#Hey klibinin kamera arkası görüntüleri

General Townshend'ın İstanbul Esareti izle 02:42

General Townshend'ın İstanbul Esareti izle

General Townshend'ın Kut-ül Amare'de Halil Paşa komutasındaki Türk ordusuna teslim olmasından sonra esir edildiği Büyükada görüntüleri. 1. Dünya Savaşı Dönemi'nde İstanbul görüntüleri...

Ayhan Işık  Filiz Akın Çolpan İlha 00:46

Ayhan Işık Filiz Akın Çolpan İlha

Yeşilçam Yıldızlarının İlk Kez Yayınlanan Görüntüleri Erler Film tarafından ilk kez yayınlanan Yeşilçam'ın siyah beyaz yıllarına ait görüntüler hem içerikleri hem de Yeşilçam yıldızlarının içten sunumlarıyla duygulandır..

Adı Efsane 18.Bölüm - Melis Ve Tayfa Duvara Tosladı! 05:31

Adı Efsane 18.Bölüm - Melis Ve Tayfa Duvara Tosladı!

Okuldan atılan Tarık'ın tekrardan işe başlaması için Melis ve tayfa iş başında! Kıvanç'ın babası Gürol yüzünden işten atılan Tarık'ı kurtarmak Melis ve tayfaya kalıyor. Koçlarını tekrardan okulda görmek isteyen Hakan, Fi..

  • ANKA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bruce Lee'nin Filmleri Dışındaki Kaydedilmiş İlk ve Tek Dövüş Videosu! 01:46

Bruce Lee'nin Filmleri Dışındaki Kaydedilmiş İlk ve Tek Dövüş Videosu!

Bruce Lee'yi bilmeyeniniz yoktur. Kendisi dövüş sanatları ustası ve aynı zamanda çok başarılı bir oyuncu. Kendisini çok genç yaşta kaybettik ancak bizlere bıraktığı filmlerinden hala etkilenmemek elde değil. Ted Wong isi..

  • JET TV tarafından
  • 2.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tartışma Konusu Yaratan Kedi Yürüyüşü 00:29

Tartışma Konusu Yaratan Kedi Yürüyüşü

Sosyal medyada yayınlanan bir kedinin yürüyüş görüntüleri tartışmaya sebep olmuş. Kedilerin arka ayaklarının her zaman ön ayaklarının bastığı yere bastığını iddia eden görüntüleri izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 595 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yük Treni Dediğin Böyle Olur! 01:55

Yük Treni Dediğin Böyle Olur!

Sosyal medyada paylaşılan bir yük treninin görüntüleri büyük ilgi görüyor. Trenin sonu gelmeyecek hissi uyandıran görüntüleri izleyenler 'yük böyle taşınır' yorumunu yapıyor...

Sosyal Medyayı İkiye Bölen Görüntüler 01:50

Sosyal Medyayı İkiye Bölen Görüntüler

Kangal köpeğiyle oyun oynayan küçük çocuğun görüntüleri sosyal medyada tartışmaya yol açtı. Köpeğin üzerine oturan ve elini köpeğin ağzına sokan çocuğun görüntüleri sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından tepki alırk..

Otobüs Şoföründen Ders Gibi Dönüş 02:19

Otobüs Şoföründen Ders Gibi Dönüş

Otobüs şoförünün dik dağ yolunda beceri isteyen sürüş görüntüleri büyük ilgi görüyor. Endonezya'da turistlik Lembang Maribaya Dağı'na yolcu taşıyan otobüsün görüntüleri sosyal medyada en çok izlenilenilenler arasına gird..

Otobüs Şoföründen Ders Gibi Dönüş! 02:19

Otobüs Şoföründen Ders Gibi Dönüş!

Otobüs şoförünün dik dağ yolunda beceri isteyen sürüş görüntüleri büyük ilgi görüyor. Endonezya'da turistlik Lembang Maribaya Dağı'na yolcu taşıyan otobüsün görüntüleri sosyal medyada en çok izlenilenler arasına girdi. D..

Böyle İnsanlık Olmaz Olsun 00:31

Böyle İnsanlık Olmaz Olsun

Lokantasına giren fareyi yakalayıp kırbaçlayan adamın görüntüleri sosyal medyada büyük tepkiye sebep oldu. Hindistan'da çekilen görüntüleri izleyenler dükkan sahibine dava açılması için çağrıda bulundu...

Trafik Polisinden Alkışlanacak Hareket 00:17

Trafik Polisinden Alkışlanacak Hareket

Lokantasına giren fareyi yakalayıp kırbaçlayan adamın görüntüleri sosyal medyada büyük tepkiye sebep oldu. Hindistan'da çekilen görüntüleri izleyenler dükkan sahibine dava açılması için çağrıda bulundu...

Leopardan İnanılmaz Atlayış 01:03

Leopardan İnanılmaz Atlayış

Güney Afrika'da iki leoparın yüksek bir ağaçtan atlama görüntüleri büyük ilgi çekiyor. Görüntüler 30 yaşındaki turist rehberi Warrick Davies tarafından çekildi. Davies çektiği görüntüleri şimdiye kadar vahşi doğada görd..

Hastanede Dehşet Anları Kamerada 00:36

Hastanede Dehşet Anları Kamerada

Ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı'nın hasta mahkum koğuşu bulunmadığı gerekçesiyle yatış izni verilemediği Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde silahla etrafa ateş eden şahsın görüntüleri ortaya çıktı. G..

Yaşlı Adama Otobüsün Çarptığı Anlar Kamerada 00:50

Yaşlı Adama Otobüsün Çarptığı Anlar Kamerada

Kastamonu'da yolun karşısına geçmek isterken otobüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden yayanın, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kastamonu'da Plevne Caddesi üzerinde bir firmaya ait Mehmet T. idaresindeki 06 ..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Öykü Gürman - Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Başarısının Nedenini Açıkladı 03:52

Öykü Gürman - Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Başarısının Nedenini Açıkl

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Engin Altan Düzyatan Röportaj 01:33

Engin Altan Düzyatan Röportaj

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yürüyen Merdiven Kazasına Yolcular Sebep Olmuş 01:09

Yürüyen Merdiven Kazasına Yolcular Sebep Olmuş

Geçtiğimiz günlerde yaşanan ve görüntüleri sosyal medyada kısa zamanda yayılan 'yürüyen merdiven' kazası hakkında açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hem merdiven kazasında yaşananlara açıklık getirdi hem de y..

Otomobil Anne İle Kızına Böyle Çarptı 00:55

Otomobil Anne İle Kızına Böyle Çarptı

Kahramanmaraş'ta anne ile kızının bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Onikişubat ilçesi Azerbaycan Bulvarı'nda plakası öğrenilemeyen bir otomobilin..

Dünyanın En Garip Farklı Komik Hayvanlar Alemi 01:22

Dünyanın En Garip Farklı Komik Hayvanlar Alemi

dünyanın en garip farklı ve inanılmaz işlerini yapan hayvanlar en komik saçma sapan hayvan görüntüleri bu kadarda olmaz diyeceğiniz inanmakta güçlük çekeceğiniz inanılmaz olaylar zinciri gibi bu hayvanlar ne yapıyorlar b..

  • JET TV tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hastane Önünde Cinayet Kamerada 00:43

Hastane Önünde Cinayet Kamerada

Ümraniye'de hastane önünde karı kocayı silahla öldürülmesine ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Sabah saatlerinde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil girişi önünde meydana gelene olayda, kapüşon..

Kızına Sepet İçinde Roller Coaster Heyecanı Yaşatan Baba 01:00

Kızına Sepet İçinde Roller Coaster Heyecanı Yaşatan Baba

Roller coaster treninin TV'deki görüntüleri eşliğinde kızını sepete koyan baba ona eğlenceli unutamıcağı anlar yaşatıyor. Bu güzel görüntüleri tebessümlerle izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşte bizim bayrak sevgimiz 04:20

İşte bizim bayrak sevgimiz

Bursa'da sokakta yürürken internet kafenin önünde asılı Türk bayrağını 3 kere öperek alnına koyan yaşlı kadının o görüntüleri, İşte bizim bayrak sevgimiz dedirtti. O görüntüleri izlediğinde duygulandığını söyleyen işle..

Çakmaklarla Sarılan İphone 7 Ateşe Verilirse 04:03

Çakmaklarla Sarılan İphone 7 Ateşe Verilirse

iPhone 7 deneylerinin ardı arkası kesilmiyor, bu sefer çakmaklarla sarılarak ateşe verildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Scarlett Johansson, Donald Trump'ın Kızı Ivanka'nın 'Complicit' Parfümü ile Dalga Geçti 00:58

Scarlett Johansson, Donald Trump'ın Kızı Ivanka'nın 'Complicit' Parfüm

Trump ailesine eleştrilerin ardı arkası kesilmiyor. Donald Trump'ın başkanlığının ilk gününden beri maruz kaldığı eleştrilere şimdi de kızı dahil oldu. Modacı Ivanka Trump, SNL’da Scarlett Johansson tarafından canlandırı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.741 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkan Oğur - Kerpiç Kerpiç Üstüne 05:21

Erkan Oğur - Kerpiç Kerpiç Üstüne

Albüm Adı : Gülün Kokusu Vardı Kerpiç kerpiç üstüne kurdum binayı Binayı kurar iken gördüm leylayı Leyla başıma açtı türlü belayı Ah leyla leyla leyla etme bu nazı Gel barışalım baban kıysın nikahı Kerpiç kerpiç ü..

Survivor Sabriye Tüm Türkiyenin Sesi Oldu! 00:30

Survivor Sabriye Tüm Türkiyenin Sesi Oldu!

Survivor 2017 Sabriye ve Sedat arasında oluşan sıkıntının perde arkası.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Özen - Budala 04:10

Gökhan Özen - Budala

koşa koşa ardından bittim halim ortada Seni delice Seven kalbim hurda Unutalım olanları baksın herkes kendi yoluna adımı değiştirdim Senden Sonra budala budala boş lafla rüzgarla çıkılmaz bu yola Sen düz git ben zaten o ..

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık 03:38

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık

Yeryüzünün üstünde gökyüzünün altında Kim bilir nerde nasıl kaç yaşındasın? Biri bir masal okuyor kepçesinden kulaklarının Korkarım halâ o masaldasındır Umarım büyük yalnızlık vurmamıştır halâ kıyılarına (x2) Sabahının e..

Hande Doğandemir Kimdir? 04:09

Hande Doğandemir Kimdir?

Hande Doğandemir, 22 Kasım 1985 tarihinde Ankara’da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Annesi bir kamu kurumundan emekli, babası da banka emeklisidir. Ankara’da okuduğu ortaokul ve lisede Fransızca eğitim gördü. Anka..