#Herşeyi

Banu Parlak - Aman 03:05

Banu Parlak - Aman

Aman şarkı sözleri ile Tüm dünyanın yükü bende olsa Bugün aşkım beni bıraksa Kalbimi bin defa daha kırsa Yeniden yeniden düşüp kalksam İnancım yıkılsa bildiğim doğrular yalan olsa ah yalan olsa Can, bu can benim can, y..

Dr. Fuchs- Biliyor musun 02:33

Dr. Fuchs- Biliyor musun

Kendinden kaçarken ince bir çizgi üzerindesin Yüreksizlerden uzaklaşırken arbedelere gebesin Ayak kaydıran isteklerin midir sana rehber Bir avuç toprak kibirsizken insan herşeyi ister Ne yedirilirde kendini yokuşlara ite..

Nilüfer - Son Arzum 03:47

Nilüfer - Son Arzum

Nilüfer - Son Arzum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gelse bile son günüm Koluna alsa ölüm Gözlerimin önünde Seninle geçen günüm Senden sonra kalbimi sevgilere kapattım Ben seninle o günü bin Yıl gibi yaşadım Son arzun nedir ..

iclal aydın - Seni Seviyordum 03:10

iclal aydın - Seni Seviyordum

sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi insan hergün anımsar mı aynı gözleri.. seni seviyordum ve senin habe..

Ödül - Çok Erken 04:04

Ödül - Çok Erken

Uykusuz bir sabahta,kupkuru bir sıcakta, Ruhum çığlık çığlığa,doğruldum yatakta. Boş yastığına baktım,güzel günleri hatırladım, Bir kez daha “Aşk”la yandım,gittiğini anladım. Camdan dışarı baktım,derin derin nefes aldım..

Feride Hilal Akın - Bu Nasıl Veda 04:05

Feride Hilal Akın - Bu Nasıl Veda

İnanmak inanmak istiyorum sana, Anlatsana herşeyi baştan! Birdaha çok sevsende gitmelisin. Öyle bir bence sen yalancı birisin. Çok sevsende gitmelisin. Öyle bir bence sen yalancı birisin. Söylesene! Sevdam,bu nasıl b..

Timur Selçuk Ayrılanlar İçin 02:50

Timur Selçuk Ayrılanlar İçin

Yollarımız burada ayrılıyor Artık birbirimize iki yabancıyız Ne kadar acı olsa Ne kadar güç olsa Her şeyi evet her şeyiunutmalıyız Hiç yaşamamışcasına, hiç sevmemiscesine Unutursun o günlerimizi gecelerimizi 0 gün..

Kaçır Beni Sevgilim 01:42

Kaçır Beni Sevgilim

Zengin babası Gül'ü (Muhterem Nur) varlıklı biriyle evlendirmek ister. Gül şoförleri Turgut'a (Turgut Özatay) aşıktır. Babasına rağmen onunla kaçıp evlenir. Bir kızları olur. Mutludurlar. Turgut taksicilik yapar. Randevu..

Rumeli Serkan - Şıkıdım Şıkıdım 03:54

Rumeli Serkan - Şıkıdım Şıkıdım

Şıkıdım Şıkıdım şarkı sözleri ile Kaldir kollari oh oh sikidim sikidim Oynat gobegini oh oh sikidim sikidim Keyfine bak tatlim sefani sur ballim Dert etme herseyi ey nazli sevdalim Kaldir kollari... (nakarat) Dagit..

Tuzağa Düşürdüler Bizi 00:58

Tuzağa Düşürdüler Bizi

Zengin babası Gül'ü (Muhterem Nur) varlıklı biriyle evlendirmek ister. Gül şoförleri Turgut'a (Turgut Özatay) aşıktır. Babasına rağmen onunla kaçıp evlenir. Bir kızları olur. Mutludurlar. Turgut taksicilik yapar. Randevu..

Tecavüzün İntikamı 01:34

Tecavüzün İntikamı

Zengin babası Gül'ü (Muhterem Nur) varlıklı biriyle evlendirmek ister. Gül şoförleri Turgut'a (Turgut Özatay) aşıktır. Babasına rağmen onunla kaçıp evlenir. Bir kızları olur. Mutludurlar. Turgut taksicilik yapar. Randevu..

Ayşen Birgör & Nusret Yılmaz Bile Bile 05:19

Ayşen Birgör & Nusret Yılmaz Bile Bile

Birarada olabilmek ne mümkün Birarada kalabilmek imkansız Seneler alıp gitmiş Ne var ne yoksa herşeyi İnanılmaz, değişen ben miyim İnanılmaz, bu yabancı da kim Sen misin böyle uzak Veda sözleri söyleyen Geri dönmek ina..

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video) 03:44

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video)

EDERİN OLSUN Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bu..

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver 03:52

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gidemiyorsun kimsen yok. Dönüşü olmayan kirli bi yol Cesaretin yok çoktandır Gel yüreğime can veren ol Baktığım denize sahilim ol Ya da yaktığım tütüne ahirim ol Yazamıyorum şairim ol Beni öl..

Behiye Aksoy - Gizli Aşk Bu 03:52

Behiye Aksoy - Gizli Aşk Bu

Behiye Aksoyun Gizli Ask Bu Sarkisi eski Yesilcam Oyunculari esliginde. Gizli aşk bu söyleyemem derdimi hiç kimseye Zevke veda, neşeye de, veda artık herşeye Arzular bir hayâl oldu, baharımın gülleri soldu Gönlüm, hicrâ..

Almanyadaki türklerin şaşırtıcı sokak lezzetleri!!! 10:05

Almanyadaki türklerin şaşırtıcı sokak lezzetleri!!!

Kokoreç tarihinden pişirmesine ve yemesine kadar herşeyi anlatılmaktadır. Şimdiden afiyet olsun..

Mehmet Eti - Olduğu Kadarıyla 03:57

Mehmet Eti - Olduğu Kadarıyla

Hiç bişey olmaz senden bana Susma ağla karşımda Elimden bişey gelmezki sana Ağla ağla sol yanıma Bir kaç kadeh üzüntü Alır götürür herşeyi Geçip giderki bu acılar Kalır yanına kalp ağrısı Bırak uğraşma boşuna Old..

Ödül - Hoşça Kal 03:48

Ödül - Hoşça Kal

Geçmedi zamanla,o çılgın hallerim, Kıpır kıpır kalbim,hala rengarengim. Büyümedi,içimdeki o haylaz çocuk. Solmadı,bende kaldı bütün renklerim. Kırdığın kalbimi “Aşk”la yapıştırdım, Kendimi sensizliğe alıştırdım, Ruhumu ..

Platin Saç Rengi Nasıl Yapılır!! 01:22

Platin Saç Rengi Nasıl Yapılır!!

Kuaföre gitmeden, evde saç boyamak için öneriler. Özellikle son zamanlarda öne çıkan ve cazibesinide hiç kaybetmeyen bir renk olan platin sarısı saçlara kavuşmak için neler yapılması gerektiği,püf noktaları ve daha fazla..

  • Kadınca tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Böyle Kopya Görülmedi. :) 00:44

Böyle Kopya Görülmedi. :)

Kendi aralarında kopya çekmek için güzel bir plan yapan arkadaşlar maalesef herşeyi düşünememişler :) :)..

  • JokerS tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Levent Dörter - Gel Al Anılarını 04:01

Levent Dörter - Gel Al Anılarını

Beni bozguna uğratıp gittiğin günden beri Nefretim kabardı yüreğimde gizlice Taşıyamam bu hıncı söylemeden sessizce Vurmalıyım herşeyi yüzüne tüm gücümle Şimdi gel al anılarını benden Durdukça acı veriyor Gel al r..

Yeni Türkü - Olmasa Mektubun 03:30

Yeni Türkü - Olmasa Mektubun

Olmasa mektubun yazdıkların olmasa Kim inanır senle ayrıldığımıza Sanma unutulur kalp ağrısı zamanla Herşeyi unutarak yaşanır sanma Neydi bir arada tutan şey ikimizi Birleştiren neydi ellerimizi Bırak bana anlatma..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.206 görüntüleme
  • 8 yıl önce
SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI 3:45:18

SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI

00:00:00 1- Adi bende sakli 00:04:07 2- Belalim 00:09:10 3- Beni al onu alma 00:12:44 4- Beni unutma 00:17:32 5- Bu da gelir bu da gecer 00:22:01 6- Daglar 00:25:11 7- Deger mi 00:30:01 8- Eller gunahkar 00:35:36 9- Erke..

Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşkım 04:03

Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşkım

Yıldız Tilbe Beste Adı : Yürü Anca Gidersin Şarkı Sözü Çabuk olalım aşkım Herşeyi paylaşalım Ben kendimi sana adadım Sevgilim sensiz anlamsızım Mahşere kadar benim aşkım Her alemde senindir canım Nereye istersen sür köle..

Feridun Duzagac - Beni Birakma 04:16

Feridun Duzagac - Beni Birakma

Belki güneş bir gün bizim için doğar Belki korkuları hayallerimiz boğar O masal günü gelinceye kadar; susuyorum Susadıkça yüzün düşer aklıma Korkar oldum düşlemekten Adını anarım çoğalır sesim Konuşmaktan düşünmekten öz..

Gökhan Türkmen Ft. Aslı Demirer - Korkak 06:04

Gökhan Türkmen Ft. Aslı Demirer - Korkak

Dünden beri.. İçimde bir sıkıntı yokluyor beni Anlıyorum yakmışsın gemileri Seviyordum biliyordun ve gidiyordun Geri alabilmek mümkün olsa herşeyi İnandırmaz mıydım aşka seni Hem seni hem o taş kalbini Gider mi insan ç..

Ölene Kadar  9.Bölüm - Lütfun da Başım Üstüne Kahrın da! 02:30

Ölene Kadar 9.Bölüm - Lütfun da Başım Üstüne Kahrın da!

Yapımcılığını Tims Productions’ın yaptığı, yönetmenliğini Feride Kaytan’ın üstlendiği, senaryosunu Sevgi Yılmaz’ın yazdığı atv’de yayınlanan Ölene Kadar'ın 9. Bölümünde; Saklandıkları dağ evinde herşeyi bir an için unuta..

  • ANKA tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Züğürt Ağa En Komik Sahnesi 01:20

Züğürt Ağa En Komik Sahnesi

-Sen bu yağmur duasına çıkma bende herşeyi anlatırım. +Neyi anlatırsın. -Senin karıyı samanlıkta nasıl yakaladığımı... -..

Ölene Kadar  9Bölüm - Dağhan İle Selvi Tehlikede! 07:54

Ölene Kadar 9Bölüm - Dağhan İle Selvi Tehlikede!

Yapımcılığını Tims Productions’ın yaptığı, yönetmenliğini Feride Kaytan’ın üstlendiği, senaryosunu Sevgi Yılmaz’ın yazdığı atv’de yayınlanan Ölene Kadar'ın 9. Bölümünde; Dağhan’a herşeyi unutmasını söyleyen Selvi, Dağhan..

  • ANKA tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canım Arkadaşım Okul Öncesi Çocuk Şarkıları  Edis ile Feris 02:24

Canım Arkadaşım Okul Öncesi Çocuk Şarkıları Edis ile Feris

Canım Arkadaşım çocuk şarkısı sözleri: Canım arkadaşımcanım arkadaşım nasılsın Haydi oynayalım herşeyi paylaşalım arkadaşım Ver elini al sevgimi herşey paylaştıkça güzel Haydi koşalım el ele arkadaşlık çok güzel Arkadaş..