#Herkes kazanır

Vajinismus Tedavisi - Animasyon Filmi 06:14

Vajinismus Tedavisi - Animasyon Filmi

Vajinismus sorunu yaşayan bir çiftin yaşadıkları, Hera kurucusu Jinekolog Op. Dr. Süleyman Eserdağ tarafından, Türkiye'de ilk kez bir animasyon filmi şeklinde yayında! Herkes de bilimsel yöntemlerle çözüm yolları ve mut..

  • PengoTV tarafından
  • 148 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yakışıklı Oyuncu Murat Ve Hande'nin Aşkından Rahatsız 00:37

Yakışıklı Oyuncu Murat Ve Hande'nin Aşkından Rahatsız

Ünlü oyuncu Ekin Mert Daymaz, önceki gece Beyoğlu’nda görüntülendi. Uzun süredir ortalıkta gözükmeyen oyuncu, yakında bir proje ile ekrana döneceğinin müjdesini verdi. Yakın arkadaşı Murat Dalkılıç’la, eski sevgilisi Han..

  • BETA tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Çakır Klasiklerin Günümüz Yorumlarını Seviyorum 00:59

Deniz Çakır Klasiklerin Günümüz Yorumlarını Seviyorum

Deniz Çakır, Oktay Kaynarca ile başrollerini paylaştığı “Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz” dizisiyle gönülleri fethetmişti. Diziden arkadaşının oynadığı tiyaro oyununu izlemeye giden güzel oyuncu objektiflere yansıdı. Güzel..

  • BETA tarafından
  • 512 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onur Saylak'tan Tuba Büyüküstün Cevabı Müsait Olanlar 12:13

Onur Saylak'tan Tuba Büyüküstün Cevabı Müsait Olanlar

Hakan Günday’ın 17 dile çevrilmiş kitabı “Daha”dan esinlenen, Ay Yapım’ın yapımcılığını, b.i.t Arts ın ortak yapımcılığını, Onur Saylak’ın yönetmenliğini üstlendiği “Daha” filminin galası bu akşam yapıldı. Galaya bir ço..

  • BETA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçankuş Tv'ye Konuştu Beni Tarkan Kardeşimle Kötü Yapıyorlar 17:32

Uçankuş Tv'ye Konuştu Beni Tarkan Kardeşimle Kötü Yapıyorlar

Mustafa Keser, Göktürk’te ev yemekleri lokantası açtı. Yıllarca çalıştığı Beylerbeyi’ndeki müzikholünden çıkıp Göktürk’e taşındığını söyleyen Mustafa Keser, kendisinden sonra Türk Sanat Müziği okuyacak kimsenin kalmadığı..

  • BETA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anima Fauna Projesi - Bogota 03:15

Anima Fauna Projesi - Bogota

Kolombiya'nın başkenti Bogota'nın sokakları, sokağa çıkma yasağı nedeni ile vahşi hayvanlarla dolunca, herkes amatör video ve fotolar çekmiş. Bir kaç belgesel yapımcısı da bir proje ile bu amatör görüntülerden belgesel y..

  • PengoTV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Halaysız, Danssız Şipşak Düğün 01:50

Halaysız, Danssız Şipşak Düğün

Sevgili seyirciler düğün salonları 1 Temmuz itibariyle açılıyor. Ancak koronavirüs önlemleri düğünlerde de devam edecek. Gelin ve damat hariç halay çekmek ve oynamak yasak olacak. Düğün törenine katılan herkes maskeli ol..

Fahrettin Altun- -Spekülasyonlara Kulak Asmayın- 01:40

Fahrettin Altun- -Spekülasyonlara Kulak Asmayın-

Artık Türkiye'de tüm gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 21 Ağustos Cuma günü açıklayacağı müjde haberine çevrildi. Herkes müjdenin ne olacağını merak ederken spekülasyonlar da beraberinde geldi. Ancak İletişim Başkanı Fahre..

İstikamet korona 00:27

İstikamet korona

Çanakkale Belediyesi halk otobüsünde yeni tip korona virüs (Covid-19) kuralları hiçe sayıldı. Gereğinden fazla yolcunun olduğu otobüs içerisinde gencinden yaşlısına herkes ayakta olduğu görüntüler tepki çekti. O anları b..

Aile Fertleri ile Beraber Karpuz Yiyen Ayı 00:47

Aile Fertleri ile Beraber Karpuz Yiyen Ayı

Rusya'da sirkte çalışan aile fertleri , gösterilerinin bir parçası olan ayı ile aynı masada karpuz yemiş. Herkes hayatından memnun görünmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 171 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kaçırılmamış, kendini bağlatmış! 01:44

Kaçırılmamış, kendini bağlatmış!

İZMİR BORNOVA'DA POLİSİ BİLE ŞAŞKINA ÇEVİREN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... İNŞAAT HALİNDEKİ BİR BİNADA,,, ELLERİ AYAKLARI BAĞLI, BAŞINA ÇANTA GEÇİRİLMİŞ 13 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU BULUNDU... OLAYIN GİZEMİ ÇÖZÜLDÜĞÜNDE İSE, HE..

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle 1:55:22

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıl 2003, eski Hababam Sınıflarının okulu olan Özel Çamlıca Lisesi hala eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi vefat etmiş, okulu oğlu Deli Bedri (Mehmet Ali Erbil) tarafından işletmektedir. Okuldaki ..

Halk Çocuğu 1964 Türk Filmi İzle 1:39:54

Halk Çocuğu 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Sade bir hayat süren Ahmet’e yüklü bir mirasın kalmasıyla gelişen olaylar konu edilir. Ahmet, kasabasında herkes tarafından örnek gösterilen bir gençtir. Bir gün kendisine hiç tanımadığı babasından yüklü bir mi..

Testere - Jigsaw Efsanesi (Jigsaw) 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:01

Testere - Jigsaw Efsanesi (Jigsaw) 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Serinin bu bölümünde Testere'nin cinayetlerine benzer cinayetler bir anda yeniden canlanır ve herkes Testere'nin geri döndüğü konusunda konuşmaya başlar. Bu işin aslını astarını bulmak için atanan dedektif Test..

Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Yorumu Bizi Kapıştırmaya 07:32

Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Yorumu Bizi Kapıştırmaya

Türk Pop Müziği'nin efsanelerinden Ajda Pekkan, müzik kariyerindeki başarısını podyuma da taşımaya karar verdi. Ajda Pekkan moda sektörüne ilk adımını modacı Zeynep Kartal ile birlikte atıyor. Ajda Pekkan By Zeynep Karta..

  • BETA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaçırılmamış, kendini bağlatmış! 01:44

Kaçırılmamış, kendini bağlatmış!

İZMİR BORNOVA'DA POLİSİ BİLE ŞAŞKINA ÇEVİREN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... İNŞAAT HALİNDEKİ BİR BİNADA,,, ELLERİ AYAKLARI BAĞLI, BAŞINA ÇANTA GEÇİRİLMİŞ 13 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU BULUNDU... OLAYIN GİZEMİ ÇÖZÜLDÜĞÜNDE İSE, HE..

Mahlas Muhlis - Hancı 03:31

Mahlas Muhlis - Hancı

Hancı şarkı sözleri ile... Akşamcı Bir sorun var hancı Doğru bildiğim Yanlışa yancı Herkes mi yalancı Çok içer diyorlar Akşamdan akşama Geceyi senmi Efkar ettin hancı Şişede durduğu gibi durmuyor Geceyi sabaha attı..

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:24

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Carlos Ray Norris (Чак Норрис) Ryan, Oklahoma'da doğdu, hiç kimse gerçekten Chuck Norris'in içinde yaşayan inanılmaz yetenek biliyordu. Jimnastik salonunda saf bir bağlılık ve sayısız saatler vasıtasıyla, Amerikan Hava K..

Merve Özbey Acı Kaybının Ardından Sahneye Çıktı 03:16

Merve Özbey Acı Kaybının Ardından Sahneye Çıktı

Geçen günlerde babaannesini kaybeden ünlü şarkıcı Merve Özbey acı haberi sosyal medyadan duyurmuştu. Şarkıcı “Show must go on” yani sahne devam etmeli desturunu yerine getirdi ve dün akşam sahne aldı. Taksim’ de bir meka..

  • BETA tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaşla Göz Arasında Marketten Biraları Çalan Hırsız 00:30

Kaşla Göz Arasında Marketten Biraları Çalan Hırsız

Marketin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, markette herkes kendi halindeyken bir hırsız biraları kucaklayıp götürmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Esenyurt'ta aynı manzara- Durdurulan tüm minibüsler tıka basa çıktı 03:20

Esenyurt'ta aynı manzara- Durdurulan tüm minibüsler tıka basa çıktı

Esenyurt'ta sabah saatlerinde trafik polisleri tarafından yapılan uygulamada art arda durdurulan tüm minibüsler tıka basa yolcu çıktı. Vatandaşlar minibüs sayısının aynı olmasından dert yanarken, bir minibüs şoförü ise, ..

Lakabı bilgisayar Tahir! 02:10

Lakabı bilgisayar Tahir!

HERKES ONU BİLGİSAYAR TAHİR OLARAK BİLİYOR.. SÜPER LİG MAÇLARI, İLÇE ADLARI, NE VARSA SOLUKSUZ SAYIYOR.. HESAP MAKİNESİNE İHTİYAÇ DUYMUYOR.İLKOKUL MEZUNU BİR DEHAYI GETİRİYORUZ EKRANLARINIZA....

Hırsızla göz göze geldi! 02:09

Hırsızla göz göze geldi!

KAĞITHANE'DE SABAH ALTIDA YANİ HERKES MIŞIL MIŞIL UYURKEN İKİ HIRSIZ UYANIKTI. GİRDİKLERİ APARTMANDA KAPILARI TEK TEK YOKLADILAR AMA, SON KAPIDA EV SAHİBİYLE KARŞILAŞTILAR. İŞTE O ANLAR..

Başına dolap düştü hafızasını kaybetti 02:54

Başına dolap düştü hafızasını kaybetti

GENÇ ADAM YA DA KADIN BİR KAZA GEÇİRİR. HAFIZASINI KAYBEDER. HAYATINDAKİ HERKES ARTIK ONUN İÇİN BİR YABANCIDIR. FİLMLERDE SIKÇA KARŞIMIZA ÇIKAN BU OLAY ORÇUN PARLAKALTUN'UN BAŞINA GELDİ. BİR KAZA SONRASI, 7 YILI BELLEĞİN..

Sen Anlat Karadeniz 2. Bölüm Hd İzle 1:51:03

Sen Anlat Karadeniz 2. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 2. bölüm özeti: Nefes Vedat’a teslim olmak yerine, Deli Tahir’in elini tutup Karadeniz’in sarp kayalarından hırçın dalgalarına atlamayı göze alır. Ancak bu atlayış, Nefes’in boğulmasına ve kalbinin du..

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

İnternet kafeye baskın! 02:39

İnternet kafeye baskın!

İNTERNET KAFENİN SAHİBİ SANKİ KORONA RİSKİ BİTMİŞ, KISITLAMA YOKMUŞ GİBİ İŞ YERİNİ AÇTI.. GENÇLER İÇERİ DOLUŞUP OYUNA BAŞLADILAR. POLİS BASKIN YAPINCA DA KİMİ KAÇTI KİMİ SAKLANDI. HERKES EVİNDE OTURURKEN SORUMSUZLAR BU H..

İş yolculuğu derede bitti 01:47

İş yolculuğu derede bitti

3 AKRABA AĞRI'DAN İŞ İÇİN TRABZON'A GİDİYORDU. İDDİAYA GÖRE BİR SÜRÜCÜ ONLARI SIKIŞTIRDI, OTOMOBİLLERİ DEREYE UÇTU. YARDIMLARINA ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR KOŞTU, HERKES EL ELE VERDİ, 3 KİŞİYİ AZGIN SUDAN ÇEKİP ÇIKARDI.....

Bir babanın en çaresiz anı... 02:06

Bir babanın en çaresiz anı...

BİR BABA DÜŞÜNÜN, OĞLU KAYBOLMUŞ, ARAMIŞ TARAMIŞ BULAMAMIŞ... HABER EKİBİNE DERDİNİ ANLATIYOR. ''EVLADIMI BULUN'' DİYOR. İŞTE TAM DA O ANDA HABER GELİYOR... ''BULMUŞLAR'' DENİYOR... AMA BULUNAN CANSIZ BEDENİ. KİMSE ARKAS..

Bal kabağında damak çatlatan lezzet! 02:24

Bal kabağında damak çatlatan lezzet!

SAĞLIKLI VE LEZZETLİ OLDUĞU KONUSUNDA HERKES HEMFİKİRDİ. ŞİMDİ ARTIK TESCİLLENDİ. ANTALYA'YA ÖZGÜ BAL KABAĞI TATLISI COĞRAFİ İŞARET BELGESİ ALDI. İŞİN USTASI O TATLININ PÜF NOKTALARINI BAKIN NASIL ANLATTI?..