#Her yıl

 Erman Kızıltan Arkadaş Kurbanı Mı Oldu 03:02

Erman Kızıltan Arkadaş Kurbanı Mı Oldu

Hayatın Penceresinden 5.Bölüm'de; 2,5 yıl önce ortadan kaybolan Erman Kızıltan'la ilgili yeni gelişmeler ortaya çıkmaya başladı...

  • ANKA tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karayip Korsanlar Salazar'ın İntikamı (2017) Film İzle 2:09:06

Karayip Korsanlar Salazar'ın İntikamı (2017) Film İzle

Karayip Korsanları filminin 5. serisinde Kaptan Jack Sparrow Poseidon’un üç dişli yabasını aramaya başlar… Yıl - Ülke: (2017) Avustralya, ABD Tür: Aksiyon, Fantastik, Komedi, Macera IMDB Puanı: 7.0 Oyuncular: Johnny Depp..

Eski Koca Vahşeti Güvenlik Kamerasında 00:53

Eski Koca Vahşeti Güvenlik Kamerasında

Gaziantep'te 17 yıl önce boşandığı eşi S.Ç ile aynı evde yaşamaya devam eden G.Ç., şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 çocuğuyla birlikte evi terk ederek İstanbul'a yakınlarının yanına geldi. Bir kafede eşinin yakınlarıyla ..

Ninesinden Öğrendiği Tarifle İş Hayatına Atıldı 01:38

Ninesinden Öğrendiği Tarifle İş Hayatına Atıldı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde ev hanımıyken KOSGEB'in açtığı girişimcilik kursuna katıldıktan sonra hibe desteğiyle açtığı imalathanede ninesinden öğrendiği tarifle turşu üretimi yapan Selma Aslan 3 yıl içinde 60 kişiye ist..

Ayakkabı Bağcıklarının Yerine Şık ve Pratik Klipsler 00:43

Ayakkabı Bağcıklarının Yerine Şık ve Pratik Klipsler

HICKIES 2.0, alışılmış ayakkabı bağcıklarına oranla hem stil hem de işlev açısından daha fazla özgürlük tanıyor. Manyetik özelliği sayesinde ayakkabı bağcıklarını bir arada tutan Zubits'in ardından HICKIES 2.0 da tamamen..

Ali Baba Ve Kırk Haramiler Filmindeki Senaryo Hatası 00:59

Ali Baba Ve Kırk Haramiler Filmindeki Senaryo Hatası

Yeşilçam'ın unutulmaz yapıtlarından olan Ali Baba ve Kırk Haramiler filmindeki senaryo hatası 46 yıl sonra ortaya çıktı...

  • JET TV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Apple'ın 10. Yıla Özel Tasarladığı iPhone X 01:35

Apple'ın 10. Yıla Özel Tasarladığı iPhone X

ABD'li teknoloji lideri Apple, dün akşam tabiri caizse gövde gösterisi yaptı ve 3 yeni iPhone tanıttı. Herkes iPhone 7s beklerken Apple, bu modeli atladı ve iPhone 8, 8 Plus ve 10. yıla özel tasarladığı iPhone X'i gün yü..

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Köpek Eğitim Merkezi Açıldı 05:52

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Köpek Eğitim Merkezi Açıldı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Silah, mühimmat ve patlayıcı dedektör köpeklerimizin de katkısıyla son 3 yılda toplam 116 tabanca, bin 900 uzun namlulu silah, 3 milyon 700 bin fişek ve mermi yakalaması gerçekl..

Bu Da Cep Mangal 00:55

Bu Da Cep Mangal

Adana'da kebapçı Reşit Cebe, müşterilerine 'cep mangal' hediye ediyor. 14 santimetre uzunluğunda, 7 santimetre yüksekliğinde, 6 santimetre genişliğindeki 'cep mangal' yoğun ilgi görüyor. Reşit Cebe, “3 yıl önce müşterile..

Tarık Akan Mezarı Başında Anılıyor 04:43

Tarık Akan Mezarı Başında Anılıyor

Ünlü oyuncu Tarık Akan ölümünün 1’inci yılında mezarı başında anılıyor...

Yasaktan Sonra İlk Ezan-ı Muhammedî 01:37

Yasaktan Sonra İlk Ezan-ı Muhammedî

18 yıllık yasaktan sonra Türk halkını tekrar Ezan-ı Muhammedî'ye kavuşturan Adnan Menderes ve yol arkadaşlarını vefat yıl dönümlerinde rahmetle anıyoruz...

Leeroy Jenkins Efsanesi (World Of Warcraft) 02:25

Leeroy Jenkins Efsanesi (World Of Warcraft)

World of Warcraft adlı MMORPG'de, 10 yıl önce arkadaşlarının sıkıcı planlarına daha fazla tahammül edemeyen Leeroy Jenkins nickli asi oyuncunun adeta bir kahraman edasıyla onlarca slotun arasına dalışına tanık oluyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail’den Şeytanın Aklına Gelmeyecek Hain Plan 01:22

İsrail’den Şeytanın Aklına Gelmeyecek Hain Plan

Onlarca yıllardır dillerden düşmeyen Filistinliler topraklarını sattı iddialarının aslı Filistinlilerin anı defterlerinde ortaya çıktı. İsrail mahkemeleri tarafından 67 kez müebbet ve 5200 yıl hapse mahkum edilen Abdul..

Gözyaşlarınızı Tutamayacaksınız (Ağlamama Challenge) 06:00

Gözyaşlarınızı Tutamayacaksınız (Ağlamama Challenge)

Hayalhanem bu yıl kurban bayramını yine ihtiyaç sahibi Müslüman kardeşlerle geçirdi. Et girmeyen evlere girip kurban bayramını yaşatmaya çalıştık. Sizlerin gönderdiği bağışları onlara ulaştırdık. girdiğimiz evlerde öyle ..

  • JET TV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jumanji 2 2.Fragmanı 02:59

Jumanji 2 2.Fragmanı

Jumanji 2 2.Fragmanı Yayınlandı. Yepyeni bir Jumanji macerasında, dört liseli çocuk, eski bir video oyun konsolu keşfediyor ve oyunun ormandaki ortamına çekiliyor ve kelimenin tam anlamıyla seçtikleri yetişkin avatarlar..

Biz Sizi Koruruz Yazıp Haraç Kesen Çete Yakalandı 00:56

Biz Sizi Koruruz Yazıp Haraç Kesen Çete Yakalandı

Bakırköy'de bir alışveriş merkezinde esnaftan haraç topladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı. Adreslerde yapılan aramada ise tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Yaklaşık 1 yıl önce Biz s..

Laik Sözlük Tanıtım 01:51

Laik Sözlük Tanıtım

Kendilerine kemalist diyen bir grubun kurduğu laiksozluk.net'in (laik sozluk nasıl oluyorsa çözemedik hala) tanıtım reklamı. Adamlar yüzlerce yıl önce laik adı altında bir fikir atmış ortaya bizimkiler hala ne olduğunu ö..

  • JET TV tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2018-2020 Orta Vadeli Program Açıklandı 04:53

2018-2020 Orta Vadeli Program Açıklandı

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, “2017 yılına ilişkin göstergeler yıl genelinde yüzde 5.5 seviyesinde büyüme oranının yakalanabileceğine işaret etmektedir. Program döneminde de uygulayacağımız reformlar sayesinde yüzde..

Gülmekten Gözünüzden Yaş Gelebilir! 03:40

Gülmekten Gözünüzden Yaş Gelebilir!

Araba içerisinde taşınan koçla mücadele eden adamın görüntüleri sosyal medyada günün en çok izlenenleri arasına girdi. Dört yıl önce çekilen görüntüler halen popülerliğini koruyor...

Yeni Atak, Hürkuş ve Anka'lar Geliyor 01:27

Yeni Atak, Hürkuş ve Anka'lar Geliyor

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ/TAI), yıl sonuna kadar yapacağı teslimatlarla Türkiye'nin hava filosunu güçlendirmesine katkıda bulunacak...

Emre Aydın Konserinde Yumruklar Havada Uçuştu 01:14

Emre Aydın Konserinde Yumruklar Havada Uçuştu

Ünlü şarkıcı Emre Aydın Safranbolu Belediyesi tarafından bu yıl 18.'si düzenlenen Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında konser verdi. Konser sırasında alkollü bir grup genç genç kızlara rahatsızlık..

  • ANKA tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eboue'nin Ortasında Van Persie'den Taraftarı Çıldırtan Gol 00:35

Eboue'nin Ortasında Van Persie'den Taraftarı Çıldırtan Gol

11 yıl önce bugün Robin Van Persie Arsenal formasıyla harika bir voleyle topu ağlara gönderiyor...

21 Suçtan Aranan Kadın; İnsanlar Keriz Olduğu İçin Yaptım 00:35

21 Suçtan Aranan Kadın; İnsanlar Keriz Olduğu İçin Yaptım

Kayseri'de 21 ayrı suçtan kesinleşmiş 16 yıl hapis cezası bulunan ve cezaevi firarisi olan kadın yakalanırken, gazetecilerin 'Bu kadar suçu nasıl işlediniz' sorusuna 'İnsanlar keriz olduğu için işledim' dedi...

Polise Havai Fişekle Saldırırken Böyle Vuruldu! 00:30

Polise Havai Fişekle Saldırırken Böyle Vuruldu!

Adana'da 2016 yılında yasa dışı gösteri sırasında polise havai fişekle saldırırken ayağından silahla vurulup etkisiz hale getirilerek yakalanan H.K'nın (17), izinli çıktığı cezaevine dönmediği bildirildi. Polis ekipleri,..

2 Kardeş, Annelerini 24 Yerinden Bıçaklayarak Öldürdüler 12:12

2 Kardeş, Annelerini 24 Yerinden Bıçaklayarak Öldürdüler

4 yıl önce annelerini bıçaklayarak öldüren iki kız kardeşle ilgili verilen kararla ilgili yapılan yorumlar....

  • ANKA tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hızlı ve Öfkeli 9 Çıkış Tarihi Belli Oldu 02:06

Hızlı ve Öfkeli 9 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Film stüdyosu Universal Pictures tüm yıl boyunca serisinin bir sonraki taksit çıkış tarihini erteledi, raporlar Day.Az atfen Segodnya.ua . Hayranlar franchise'in bir sonraki bölümünü 10 Nisan 2020'de görecekler. Daha..

Hale Soygazi'nin Eski Kocası Ahmet Özhan İlk Defa Konuştu 06:56

Hale Soygazi'nin Eski Kocası Ahmet Özhan İlk Defa Konuştu

Hale Soygazi'yi en yakından tanıyan ve 11 yıl birliktelik yaşadığı ve evlendiği Ahmet Özhan, son dönemde konuşulan 1 günlük çocuğu Murat Şar'ı evlatlık verdiği iddia edilen Hale Soygazi olayıyla ilgili ilk defa konuşuyor..

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Vize Hikâyesi 05:47

Bir Vize Hikâyesi

Dokuz yıl kadar önceydi. ABD'de Ortadoğu ile alakalı bir yüksek lisans programına kaydolmaya karar vermiştim. Böylece hem İngilizcemi akademik düzeyde ilerletmiş olacak, hem de bölgeye dışarıdan bakarak farklı bir perspe..

İşte O An  Evlat Edinildiğini Öğrenince 01:01

İşte O An Evlat Edinildiğini Öğrenince

ABD'de iki yıl boyunca kendisini evlat edinecek bir ailenin hayalini kuran Tannah Butterfield isimli 11 yaşındaki küçük kız, bir ailenin kendisini evlat edinmeye karar verdiğini öğrendiği anda sosyal hizmetler görevlisin..

Hollywood Türk Film Festivali Başlıyor 04:57

Hollywood Türk Film Festivali Başlıyor

Bu yıl ilk defa dünya sinemasının kalbi olan Los Angeles’ta düzenlenecek olan “Hollywood Türk Film Festivali” için geri sayım başladı. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sinema Genel Müdürlüğü’nün destekleriyle, 20-22 E..

  • ANKA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce