#Her türlü katkıyı vereceğimizi söylüyoruz

 Hayvanlar Şehri  Zootopia Film İzle 1:48:32

Hayvanlar Şehri Zootopia Film İzle

Zootopia – Zootropolis Hayvanlar Sehri - Zootopia Walt Disney Stüdyoları’ nın sinema severler ve animasyon tarihi için sunmuş olduğu hizmetin bir hayli önemli olduğu konusunda sanırım her kesim hem fikir olabilir. Niteki..

  • PengoTV tarafından
  • 33.754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Yarası Şener Şen Meltem Cumbul Türk Filmi İzle 2:17:15

Gönül Yarası Şener Şen Meltem Cumbul Türk Filmi İzle

Bütün hayatını Anadolu’nun ücra köşelerinde öğrencilerine adamış, bunun uğruna karısı ve çocuklarından bile vazgeçmiş bir öğretmen Nazım (Şener Şen). Psikopat kocasından kaçıp, kızıyla birlikte İstanbul’a yerleşen ve bir..

  • PengoTV tarafından
  • 7.672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Konohana Kitan 7. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 23:40

Konohana Kitan 7. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Konohana Kitan animesinin konusu kısaca şöyledir; Farklı farklı ruhların yaşadığı bir köyde, tilki ruhları bir han işletmektedir. Önceden dağlarda yaşayan Yuzu, bu hanın yeni çalışanı olup dağlardaki yaşamı ardından bu l..

  • PengoTV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Unutulmaz En Güzel Şarkıları 04:23

Unutulmaz En Güzel Şarkıları

Yesilcamin unutulmaz en güzel sarkilari Sonbahar rüzgarlari Dert ortagim benim Selvi boylum Al yazmalim Iyi seyirler!!! Sonbahar Rüzgarları Şarkı Sözü (Lyrics) Düşen bir yaprak görürsen Beni hatırla demiştin Biliyorsun..

  • PengoTV tarafından
  • 1.302 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Gencebay - Sensin Benim Çilegahim 04:16

Orhan Gencebay - Sensin Benim Çilegahim

Orhan Gencebay – Sensin Benim Çilegahım Şarkı Sözü Başka gül koklamam senin üstüne Başka göz değdirtmem güzel gözüne Allah şahidimdir kullar şahidimdir Seni kıble yaptım kalan ömrüme Kalan ömrümü İzin sende sabır bende..

Simpsonlar Sinema Filmi İzle 1:23:12

Simpsonlar Sinema Filmi İzle

Simpsonlar Sinema Filmi - The Simpsons Movie Film İzle Dünyanın en ünlü ailesi beyaz perdeye geliyor. 60 ülkede, 20 farklı dilde yayınlanan, her hafta 60 milyon kişinin seyrettiği, 18 sezon, 400 bölümdür bizlerle birlik..

  • PengoTV tarafından
  • 6.833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oscar Adayı Olan Ayla Fi̇lmi̇ Güney Kore’de Vi̇zyona Gi̇recek 05:02

Oscar Adayı Olan Ayla Fi̇lmi̇ Güney Kore’de Vi̇zyona Gi̇recek

Ayla filminin yapımcısı Mustafa Uslu oyuncu eşi Sinem Öztürk’le birlikte önceki akşam Zorlu’da görüntülendi. Öztürk, Ayla filminin başarısından bahsedip, filmin her aşamasında eşinin yanında olduğunu söyledi. Türkiye’nin..

  • BETA tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başlat Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Başlat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Başlat Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Ailesini küçük yaşta kaybeden Wade Watts, gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için zamanını The Oasis adlı bir oyun evreninde geçirir. Oyunun milyoner kurucusu oyun..

Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi 08:39

Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi

Malzemeler: Yarım kilo kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü Yemeklik doğranmış 1 tane büyük Kuru soğan birer tane kırmızı yeşil sarı biber doğradım Yarım yemek kaşığı domates salçası 1 Çay bardağı su Tuz karabiber toz biber (i..

Meryem 21. Bölüm Fragmanı 00:52

Meryem 21. Bölüm Fragmanı

Meryem 21. Bölüm Fragmanı yayında! ''Bir çift göz mutlulukla seni izliyorsa, attığın her adıma bakıyorsa, bütün hareketlerini takip ediyorsa, başka hiçbir şey yapmaya gerek yoksa, o zaman mutluluk var demektir...'' Merye..

Merve Boğulur Murat Dalkılıç'la Birlikte Klip Mi Çekecek 07:24

Merve Boğulur Murat Dalkılıç'la Birlikte Klip Mi Çekecek

Lal Denizli ve Deniz Köletavitoğlu Ügümü'nün markası Dela Events'in dün akşam gerçekleşen lansman gecesi, iş ve cemiyet hayatından ünlü isimleri ağırladı. Davete katılanlar arasında ünlü oyuncu Merve Boluğur’da vardı. Me..

  • BETA tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Damla Çikolatalı Kek Tarifi 05:25

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

Damla Çikolatalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 Tane oda ısısında yumurta 1 Su bardağı şeker Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 2 Su bardağı un Bir iki yemek kaşığı do..

Kalp Ritim Bozukluğu Tedavi Yöntemleri 01:23

Kalp Ritim Bozukluğu Tedavi Yöntemleri

Kalp ritim bozukluğunun tıp dilindeki adı aritmidir. Aritmi, kalbin çok hızlı atması (taşikardi) ya da çok yavaş atması (bradikardi) veya düzensiz atması gibi kalp ritim sorunlarını ifade eder. Kalp ritim bozukluğunda ka..

  • NABIZ tarafından
  • 544 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

Yılın Kelimesi Nedir 03:29

Yılın Kelimesi Nedir

Yılın Kelimesi, O Seneye Damgasını Vurmuş, Trend Olmuş, Çok Aranmış Bir Kelime. Her Sene Sonunda Oxford Tarafından Seçilip Açıklanıyor. Neden Tdk Seçmiyor? Çünkü O Meşgul. Zırt Pırt Kelime Çıkarıyorsunuz Onlara Karşılık ..

Meyveli Yumuşak Kek Şeftalili Ters Yüz Kek Tarifi  08:40

Meyveli Yumuşak Kek Şeftalili Ters Yüz Kek Tarifi

Şeftalili Ters Yüz Kek Malzemeleri : 5-6 adet şeftali 3 yemek kaşığı (60gr) tereyağı 100 gr toz şeker Kek hamuru için: 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ayçiçek yağı 1 su bardağı süt 2 su bardağı un 1 ..

Bipolar Nedir 03:17

Bipolar Nedir

Bipolar Nedir? Kelime anlamı iki kutuplu. Negatif, pozitif. Siyah beyaz, çarşı karşı. Bir zamanlar dünya iki kutupluydu, şimdi drogo gitti rocky kaldı. Vuruyo kırbacı vuruyo kırbacı. İblis ya, tam arama motoru yapcaz...

Fuchs Full aLbüm Dinle 1:50:28

Fuchs Full aLbüm Dinle

Fuchs - Öldü Sanma Albüm Adı : Çöl Tilkisi Gönderen : Birkan14 Düzelten : felucia Nakarat (Fuchs) : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim Sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben burda..

  • umay penbe tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geek Nedir 03:03

Geek Nedir

Geck’den geliyormuş kelime, ki almanca da ucube, aptal, çılgın anlamında. Aa ayıp oluyor ama zaten nerd nedir’de gömmüşsünüz. Geekleri... Sahipsiz mi sandınız lan? Nerd üretenmiş de geek tüketenmiş. Geek yapmazmış da ne..

Ballı Bademli Pasta Tarifi 10:01

Ballı Bademli Pasta Tarifi

Keki İçin Gerekenler 4 Tane orta boy yumurta (Büyükse 3 tane kullanın) ben her zaman M büyüklükteki yumurtaları alırım. Sizin L ise 3 tane yeter. 1 su bardağı seker 1 buçuk su bardağı un (Hamurun kıvamı cıvıksa biraz da..

Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

Meryem 22. Bölüm 2. Fragmanı 00:46

Meryem 22. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 22. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay'ın annesi, Meryem'i ölümle tehdit ediyor! Nurten, oğlu Oktay'a olanların tek sorumlusu olarak Meryem'i sebep görür. Meryem'i getirdiği uçurum kenarında ölümle tehdit eder. Me..

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

FingerPow  Daha Küçük ve Daha 02:56

FingerPow Daha Küçük ve Daha "Taşınabilir" Bir Powerbank mi Arıyorsun

Günümüzde akıllı telefonlar günlük hayatın ayrılmaz bir parçasıdır. ve bataryaları hızlı tükenmektedir. (FingerPow ) Parmak Batarya sayesinde tüm şarj işlemini kolaylaştırır ve benzersiz taşınabilirlik sunar! Kickstarte..

  • PengoTV tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Avşar’dan Kızı Zehra'ya Gez Kızım Annen De Çok Gezdi 09:51

Hülya Avşar’dan Kızı Zehra'ya Gez Kızım Annen De Çok Gezdi

Önceki gün aile yemeğine katılan ünlü sanatçı Hülya Avşar geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalara açıklık getirdi. Tarkan’ın yılbaşında alacağı ücretten, kızı Zehra Çilingiroğlu’na kadar birçok konu hakkında açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Yılbaşı Kutlarız 03:47

Neden Yılbaşı Kutlarız

Neden yılbaşı kutlarız? Çünkü Kuzey Kore’de değiliz. Adam yenı yılı kutlayıp, isaya tapacağınıza babaneme tapın demiş. Kim mi? Kım. Kim jong un. Pasifik’in çekik gözlü tombik diktatörü.. bi’ dakka. Ben böyle giydiriyoru..

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli 04:17

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli

M.Ö 700’den beri insan yaşıyor buarda. Daha İsa doğmamış düşün. Adamlar ilk Kadıköy’e yerleşmişler. Tabii o zaman daha Kadıköy Belediyesi yok. Belki oralarda hizmet vardır diye karşıya geçip Sarayburnu'na çıkmışlar. İşte..

Neden Bağımlı Oluruz 03:55

Neden Bağımlı Oluruz

Hepimizin bildiği kafesteki fare deneyi. Bir fare kafese konur. Ve tam iki tane de suluk vardır. Bunlardan birinde normal su,diğerinde ise uyuşturucu madde katılmış su. Ve fare her zaman uyuşturucu madde içeren suya kaf..

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor 10:29

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor

Seren Serengil, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Son günlerde Hande Yener’le yaşadığı polemiklerle anılan Serengil, ekip arkadaşlarıyla yemek yemek için geldiği Cihangir’de, mekana girmeden önce çarpıcı açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşamel Soslu Kıymalı Krep Sarma Yemeği 10:53

Beşamel Soslu Kıymalı Krep Sarma Yemeği

Malzemeler Kiymali harci icin gerekenler 500 gr dana kiyma(kusbasi tavuk yada dana etide olur) 2 tane dogranmis kuru sogan 3 yk siviyag 1 tane yesil biber 1 tane kirmizi biber 3 dis sarmisak 1 yk domates salcasi 1 cay ..