#Her yıl

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İniyor 06:16

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İ

Sıcak havalardan etkilenmemek, hayvanlardan daha yüksek verim sağlayıp, tereyağı ve peynir yapmak için yeşil meraların bulunduğu Toros Dağları'nın zirvelerine, Akseki’nin yaylalarına Nisan ve Mayıs aylarında çıkan yörükl..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm 1:39:43

Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm

Özgürlüğüne kavuşsa da, bir daha asla kaldığı yerden hayatına devam edemeyeceğini anlayan Kuzey’i, öfkesi, her şeyin başladığı yere, Cemre’nin evinin önüne götürmüştür. Burada Güney ile Cemre’yi bir arada görmek, Kuzey’i..

  • Dizi TV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
7 aylık bilanço- 37 bin göçmen sınırdışı edildi 01:19

7 aylık bilanço- 37 bin göçmen sınırdışı edildi

İstanbul Göç İdaresi, ocak-temmuz ayları arasında 13 bini Afgan, 6 bini Pakistan kalanı başka ülkelerden olmak üzere 37 bin kaçak göçmenin sınırdışı edildiğini açıkladı. Türkiye'ye kaçak yollarla giriş yapan veya oturma..

EMEKLİ DUL VE YETİM BAYRAM İKRAMİYESİ 2022 AÇIKLANDI SSK BAĞKUR İKRAMİYELER emekli bayram ikramiyesi 02:16

EMEKLİ DUL VE YETİM BAYRAM İKRAMİYESİ 2022 AÇIKLANDI SSK BAĞKUR İKRAMİ

Emekliye ikramiye müjdesi verildi. Ardından emeklilerle birlikte dul ve yetim vatandaşlara da verilecek olan ikramiye herkesi heycanlandırmaya başladı. Emekli dul ve yetim vatandaşlara ne kadar promosyon verilecek detayl..

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı 03:43

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı

Rize’de inşaatı devam eden çay çarşısının camları takılmaya başlayınca dünyanın en büyük çay bardağı da kendini göstermeye başladı. Rize’nin sembolü çaydan yola çıkılarak tasarlanan devasa projede sona yaklaşılıyor. Kar..

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler Şaşırttı 01:42

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda Türkiye’nin konumuna değinerek, “Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor ve gerektiği yerde açıkça ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyebiliyor” ifadelerini kullanarak, “Moder..

15 Temmuz Yeni Video 07.11.2016 14:21

15 Temmuz Yeni Video 07.11.2016

15 Temmuz Darbe Fetö Hainleri 15 Temmuz Şehitleri ve Kahramanları Orhan Şaik Gökyay -Bu Vatan Kimin Fon müziği Mehmet Akif Ersoy -Cenk Marşı Fon Müziği Recep Tayyip Erdoğan -Ey Sevgili Şiiri Mustafa Kemal Atatürk - On..

  • PengoTV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Dizi Gerçek Mi Oluyor 03:56

Dizi Gerçek Mi Oluyor

Dizi Gerçek Mi Oluyor ABD'de amca ve yeğenine 11 yıl sonra cinayetten aklanma umudu doğdu...

Şeb-i Arus Törenleri Başladı 01:03

Şeb-i Arus Törenleri Başladı

Mevlana'nın 743. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un da katıldığı Kandil uyandırma merasimi ve Sevgi ve hoşgörü yürüyüşü ile başladı...

‘İslamiyeti Ben Seçtim, Miras Değildi’ 02:44

‘İslamiyeti Ben Seçtim, Miras Değildi’

Annesi Yahudi, babası Hristiyan olan ve 35 yıl önce İslamiyeti seçen Amerikalı akademisyen Peachy, 17 yıldır Düzce'de eşi ve çocuklarıyla yaşamını sürdürüyor...

İran- Açlık grevindeki mahkum Sadeghi'nin durumu ciddi 00:25

İran- Açlık grevindeki mahkum Sadeghi'nin durumu ciddi

İran'da tutuklu bulunduğu cezaevinde açlık grevi yapan Arash Sadeghi'nin sağlık durumunun ağırlaştığı öğrenildi. 'Ulusal güvenliği tehdit etmek' ve 'devlet aleyhine propaganda' yapmak gibi suçlardan 15 yıl hapse mahkum ..

Dünya 2017'ye Merhaba Dedi! 00:11

Dünya 2017'ye Merhaba Dedi!

Türkiye dahil bir çok ülke yeni yıla geri sayım için başlarken dünya 2017'ye merhaba demeye başladı. Avustralya'da bu yıl da yeni yıl için düzenlenen havai fişek gösterilerinde göz kamaştıran bir manzara vardı...

  • PengoTV tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Milletimiz Ekonomisine Sahip Çıkıyor 01:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Milletimiz Ekonomisine Sahip Çıkıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Borsa İstanbul Kuruluş Yıl Dönümü Programı ve yeni hizmet binasının açılış töreninde konuştu...

Suikasta Uğrayarak Şehit Düşen Gaffar Okkan Anıldı 02:20

Suikasta Uğrayarak Şehit Düşen Gaffar Okkan Anıldı

Suikasta uğrayarak şehit düşen Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ın ölümünün üzerinden tam 16 yıl geçti. Okkan, Diyarbakır'da, adının verildiği caddede ve memleketi Sakarya'da düzenlenen törenlerle anıldı. Diyarbakı..

Bu Film Keşke Benim Uydurduğum Bir Hikaye Olsaydı 01:18

Bu Film Keşke Benim Uydurduğum Bir Hikaye Olsaydı

Suriyeli yönetmen Rauf Ali, üç yıl önce ülkesindeki savaşı anlatmak için Halep'te bir sinema filmi çekmeye başladı. Yönetmen, şartlar ağırlaşınca çekimlere ara verip Türkiye'ye sığındı. Gaziantep'te ayakta kalabilmek içi..

70'inden Sonra Kuran-ı Hatmetti 01:58

70'inden Sonra Kuran-ı Hatmetti

er hafta Türkiye'yi Seyahatname programıyla karış karış gezen Kerim UIak'ın bu haftaki durağı Kilis oldu. Kilis'te 70'inden sonra Kuran-ı Kerim öğrenen köyün yaşlı kadınlarını da ziyaret etti. Ulak, Kilis'i gezdi, gördü ..

‘Kardak'a Yine Çıkarım 00:47

‘Kardak'a Yine Çıkarım

Türkiye ve Yunanistan arasındaki ihtilaf sonucu 21 yıl önce Kardak kayalıklarına gerçekleştirilen operasyonda görev alan dönemin Sualtı Taarruz (SAT) komandosu emekli astsubay Hakan Çalışkan, yeniden çağrılması durumunda..

Aden Tezkeresi TBMM’de Kabul Edildi 02:52

Aden Tezkeresi TBMM’de Kabul Edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri deniz unsurlarının, Aden Körfezi, Somali karasuları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde görevlendirilmesi için hükümete verilen izin süresinin Anayasa'nın 92'nci maddesi uyarınca 10.02...

Ali Baran & Eren Can Maşalacı - Bir Fincan Kahve Olsam 04:04

Ali Baran & Eren Can Maşalacı - Bir Fincan Kahve Olsam

Sözleri: Dün akşam yolda gördüm, seni yıllardan sonra Bir yabancı gibiydin, dönüp bakmadın bana Bunu senden ummazdım, çok kırıldım ben sana Bir fincan kahve olsam kırk yıl hatırım vardı Ömrümü sana verdim, dönüp bak..

Buharlı Trenle Nostaljik Tur Geri Döndü 01:38

Buharlı Trenle Nostaljik Tur Geri Döndü

Buharlı tren 50 yıl aradan sonra İngiltere'nin kuzeyindeki hatlara geri döndü. Nostalji meraklıları, trenin ilk seferini izlemek için istasyonları doldurdu..

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Eşi Başak Dizer'e Milyonluk Jest 05:16

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Eşi Başak Dizer'e Milyonluk Jest

Evlilik yıl dönümlerinde gözde çiftin arkadaşları yalnız bırakmadı.Yakışıklı oyuncu eşine çok lüks bir araç aldı ve otomobilin içinden çekilen resimlerini sosyal medyada paylaştılar...

  • ANKA tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Van Kedilerine Çipli Takip Sistemi 03:43

Van Kedilerine Çipli Takip Sistemi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Van Kedisi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından Van Kedisi Takip Sistemi çalışmasıyla derinin altına yerleştirilen çip sayesinde kediye ait tüm bilgilere ulaşılabiliyor..

Kadın ve Erkek Giyiminin 100 Yıllık Değişimi 02:25

Kadın ve Erkek Giyiminin 100 Yıllık Değişimi

Kadın ve Erkek giyiminin 100 Yıllık Evrimi Elbiselerin 100 yıl içinde yüz yıl içindeki evrimi Eski giyim stilleri kadın ve erkek eski giyim tarzları. 1900 lü yılların giym tarzı ve 2015 yılına kadar olan değişimi..

Dünyanın En Çok Aranan Teröristi Yeniden Hakim Karşısında 02:24

Dünyanın En Çok Aranan Teröristi Yeniden Hakim Karşısında

En az 20 yıl süreyle dünyanın en çok aranan teröristiydi. Hakkında sayısız kitap yazıldı, onlarca film yapıldı. Gerçek kimliği bilinmediği için uzun yıllar Çakal Carlos olarak tanınan ve eylemleriyle dünyayı yıllarca m..

Macaristan Başbakanı: Göçmen İstemiyoruz Brüksel'i Durdurmalıyız 01:30

Macaristan Başbakanı: Göçmen İstemiyoruz Brüksel'i Durdurmalıyız

Macaristan'ın 1848-1849 yıllarında Avusturya İmparatorluğu'na karşı verdiği Özgürlük Savaşı'nın 169'uncu yıl dönümü kutlamaları hükumet karşıtı ve yanlısı gösterilere dönüştü. Başkent Budapeşte'de toplanan binlerce kiş..

Çanakkale Savaşı'ndan Az Bilinen Bir Hikaye: Teğmen İbrahim Naci'nin Günlüğü 02:41

Çanakkale Savaşı'ndan Az Bilinen Bir Hikaye: Teğmen İbrahim Naci'nin G

Kahramanlığın üzerinden 102 yıl geçti. Bu özel günün anısına, Çanakkale Savaşı döneminde günlük tutan şehit Teğmen İbrahim Naci'nin hikayesi animasyon olarak sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Apple-1  40 Yıllık Bilgisayara Rekor Fiyat 01:25

Apple-1 40 Yıllık Bilgisayara Rekor Fiyat

Teknoloji hızla değişiyor. Bundan 40 yıl önce üretilen cihazların değeri günümüzde yüzbinlerce dolarla ölçülüyor. Bu cihazlardan biri olan Apple-1, mayıs ayında açık artırmayla satılacak. Çalışan 8 cihazdan biri olan cih..

'Türkiye Güzeli' Ecem Uzgör İlk Klibini Çekti 00:33

'Türkiye Güzeli' Ecem Uzgör İlk Klibini Çekti

Geçtiğimiz yıl Top Model of the World yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Ecem Uzgör ilk klibini yayınladı. Sözü ve bestesi kendisine ait olan Sorma adlı şarkının klibini Londra ve İspanya'da çeken Ecem'in geçtiğimiz yıl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 8 yıl önce