#Hergün düşündüm

Müslüm Gürses - Yaşarken Her Gün Ölenler Anlar 01:50

Müslüm Gürses - Yaşarken Her Gün Ölenler Anlar

Müslüm Gürses Yaşarken Her Gün Ölenler Anlar dinle Yürüyorum sokaklarda Kimi geliyor kimi gidiyor Görüyorum insanları Kimi gülüyor kimi ağlıyor Çaresiz insanlar, ümitsiz insanlar Benim şarkımdan ancak Sevenler anlar çe..

  • PengoTV tarafından
  • 1.959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine 4 Isim Birden Geliyor Birisi 02:47

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine 4 Isim Birden Geliyor Birisi

ATV'nin en sevilen ve en çok izlenen dizilerinden biri olan ve uzun yıllardır devam eden Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde sular durulmuyor. Hergün yeni haberler gündeme düşüyor...

  • BETA tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Samet Nohut feat. Serkan Türker - Aynen 02:46

Samet Nohut feat. Serkan Türker - Aynen

Aynen şarkı sözleri ile Gidenler sanmasın ki Kalanlar hergün ağlıyor Sen müziği kıstın diye Şarkılar yarım kalmıyor Aynen senin gibi yaptı hepsi Aynen koşa koşa gitti hepsi Aynen tükürdüm arkasından Ne su döktüm ne gö..

Dünyanın en uzun ineği , 2metre boyunda 02:32

Dünyanın en uzun ineği , 2metre boyunda

Sevimli İneğimiz Danniel sizlerle. Danniel’nin sahipleri (Ken farley ) bize gururla Dünyanın en uzun ineğini gösterdiler. Dev sığır Danniel , Dünyanın en uzun ineğidir. Danniel 204cm boyunda, 1045kg ağırlığındadır. Ayrıc..

  • Cowboy tarafından
  • 1.312 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ozan Doğulu feat. Model - Dağılmak İstiyorum 03:28

Ozan Doğulu feat. Model - Dağılmak İstiyorum

İçimden bir masalın Külleri uçtu bu gece Yorgun,kırgın kahramanı Gel gör ki yalnız tek hece Çok değil kısa zaman önce Bir masal yeşerdi içimde Sen hergün yalanlar söyledikçe Can verdi kalbim de sessizce Yüzüm gözüm şişe..

iclal aydın - Seni Seviyordum 03:10

iclal aydın - Seni Seviyordum

sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi insan hergün anımsar mı aynı gözleri.. seni seviyordum ve senin habe..

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO] 04:01

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO]

Her eyes, her eyes Gözleri, gözleri make the stars look like they're not shining yıldızları parlamıyormuş gibi gösteriyor Her hair, her hair Saçları, saçları falls perfectly without her trying Uğraşmadığında bile mükemm..

  • PengoTV tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ismail YK - 90 60 90 04:42

Ismail YK - 90 60 90

Hmm varmı olan vücudu 90 60 90 hop Www.bombabomba.com Kafam attı bak yine Akıl mi kalır bu yerde Internetteyim çetteyim Yazışıyorum bak biriyle Onu hiç görememiştim Birden webcam'ini açtı Bana bir hareket yaptı ..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM ! 02:11

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM !

Daralıyorum da yok olamıyorum düşünüyorumda ben gülemiyorum yaşattıkların zor gelirken yaşatmadıklarını hesaba katamıyorum kazanmaya çalıştıkça benden çaldıkların yetmedi hep daha fazlasını istedin ben sende sıradan biri..

Waleed Al Shami - Sabaa Dokhat 05:35

Waleed Al Shami - Sabaa Dokhat

Anahtar Kelimeler: Kazem al - Saadi, Besteci: Velid el- den Shami .. albümün süresi içinde Albümden Adam .. zamn Adam şarkı sözleri Dayekh yedi Dokhat Aalvarguetna Aavc gözlerim için uyku için Aftna Weinak sesli Lech Atr..

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy 02:31

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy

Muğla’nın Kıbledere Köyü’ndede yaşananlar gazetelere çıkmış daha sonrada filmlere konu olmuştu. Köy artık bomboş bir harabe halinde. Köyü terkedenler ise hala bu konu üzerine konuşmak istemiyor. Hepsinin belli nedenlerle..

  • ZULMA tarafından
  • 15.348 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anıl DURMUŞ - Artık Olmaman Gerek 03:10

Anıl DURMUŞ - Artık Olmaman Gerek

Artık hayatım paylaşacak kadar iyi değil kelimelerle kavgalıyım yine kendimle konuşmam bile gereksiz hiç durmadan susan yüzüm artık yok gitmiş kalkıp kimseye günaydın demiyorum artık asılsa kasvet arkadaşım tek gözümle..

Tanju Okan Bu Akşam Çok Efkarlıyım 03:03

Tanju Okan Bu Akşam Çok Efkarlıyım

Bu akşam çok efkarlıyım Kalbim neden kan ağlıyor Bunu bir bilsen sevgilim Güneş solgun gündüz gece İçimde sen bir bilmece Izdırabı heceliyor Sensiz yalnız sensiz içim Gözyaşlarım yağmur gibi Yanağımı ıslatıyor ..

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne 05:35

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne

Senden başka yar bilmem ömür boyu gözüme Bak de yeter bakarım başım gözüm üstüne İster aşk denizine ister hicran gölüne Ak de yeter akarım başım gözüm üstüne Yılda bir olsa bile seviyorum de hele Senden gelmişse eğer se..

  • Candy tarafından
  • 2.754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Özen - Seni Özledim 05:03

Gökhan Özen - Seni Özledim

Gökhan Özen - Seni Özledim dinle Seni özledim gittiğim her yerde özlemin var inanmıyor kalbim sözlerime sensiz seni özledim, sensiz her şey değersiz unuttuğum büyük yalan gururumdan arta kalan sensiz düşman geçen zaman..

  • Candy tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çelik - Bu Kalp Seni Unutur Mu (Canlı Performans) 04:26

Çelik - Bu Kalp Seni Unutur Mu (Canlı Performans)

Çelik - Bu Kalp Seni Unutur Mu Şarkı Sözleri Yıllar geçse de üstünden Bu kalp seni unutur mu? Kader gibi istemeden Bu kalp seni unutur mu? Bir hasretlik yüzün vardı Içimde bir hüzün vardı. Söyleyecek sözüm vardı. ..

Şamama Huri̇yem Fi̇stan Bi̇çti̇m La Majör Rast Karaoke Md Altyapısı Türkü Sözü 04:14

Şamama Huri̇yem Fi̇stan Bi̇çti̇m La Majör Rast Karaoke Md Altyapısı Tü

HURİYEM Sol-Rast 2/4 şamama,huriyem,fistan biçtim dar geldi,karaoke,türkü sözü,md altyapısı ŞAMAMA HURİYEM FİSTAN BİÇTİM La Majör Rast Karaoke Md Altyapısı Türkü Sözü FİSTANI BİÇTİM DAR GELDİ HURİYEM - 2 HASTALANDIM YAR..

  • PengoTV tarafından
  • 2.112 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamuran Akkor  Sev Yeter 04:05

Kamuran Akkor Sev Yeter

güldürmedin,hep ağlattın, derdi bana sen tattırdın. dert üstüne zulüm yaptın. sanki benı sen yarattın. isyan eden kalbimi, biraz olsun duy yeter. aşka susayan gönlümü, seveceksen sev yeter. feryat eden kalbımı, ..

Selami Şahin  Alışmak Sevmekten Daha Zor 04:56

Selami Şahin Alışmak Sevmekten Daha Zor

Alıştım sana birtanem Alıştım hergün görmeye Bir nefes gibi muhtacım Sevilmeye sevmeye Her sabah uyandığımda Seni bulurdum yanımda Yokluğun bir zehir gibi Dolaşıyor kanımda Alışmak sevmekten daha zor geliyor Alı..

Senaryo Nasıl Yazılır ? 02:41

Senaryo Nasıl Yazılır ?

Senaryo yazmak, sürekli senaryo yazılarak öğrenilir. Üzerinde defalarca çalışılan ve birçok revizyonlardan geçen bir senaryo final haline ulaşır. Senaryo yazarken ekonomik olmak çok önemlidir. Ne bir fazla ne bir eksik, ..

  • PengoTV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaybedenler Kulübü İzle 1:54:48

Kaybedenler Kulübü İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda 04:46

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda Şarkı Sözleri: Ferdi Tayfur - Gizli Sevda Albüm Adı : Aşkın Cezası Düzelten : deli sevda Hergün seni görüpte dokunamamak Saçlarını ellerimle okşayamamak Sevap istemem artık günahsa günah Sus..

Müslüm Gürses Yağmur Duası 05:09

Müslüm Gürses Yağmur Duası

Müslüm Gürses Yağmur Duası Dinle Şarkı Sözleri : Vefasız bir talihim bir çaresiz derdim var Sanki bunlar yetmez gibi irde yardan zulüm var Nasıl yanmam nasıl ağlamam Hergün içip nasıl kahrolmam Yağmur duasımı ettin g..

DevaSalih - Köstek 02:50

DevaSalih - Köstek

Köstek şarkı sözleri ile Sen okşanarak el bebek gül bebek bugünlere geldin hep kollanarak Biz savaşarak hayal ettik sarf ettik sorunlara karşı dayanarak yani şaşırarak Siz durmadan tarzımıza hep farklı farklı bakara..

Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Müzik Dinle Şarkı Sözleri HEMEN HEMEN HERGÜN BURDAN GEÇİYOR YÜZÜNDE NUR VAR IŞIK SAÇIYOR BU NASIL İŞTİR İÇİM ERİYOR AĞLATIYOR BENİ AĞLATIYOR YOLUNA ÇIKIYORUM BAZEN ARADA BELKİ GEÇERKEN DER B..

LOLO EZHEL 02:50

LOLO EZHEL

LOLO · Ezhel Artz, what's popping my G? B B Bugy Koal koal yine koal çete Bütün dünya mahallem ghettom Everyday jeden tag hergün Kalmalısın her zaman ketum Yapar herkes boş laf (boş) Milletin ağzı değil torba bağır İste..