#Herkese hak ettiği gibi değeri veren adam

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Altyazılı İzle 2:20:13

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Altyazılı İzle

Dominika Egorova hayatı boyunca hep başarılı bir balerin olmayı hayal etmiştir. Ancak tam da bunu dünyaya kanıtlayacağı gece başına hiç beklenmedik bir kaza gelir ve Dominika'nın sahnede ayağı kayıp, ayağını sakatlar. Bu..

Daha Yeni Başladık - Just Getting Started Türkçe Dublaj İzle 1:33:07

Daha Yeni Başladık - Just Getting Started Türkçe Dublaj İzle

Amerikan istihbaratında yıllarca çalışmış bir FBI ajanı artık emekli olmuş ve eski günleri aradığı bir gün aynı onun gibi zamanında Suçluları yakalamak olmasada mafya içinde büyük patronların avukatlığını yapmış ve emekl..

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle 1:45:18

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle

Fifty Shades Freed İle Trilogy Tamamlanıyor Ekranlardan full hd izlediğimiz Fifty Shades of Grey serisinin sonunda üçüncüsü de vizyona girecek. Merakla beklenen ve milyonların kalbinde şimdiden that kurmuş olan Fifty Sh..

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle 2:58:09

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle

Avatar filmi 18 Aralık 2009 tarihinde izleyicilere sunulmuş aksiyon, fantastik ve macera unsurlarıyla dopdolu mükemmel bir filmdir. Bütün ülkelerle birlikte Türkiye'de de aynı tarihte vizyona giren Avatar filmi bütün ..

Parker Türkçe Dublaj İzle 1:58:40

Parker Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Şeytanın Avukatı, Ray gibi ödüllü yapımlara imza atmış olan Oscarlı sinemacı Taylor Hackford'ın üstlendiği aksiyon ve suç filminin baş rolünde Jason Statham yer alıyor.Jennifer Lopez,Nick Nolte ve Michael ..

Cehennem Melekleri 3 Türkçe Dublaj İzle 2:06:27

Cehennem Melekleri 3 Türkçe Dublaj İzle

Barney Ross ve askerlerinin son görevi tehlikeli bir silah tüccarının peşine düşmek ve elindeki güçlü silahın yanlış kişilere ulaşmasını önlemektir. Ne var ki bu tüccarın, bir zamanlar Barney'nin ortağı olan ve ekibi bir..

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle 2:20:13

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle

Dominika Egorova hayatı boyunca hep başarılı bir balerin olmayı hayal etmiştir. Ancak tam da bunu dünyaya kanıtlayacağı gece başına hiç beklenmedik bir kaza gelir ve Dominika'nın sahnede ayağı kayıp, ayağını sakatlar. Bu..

Direniş Karatay Hd İzle 1:53:55

Direniş Karatay Hd İzle

Guyaseddin, babası Alaattin Keykubat’ın zehirlenerek öldürülmesi üzerine tahta geçmiştir. Fakat o, babası gibi yetenekli bir devlet adamı değildir. Bu durum Moğol baskılarının artmasına neden olur. Emir Celaleddin Karata..

Belalı Tanık Türkçe Dublaj İzle 1:58:17

Belalı Tanık Türkçe Dublaj İzle

Dünyanın en başarılı güvenlik görevlisi olan Michael Bryce'nin yeni bir müşterisi vardır: Uluslararası Adalet Divanı'nda yargılanacak bir tetikçi! İkili kişiliklerindeki ve hayata bakış açılarındaki farklılıkları bir ken..

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublaj İzle 2:19:58

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublaj İzle

Filmin daha doğrusu oyunun kahramanı olabilecek bir potansiyeli olan Wade Watts olacaktır. Çünkü yıllar öncesinde annesi ve babasını kaybetmiştir kendini sanal aleme atan genç sanal gerçeklik oyunu ile kendine yeni bir h..

Superman'in Ölümü - The Death of Superman Türkçe Dublaj İzle 1:20:54

Superman'in Ölümü - The Death of Superman Türkçe Dublaj İzle

Superman'in Ölümü - The Death of Superman animasyon filminin Yönetmeni:Jake Castorena, Sam Liu ve Senaryosunda:Gerard Jones, Dan Jurgens, Karl Kesel yer almaktadır. Abd yapımı Animasyon, Aksiyon, Bilim-Kurgu türündeki fi..

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Dublaj İzle 1:40:32

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Dublaj İzle

Doğruluk mu Cesaret mi - Truth or Dare filminin Yönetmeni:Jeff Wadlow ve Senaryosunda:Jillian Jacobs, Michael Reisz, Christopher Roach gibi isimler bulunmaktadır. ABD yapımı film Korku, Gerilim türünde 2018 yılında vizyo..

Deli Aşk Hd İzle 1:44:01

Deli Aşk Hd İzle

Deli Aşk, Maraş dondurmacısı Ekrem’in sevdiği kız Neşe’nin kalbini kazanmaya çalışırken başına gelen komik olayları konu ediyor. Emrah Kaman ve Murat Kaman'ın senaryosunu yazdığı, Cem Yılmaz'ın yapımcılığını yaptığı fil..

Deadpool 2 Türkçe Dublaj İzle 2:13:59

Deadpool 2 Türkçe Dublaj İzle

Deadpool 2 2018 1080p Full HD Film izle Wade Wilson yani Deadpool hayatının aşkı olan Vanessa’yı kaybettikten sonra bir süre intihar etmeyi bile düşünür ve hayattan elini etiğini çeker. Deadpool’un hayata bağlanması için..

Asi Styla - Temmuz 03:42

Asi Styla - Temmuz

Temmuz şarkı sözleri ile Gönlüme sürüldüm üzgünüm İlk Kez Yaşadım süegünü senden başka bir gül toplamadım ondan darıldı güzgülü Alda götür hadi ömrümü rüzgar vurunca savurdu bağrıma aşkımın ateşinin ilk külü bugündü..

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Ecevit' Cevabı 01:12

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Ecevit' Cevabı

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz gün yaptığı konuşmada Bülent Ecevit'in ABD başkanı karşısındaki duruşunu eleştirmişti. Bu sözlerini yanıtlayan Kılıçdaroğlu'na cevap veren Erdoğan: Elbette biz ülkemizde kendini sosyal d..

Erdoğan'dan BM Kararına İlişkin Açıklama 00:44

Erdoğan'dan BM Kararına İlişkin Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Kudüs konusunda BM Genel Kurulu’na sunulan karar tasarısının ezici bir çoğunlukla kabul edilmesini memnuniyetle karşılıyo..

Tuğçe Ay Saç Nasıl Bu Kadar Parlar 04:01

Tuğçe Ay Saç Nasıl Bu Kadar Parlar

Herkese merhaba bugün başka bir güzellik sırrıyla karşınızdayım; Bu defa nemsiz, kırılgan, fazla boyaya maruz kalmış saçlarınız için mükemmel sonuç veren yumurta maskesini yapacağım...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün Türkiye kendi otomobilini hamdolsun dünyaya takdim etti 02:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün Türkiye kendi otomobilini hamdolsun dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bugün Türkiye kendi otomobilini hamdolsun dünyaya takdim etti. Yıkmanın, engellemenin değil, ülkemize yeni eserler kazandırmanın gayretindeyiz. dedi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yıkmanın, ..

Kırılan Ve Yıpranan Saçlar İçin Bakım Maskesi-Saçlar Nasıl Bu Kadar Parlar!!! 04:01

Kırılan Ve Yıpranan Saçlar İçin Bakım Maskesi-Saçlar Nasıl Bu Kadar Pa

Herkese merhaba bugün başka bir güzellik sırrıyla karşınızdayım; Bu defa nemsiz, kırılgan, fazla boyaya maruz kalmış saçlarınız için mükemmel sonuç veren yumurta maskesini yapacağım. Gerekli malzemeler; *2 yumurta *Saf ..

  • Kadınca tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi 00:53

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi

Süperstar Ajda Pekkan sanat camiasındaki küskünlükler ve barışmalar hakkında ilk kez konuştu. Yeni bir albüm müjdesi de veren ünlü şarkıcının yorgun ama keyifli halleri gözlerden kaçmadı. Volga Tamöz’ün stüdyo çıkışında ..

  • BETA tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

Boran Kuzum Biz Sadece Arkadaşız 01:36

Boran Kuzum Biz Sadece Arkadaşız

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyor 04:42

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyo

Van'ın Çatak ilçesinde, bıttım ağaçlarına fıstık aşılanarak ekonomiye kazandırılıyor. Van Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmayla, Atlıhan Mahallesi'ndeki çiftçiler, bıttım aşılama projesi ile ağaçlarını fıstık ağacı..

Fermanhiphop - Gani Gani Gam 03:51

Fermanhiphop - Gani Gani Gam

Gani Gani Gam şarkı sözleri ile Radyo Skit: Türkçe Rapin keyifi,Phoenix FMden herkese günaydınlar sevgiler merhabalar işte yeni hafta başladı ve umarım keyifimiz yerinde güzel haberler aldığımız bir hafta olur bu sabahı..

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver 03:52

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gidemiyorsun kimsen yok. Dönüşü olmayan kirli bi yol Cesaretin yok çoktandır Gel yüreğime can veren ol Baktığım denize sahilim ol Ya da yaktığım tütüne ahirim ol Yazamıyorum şairim ol Beni öl..

Rusya'da Sokak Köpeği Buzlu Gölete Düştü. 01:16

Rusya'da Sokak Köpeği Buzlu Gölete Düştü.

Rusya'da sokak köpeği buzlu gölete düştü. Bir adam yardıma koştu. Korkan köpek elini ısırsa da onu göletten kurtardı...

  • KAR MEDYA tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Closer - The Chainsmokers ft. Halsey (Boyce Avenue ft. Sarah Hyland cover) 04:04

Closer - The Chainsmokers ft. Halsey (Boyce Avenue ft. Sarah Hyland co

Closer - The Chainsmokers ft. Halsey Dinle & İzle Audio & Video Produced by Boyce Avenue Engineered, Mixed & Mastered by Adam Barber Directed & Arranged by Alejandro Manzano Filmed by Adam Barber & Boyce Avenue Edited ..

  • PengoTV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çarşamba Gecesi 9.Bölüm izle 47:22

Çarşamba Gecesi 9.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; tüpgazlı araba yapan adam, gözleri görmeyen santral memuru, Mucit İmam Abdullah Eroğlu, mezardan çıkan adam, spor yapan yaşlı adam, çinko kurşun metal sanayide ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce