#Herkese hak ettiği gibi değeri veren adam

Love Alarm 5. Bölüm İzle 51:35

Love Alarm 5. Bölüm İzle

Yakınlardaki biri ondan hoşlandığında kişiye haber veren bir uygulamanın olduğu bir dünyada Kim Jojo, kişisel sorunlarıyla başa çıkarken genç yaşta aşkı tadar. Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldini..

Love Alarm 6. Bölüm İzle 48:59

Love Alarm 6. Bölüm İzle

Yakınlardaki biri ondan hoşlandığında kişiye haber veren bir uygulamanın olduğu bir dünyada Kim Jojo, kişisel sorunlarıyla başa çıkarken genç yaşta aşkı tadar. Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldini..

Love Alarm 7. Bölüm İzle 47:39

Love Alarm 7. Bölüm İzle

Yakınlardaki biri ondan hoşlandığında kişiye haber veren bir uygulamanın olduğu bir dünyada Kim Jojo, kişisel sorunlarıyla başa çıkarken genç yaşta aşkı tadar. Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldini..

Love Alarm 8. Bölüm İzle (Final) 41:45

Love Alarm 8. Bölüm İzle (Final)

Yakınlardaki biri ondan hoşlandığında kişiye haber veren bir uygulamanın olduğu bir dünyada Kim Jojo, kişisel sorunlarıyla başa çıkarken genç yaşta aşkı tadar. Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldini..

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı) 04:02

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı)

Bak dünlerimin anlamı kalmadı Sen gibi kimse yaralarımı sarmadı Seninle aşkı yeniden tanıdım Aşkım iyi ki varsın 1 rap: İlk bakışma, ilk yazışma İlk tanışma dün gibi aklımda Dünyaların en güzelisin İyi günümde kötü gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Ennio Morricone - For A Few Dollars More 02:49

Ennio Morricone - For A Few Dollars More

Tra la la la la la Tra la la la la la Tra la la la la la Tra la la la la la Bir banana iki banana üç banana dört Tüm muzlar bölünmüş oluyorlar, bu nedenle çok daha fazlasını yapın Tepenin ve karayolunun üstünde mu..

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena 01:17

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena

Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri geliveli neydi Ney veri beni biliyorsa belli beat çok zo..

  • JET TV tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Burak King & Rozz Kalliope - EYVALLAH 03:17

Burak King & Rozz Kalliope - EYVALLAH

Söz Müzik : Burak King Mix Master : Buğra Kunt Aranje : Denizkan Boz Yönetmen: Kadir Yücel Sözler : Yanıyo arada bi Yarayıda sarar gibi Derin bi yara gibi diyemedim eyvallah Diyemedim eyvallah 2x Dön dur dubara gibi Me..

Sürmenaj - Sonbahar 02:23

Sürmenaj - Sonbahar

Söz & Müzik: Mehmet Morgir Yönetmen: Ümit Yavuz Sonbahar şarkı sözleri ile Yine kapıma dayanı verdi sonbahar Halimi hatrımı hiç sormadan Yine gel (Yine gel) Yağmurlar gibi. Dalımdan kopardı korkmadan Bıraktı kara ..

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı 01:22

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı

Gümüşhane'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 44 yaşındaki Ökkeş Alkan, herkese maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmelerinin yanı sıra mutlaka aşı olmaları çağrısında bulundu. Kelkit..

A Ghost Story Türkçe Dublaj İzle 1:32:06

A Ghost Story Türkçe Dublaj İzle

A Ghost Story filmi dram fantastik ve romantik türünde bir film. 2017 senesinde yayınlanan film türkçe dublaj olarak ilk defa izleyici ile buluşuyor. Aylar önce ölen bir adam masallarda anlatıldığı gibi beyaz bir çarşafa..

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

Bayram Abi Full Hd  İzle 1:41:05

Bayram Abi Full Hd İzle

Hala ailesiyle birlikte yaşayan Bayram'ın en büyük hayali deliler gibi aşık olduğu Sinem'le tanışabilmektir. Bayram genç kadını arkadaşının düğününde görür görmez deliler gibi aşık olmuştur. Koma Kola'da reklam ve pazarl..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.442 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cevizli Kolay Baklava Tarifi 06:24

Cevizli Kolay Baklava Tarifi

Malzemeler: . 18 adet hazır baklava yufkası, . 3 su bardağı çekilmiş ceviz, . 200 g tereyağ (eritilmiş halde 1,5 su bardağı), Şerbeti için; . 3 su bardağı şeker, . 3 su bardağı su, . 1 ince dilim limon. Birçoğumuz fa..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Olay Olay!!!Kerimcan Durmaz Mafya Olursa 08:39

Olay Olay!!!Kerimcan Durmaz Mafya Olursa

3 Adam tarafından hazırlanan skeçte mafya adamını canlandıran Kerimcan Durmaz'dan ilginç bir kötü adam tiplemesi.Bunu izleyince kötü adamlar hep böyle olsa ortaya nasıl durumlar çıkar diye düşünmeden geçemedim:))Sahi na..

  • ANKA tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yakaladığı Balığı Timsaha Kaptırdı 00:31

Yakaladığı Balığı Timsaha Kaptırdı

ABD'de bir adam, göl kenarında oltasıyla yakaladığı balığı timsaha kaptırdı. ABD'nin Florida eyaletinde göl kenarında balık tutmak isteyen bir adam tuttuğu balığı timsaha kaptırdı. Adam oltasıyla yakaladığı balığı çekerk..

  • JET TV tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

En Büyük Şaban Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:38:30

En Büyük Şaban Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Konusu[değiştir | kaynağı değiştir] Şaban'ın memleketinden İstanbul'a amcasının oğlunu araması için gelmesiyle başlar. Otobüsten inmesiyle tokatlanması bir olur. Uyanık bir adam, Şaban'ın cebindeki 140.000 lirayı görür v..

  • PengoTV tarafından
  • 4.699 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a  ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. 05:12

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasın

Çavuşoğlu,Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. Çavuşoğlu: 'Schulz, elinden geleni ardına koymasın' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz’u..

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip erdoğan Taşardı kubbelerden Tekbir, Dolardı kubbele..

  • PengoTV tarafından
  • 2.421 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları 05:00

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları

Şirin olduğu kadar nefis elmalı pasta kurabiyeleri denedikten sonra her kurabiye tarifi aradığınızda mutlaka aklınıza bu leziz kuru pasta yapımı gelecek. Her ne kadar herkes kendine göre değişik kurabiye yapımları uygula..