#Herem sevgilim olurmusun müzik dinle

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım 03:54

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım

Söz - Müzik: Gülçin Ergül Düzenleme: İskender Paydaş Yönetmen: İlkay Kopan BİR TANECİK AŞKIM KÜSMEYELİM HİÇ Mİ HİÇ KÜSMEYELİM KAVGA ETMEYELİM EMSALSİZ SEVGİLİM DARILMAYALIM SUS PUS SOMURTMAYALIM BEN YOKSA N'APARIM..

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı 05:33

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı

AŞK DANSI Eser Bir Yel Saçlarına Vurur Tarifi İmkânsızım Savrulur Bir O Yana Bir Bu Yana Gün Ağarırken Baygın Uyur Açılmış Dar Geliyor Düğmeler Süzülür Boynundan İnce Bir Ter Öpüşmekten Perişan O Dudaklarda Mor Men..

Duyanlara Duymayanlara - Nesrin Kopuz 02:16

Duyanlara Duymayanlara - Nesrin Kopuz

Her şey her şey senin için Dualarım duygularım Düşlerimde bakışların Hep seni söylüyor şarkılarım Umurumda değil kim duyarsa duysun Varsın olsun kim görürse görsün Bırak gitmeyi kolay mı sanıyorsun Söyle sevgilim herkes..

Ebru Yaşar & Burak Bulut - Kehribar 02:49

Ebru Yaşar & Burak Bulut - Kehribar

Söz & Müzik : Burak Bulut Aranje : Efe Can Mix : Efe Can , Esad Fidan Mastering : Buğra Kunt Editör : MHZ Edisyon Yönetmen : Ecem Gündoğdu Görüntü Yönetmeni : Özkan Karaköse Klip Yapım : Sun Film Production, Serkan Türk..

Aslı Güngör-Aşk Herşeye Değer 03:33

Aslı Güngör-Aşk Herşeye Değer

Şarkı Sözleri: Öyle bir rüyaydın ki Sadece bir kez gördüğüm Denedim tutamadım Rüzgarda savrulan bir küldün Denedim tutamadım Rüzgarda savrulan bir küldün Aşk her şeye değer Seninle anladım Bin yıl geçse de sürer İçimd..

  • Candy tarafından
  • 2.031 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MFO - Yalnızlık Ömür Boyu 04:02

MFO - Yalnızlık Ömür Boyu

Senle beraber olsamda sevgilim Ayrılsakta, ölsek de bu yolda Hep yalnızlık yavrum Yalnızlık ömür boyu Yalnızlık ömür boyu Senle beraber olsamda sevgilim Hiç görmesek birbirimizi, özlesek Ömür boyu bağlansakta Se..

Neden Yalan Söyleriz 02:23

Neden Yalan Söyleriz

Günde ortalama 10 ile 200 arası yalan söylediğimizi biliyor muydunuz? Peki neden gaddemit neden? Neden yalan söyleriz? Neden herkes yalancı? Herkes mi yalancı? Yalancı dünya gibi Yalancısın sevgilim Sen mevsimler gibisi..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Tugba Ozerk-Dogum Gunun Kutlu Olsun 03:27

Tugba Ozerk-Dogum Gunun Kutlu Olsun

Doğum günün kutlu olsun al bu canım senin olsun acıda tatlı da gizlide saklıda sevginde öfkende seninleyim canım canimmmm doğum günün kutlu olsun sevdigim ah sevdiceğim en kötü gün böyle olsun tadım tuzum canım sevgilim...

Nazan Öncel & Tarkan - Hay Hay 03:23

Nazan Öncel & Tarkan - Hay Hay

O senin neyin olur derlerse Gülüm olur balım olur diyeceğim O senin neyin olur derlerse Sevgilim sevgilim diyeceğim O benim kalbimi isterse Seve seve veririm diyeceğim Kedisini köpeğini dolaptaki ceketini Pabucunu..

Elnur Huseynov - Sil Baştan (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) Canlı Performans 02:34

Elnur Huseynov - Sil Baştan (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) Canlı Perform

Elnur Huseynov - Sil Baştan Şarkı Sözleri Gücün var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi Yorgun gibi ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.652 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şıki Şıki Baba 2017 çok komikler... 02:19

Şıki Şıki Baba 2017 çok komikler...

herkesin bildigi bir şarkidir bu.. şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo gözlerinin uğruna ben canımı adadım senden başka kimseye inan aşık olmadım gel de söyle aş..

  • PengoTV tarafından
  • 1.417 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ziynet Sali & Enbe Orkestrası - Bir Melekten Hediye 04:10

Ziynet Sali & Enbe Orkestrası - Bir Melekten Hediye

Bir Melekten Hediye ft. Enbe Orkestrası Önceden hoyrat sevdalar gezmişim Bilmeden meğer yalanlar sevmişim Gönlümde gün batmadan geldin Hoşgeldin gözleri cennet sevgilim Bu sevda bir melekten hediye Aşktan yaralı kalbime..

Kutsi - Melek 04:03

Kutsi - Melek

Kaybedecek zamanımız yok sevgilim Bizi bundan sonra mutluluk ifade ediyor Bırak bizi kendi halimize Aşka borçlu kalmayalım Ayrılığın esiri olmak yerine Her saat her dakika göz göze yanyana kalalım Benim senden baş..

Emre Kaya - Teşekkür Ederim 04:01

Emre Kaya - Teşekkür Ederim

Anladım deli susmaz birisin sen artık İçi boştan dolu olmaz bu nasıl rahatlık Yalnış giden birşeyler var sende belliki Kabullen yanlış gideni boş konuşma bari Akıllanmaz akıl almaz bir halin var gülümseten Bitti ded..

Mustafa Ceceli - Topla 04:10

Mustafa Ceceli - Topla

yolum geçiyordu sevgiden gülüşüne denk geldim epeydir yerini unutmuşken şu kalbimi hissettim peşine taktın beni sensiz duramıyorum galiba dünyanın en güzel aşkını yaşıyorum saçlarının gölgesinde beş dakika dinleneyim yan..

Ayda - Boğaz'da Yangın Var 04:27

Ayda - Boğaz'da Yangın Var

Neyin çarpması bu? Bir iç deniz gibi durgunluğa teslim Çöktüm dizlerimin üstüne Ne acı, aşkı yalnız yaşaması... Kaç ya da dur, Git ya da kal! Gölgen benimle... Gün değil, ay değil; Gelmedin doldu Neredeyse, bir ..

Yıldız Tilbe - Çat Kapı 04:31

Yıldız Tilbe - Çat Kapı

Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz bitanem Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk, bizi mutlu eder mi Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle kolay biter mi Geceyi güneş siler, beni senin hasre..

Ali Tolga - Hadi Gülümse 03:26

Ali Tolga - Hadi Gülümse

Çok zaman geçti görüşmeyeli sevgilim Aklımdan hiç çıktın mı ki hiçbir an benim Belki beni yanlış anladın biraz kesin Ama en güzeli affet artık böyle bitmesin Aylar geçti günler sensiz açmıyor güller Yüzümdeki pişmanlığ..

Olcay Öztürk - Dön Gel 04:14

Olcay Öztürk - Dön Gel

Yok, olmuyor Sensizlik yaşanmıyor Giden günlerime Kalbim kan ağlıyor [x2] Çok özledim seni Bir tanem, sevdiğim İnan ki olmuyor Yokluğun çekilmiyor [x2] Dön gel artık sevgilim Çaresizim anla beni Gözlerim yollarında Ne..

 Mustafa Erdoğan'dan Şarkıcı Hatice'ye Mesaj:Kaç Kurtul 00:47

Mustafa Erdoğan'dan Şarkıcı Hatice'ye Mesaj:Kaç Kurtul

Gülben Ergen’in eski eşi Mustafa Erdoğan’ın şarkıcı Hatice’ye gönderdiği mesajlar deşifre oldu. Mustafa Erdoğan, “Hatice gösterimize geldi, arkadaşça mesajlaştık” dedi Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan,..

  • ANKA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayla Dikmen   Anlamazdin 03:16

Ayla Dikmen Anlamazdin

Sevilirken bilmedin mi? Ben söylerken gülmedin mi? Falımızda hasret var, ayrılık var demedim mi? Anlamazdın anlamazdın, Kadere de inanmazdın. Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın? Dilerim ki mutlu ol sevgilim, Ben..

Rafet El Roman Seni Seviyorum 04:08

Rafet El Roman Seni Seviyorum

Sen bilemezsin Ne çektiriyor Yokluğun bana sevgilim Bitmez sorular Uzar geceler O düşünceler, üzüntüler Sen gençliğimin büyük parçası Sen gençliğimin anlamı Biz neler neler Yaşadık beraber Kalın bir roman, kit..

Gökhan Güney  Meleğimsin Sen 06:26

Gökhan Güney Meleğimsin Sen

seni sevdi seni diledi gönlüm seninle geçecek inan tüm ömrüm kim ne derse desin boşuna gülüm kabul ettim seni meleğimsin sen önceki mazini varsın bilsinler aldırma sevgilim kötü desinler utanma halinden ister güls..

Sigaramın Dumanına Sarsam  Grup Entika Canlı Performans 02:16

Sigaramın Dumanına Sarsam Grup Entika Canlı Performans

Grup ETNIKA ve İskele Sancak Meyhanesi Kaleici-Antalya Farklı tarzları harika yorumları ile Grup Etnika. Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni Gitme gitme gittiğin yollardan dö..

Zeki Müren   Bulamazsın 05:19

Zeki Müren Bulamazsın

Ellere kanıpta gitme sevgilim, Hayat bu gün gelir harcarlar seni. Bir de saçlarına karlar yağınca, Eskimiz şal gibi atarlar seni. Eğer gideceksen, mani olamam, Düşersen sonunda yine bul beni. Vefasız kullardan, ve..

Hadise Sıfır Tolerans 03:44

Hadise Sıfır Tolerans

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım B..

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri 06:47

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sway - Turgay Alparslan 03:03

Sway - Turgay Alparslan

Sway - Turgay Alparslan Müzisyen/Şarkıcı/Piyanist When marimba rhythms start to play Marimba ritimleri çalmaya başlayınca Dance with me, make me sway Benimle dans et , beni salla Like a lazy ocean hugs the shore T..

Ferdi Tayfur Gönül Yorgunu 06:10

Ferdi Tayfur Gönül Yorgunu

Sebepsiz bu dargınlığımız Günah değil mi ayrı kalmamız Mümkün değil sevgilim Aşkımızı unutmamız sevgimizi unutmamız Önce beni sevip de Sonra bir başka oldun Sanki kimse kalmamış gibi Geldin de beni buldun Sen ha..