#Her yıl

İkizler Firarda 2012 Türk Filmi İzle 1:39:54

İkizler Firarda 2012 Türk Filmi İzle

Konusu: Eda ve Seda adlı ikiz kardeşler bir sohbet sırasında babalarının sözlerini yanlış anlarlar ve aslında çok uzun zaman önce vefat etmiş olan annelerini arayıp bulmak için Bursa yollarına düşerler. Bir başlarına çık..

En İyi Olimpiyat Oyunları Reklamı 04:28

En İyi Olimpiyat Oyunları Reklamı

Olimpiyat Oyunları[1] veya kısaca Olimpiyatlar,[2] Yaz ve Kış Olimpiyatları olmak üzere iki ayrı kategoride, dört yılda bir düzenlenen uluslararası çok sporlu etkinlik. 200'ün üzerinde ülkeyi temsil eden sporcuların katı..

  • JET TV tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamalı Zeybek 1965 Türk Filmi İzle 59:12

Kamalı Zeybek 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Uykusunda beste yapan bir adamın hikâyesi anlatılır. Ev arkadaşı olan Hüseyin ve Salim çöpçülük yaparak geçinirler. Hüseyin hayatından memnundur ancak Salim daha çok para kazanmak ister. Bir gece Salim, Hüseyin’..

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:19

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

James Jim Carrey (17 Ocak 1962'de doğmuş) bir kanada Amerikalı aktör, komedyen, izlenimci, senarist ve yapımcıdır. Çok enerjik vuruş performanslarıyla bilinir. Carrey, 1990 yılında, Canlandırma Renkli çizim komedisi t..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanal-i-zasyon 2009 Türk Filmi İzle 1:52:36

Kanal-i-zasyon 2009 Türk Filmi İzle

Konusu: Okan Bayülgen'in başrolde yeraldığı bu yapım bir televizyoncunun yükseliş hikayesi. Bayülgen'in gerçek hayattaki televizyoncu kimliğiyle cuk oturduğu bu yapım, bir televizyon kanalı olan Kanal-İ’de geçen komik ol..

Kalbimdeki Yabancı 1968 Türk Filmi İzle 1:26:45

Kalbimdeki Yabancı 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : tanımadığı bir adamın yerine geçen taşralı bir gencin maceraları anlatılır. Osman, iş bulmak üzere İstanbul’a gelmiştir. Fakat başvurduğu her yerden eli boş dönmektedir. Nihayet bir gün talihi değişir. Kendisin..

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Atatürk Açıklaması Gurur Verir 00:38

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Atatürk Açıklaması Gurur Verir

Kıvanç Tatlıtuğ’un 4 yıl sonra sinemaya döndüğü Hadi Be Oğlum görücüye çıktı. Basın gösterimi öncesinde konuşan Tatlıtuğ, bir yapımda Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağı söylentileriyle ilgili Paşamızı oynamak bana g..

  • BETA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Ataizi Boşanırsak Ne Olacak Diye Sordum 01:54

Hande Ataizi Boşanırsak Ne Olacak Diye Sordum

Oyuncu ve sunucu Hande Ataizi, geride bıraktığımız gün katıldığı bir etkinlikte muhabirlerin sorularını yanıtladı. Hande Ataizi 2012’de Amerikalı gazeteci Benjamin Harvey ile evlenmiş ve evlendikten iki yıl sonra da 201..

  • BETA tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Garez 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:16:46

Garez 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Karen Japonya'da sosyal görev eğitimi alan, bir değişim programı öğrencisidir. Ve her şeyden habersiz bir şekilde o gün işe gelmeyen bir hemşirenin yerine çalışır. Söz konusu eve girdiğinde, yaşlı bir kadın olan..

Paranormal Activity - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:26:17

Paranormal Activity - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal Activity, insanoğlunun bilinçaltındaki en ilkel korkularını gıdıklayarak başarıya ulaşan, zeki film serilerinden. Film, çok düşük bütçelerle, sadece insanın endişe ve hayalet ve bilinmeyen korkusuna d..

Cehenneme Bir Adım - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:53

Cehenneme Bir Adım - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Siyahlı Kadın, 127 Saat gibi kalburüstü filmlere imza atmış Jon Harris'ten yine izleyenleri koltuklarına mıhlayacak bir korku denemesi Cehenneme 2 adım. Film, delirme noktasına gelen kanlar içindeki bir kadının ..

Yüksek Tansiyon Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:44

Yüksek Tansiyon Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Okuldan arkadaş olan Alex ve Marie sınavlarına rahat bir yerde çalışabilmek dinlenmek için Marie'nin ıssız bir yerde olan evine giderler. Gece geç saat varır varmaz yatarlar. Kısa bir süre sonra kapı çalınır ve ..

Popstar 2018 Başlıyor İşte Yeni Jüri Üyeleri 20:16

Popstar 2018 Başlıyor İşte Yeni Jüri Üyeleri

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dehşet Evi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:09

Dehşet Evi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Varlıklı bir aile olan Jaime, Marta ve kızları Isabel yeni ve lüks bir eve taşınırlar. Aslında Jaime ve Mart'nın arası pek iyi değildir ama ilişkilerine bir şans daha verme kararı alırlar. Fakat yeni evlerinde ..

Kendini Arayan Adam 1963 Türk Filmi İzle 1:40:46

Kendini Arayan Adam 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, en yakınları tarafından ihanete uğrayan Cevat’ın intikam mücadelesini anlatır. Cevat, babasından kalan fabrikanın tek varisidir. En yakın arkadaşı Necdet’i fabrikaya ortak yapar. Cevat’ın karısı Suzan ile..

Garez 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:51

Garez 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Pasadena’da yaşayan Bayan Davis, kızı Aubrey’i, ablası Karen’i getirmesi için Tokyo’ya gönderir. Ancak ablası, kendisinin sebep olduğu ve aslında erkek arkadaşının da ölümüne neden olduğu bir yangından ötürü ha..

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Naciyem 1961 Türk Filmi İzle 1:28:16

Naciyem 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Naciye’nin başından geçenleri anlatır. Naciye, babasız büyümüştür. Annesi bir süre sonra istemese de başka biriyle evlenir. Naciye, üvey bir baba ve kör bir annenin yanında büyür. Uzak bir akrabasından Na..

Sana Layık Değilim 1965 Türk Filmi İzle 1:31:09

Sana Layık Değilim 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği kadına açılamayan Osman'ın, onu mutlu etmek için verdiği mücadele konu edilir. Osman ve Ekrem birbirinden çok farklı iki kardeştir. Şoförlük yapan Osman, zengin bir ailenin kızı olan Türkan’a âş..

Son Nefes 1958 Türk Filmi İzle 1:42:15

Son Nefes 1958 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bestekâr Orhan, şarkıcı Gül ve gazino patronu Kenan arasındaki aşk ilişkisi konu edilir. Gül, Kenan’ın gazinosunda şarkıcıdır. Bir gün yolda Orhan’la karşılaşır. Orhan ile Gül, Kenan’ın gazinosunda sahn..

Şehvet Uçurumları 1962 Türk Filmi İzle 1:23:38

Şehvet Uçurumları 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Mersin’e bağlı sahil köyü. Sütliman bir deniz. ‘Karıncanın kıyıdan su içebileceği durgunlukta’. Yöre de öyle. ‘Balıktan başka hiçbir canlı ile uğraşmıyorlar’. Halil Efendi’nin ‘ismi ile müsemma’ kızı Filiz, öğr..

Üç Tekerlekli Bisiklet 1962 Türk Filmi İzle 1:30:02

Üç Tekerlekli Bisiklet 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği iki adam arasında seçim yapmak zorunda kalan Hacer’in hikâyesi anlatılır. Hacer, İzmir’e çalışmaya giden kocası Reşat’ı uzun yıllardır beklemektedir. Kocasının yokluğunda çocuğunu büyütür ve ev..

Ver Allahım Ver 1972 Türk Filmi İzle 1:17:34

Ver Allahım Ver 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Veli ile Nuri’nin İstanbul’da başlarına gelen gülünç olayları konu alır. Veli, Kayseri’de bir köyde yaşamaktadır. Babasının istediği kızla evlenmemek için köyden kaçıp İstanbul’a gitmeye karar verir. Yold..

Yiğitlerin Türküsü 1970 Türk Filmi İzle 1:13:52

Yiğitlerin Türküsü 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, toprağından vazgeçmeyip köyün ağasıyla mücadeleye girişen Ahmet’in hikâyesini anlatır. İsmail Ağa, Ahmet’in askerden yeni döndüğünü öğrenmiştir. Bunu fırsat bilerek borcuna karşılık Ahmet’ten toprağını is..

Kaos - Örümcek Ağı 2012 Türk Filmi İzle 1:37:32

Kaos - Örümcek Ağı 2012 Türk Filmi İzle

Konusu : Türkiye'yi hem yurt içi hem yurt dışından gelebilecek tehditlere karşı koruma amaçlı kurulan gizli bir yapı olan Ulusal Güvenlik Teşkilatı'nın (UGT) bu sefer ki görevi oldukça tehlikeli ve risklidir. Zira ülke ..

Dondurucuda Bamya Saklama 02:29

Dondurucuda Bamya Saklama

Geçtiğimiz hafta tatil dönüşü arkadaşlarımızı ziyaret etmek için Ortaca'ya uğradık. Cuma günleri Ortaca'nın pazarı var. Pazarda çevre köylerden gelip ürünlerini satan birçok pazarcı da mevcut. O yüzden kendi bahçenizden ..

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arılara Fısıldayan Emine Teyze 02:59

Arılara Fısıldayan Emine Teyze

Sivas’ta arıcılık yapan Emine Tomakin, ağaç dalına konan binlerce bal arısını maske kullanmadan elleri ile kovana yerleştirdi. Her yıl Ordu ilinden gelip Sivas’ın Bingöl Köyü yakınlarında eşi ile birlikte gezgin arıcılı..

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce