüğümde beynimdeki her şey sustu diyen obsesif kompulsif bozukluğa sahip Neil Hilborn'un ağzından aşk deneyimi... Normal şartlarda her an düşünen birisi olan Neil için o an derin bir sessizlik olmuş.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Görkem Yenilmez - Söz 04:12

Görkem Yenilmez - Söz

Görkem Yenilmez - Söz Şarkı Sözü Sen varsan eğer, ben sen olurum Sen yoksa eğer, toprak olur ölürüm Bir nefes değer, bin gece için Her gün yaşamak, yaşamak senin için Sen sev ki yeter, ben sen olurum Saçının bir telin..

Brezilya'da  Teknoloji Partisi 01:15

Brezilya'da Teknoloji Partisi

Brezilya'nın Sao Paulo kentinde her sene düzenlenen ve bir hafta boyunca süren teknoloji festivali Kampüs Partisi nde dünyanın çeşitli yerlerinden 8000'den fazla bilgisayar programcısı, hacker ve oyun sever bir araya ge..

Maşa ile Koca Ayı  60. Bölüm - Mawa Kawa 07:56

Maşa ile Koca Ayı 60. Bölüm - Mawa Kawa

İki robot hikayesi - Bir Masha sunulan ve sadece gelişmiş bebek oldu, diğer Ev İşleri Bear götürüldü, ama o evde büyük bir olmaya çalıştı ve sadece araba bebek onun aniden uyanmış duygu onun yerine her şeyi koyar. Maşa..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.064 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kara Şimşek - Golyat'ın Dönüşü (95 Dakika) 1:35:17

Kara Şimşek - Golyat'ın Dönüşü (95 Dakika)

1982-1986 yılları arasında NBC de yayınlanan ve tum dunyada populer olan Kara Şimşek (Knight Rider) dizisinin en çok aksiyon içeren bölümlerinden birini sizin için seçtim ve düzenledim.Michael Knight ve KITT için bu defa..

  • Tv Series tarafından
  • 23.665 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nicole Tries To Win Isaac's Trust - Season 1 Ep. 5 - 24- LEGACY 01:19

Nicole Tries To Win Isaac's Trust - Season 1 Ep. 5 - 24- LEGACY

Or will her love of the action draw her back in? Together, in this fast-paced thrill ride, Carter and Ingram uncover a sophisticated terrorist network that will force them to ask: “Who can we trust?” As they battle Bin-K..

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 30 05:36

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 30

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 30. Bölümü seyredelim Her gün dünyanın her yerinden derlediğim bölüm sizlerle . keyifli seyirler dilerim...

Billur Tuz Reklamı 00:31

Billur Tuz Reklamı

1987 Reklamı.Her zaman her yerde billur tuz akar akar akar.İster iyotlu ister iyotsuz ...

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 31 11:19

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 31

Haydi Güne Gülerek Başlayalım - 31. Bölümü seyredelim Her gün dünyanın her yerinden derlediğim bölüm sizlerle . keyifli seyirler dilerim...

Kenan Doğulu - Yaparım Bilirsin 03:53

Kenan Doğulu - Yaparım Bilirsin

Engel mi mesafeler aşk yoluna meşk yoluna Değer mi sebepsizken ayrılığa Baş koydum ben seninle mutlu aşk yoluna meşk yoluna Bulurum Kafdağı'na kaçsan da Âşıklar anlar beni her hâlimi sevdiğimi Dünyada bensiz bırakm..

Mehmet Atlı - Çave Min Roni 04:20

Mehmet Atlı - Çave Min Roni

Gözüm Aydın Yine bahar geldi, yine sızım Her şey bana yalnızlığımı hatırlatır, ay ay ay� Şimdi yanımda olsaydın yakınımda olsaydın Bu kadar incitmezdi beni Bu yağmurlar Gözüm aydın olurdu Ansızın gelseydin Her..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Küçük Ceylan - Seni Sevmeyen Ölsün 04:46

Küçük Ceylan - Seni Sevmeyen Ölsün

Saçlarını dağıtırsın Rüzgarlara bırakırsın Sen sevmeye yakışırsın seni sevmeyen ölsün Her şey yalan gerçek sensin Gelirse dert senden gelsin Bence aşkın kendisisin Seni sevmeyen ölsün Güzel diye sana denir Sen..

Ajda Pekkan  Petrol 03:07

Ajda Pekkan Petrol

Sen gelmeden önce her yer karanlık Dünya ıssız dünya durgundu bilmem niçin Her yerde aradım tatlı bir ışık Bir ateş bul gönlümü ısıtmak için Sen gelince sanki bir güneş doğdu Aydınlık günüm gecem artık çok güzel ha..

Esrarengiz Kasaba 2.Bölüm Part 2 Hd İzle 04:31

Esrarengiz Kasaba 2.Bölüm Part 2 Hd İzle

Mabel Pines: Mabel Dipperin ikiz kardeşidir . Her durumda olumluyu düşünür. Biraz şapşal olmasına karşın, enerjiktir, dürüsttür ve her zaman insanları güldürmeyi başarır..

Ruhsar 9.Bölüm 42:00

Ruhsar 9.Bölüm

Ruhsar, 1998 - 2001 yılları arasında Kanal D'de yayınlanmış fantastik tarzda bir aile dizisi. Dizi Ruhsar ve Mazhar adında iki insanın ölümsüz aşklarını ve başlarından geçen tuhaf olayları anlatır. Eylül 2002 itibarıyla ..

Güçlen Geride Kalma Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları Videoları 02:10

Güçlen Geride Kalma Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları

EĞLENCEYE HAZIRMISINIZ ÇOCUKLAR HAYDİ OZAMAN KAHVALTI MASASINA BALIK UZATMIŞ EKMEĞİNİ AL PEYNİR SÜRERSİN DEMİŞ ŞAŞKIN ÖRDEK BANANE BEN YEMEM DİYEREK İSTEMEMİŞ YUMURTA PEYNİR YEMELİSİN HER KAHVALTIDA GÜÇLEN SAKIN GERİ..

Hangimiz Sevmedik - 33.Bölüm Fragman 00:36

Hangimiz Sevmedik - 33.Bölüm Fragman

Büyük nefretlerinin altında, ölümsüz bir aşkı da besleyen Münir ve Adile, artık hem dünür, hem de ortaktırlar. Tarık ve Itır evliliklerini nasıl açıklayacaklarının yollarını ararken, ikilinin çekişmeleri her seferinde en..

Ayıcık Bombo 25.Bölüm 03:30

Ayıcık Bombo 25.Bölüm

Konuşamadan bir şey anlatmak mümkün müdür? Cevabınız hayır ise Ayıcık Bombo ile tanışmadınız demektir. Hayal gücü çok gelişmiş olan Ayıcık Bombo, neler düşündüğünü ve nasıl hissettiğini konuşmadan da anlatabiliyor. Yalnı..

Hangimiz Sevmedik - 35.Bölüm Fragman 00:36

Hangimiz Sevmedik - 35.Bölüm Fragman

Büyük nefretlerinin altında, ölümsüz bir aşkı da besleyen Münir ve Adile, artık hem dünür, hem de ortaktırlar. Tarık ve Itır evliliklerini nasıl açıklayacaklarının yollarını ararken, ikilinin çekişmeleri her seferinde en..

Ölene Kadar  13.Bölüm - Final Sahnesi 05:04

Ölene Kadar 13.Bölüm - Final Sahnesi

Sevdiği kadını Tekin Zerdan’ın elinden kurtarmak için her şeyi yapmaya hazır olan Dağhan Soysür; Ender’i, Selvi’yi kurtarmak için kullanır ve Tekin’in evine baskın yapar. Artık yaşadığı tüm bu sorunlardan kurtulmak istey..

  • ANKA tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce