#Herkes kazanır

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması 05:07

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması

Reklam çalışmaları bazı firmalar arasında rekabetten ötürü farklı boyutlarda olabiliyor. Genelde ülkemizde markalar arası reklam savaşlarını pek göremiyoruz ama yurt dışında bunun pek çok örneği var. Aslında bu reklam ça..

  • PengoTV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum 09:06

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum

Etiler’de bir avm’de kameralara yansıyan ünlü şarkıcı Emre Kaya basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı yeni şarkısı hakkında “Şarkım rüzgar daha on beş gün olmasına rağmen ilk 10’dan giriş yaptı ve herşe..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.487 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cehenneme Bir Adım - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:39:50

Cehenneme Bir Adım - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Kocası, kızı ve arkadaşları ile birlikte tatile çıkan genç ve hoş bir kadın, trajik bir kazaya şahit olurlar. Aradan bir yıl geçtikten sonra genç kadın yine arkadaşları ile bir gün yürüyüşe çıkar. Bir mağara içi..

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek 06:14

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek

Bize sorarsanız rulo şeklinde yapılan cevizli çörek herkes tarafından daha çok dikkat çeken ve daha güzel bir görüntüye sahip olan bir tarif. Her ne kadar videoda tüm detaylar görünsede ayrıca sitemizde adım adım ve fot..

Portakallı Islak Kek Tarifi  Kek Tarifleri 03:30

Portakallı Islak Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, bayılacaksınız bu lezzete. Portakallı ıslak kek tarifi videosu. Yapımı da oldukça kolaydır ve herkes yapabilir. Tadı ise inanılmaz :) herkes mutlaka denemeli, tavsi..

Minas Ceylin - Mutluyduk Aslında 03:54

Minas Ceylin - Mutluyduk Aslında

Minas Ceylin - Mutluyduk Aslında Dinle Mutluyduk Aslında şarkı sözleri ile Bilmez misin Muhtacım ben sana… Yalnızlığıma şahitsin. Kardan hayatlar yaptım senden sonra Hepsi eridi, sularıyla çekildim… Çölüne razıydım,..

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik) 04:16

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik)

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik) Dinle Bir Derdim Var şarkı sözleri ile bir derdim var artık tutamam içimde gitsem nereye kadar kalsam neye yarar hiç anlatamadım, hiç anlamadılar herkes neden düşman he..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.259 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması 04:44

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması Dinle Hiç Karat Bir Adem Elması şarkı sözleri ile Yoktan düştüm kanadım yara, beni vurdular, beni vurdular Vicdanlıymış bunlar hepsi, yeri nerededir orası neresi? Kafaları ardında..

Kül - Yalanlar Yılanlar 04:16

Kül - Yalanlar Yılanlar

Yalanlar Yılanlar şarkı sözleri ile Evvel zaman içinde başlayan bu hikaye hala sürer durur, bugün bile her gün yeniden yazılsa da değişmez ki roller ama herkes başka bir son bekler Belki zaman içinde ortaya çıkar diye d..

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım 03:25

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Geri dönme bilirim yine gidersin Sakın sevme beni yerle bir edersin İçimdeki ateşi söndüremezsin Aşk yürek ister, ki sahip değilsin Aşk yürek ister, ki sah..

Velet - Çatla 02:17

Velet - Çatla

Velet - Çatla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Elim avucuma sığmıyo ki bu derdim İnadına inadına yaşarım İnadına da yaparım, yapıp bidaha yanarım Sıfırım ben, noktayı da ben koyarım Zorla, şeytanla meleği de bi arada, tutma Y..

Ezhel - Olay 04:26

Ezhel - Olay

Ezhel - Olay Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hergün yeni olay dile kolay Koal koal Nerde ne anormal artık bana gelir doğal Paranoya beynin vermez onay Derler oha nasıl yaptım sorar Olduk olay Olays on me... Tüm gözler bend..

Hande Yener - Kavuşabilir Miyiz 03:38

Hande Yener - Kavuşabilir Miyiz

Hande Yener - Kavuşabilir Miyiz Müzik Dinle Şarkı Sözleri BAZEN KÜSTÜK, BAZEN BARIŞIK YETERDİ BİZE EN UFAK BİR IŞIK DEĞİŞEN NE ŞİMDİ BANADA SÖYLE BELLİKİ KARARLISIN, OZAMAN İYİ DİNLE DOLMUYOR YERİN, DOLMASINDA VARSIN..

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm 03:10

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm Yayında! Söz & Müzik: Belkıs Özener Sevemedim Karagözlüm şarkı sözleri ile; Sevemedim karagözlüm seni doyunca, Hep kıskandım seni elden yıllar boyunca, Kuşlar gibi ikimiz bir yuva..

Ebru Gündeş - Ararsam Gelme (Lyric Video) 04:35

Ebru Gündeş - Ararsam Gelme (Lyric Video)

ARARSAM GELME (Şarkı Sözleri) Aklımdan geçme ki yürek duymasın Kandırmasın kendini olur muydu diye İlk kez hazır kalbim ayrılığa bu kadar Belki de hayırlısı böyle İçinden küsme ki canın yanmasın Kızma sakın gerçekleri ..

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah 03:05

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah

Eyvah şarkı sözleri ile Tuğrul Bektaş Bana pes dediler seni pestil eden para babaları resmimi çek As duvarına merci bebek diri gül severiz bunu kana bandırıver Baş kaldırı genetik Ahlakım çok etik Her yanlışa çek teti..

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

Meto - Her Şey Yolunda 02:30

Meto - Her Şey Yolunda

Her Şey Yolunda şarkı sözleri ile Her şey yolunda stres boşuna Mary yanımda kimse değil umrumda Herkes yolunda panik boşuna Olmak zorunda para gider hoşuma ye Hiç yoktan baba kurdu kale Kaptan Sağlam yaslan lale..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Umut Kaya - Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey 02:51

Umut Kaya - Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey

Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey şarkı sözleri ile Mutluyum varsa yanımda çayımla sigaram Çok acıtsa da bitmiyor şu hayatla makaram Derler her şey anlamsız ve buymuş anlamı Görece her şey zaten zamansız, herkes yaşar anı Ya..

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio) 03:14

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio)

Şarkı Sözleri: İçinize işlemiş bak Biraz öfke biraz kin Düşmanımı sınar dilim Biraz bozuk biraz pis Hiphop bizde classic Biz varken kimse kral değil Sen kendi evinde misafir Bitch benim villam kira değil Siz karada kapta..

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha 05:17

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha

Markette kilogramı 8-10 lira olan domates, toptancı halinde kilogramı ancak 1-1,5 TL arasında alıcı buluyor. Antalya’nın Aksu ilçesinde 12 dönüm kapalı alanda domates üretimi yapan Ali Dur, “Keşke domates şampiyon olsa d..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Koma Se Bıra - Canda 03:05

Koma Se Bıra - Canda

Canda te gulba mi biçanda Te sozek wê roja han da Şev çu canê tu nema hatî Ez mam heya mele ban da Tirsim ya dil bêjim hina Ew dil lo li bamin tina Tiştê bi serêmin hatina Hem ditirsim hem newêrim Canda can bi te d..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.795 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bak Postacı Geliyor - Çizgi Film Çocuk Şarkısı - Çocuk Şarkıları Videoları 01:30

Bak Postacı Geliyor - Çizgi Film Çocuk Şarkısı - Çocuk Şarkıları Video

Bak Postacı Geliyor Şarkısı Sözleri: Bak postacı geliyo,selam veriyor Herkes ona bakıyor,merak ediyor Çok teşekkür ederim postacı sana Pek sevinçli haberler getirdin bana Bugün yalnız bu kadar darılmayınız Yarın yine gel..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.868 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..