#Her türlü katkıyı vereceğimizi söylüyoruz

Peynirli Çörek Tarifi 10:03

Peynirli Çörek Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi yogurt 1 su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 2 tane yumurta 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz(silme) 1 tane yas maya 1 paket kabartmatozu 1 kilo undan 1 su bardagini cekin digerlerini kullan..

The Strangers Prey at Night Fragmanı 02:02

The Strangers Prey at Night Fragmanı

The Strangers Prey at Night Fragmanı Yayınlandı. Bir aile, bir grup akrabayla birlikte kalacakları mobil ev alanına geldiklerinde şaşkınlığa uğrarlar. Bu ıssız yerleşim alanında kimse yoktur ve herkes gizemli bir şekil..

Çikolatalı Pasta Tarifi 02:13

Çikolatalı Pasta Tarifi

Malzemeler; 4 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 çay bardağı süt 1 paket vanilya 2 paket kabartma tozu 25 gr kakao 1,5 su bardağı unu 2 paket krem şanti Üzeri için; 1 paket krem şanti 2 tatlı kaşığı sürülebilir çikolat..

30 Dakikada Kekli Baklava Tarifi 03:04

30 Dakikada Kekli Baklava Tarifi

1 Paket baklavalık yufka Şerbeti için; 4 su bardağı şeker 4 su bardağı su 1-2 damla limon suyu Kek Hamuru İçin; 3 adet yumurta 2 yemek kaşığı şekeri 2 yemek kaşığı irmik 1 çay bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket va..

Ölümcül Deney 6 Film İzle 1:46:40

Ölümcül Deney 6 Film İzle

Resident Evil: The Final Chapter – Ölümcül Deney Final Sinema tarihinin ünlü oyuncu Milo Jovovich ile bütünleşen en başarılı bilim kurgu aksiyon filmlerinden biri olarak lanse edilen Resident Eil serileri, gerçekten de ..

  • PengoTV tarafından
  • 11.771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya'nın En Zengin %1'i Küresel Servetin % 82'sine Sahip 01:41

Dünya'nın En Zengin %1'i Küresel Servetin % 82'sine Sahip

İngiliz yardım kuruluşu Oxfam, küresel gelir adaletsizliğinin 2017'de arttığını ifade ederek yaratılan küresel servetin yüzde 82'lik bölümünün en zengin yüzde 1'lik kesimin cebine gittiğini söyledi. Kuruluşun raporuna g..

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor 06:08

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor

Japonya Başbakanı Şinzo Abe, ekonomik ve diplomatik ilişkileri ilerletmek için onlarca Japon iş adamından oluşan bir heyetle, altı Doğu Avrupa ülkesine tarihi bir geziye çıkarak, 2018 yılına hızlı bir giriş yaptı. Spotli..

2018 VW Jetta İlk İzlenimler 02:06

2018 VW Jetta İlk İzlenimler

Merakla beklenen 2018 Yeni VW Jetta nihayet tanıtıldı. Ülkemizin en popüler sedan modellerinden volkswagen jetta yeni yüzünü şu sıralar gerçekleşen detroit otomobil fuarında gösterdi. Yerini aldığı modele göre daha estet..

  • BETA tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:07

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jennifer Lopez, 1980'li yılların sonlarında filmlerde görünmeye başlayan Amerikalı dansçı, aktris ve müzisyen olan J.Lo ya da Jenny (Yaşı 48, 24 Temmuz 1969, Bronx, New York, ABD doğumlu) Hollywood tarihinde Latina (Espa..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:57

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

William Bradley Brad Pitt (Брэд Питт, 18 Aralık 1963 doğumlu) Amerikalı bir aktör ve yapımcıdır. Kendi şirketi Plan B Entertainment altında yapımcı olarak bir Akademi Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül ve aday göst..

Puf Puf Kabaran Patatesli Çıtır Börek 02:22

Puf Puf Kabaran Patatesli Çıtır Börek

Çok Kabaran Patatesli Börek Puf Puf Tarifi İçin Malzemeler 3 tane yufka 1 şişe maden suyu 1 su bardağı sıvı yağ 1 yumurta sarısı İç harcı için: 6. 7 tane patates 1 tane büyük soğan 1 çay bardağı sıvı yağ Kırmızı biber T..

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:58

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vladimir Putin, acımasız bir lider ve usta manipülatör olarak bilinir. Bu videoda Vladimir Putin'in hayatından en güzel anları göreceksiniz. Nadir genç Putin fotoğrafları, politikacılar, gençler ve ailelerle olan ilişkil..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oyun Gecesi Teaser 00:30

Oyun Gecesi Teaser

Max ve Annie’nin çiftler için oyun gecesi, Max’in kardeşi Brooks sahte haydutlar ve federal ajanların olduğu gizemli bir cinayet ayarladığında iyice karışır. Brooks kaçırılır ve her şey oyunun bir parçası gibi görünür. F..

Bazlama Tarifi 02:32

Bazlama Tarifi

Tavada Yumuşacık Bazlama Tarifi İçin Malzemeler 500 g un 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı toz şeker 1 paket Pakmaya Ekşi Mayalı Ekmek Harcı 300 ml ılık su Hazırlanışı; 1.500 g un,1 tatlı kaşığı tuz,1 yemek kaşığı tozş..

Aleyna Tilki-  Amerika'da Herkes Beni Tanıyor 10:25

Aleyna Tilki- Amerika'da Herkes Beni Tanıyor

İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Tilki, kısa bir tatil için İstanbul’a döndü. Aleyna Tilki boşanmayı olgunlukla karşıladı!İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Til..

  • BETA tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Kez Bir Yolcu Uçağı Hardal Tohumundan Yapılan Yakıtla Uçtu 01:53

İlk Kez Bir Yolcu Uçağı Hardal Tohumundan Yapılan Yakıtla Uçtu

Avustralya'nın Qantas Havayolları'na ait bir yolcu uçağı hardal tohumlarından elde edilen biyo yakıtla ilk uluslararası uçuşunu gerçekleştirdi. Boeing Dreamliner 787-9 modeli uçak Los Angeles ile Melbourne arasındaki 15 ..

Yıldız Usmonova feat. Yaşar - Seni Severdim 04:32

Yıldız Usmonova feat. Yaşar - Seni Severdim

Yazık ne mazi yazık Anlatmaya yoruldum Sen benden vaz geçince Ben o gün de vuruldum Yazık günah ben oysa Kardelen gibi Acıyla boy veren gibi Seni severdim Hüznün koynunda Seni severdim Hem uyanık, hem uykumda Seni seve..

Müslüm Gürses - Unutamazsın 06:13

Müslüm Gürses - Unutamazsın

Müslüm Gürses - Unutamazsın Dinle Şarkı Sözleri : Karanlık çökünce sokağımıza Köşede ben varım unutamazsın O mutlu günler hep gelir aklıma Sen beni ömrünce unutamazsın Mektupları yırtıp attım diyelim Resimleri bir..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.432 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öteki Taraf Hd İzle 1:39:11

Öteki Taraf Hd İzle

Başarılı bir adam yeni sevgilisi Ece ile mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak günün birinde hırslı eski sevgilisi Sara reddedemeyeceği bir iş teklifiyle yeniden hayatlarına dahil olur. Sevgilisi Ece'yi de yanına alarak yen..

Post Malone - Rockstar Arda Baba  :D 03:38

Post Malone - Rockstar Arda Baba :D

7/A Post Malone - rockstar Şarkı Sözleri Lyrics : [Intro: Post Malone] Hahahahaha Tank God Ayy, ayy [Chorus: Post Malone] I've been fuckin' hoes and poppin' pillies Man, I feel just like a rockstar (star, ayy, ayy) All..

Kıbrıs Tatlısı Tarifi 08:44

Kıbrıs Tatlısı Tarifi

Kıbrıs tatlısı tarifi Malzemeler 3 tane yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı hindistancevizi 1 su bardağı kırılmış ceviz 1 su bardağı galeta unu 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu ş..

Post Malone - Rockstar ft 21 Savage ft Arda Baba 04:24

Post Malone - Rockstar ft 21 Savage ft Arda Baba

7/A Post Malone - rockstar Şarkı Sözleri Lyrics : [Intro: Post Malone] Hahahahaha Tank God Ayy, ayy [Chorus: Post Malone] I've been fuckin' hoes and poppin' pillies Man, I feel just like a rockstar (star, ayy, ayy) All ..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Domates Konserve Tarifi 07:28

Domates Konserve Tarifi

Domates konservesi tarifi Bu tariften ortalama kavonozun büyüklügüne kücüklügüne göre 15 20 tane kavonoz cikar. Malzemeler 15 kilo domates (not.annem her zaman yerli domates ve bursa domatesini karistirarak yapar.Cok le..

Tavada Makarna Böreği 01:51

Tavada Makarna Böreği

1 paket çubuk makarna Tereyağı ( tavayı yağlamak için ) Sos için; 2 adet yumurta 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 4 yemek kaşığı yoğurt Tuz Karabiber Pul biber Arası için : Beyaz peynir ve kaşar peyniri Hazırla..

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation 04:09

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation

Eski AKP'li İzmir milletvekilinin kızı Trump için İngilizce rap şarkı yapmış ve Kötü haber Trump, Erdoğan seni kramp yapacak. Ne de olsa, her söyleşide kafa tutuyoruz. Tavır yok ama ses var. RAP neden olmasın? Keşke bir..

  • JET TV tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boşnak Böreği Tarifi 07:07

Boşnak Böreği Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

Kalabalık Misafir İçin Yumuşacık Poğaça Tarifi 02:30

Kalabalık Misafir İçin Yumuşacık Poğaça Tarifi

Malzemeler; 1 kg + 1 su bardağı un 4, 5 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı şeker 3-4 tatlı kaşığı tuz 2 su bardağı sıvı yağ 1 paket yas veya küçük pakette kuru maya 1 tatlı kaşığı mahlep ( arzuya göre) İç Malzemesi; 3..

El Açması Pırasalı Kol Böreği Tarifi 09:34

El Açması Pırasalı Kol Böreği Tarifi

El açması pırasalı kol böreği tarifi malzemeler 1 kilo un 2 tatlı kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı su iç malzemesi için gerekenler 4 5 tane pırasa 4 5 tane havuç baharatları Tuz karabiber pulbiber araları..

Lanetli Konak Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:50

Lanetli Konak Türkçe Altyazılı Fragmanı

1920'de İrlanda'nın kırsal kesiminde yaşayan ikiz kardeşler Rachel ve Edward, evlerini değişik bir varlıkla paylaşmaktadır. Her gece ev şeytani bir varlığın etkisi altına girmektedir. Bu varlık ikizler üzerinde 3 kural d..