#Heyecan verici

Çocuklar Duymasın 25. Bölüm Fragmanı 00:59

Çocuklar Duymasın 25. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 25. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ile Meltem, eski günlerine dönebilecekler mi? Meltem ile Haluk, bozulan ilişkilerini toparlamaya çalışsalar da bunu başaramazlar. Tutku'nun devamlı etraflarında olması..

Kızlarım İçin 9. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

Kızlarım İçin 9. Bölüm 2. Fragmanı

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Daha güvenli hayat düşüncesiyle uzaklaşmak isteyen Yaşar, kızlarını ablaları Kumru'ya emanet ediyor! Yaşar, gözlerden uzak sakin bir alanda kızı Kumru ile derin bir konuşma y..

Yeni Bir Tanışıklığın En İlgi Çekici Yanı Nedir Kız Tarafı 00:49

Yeni Bir Tanışıklığın En İlgi Çekici Yanı Nedir Kız Tarafı

İlkler hep güzeldir. Yeni birini keşfetmenin verdiği heyecan güzel hissettirir...

Arka Sokaklar 456. Bölüm Fragmanı 00:55

Arka Sokaklar 456. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 456. Bölüm Fragmanı yayında! Mesut ve Hüsnü, esir alınıyor! Rıza Baba, Mesut ve Hüsnü'yü kurtarabilecek mi? Mesut'un Rıza Baba ve ekipten yaptığı gizli operasyon, gün yüzüne çıkmak üzeredir. Rıza Baba, ola..

Meryem 15. Bölüm 2.Fragmanı 00:47

Meryem 15. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 15. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Güçlü, intikam almak için Mahmut'un peşine düşüyor; herkesi büyük bir felaket bekliyor! Meryem ile Savaş'ın bir arada olmasını kabullenemeyen Oktay, ikiliyi ayırabilmek için Savaş'ta..

Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı 00:47

Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı yayında! Yiğit, Aslı ile bir araya geliyor; gizlenen gerçeklerin hesabı soruluyor! Aslı, sarhoş olduğu gecede Ferhat'ın kendisini öpmesi karşısında şaşkınlığını gizleyemez. Ferhat, Aslı'..

Sen Ki̇mi̇nle Dans Edi̇yorsun Fi̇lmi̇ Görücüye Çıktı 11:55

Sen Ki̇mi̇nle Dans Edi̇yorsun Fi̇lmi̇ Görücüye Çıktı

“Sen Kiminle Dans Ediyorsun” adlı sinema filminin galası dün akşam gerçekleştirildi. Tanıtımlarında Demet Özdemir'in dansıyla oldukça heyecan yaratan Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminin galasına ünlü isimler akın etti. E..

  • BETA tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat ve Aslı, peşindeki adamlardan kurtulmayı başarabilecek mi? Namık, Ferhat'ın yavaş yavaş gönlünü kaptırarak Aslı'ya aşık olduğunu düşünmeye başlar. Bu düşündüğünü Fer..

Survivor Taksi Başlıyor İşte İlk Bölüm Tanıtımı 00:54

Survivor Taksi Başlıyor İşte İlk Bölüm Tanıtımı

Survivor 2018 için nefesler tutuldu, heyecan dorukta. İsmail ve Eray direksiyona geçiyor, Survivor Taksi adanın nabzını tutuyor. Renkli konuklar, eğlenceli yorumlar.....

  • BETA tarafından
  • 565 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 28. Bölüm Fragmanı 00:56

Meryem 28. Bölüm Fragmanı

Meryem 28. Bölüm Fragmanı yayında! Savaş, Oktay'ın peşine düşüyor! Oktay tutuklanıyor! Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!..

Mercedes-Benz X250d 4MATIC  Test Sürüşü 21:25

Mercedes-Benz X250d 4MATIC Test Sürüşü

Yepyeni Mercedes-Benz X Class'ı hem arazide hem de yolda sizler için deneyimledik. Nissan Navara alt yapısı üzerine inşa edilen X class, Navara'nın üzerine neler koymuş videomuzda bulabilirsiniz. Pikap segmentine yeni b..

  • BETA tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşkın Farklı Yüzleri Var Mıdır Kız Tarafı 00:47

Aşkın Farklı Yüzleri Var Mıdır Kız Tarafı

Keşke, pişmanlık, sevinç, hüzün, heyecan... Hangisini istersin?..

Falcon Heavy Roketlerinin Fırlatıldığı Anlarda Elon Musk 01:37

Falcon Heavy Roketlerinin Fırlatıldığı Anlarda Elon Musk

National Geographic tarafından yayınlanan görüntülerde SpaceX şirketinin sahini Elon Musk'ın, Falcon Heavy roketleri uzaya fırlatılırken yaşadığı heyecan ve gerilimi izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 28. Bölüm Fragmanı 00:58

Meryem 28. Bölüm Fragmanı

Meryem 28. Bölüm Fragmanı yayında! Savaş, Oktay'ın peşine düşüyor! Oktay tutuklanıyor! Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!..

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı 00:38

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, ölümle burun buruna geliyor; Aslı'yı büyük bir tehlike bekliyor! Namık Emirhan'dan intikam almak için kolları sıvayan Şahin Cigal, adamlarına Ferhat'ın öldürülmesi emri..

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat'ın hayati tehlikesi sürüyor! Ferhat, yeniden gözlerini açabilecek mi? Ferhat, Aslı ile beraber kaçarken peşindeki adamlar tarafından arkasından vurulur. Silahın patl..

Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı 00:45

Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı yayında! Ali çılgına dönüyor! Tekin'den babası Hüsnü'ye gelen sert sözler, sert cevap alıyor! Mesut, Selin ile girdiği tartışmada pnu kendine çekerek öpüyor! Hakan, cezaevinde arkadan s..

Meryem 18. Bölüm 3. Fragmanı 00:37

Meryem 18. Bölüm 3. Fragmanı

Meryem 18. Bölüm 3. Fragmanı yayında! Güçlü, Burcu'nun aralarındaki duvarları kaldırmasını istiyor; kilit vurmuş kalbini açmaya çalışıyor! Her seferinde Burcu'ya duygularını açıklayan Güçlü istediği karşılığı bir türlü a..

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! ''Bir gün birini sevmeye kalkarsan, sevme! Çünkü sen severken de öldürürsün...'' Namık Emirhan'ın düşmanı Şahin Cigal'ın tuzağından kurtulmayı başaran Aslı ile Ferhat, bu olayd..

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı yayında! Havuç dönüyor; tüm aile bir araya geliyor! Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar 20.00'de Kanal D'de! Haluk ile Meltem, Tutku'dan tamamen kurtulmaya çalışırlar. İkili ilişk..

Survivor 2018 12. Bölüm Fragmanı 01:26

Survivor 2018 12. Bölüm Fragmanı

Survivor 2018 heyecan dolu dokunulmazlık oyunuyla bu akşam TV8'de! All Star takımında kriz çıktı! Nihat Doğan ve Merve Aydın.... İşte 12. Bölüm fragmanı..

Arka Sokaklar 471. Bölüm Fragmanı 00:52

Arka Sokaklar 471. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 471. Bölüm Fragmanı yayında! Bahar, uyuşturucu şebekesinin eline düşüyor! Bahar, görev için uyuşturucu şebekesinin arasına karışmıştır. Fakat polis olduğu anlaşılır ve ekiple olan iletişimi kesilir. Ekip, ..

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı yayında! İzinsiz başka bir eve girdiği için hapse atılan Savaş, çıkar çıkmaz intikam için Oktay ile hesaplaşıyor! Meryem ile Savaş'ın yakınlığından rahatsız olan Oktay, onları ayırabilmek içi..

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:44

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı

Konusu: Tarihteki en popüler ve başarılı film serilerinden Jurassic World'ün devan filmi Jurassic World:Yıkılmış Krallık ta favori karakterler ve dinazorların geri dönüşü anlatılıyor. Üstelik yeni dinazorlar eskiye ora..

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Tarihteki en popüler ve başarılı film serilerinden Jurassic World'ün devan filmi Jurassic World:Yıkılmış Krallık ta favori karakterler ve d..

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı 02:23

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Konu: Tarihteki en popüler ve başarılı film serilerinden Jurassic World'ün devan filmi Jurassic World:Yıkılmış Krallık ta favori karakterle..

Titanic 1997 Türkçe Dublaj İzle 3:14:49

Titanic 1997 Türkçe Dublaj İzle

İnsan elinden çıkmış en büyük ve en gösterişli yüzen araç olan Titanic yola koyuldu. Batmaz, sarsılmaz denilen bu büyük lüks yolcu gemisinde yolculuk yapmak, 20. Yüzyılın muhteşem bir rüyasıydı. Ancak bu büyük rüya sadec..

  • PengoTV tarafından
  • 73.601 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 - 12. Bölüm Tanıtımı - All Star Takımında Kriz Çıktı 01:26

Survivor 2018 - 12. Bölüm Tanıtımı - All Star Takımında Kriz Çıktı

Survivor 2018 heyecan dolu dokunulmazlık oyunuyla bu akşam TV8'de! All Star takımında kriz çıktı! Nihat Doğan ve Merve Aydın.....

  • BETA tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TV'de yok - Gönüllülerin Bil Bakalım Heyecanı 01:57

TV'de yok - Gönüllülerin Bil Bakalım Heyecanı

Gönüllüler Takımı yarışmacıları ilk kez çıkacakları 'Bil Bakalım' oyunu öncesi büyük heyecan yaşadı...

  • BETA tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Aslı, bu sefer silahı tutan taraf oluyor! Yiğit, Ferhat hakkındaki tüm gerçeği öğrenmiştir. Yeter'in itiraflarıyla büyük gerçek ortaya çıkmıştır. Ferhat'ın gerçek babasın..