#Herkes kazanır

Oğuz Yılmaz  Sevdikçe Sevdim 04:32

Oğuz Yılmaz Sevdikçe Sevdim

Baktığın her yere adını yazdım Sevgimin farkına varırsın diye Evinin önünde dolaşıp gezdim Gün olur farkına varırsın diye Uzaktan uzağa sevdikçe sevdim Başımı önüme eğdikçe eğdim Bir tebessüm etsen ne kaybederdin ..

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üç Vakte Kadar Fragman #2 02:55

Üç Vakte Kadar Fragman #2

Mahallede herkes tarafından sevilen saf ve temiz kalpli biri olan Hasan, çocukluğunda beri Balım’a aşıktır. Fakat aşkını bir türlü itiraf edemez. Sevdiği kıza kendisini tanıtma fırsatı bulduğunda ise büyük bir rakip ile ..

Misafir Sevmeyenler (Miray Akovalıgil) 00:59

Misafir Sevmeyenler (Miray Akovalıgil)

Aşağıdakilerden hangisi yemeğe misafir almanızın sebebidir? A) Aynı anda yemek ve temizlik yaparak kendime acı çektirmeyi severim. B) Sohbet ederken davet etmiş bulunurum, sonra da iptal etmeyi beceremem. C) Tek amacım v..

  • JET TV tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Weinstein Skandalına Tepkiler Devam Ediyor 01:35

Weinstein Skandalına Tepkiler Devam Ediyor

Tecrübeli oyuncu Jane Fonda Hollywood’da böyle bir skandalın ilk kez gün yüzüne çıktığını söyledi: “Şükürler olsun ki ortaya çıktı. Hollywood’da ilk kez böyle bir şey oluyor. Malesef dünyada çok yaygın bir şey. Bilinen ..

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı 00:39

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı yayında! Denizden kurtarılan Selin, tekrar nefes alabilecek mi? Hikaye ve Künye Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için da..

Bel İnceltme Egzersizleri  English Subtitles (Gym Stick Twist  Dumbbell Side Bend) 03:31

Bel İnceltme Egzersizleri English Subtitles (Gym Stick Twist Dumbbel

İnce bir bele sahip olmak, kadın erkek herkes için önemlidir. Bu videoda, en etkili iki bel inceltme egzersizini göreceksiniz: Gym Stick Twist ve Dumbell Side Bend. Bel inceliği, estetik bir vücut ve proporsiyon için vaz..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oyun - Nerve Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:36:18

Oyun - Nerve Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Bir internet sitesi düşünün normal hayatta doğruluk mu cesaretmi oyununu internet üzerinden canlı bir şekilde verebilecek. Lise öğrencilerinin çok büyük talep ettiği bu siteye katılma şartları şu şekildedi en kalabalık y..

Bowling Topunu Dağlara Taşlara Atarak İmkansızı Başaran İnsanlar 02:31

Bowling Topunu Dağlara Taşlara Atarak İmkansızı Başaran İnsanlar

Bowling oyununda çok az insanda görebileceğiniz yetenekler bunlar. Herkes bu denli imkansızı başaramaz...

  • JET TV tarafından
  • 1.312 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Okulda Üzerimde Bomba Var Diyen Youtuber 02:14

Okulda Üzerimde Bomba Var Diyen Youtuber

Sosyal medyanın son günlerde etkisinin giderek artmasıyla birlikte çektiği videoları Youtube koyan kişiler bazen sonuçlarını kestiremeden hareket ediyor.. Arab Andy isimli bir Youtuber üniversitesinde üzerimde bomba var..

  • JET TV tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Portakallı Islak Kek Tarifi Islak Kek Tarifi 03:40

Portakallı Islak Kek Tarifi Islak Kek Tarifi

Islak kek tarifi sevenler için hazırladığımız portakallı ıslak kek tarifi videosu ile herkes evde nefis bir kek yapabilir. Portakal aroması ve kakaolu ıslak keki ile mis gibi bir kek...

İnekten Süt Emen Kedi 01:01

İnekten Süt Emen Kedi

Ya bu kediler nasıl beleşçi ya nerde beleş orda kediler var ya herkes kendi ananesinin sütü ...

  • JET TV tarafından
  • 1.505 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yakalandın Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Yakalandın Türkçe Altyazılı Teaser

Russell Adams'ın 2013 yılı imzalı The Wall Street Journal yazısına dayanan film, bir çocuk oyununu dozunu arttırarak senelerce oynamaya devam eden bir arkadaş grubunu temel alıyor. Beş yakın arkadaş çocukluklarından beri..

Londra Film Festivali Sona Erdi 01:26

Londra Film Festivali Sona Erdi

Londra Film Festivali kapanışı 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' filminin gösterimiyle yaptı. Ünlü yönetmen Martin McDonagh’ın son filmi, kızının cinayetini aydınlatmak isteyen bir annenin hikayesini anlatıyor..

Klavye Delikanlıları- Ağlamayan Bebeye Meme Yok 08:40

Klavye Delikanlıları- Ağlamayan Bebeye Meme Yok

Klavye Delikanlıları 3. Bölüm Özet: Büyük sınavı Bayram veriyor. Seyran’ın bıraktığı mektup, ardında bin bir tane soruyla Bayram’ı allak bullak etmiştir. Bizimkiler, Güneş Hanım’a durumu izah edememeleri bir yana hem par..

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Film Tutkunu Scooby Doo 03:22

Film Tutkunu Scooby Doo "Gizem Makine' Van Oluşturur

51-YEAR-OLD Scooby Doo fan builds the ultimate replica Mystery Machine. Jerry Patrick, owner of the car customising company AKA Junk, has recreated classic movie vehicles for the last 10 years. From the likes of the Batm..

  • BETA tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gelinliğini Giyip Eski Sevgilisinin Düğününü Basan Kadın 00:29

Gelinliğini Giyip Eski Sevgilisinin Düğününü Basan Kadın

Salonda herkes nikahın kıyılmasını beklerken gelinlik giymiş başka bir kadın herkesin şaşkın bakışları arasında içeri girdi. Dünya çapında viral olan videoda, bazı konukların çığlık attığı, bazılarının ise alkışladığı di..

  • JET TV tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 6 yıl önce
1920-1080 Woaww :D 13:00

1920-1080 Woaww :D

Herkes merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli cs go oynadım iyi seyirler..

Sevdiğim Tüm Erkeklere Türkçe Altyazılı Teaser 01:57

Sevdiğim Tüm Erkeklere Türkçe Altyazılı Teaser

Ya şimdiye kadar âşık olduğunuz herkes onlar hakkındaki hislerinizi öğrenseydi? Üstelik aynı anda? Lara Jean Song Covey'nin hayal ürünü aşk hayatı, o ana dek sevmiş olduğu beş oğlana yazdığı mektupların gizemli biçimde ..

Middle Earth Shadow Of War  Official Launch Trailer 02:29

Middle Earth Shadow Of War Official Launch Trailer

Middle-earth: Shadow of War™ is the sequel to the critically-acclaimed Middle-earth: Shadow of Mordor™, winner of more than 50 industry awards—including the 2015 Game Developers Choice Awards’ Game of the Year, Outstandi..

  • BETA tarafından
  • 579 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

Başbakan Yıldırım: Mesele Memleket Meselesiyse Bir Ali Değil, Bin Ali Feda Olsun 01:33

Başbakan Yıldırım: Mesele Memleket Meselesiyse Bir Ali Değil, Bin Ali

Başbakan Yıldırım, Muhalefet adayları da diyor ki 'biz bu başbakanı anlayamıyoruz, herkes koltuk kapmak için kavga ediyor, bu da koltuğunu bırakmak için kendini parçalıyor'. Mesele memleket meselesiyse bir Ali değil, bi..

Çağla  Süet Ceketimi Nasıl Süslüyorum  Kendin Yap 08:00

Çağla Süet Ceketimi Nasıl Süslüyorum Kendin Yap

En sevdiğim o güzel gri süet ceket uzun zamandır benimle ve artık bir Çağla dokunuşunu hak etti. Çağla dokunuşundan kastımı kanalıma abone olan herkes biliyor artık :) Süslüyoruz efendim, durduramıyoruz, süslüyoruz. Emi..

İnce: Benim Ağzımdan Kurultay Diye Bir Şey Duyamayacaksınız 01:00

İnce: Benim Ağzımdan Kurultay Diye Bir Şey Duyamayacaksınız

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, Bir kişi dahi partiden istifa etmesin. Herkes yerinde kalsın. Benim ağzımdan kurultay diye bir şey duyarsanız o zaman konuşursunuz ama duyamayacaksınız. dedi...

Esat Kabaklı  Yol Yemez 03:25

Esat Kabaklı Yol Yemez

Yol yemez yol yemez Elazizde bir dayı var yol yemez Derdemez derdemez Kendine dayı der nazmi yol yemez Beyaz gömlek yaka açık Azıcık şahkülden kaçık Emniyetle arsı açık Yol yemez yol yemez Geçen gördüm gene yolda Tesbi..

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği 04:00

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği

Lyon kentinde dokuzuncusu düzenlenen sinema şenliği ‘Festival Lumiere’de’ efsanevi Çinli yönetmen Wong Kar-Wai’ın tüm kariyerini onurlandırmak için bir ödül takdim edildi. Ünlü yönetmen bu ödülü hayat arkadaşına adadı. ..

Juncker: May ile İlgili Söylentiler Gerçeği Yansıtmıyor 01:00

Juncker: May ile İlgili Söylentiler Gerçeği Yansıtmıyor

Avrupa Komisyonu başkanı Jean-Claude Juncker ve İngiltere Başbakanı Theresa May ile ilgili söylentiler Avrupa Birliği'ni karıştırdı. Avrupa Komisyonu başkanı Jean-Claude Juncker ve İngiltere Başbakanı Theresa May ile i..

Sebile Ölmez Özlem'le Gözü Kapalı Makyaj 15:06

Sebile Ölmez Özlem'le Gözü Kapalı Makyaj

Herkes kendi tanıdığı malzemelerle yapıyor. Biz de birbirimizin malzemeleri ile yaptık. Kamera sürekli netlik yapmaya çalışırken kafayı yediği için bir çok yeri kestim. Çünkü çok mesaj alıyorum netlik problemi ile ilgili..

 İrmikli Cevizpare Tatlısı 06:42

İrmikli Cevizpare Tatlısı

Bu tarif hakikaten muhteşem oluyor arkadaşlar, öyle nefis ki,tadına bakan herkes tarifini istiyor. İftar sofralarınıza ve bayram sofralarına çok yakışır. Mutlaka deneyin...

Tamam Mıyız - Temmuz'un Rüyası 09:10

Tamam Mıyız - Temmuz'un Rüyası

Tetra-amelia sendromu olan bir gençle kurduğu dostluk ile hayattaki amacını, kendini bulan bir heykeltıraşın hikayesi... Son eserinde yaratıcılık konusunda tıkanmış bir heykeltıraş olan Temmuz rüyasında bir yüzün kendisi..