#Herem sevgilim olurmusun müzik dinle

Ferdi Tayfur - Sigarayı Bıraktım 03:50

Ferdi Tayfur - Sigarayı Bıraktım

Senden baska ne varsa x 2 Terkettim birer birer Affet beni sevgilim Seni kirdiysam eger Gece hayatim bitti Kadehi yere attim Beni kutlamalisin Sigarayi biraktim Gece hayatim bitti O sayfayi kapattim En sonund..

Saudade - Bu Gece 03:35

Saudade - Bu Gece

Sözler/Lyrics her şey alışmakla ilgili sevgilim bu ev, bu şehir sen ve ben keşke anlayabilsen bu gece soruları ben soruyorum sen hiç konuşma bu gece bizim için yine ben ölüyorum sen hiç ağlama bunu sen bilmezsin beni h..

Çağberk - Bugün Git Yarın Gel 03:02

Çağberk - Bugün Git Yarın Gel

Bugün Git Yarın Gel şarkı sözleri ile Kelimeler yetse, anlatsam seni Haykırsam ele güne, rezilliğini Utanmasam kendimden, şu temiz yüreğimden Bir kalemde harcardım seni Boş ver üzülme, kaybettin beni Kötü kader, y..

Ümit Besen - Nikah Masası 04:48

Ümit Besen - Nikah Masası

Nikahına beni çağır sevgilim İstersen şahidin olurum senin Bu adam kim diye soran olursa Eski bir tanıdık dersin sevgiim Hayaller kurardık biz yıllar önce Hiç yoktu hesapta ayrılık bizce Bilirsin ne kadar görmek is..

Müslüm Gürses - Affet (Aşk Tesadüfleri Sever) 04:39

Müslüm Gürses - Affet (Aşk Tesadüfleri Sever)

Eğer seni kırdıysam Darıl bana Ama bir gün beni ararsan Bak ruhuna Birden gecem tutarsa Güneşi çevir bana Sevgilim bağışla Biraz zor olsa da Affet beni akşamüstü Gölgem uzarken Öğleden sonra affet Ne zaman is..

İbrahim Tatlıses & Ebru Gündeş - Mutlu Ol Yeter (1998) 04:58

İbrahim Tatlıses & Ebru Gündeş - Mutlu Ol Yeter (1998)

Belkide dilinden bu şarkı düşmez Dilin söylesede gönlün hissetmez Bilsen bile benim için farketmez Bir tek dileğim var mutlu ol yeter. Bunu sana yazdığımı bilmezsin Bir yabancı şarkı gibi dinlersin Benim için önce..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş Ft. Ozan Doğulu Meyhaneci 03:38

Ebru Gündeş Ft. Ozan Doğulu Meyhaneci

Belkide dilinden bu şarkı düşmez Dilin söylesede gönlün hissetmez Bilsen bile benim için farketmez Bir tek dileğim var mutlu ol yeter. Bunu sana yazdığımı bilmezsin Bir yabancı şarkı gibi dinlersin Benim için önce..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zara Mutlu Ol Yeter 03:42

Zara Mutlu Ol Yeter

ŞARKI SÖZLERİ: BELKİ DE DİLİNDEN BU ŞARKI DÜŞMEZ DİLİN SÖYLESE DE GÖNLÜN HİSSETMEZ BİLSEN BİLE BENİM İÇİN FARK ETMEZ BİR TEK DİLEĞİM VAR MUTLU OL YETER BUNU SANA YAZDIĞIMI BİLMEZSİN BİR YABANCI ŞARKI GİBİ DİNLERSİN BENİ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görkem Yenilmez - Doğum Günün 04:22

Görkem Yenilmez - Doğum Günün

Doğum Günün şarkı sözü Kadehlere sığdırdım şu hayatı Her seferinden baştan sayıyor zaman Anılarla yaşamak bazen ağır geliyor ya insana Can yakıyor, can acıyor, olmuyor O günleri unutmak öyle imkansız Hani girmiştin ya..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Küllenen Aşk 04:52

Cengiz Kurtoğlu - Küllenen Aşk

Yıllardır küllenmiş aşkın var bende Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde Beni terkedipte gittiğin halde Sana intizara kıyamıyorum Benim kadar sevene rastlamadıysan Dertlere çare bulamadıysan Gittiğin yerlerde garip k..

Ferdi Tayfur - Bana Sor 05:36

Ferdi Tayfur - Bana Sor

uykusuz gecelerin sabahini bana sor , yarim kalan askimin acisini bana sor bana sor yalnizligi ayriligi bana sor mutlulugu bilirsin mutsuzlugu bana sor yikilan yuvalarin sonu gelmez yollarin yasanmamis yillarin ey..

Ferdi Tayfur - Kurtuldum 06:17

Ferdi Tayfur - Kurtuldum

Seninle kopardık bütün bağları Herşey bitti artık bil bundan sonra Kırıldı gönlümün umut dalları Kendine bir sevgi bul bundan sonra Geçmişi bir düşün yalnız kalırsan Maziyi hatırla zaman bulursan Neyleyim sevgili..

İbrahim Tatlıses - Mutlu Ol Yeter 04:26

İbrahim Tatlıses - Mutlu Ol Yeter

Belkide dilinden bu şarkı düşmez Dilin söylesede gönlün hissetmez Bilsen bile benim için farketmez Bir tek dileğim var mutlu ol yeter. Bunu sana yazdığımı bilmezsin Bir yabancı şarkı gibi dinlersin Benim için önce..

Ümit Besen - Bu Şarkı Sana 03:54

Ümit Besen - Bu Şarkı Sana

Senle geçen günler ne çabuk bitti Dotmadım sevgilim doymadım sana Kalbimi bıraktım bedenim gitti Özlemle yazdığım bu şarkı sana Dinledikçe beni beni hatırla Üzülüp ağlama uykusuz kalma Söz aldım kuşlardan esen rüzgardan..

Müslüm Gürses - Mutlu Ol Yeter 04:42

Müslüm Gürses - Mutlu Ol Yeter

Belkide dilinden bu şarkı düşmez Dilin söylesede gönlün hissetmez Bilsen bile benim için farketmez Bir tek dileğim var mutlu ol yeter. Bunu sana yazdığımı bilmezsin Bir yabancı şarkı gibi dinlersin Benim için önce tanrı ..

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Kolaj 2:08:51

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Ko

Şarkı listesi 1.hüseyin altın.hasret akşamları 2.serra sarıkaya .elveda sevgilim 3.orhan gencebay.bilmesin o felek 4.ferdi tayfur.senin için 5.bergen .elimde duran fotorafın 6.ayşe tunalı.ölesim geldi 7.kamurran akkor.s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba 03:19

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba

Aldattım Galiba Şarkı Sözleri; Kafam ağrıyor, ilaç bitmiş evde Kahveyi kim yapıcak, yorulmuşum dün gece Işıklar çok parlak, yanımda birisi var Kilodu farklı seninkinden, sendekinde ayıcık var Aldattım galiba üzgünüm s..

Vugar Huseynov - Öp Beni 03:35

Vugar Huseynov - Öp Beni

Öp Beni şarkı sözleri ile Yanıyor, içim bu acı ne biçim yakıyor içimi Bir gelsen yeridir, sevgilim bu aşk biter mi Kaderimle oynama, oynama yakmışım mumları Bu gece, sen uyurken Nakarat! Öp beni yine deliler gibi Al be..

Tora Çolak - Bal Aşkım 04:21

Tora Çolak - Bal Aşkım

Bal Aşkım şarkı sözleri ile Sen benim kalbimde bir mühür gibi Yazıldın o anda ilk emir gibi Yetmez ki bir ömür sevmeye seni Götürsün aşkımız sonsuza bizi Bekledin demek, özledin demek İşte yanındayım bal aşkım Sen beni..

Vuqar Huseynov - Eller Gibi Akustik 03:14

Vuqar Huseynov - Eller Gibi Akustik

ELLER GİBİ Vardı hayallerim İçinde sen çizili Unutuyormuş gibi Avutsam da kendimi Yıldızlardan aldığım tüm dertleri Tüm sevgimi Geceler sesine uyanırdım eskiden Gün gelir belki de dönersin diye Umutlar edindim bitmez d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.328 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zara - Akşam Güneşi 04:48

Zara - Akşam Güneşi

Akşam Güneşi Söz-Müzik: Orhan Gencebay Video: Bahar Yılmaz Piyano: Ceyhan Kocabıyık Batarken Ufuktan Bir Akşam Güneşi Bırakıp Gitmiştin Beni Sen Sevgilim Yıllar Yılı Oldu Hala Dönmedin Geri Ne Olur Ne Olur Ne Olur Dön ..

Zara - Akşam Güneşi 04:48

Zara - Akşam Güneşi

Akşam Güneşi Söz-Müzik: Orhan Gencebay Video: Bahar Yılmaz Piyano: Ceyhan Kocabıyık Batarken Ufuktan Bir Akşam Güneşi Bırakıp Gitmiştin Beni Sen Sevgilim Yıllar Yılı Oldu Hala Dönmedin Geri Ne Olur Ne Olur Ne Olur Dön ..

Bilal Sonses & Derya Bedavacı - Sende Kaldı Yüreğim (Akustik) 04:08

Bilal Sonses & Derya Bedavacı - Sende Kaldı Yüreğim (Akustik)

Söz: Reşide Murat Müzik: Şahan Çalışır Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Cem Kılıç Gitar: Tolga Özoltu, Cem Şengül Bağlama: Eren Aker Klarnet: Harun Yüksekoğlu Bass: Özgür Burak Karagenç, Sava..

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video) 02:56

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video)

Söz: Berk Coşkun, Kubilay Karça Müzik: Berk Coşkun Düzenleme: Ben Büdü Gitarlar: Abdurrahman Şimşek Mix & Mastering: Buğra Kunt Lyric Video: Furkan Kasap Fotoğraf: Doğuş Subaşılar Şarkı sözleri: Sakın sorma Çat kapı uğ..

Bilal Sonses & Seda Tripkolic - Sonu Gelmez 03:33

Bilal Sonses & Seda Tripkolic - Sonu Gelmez

Söz: Seda Sular Müzik: Duygun Orhan Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Gitar: Cem Şengül Ud: Özdemir Güz, Eren Aker Klavye: Davut Samet Sarıhan ''Sonu Gelmez'' sözleri: İçimd..

Ege Günay - Sıkıldım (Official Video) 02:53

Ege Günay - Sıkıldım (Official Video)

Söz - Müzik: Ege Günay Düzenleme: Hüseyin Çebişçi Gitarlar: Caner Güneysu Ud: Altuğ Öncü Perküsyon: Şener Yolal Mix - Mastering: Hüseyin Çebişci Stüdyo: Harem's Şarkı Sözleri: Günlerden pazardı, kaldım evde tek Sevgilim..

Can Ozan - Aşk 03:16

Can Ozan - Aşk

Söz & Müzik: Canozan Yönetmen: Ahmet Can Tekin Bas gitar: Buğra Ortakçı Davul: Ertuğrul Biber Keman: Sönmez Ceren Deniz Çello: Feride Berin Öget Back vox: Eda Sena Şenceylan, Damla Topçu, Deniz Bayoğlu Kayıt: Recordium, ..

Berksan - Kaybedenler (Sezen Aksu Cover) 04:34

Berksan - Kaybedenler (Sezen Aksu Cover)

Söz - Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Serkan Balkan Drum pad: İsmail Ozan Bass : Toygar Ersoy Gitar : Doğukan Aydın Keyboard : Serkan Balkan Klarnet : Yunus Emre Ellek Kayıt : Göktuğ Özak Mix : Serkan Balkan Kurgu: Şevki Mu..

Eski Moda - Kırmızı Şarap 04:15

Eski Moda - Kırmızı Şarap

Söz & Müzik: İsmail Bahadır Özmen Düzenleme: Raşit Pekmezci Yönetmen: Klarnet:Göksun Çavdar Bas Gitar: Celal Özkan Kurt Davul: Erdem Parlakçakıl Kırmızı Şarap şarkı sözleri ile BÜTÜN SEVENLER GİBİ BEN DE SEVMEK İSTE..

Doğan Duru - Başka Gezegen 03:57

Doğan Duru - Başka Gezegen

Başka Gezegen şarkı sözleri ile Kapat gözlerini bitsin bu oyun Ne perde ne sahne ne ışık hepsi bozgun Her gece dalıp durduğum beton bir duvar Ne rolüm ne makyajım ne de kostümüm var İltihaplı yaralı kanayan cümleler ..