#Herkes kazanır

Cebimdeki Yabancı Teaser 01:18

Cebimdeki Yabancı Teaser

Yedi eski dost bir akşam yemeğinde bir araya gelmeye karar verir. Herkes sofranın başında oturmuş sohbet etmekte, şen kahkahalar eşliğinde yemek yemektedir. Yemek sırasında bir oyun oynamaya karar verilir. Oyun oldukça b..

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

Norm Ender - Deli 02:48

Norm Ender - Deli

Norm Life bebeğim! Kes lan rap’in tanrısı geri döndü Bu sesten alayınızın başı döndü Ve es len hint fakiri bu neyin havası Beslen bende beyin fırtınası Kaç lan fay hattında felsefesi Punchline bu rap’imin her zelzelesi ..

Cebimdeki Yabancı Fragmanı 02:22

Cebimdeki Yabancı Fragmanı

Yedi eski dost bir akşam yemeğinde bir araya gelmeye karar verir. Herkes sofranın başında oturmuş sohbet etmekte, şen kahkahalar eşliğinde yemek yemektedir. Yemek sırasında bir oyun oynamaya karar verilir. Oyun oldukça b..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duhan Aslan ) #SavaşaHayır 03:48

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duha

Studyoyu Yıktı Geçti! Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O Ses Türkiye 24 Aralık 2016 Yetenek Sizsiniz Türkiye Final '' Kadına Şiddete Hayır '' Hanedan Doğan - Duhan Aslan Rap Hanedan Dogan Hanedan Dogan '' İnsanlık Ölmesin '..

  • PengoTV tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik 25. Bölüm 2:34:48

Hangimiz Sevmedik 25. Bölüm

Emel’in günlüğünden kendisine aşık olduğunu öğrenen Tarık şoktadır. Bu yüzden İlyas’ın duygularını Emel’e anlatamamıştır. Bu durumu İlyas’a nasıl anlatacağını düşünen Tarık ne yapacağını şaşırır. Şener ona güvenmeyen baş..

Mustafa Ceceli - Anmam 03:43

Mustafa Ceceli - Anmam

En başa dönmeye hiç gerek yok anladım, anladım Giderken bile arkama hiç bakmadım, bakmadım Nelerden vazgeçtim pişman olmadım, olmadım Sonunu düşünen kahraman olamaz korkmadım, korkmadım Demedim mi dünya güzeli Aşk bitin..

Ev Kira Semt Bizim Fragman 01:12

Ev Kira Semt Bizim Fragman

Aynı muhitte doğup büyüyen bir grup arkadaş rahatça yaşadıkları semtlerinde artık zorlanır hale gelmiştir. Semtleri zenginlerin son gözdesi olmuştur ve bu durum kiraların artmasına neden olur. Mahalle halkı birer birer e..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Sertab Erener Sakin Ol 03:27

Sertab Erener Sakin Ol

Of, bu ne sinir, bu ne öfke! Aman bir telaş, bir acele, Herkes birbirini boğacak. Bu gidişle sonumuz ne olacak? Kimi takmış alaturkaya, Kimi batıdan şikâyetçi. Ne var sanki bunda kızacak, Dünya hali bu gelip geçi..

Momo (1986) - Türkçe Altyazılı İzle 1:44:26

Momo (1986) - Türkçe Altyazılı İzle

Momo'nun yaşadığı yerde zaman çok yavaş akmaktadır. Herkes gelecek endişesi olmadan huzurlu bir halde yaşarken, bir adam gelir ve insanlara zaman satmaya kalkar. Bütün düzen bozulur, herkes daha fazla zaman satın alabilm..

  • Film İzle tarafından
  • 31.492 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Burçlar Tatilde - Plaj Savaşları 1 05:08

Burçlar Tatilde - Plaj Savaşları 1

Herkes iyi bir tatili hak eder. Aslanlar için en lüks, başaklar için en temiz , teraziler için en renkli, bogalar için en doyurucu, ve herkes için en uygun tatiller TATİLSEPETİ ' nde..

  • JET TV tarafından
  • 149 görüntüleme
  • 5 yıl önce
 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar 55:55

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • ZULMA tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erol Evgin & Sıla  Ateşle Oynama Video Klip 04:54

Erol Evgin & Sıla Ateşle Oynama Video Klip

Ateşle Oynama Sözleri: Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin ..

Yeliz  Hoşgeldin Bahar 03:31

Yeliz Hoşgeldin Bahar

Hoşgeldin bahar lala Hoşgeldin dostum lala Neşe getirdin lala Dünyaya lalala lala Hoşgeldin bahar lala Hoşgeldin dostum lala Yeniden doğmuş gibi şimdi bütün dünya Birden zaman dursa hergün bahar olsa Bugün açan..

Gipsy Casual - Feat. LLP 03:05

Gipsy Casual - Feat. LLP

Gipsy Casual Bate Toba Mare Türkçe Çeviri Şarkı Sözü Maine voi merge la mare sa ma distrez Yarın denize gidicem ve eğlenicem Mai departe de oras evadez Şehrin gürültüsünden kaçıp Nu prea am timp sa impachetez Bir paket a..

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz! 05:27

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz!

Kavuşursak biteriz biz, Biz mutlu sonlar katiliyiz. Kavuşursak biteriz biz. Sevgiyle bakan gözleri kör ederiz. Herkesin bildiği bir aşk, Herkesin attığı bir imza Herkes gibi değiliz biz. Belki biraz serseri, Belki biraz ..

  • Candy tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Petek Dinçöz - Sandım Ki 05:40

Petek Dinçöz - Sandım Ki

Sana yüzyıllardan dolu Bir kalp kurdum İçinde bir günlük Yüreğin yok mu Duyanı çıldırtan Deli bir aşk sundum Göğsünde saklanmış, Haberin yok mu Seni sevenlerin adını bil Kalbimde gizlenen yerini bil Gideceğin gönül kapı..

  • Candy tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hocanın Getirdiği Sistemi Fazla Beceremedik İzle 01:58

Hocanın Getirdiği Sistemi Fazla Beceremedik İzle

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Yasin Öztekin, hocanın getirdiği sistemi fazla beceremediklerini ifade ederek, “Son 2 haftadır her zaman oynadığımız sistemi oynuyoruz. Takım bence buna daha iyi alıştığı için kendimizi d..

Ege Çubukçu  Bana Ne 04:16

Ege Çubukçu Bana Ne

Ege Çubukçu - Bana Ne Şarkı Sözleri gülünç olma, hangimiz normal? biri haddini bildirine kadar çal korna caddelerde donla gez uç ama konma şarkı yok fonda, yaşarsın biter, ismin yazmaz sonda hemen asma yüzünü yok sana ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 26.Bölüm - Misak-ı Milli Kararları Kabul Ediliyor! 05:16

Vatanım Sensin 26.Bölüm - Misak-ı Milli Kararları Kabul Ediliyor!

Rıza Bey, Meclis-i Mebusan'da Misak-Milli kararlarını oylamaya sunuyor; herkes tarafından kabul ediliyor! Mebus Rıza Bey, İstanbul'a Meclis-Mebusan'da Misak-ı Milli kararlarını kabul etmek için gidecekti. Kara Fatma, Cev..

  • ANKA tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Akçıl - Ayıp Yani 04:11

Sinan Akçıl - Ayıp Yani

Ayıp yani, bende bir şey mi eksik ki? Çevremizden utan bari, Herkes her gün beni övüyor, Kayıp yani seninle sildim son aşk tarihi, Çık önümden çekil bari belki kısmetim kapanıyor, Hayır yani, Anlaşılmaz kaçış hali Ama be..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Bilmem Eşim Bilir - Ufuk Özkan Da Yakınan Erkekler Kulübüne Girdi! 04:02

Ben Bilmem Eşim Bilir - Ufuk Özkan Da Yakınan Erkekler Kulübüne Girdi!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 2 Temmuz bölümünde hanımlar ile ilgili sıkıntılarını anlatan yarışmacılara Ufuk Özkan da dahil oldu ve sıkıntısını Off!... çekerek anlattı! Ufuk Özkan, yarışmacı beylere Elinde sihirli bir değ..

  • ANKA tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Johnny Cash - Hurt 03:17

Johnny Cash - Hurt

i hurt myself today bugün kendimi incittim to see if i still feel hala hissediyor muyum diye i focus on the pain acıya odaklandım the only thing that's real tek şey bunun gerçek olduğuydu the needle tears a hole iğne bir..

Ayrılığına Sebeb Gösterilen Ogan Şenyolcu Kim 03:01

Ayrılığına Sebeb Gösterilen Ogan Şenyolcu Kim

Eda Erol'un eski sevgilisi Ogan Şenyolcu'dan açıklama geldiKasım ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan Alişan ile Eda Erol ayrıldı. Ayrılık nedeninin Eda Erol'un, eski sevgilisi Ogan Şenyolcu olduğu iddia edildi. Çık..

  • ANKA tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı 04:13

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı

Yakın Doğu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Dr. Suat Günsel Kupası başladı. Bu sene 4.’sü düzenlenen turnuva uluslararası kulvarda bu sene ilk defa düzenleniyor. Turnuvada Yakın Doğu Üniversitesi'nin ..

Düşen Jetin Pilotu Taburcu Oldu 01:30

Düşen Jetin Pilotu Taburcu Oldu

Atatürk Havalimanı'nda inişi sırasında pistten çıkarak yanan özel jetin baş pilotu Muzaffer Kütük taburcu oldu. Jetin tekerinin patladığını söyleyen Kütük, “Durduramadım uçağı olay bu, şükür herkes iyi önemli olan bu. La..

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe  Havalı Yarim 03:48

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe Havalı Yarim

Gönlün var gayretin yok Aşk nedir haberin yok Tutmadığın sözlerin Yedi yüreğin mi? Ben kimim ki yanında Bir adres ya da çanta Sevdiğim herşeyimden Vazgeçeyim mi? Sen de canını boşa sıkma Gelmiyorsan kal orda İstiyorsan b..