#Her yıl

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

John Legend - All of Me 05:07

John Legend - All of Me

All Of Me [Verse 1:] What would I do without your smart mouth? Drawing me in, and you kicking me out You've got my head spinning, no kidding, I can't pin you down What's going on in that beautiful mind I'm on your magi..

  • PengoTV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofraları süsleyecek 04:52

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofral

Karaman'da yerin 36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen ve özelliğini de mağaranın flora yapısından alan Divle obruk peyniri, sofraları süslemeye başladı. Fransızların dünyaca ünlü 'rokfor' peynirine rakip olar..

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

Rapunzel Ailesi - Uzun Saçlı Kız Hikayesi 02:56

Rapunzel Ailesi - Uzun Saçlı Kız Hikayesi

Gerçek hayat Rapunzels bir aile gibi - Anne Tere Lynn Svetlecich Russell, 43, ve kızları DÖRDÜNCÜ üzerinde METRE bir kombine saç uzunluğuna sahip. anne-beş o bir bebek beri kilitleri akan vardı ve kocası Chip, 47, yabani..

  • PengoTV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ludacris - Feat. Ty Dolla $ign - Vitamin D 04:21

Ludacris - Feat. Ty Dolla $ign - Vitamin D

Ludacris - Feat. Ty Dolla $ign - Vitamin D Şarkı Sözleri [Intro: Ty Dolla $ign & Ludacris] Aw yeah, yeah I mean there's a lot of women out here that's just, you know They just deficient in so many things, man You missing..

Sean Paul - Body 03:20

Sean Paul - Body

SEAN PAUL LYRICS Body (Turn the lights on!) Soakin' wet She can't keep dry I need her bad Me no tell no lie Put bot’ your hands Upon the wall Fleed up girl I won’ let you fall Got a front row seat There as you dare ..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Tarkan Biz Çoçukken 05:58

Tarkan Biz Çoçukken

Biz çocukken ne güzel çiçekli kırlardır Biz çocukken rengarenk düş kanatlı kuşlardık Bir masalda saklanan günahsız melekler Çok uzakta kuytuda sozlerisozu.com pınardık Biz her mevsim yazdık, hep aşk hep sevdaydık Her gü..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Biz Çocukken 05:58

Tarkan Biz Çocukken

Biz çocukken ne güzel çiçekli kırlardır Biz çocukken rengarenk düş kanatlı kuşlardık Bir masalda saklanan günahsız melekler Çok uzakta kuytuda sozlerisozu.com pınardık www.sozlerisozu.com Biz her mevsim yazdık, hep aşk h..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rick Ross - I Think She Like Me ft. Ty Dolla $ign 04:07

Rick Ross - I Think She Like Me ft. Ty Dolla $ign

This the fliest shit ever This that rich forever part 2 Uh, uh Layin' in my bed, I'm under these gold chandeliers Can't say too many names in here these kinda years Night sweaters and these icy diamonds on my wrist Ice ..

Muos & Zodiac - Beni Duy 03:23

Muos & Zodiac - Beni Duy

Beni Duy şarkı sözleri ile Beni duy*3 çığlıklar içinde uyan Beni gör*3 her gece rüyalarında Beni duy*3 çalan her şarkıda Beni gör*3 attığın her adımda Beni duy*3 çığlıklar içinde uyan Beni gör*3 her gece rüyalar..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Ed Sheeran - Galway Girl 02:52

Ed Sheeran - Galway Girl

Ed Sheeran - Galway Girl Şarkı Sözleri [Chorus] She played the fiddle in an Irish band But she fell in love with an English man Kissed her on the neck and then I took her by the hand Said, Baby, I just want to dance [..

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO] 04:01

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO]

Her eyes, her eyes Gözleri, gözleri make the stars look like they're not shining yıldızları parlamıyormuş gibi gösteriyor Her hair, her hair Saçları, saçları falls perfectly without her trying Uğraşmadığında bile mükemm..

  • PengoTV tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Anne-Marie - Ciao Adios 03:29

Anne-Marie - Ciao Adios

Şarkı Sözleri [Intro] Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah Uh [Verse 1] Ask you once, ask you twice now There's lipstick on your collar You say she's just a friend now Then why don't we call her So you wanna go home with someon..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.601 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Reign 4. Sezon 6. Bölüm  Türkçe Altyazılı  Hd Film İzle Yabancı Diziler 40:34

Reign 4. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd Film İzle Yabancı Dizile

Reign 4. Sezon 6. Bölümü Türkçe Altyazılı Full Hd Film İzle Reign season 4 episode 6 Reign s4e06 Love is the most dangerous subject. (Season 1) . Hidden between the lines of the history books is the story of Mary Stuar..

  • Tv Series tarafından
  • 2.835 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chris Brown - Ft. Tyga - Remember Me 04:24

Chris Brown - Ft. Tyga - Remember Me

Chris Brown - Ft. Tyga - Remember Me Şarkı Sözleri Chris Brown & Tyga] Girl, you know we got the time Got that pussy on my mind, later on, what are we doing? I know you're ready, show that ass Girl, you looking so bad, g..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anne Marie & Hozan Cahit Ciao Adios Kürtçe Düet İngilizce Yeni 2017 03:21

Anne Marie & Hozan Cahit Ciao Adios Kürtçe Düet İngilizce Yeni 2017

ANNE-MARIE LYRICS FEat Hozan Cahit Ciao Adios Ciao Adios Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah Uh Ask you once, ask you twice now There's lipstick on your collar You say she's just a friend now Then why don't we call her So y..

  • PengoTV tarafından
  • 2.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cizreli Mehmet Ali Feat. Anne Marie - Ciao Adios 03:21

Cizreli Mehmet Ali Feat. Anne Marie - Ciao Adios

Şarkı Sözleri______________________________________________: Ciao Adios Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah Uh Ask you once, ask you twice now There's lipstick on your collar You say she's just a friend now Then why don't we ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.629 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anne-Marie - Ciao Adios 03:29

Anne-Marie - Ciao Adios

Anne-Marie - Ciao Adios Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah Uh Ask you once, ask you twice now There's lipstick on your collar You say she's just a friend now Then why don't we call her So you wanna go home with someone To do ..

  • Emre Kuzu tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır 05:05

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ), Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK) tarafından bu yıl Gaziantep’te 5'incisi düzenlenecek olan Teknofest ‘Uluslararası İnansız Hava Araçları Yarışması’na katılmak i..

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyor 04:46

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyo

Şanlıurfa’da alternatif ürün haline gelen ıspanağın hasadına başlandı. Ispanak, kilosu tarlada 2,5 pazarda ise 5 liradan satışa sunuluyor. Şanlıurfa’da son yıllarda çiftçilerin alternatif ürünü haline gelen ıspanağın has..

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu 05:35

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu Zonguldak’ta 11 yıl önce biyoloji öğretmenliği bölümünden mezun olan ve atanamayınca madenci olan Yakup Muzaffer, “Gel öğretmen ol deseler, madenciliği seçerim dedi. 2001 yılında On..

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu 04:28

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu

Kadıköy’de Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yılında ‘sosyal mesafe’ kurallarına uygun olarak “Ata’ya Saygı Zinciri” oluşturuldu. Her sene Atatürk’ün anısına bir araya gelerek ..