#Hikayesini anlatan

Cici Babam Fragman 02:44

Cici Babam Fragman

Film, Şanlıurfa kökenli, İstanbul’da yaşayan, Muğla’da yetişmiş, İsveçli bir gurbetçi geline sahip ilginç bir ailenin kahkaha dolu hikayesini anlatıyor. Murat Kepez, Eray Akyamener, Sıla Çetindağ, Uğur Güvercin, Ayberk ..

Cargo Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:02

Cargo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Başrolünü Martin Freeman'ın oynadığı Cargo, Karabasan filminin yapımcısının yeni filmi. Aynı adlı popüler kısa filmden esinlenilerek çekilen Cargo, Avustralya kırsalında zombi kıyametinin ortasında kalan bir baba ve bebe..

Nefesim Kesilene Kadar 2015 Full Hd İzle 1:33:35

Nefesim Kesilene Kadar 2015 Full Hd İzle

Konusu : Dram türündeki film bir tekstil atölyesinde ortacılık yapan Serap'ın hikayesini ele alıyor. Mecbur kaldığı için ablası ve eniştesinin yanında yaşayan Serap'ın hayattaki tek umudu uzun yol şoförü olan babasıyla ..

Bal Kaymak Fragman #2 01:29

Bal Kaymak Fragman #2

Balkanların harika atmosferini kendine fon yapan Bal Kaymak, küçücük boyuna kocaman bir kalp sığdıran küçük kız çocuğu Bade'nin, dünyanın en iyi balını üreten aksi dedesi ve dünyanın en iyi kaymağını yapan küskün ninesi ..

Bariş Arduç Ve Elçi̇n Sangu’nun Mutluluk Zamanı Görücüye Çıktı 11:35

Bariş Arduç Ve Elçi̇n Sangu’nun Mutluluk Zamanı Görücüye Çıktı

Farklı dünyalardan gelen heykeltıraş Ada (Elçin Sangu) ile mükemmel bir hayata sahip olan Mert'in (Barış Arduç) tutku dolu hikayesini konu alan 'Mutluluk Zamanı'nın romantik afişi büyük beğeni topladı. Filmde Ada'nın ağa..

  • BETA tarafından
  • 1.569 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Önce Hayaller Ölür 1981 Cüneyt Arkın Betül Arkın Türk Filmi İzle 1:08:18

Önce Hayaller Ölür 1981 Cüneyt Arkın Betül Arkın Türk Filmi İzle

Film, bir trafik kazasına tanıklık yaptığı için hayatı değişen bir adamın hikâyesini konu edinir. Kemal ailesiyle mutlu bir hayat sürmektedir. Günün birinde bir trafik kazası yüzünden Kemal’in başı derde girer. Kazada bi..

Cemo 1972  Türkan Şoray Fikret Hakan Türk Filmi İzle 1:29:25

Cemo 1972 Türkan Şoray Fikret Hakan Türk Filmi İzle

Film, iki gencin aşk hikâyesini konu edinir. Memo, meşhur bir çan ustasıdır. Dere kenarında rastladığı değirmencinin kızı Cemo’ya âşık olur. Değirmenciye gidip kızıyla evlenmek istediğini söyler. Değirmenci, kızı ile evl..

Gün Akşam Oldu 1974  Ümit Tokcan  Aysun Güven Türk Filmi İzle 1:23:16

Gün Akşam Oldu 1974 Ümit Tokcan Aysun Güven Türk Filmi İzle

Film, uyuşturucu ve kumar bataklığına saplanan bir gencin hikâyesini konu alır. Emre, mütedeyyin ve zengin bir ailenin çocuğudur. Babası Kerim ile beraber çalıştıkları bir ticarethaneleri vardır. Nişanlısı Meral ile evli..

Anjelik Ve Deli İbrahim 1968  Tanju Korel  Sevda Ferdağ Türk Filmi İzle 1:04:48

Anjelik Ve Deli İbrahim 1968 Tanju Korel Sevda Ferdağ Türk Filmi İzl

Film, Sultan İbrahim’in ve Venedikli cariye Anjelik’in hikâyesini anlatır. Rodos şövalyelerinden Don Kosto, Kont Pavlos’u çok benzediği Osmanlı’nın uç beylerinden Şahin Bey’in yerine geçirerek saraya yollar. Böylelikle İ..

Kaz İle Mücadele Eden Her Durum da Mağdur Vatandaş 01:58

Kaz İle Mücadele Eden Her Durum da Mağdur Vatandaş

Kaz'a bulaşıp ağzının payını alan ve aksanıyla duruma ayrı bir komiklik katan mağdur vatandaşın kısa kaçış hikayesini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Develerin Aslında Nereden Geldiğine Dair Hiçbir Fikriniz Yok 12:27

Develerin Aslında Nereden Geldiğine Dair Hiçbir Fikriniz Yok

Develer çöl ile o kadar iç içedir ki onları başka bir yerde hayal etmek çok zordur. Ya onları yanlış değerlendiriyorsak? Ya bu büyük hörgüçler, ayaklar ve gözler farklı bir iklim ve farklı bir zaman için evrildiyse? Bu k..

  • JET TV tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 6 yıl önce
60 Yıl Önce Terkedilen Lüks Otelin Bugünkü Haline İnanamayacaksınız 03:25

60 Yıl Önce Terkedilen Lüks Otelin Bugünkü Haline İnanamayacaksınız

Zamanı durdurup geri alabildiğinizi düşünün. Bu videoda, terkedilmiş otele ait 60 yıl öncesinin fotoğraflarını ve etkileyici hikayesini paylaşıyoruz....

  • JET TV tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayatta Kalmak İçin Kendi Kolunu Keser Misin O Kesti 03:13

Hayatta Kalmak İçin Kendi Kolunu Keser Misin O Kesti

Konu: Bu videoda insanoğlunun yaşamak için nelerden vazgeçebileceğini ve neler yapabileceğini konuşuyoruz. Aron Ralston'ın inanılmaz hikayesini paylaşıyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.368 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mai̇de'ni̇n Altın Günü Fi̇lm Galasında Ünlü Yağmuru 06:32

Mai̇de'ni̇n Altın Günü Fi̇lm Galasında Ünlü Yağmuru

Başrolünde Ezgi Mola'nın yer aldığı Maide'nin Altın Günü adlı sinema filminin galası önceki akşam yapıldı. Galaya birçok ünlü isim akın etti. Ezgi Mola'nın Maide Teyze karakteriyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlandığı ..

  • BETA tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Titanic 1997 Türkçe Dublaj İzle 3:14:49

Titanic 1997 Türkçe Dublaj İzle

İnsan elinden çıkmış en büyük ve en gösterişli yüzen araç olan Titanic yola koyuldu. Batmaz, sarsılmaz denilen bu büyük lüks yolcu gemisinde yolculuk yapmak, 20. Yüzyılın muhteşem bir rüyasıydı. Ancak bu büyük rüya sadec..

  • PengoTV tarafından
  • 73.601 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dangal Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:41:01

Dangal Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

KONU: Hint biyografik spor dram filmi Dangal, Hintli Mahavir Singh Phogat'ın hikayesini anlatıyor. Mahavir Singh Phogat bir güreş hayranıdır. İki küçük kızına da güreş öğretmeye karar verir. İki kız, Babita Kumari ve Ge..

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Olaylar tersine döndü ve bu yepyeni Ocean's bir grup kadından oluşan takımın yaptığı plan ile New York’ta üst düzey bir silahlı soygun yapmak üzere bir araya geliyor...

I Am The Night Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:26

I Am The Night Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ben Geceler, genç doğumlu annesi tarafından 1949 yılında bir Nevada kasabasında siyah bir tuvalet görevlisi olarak verilen Fauna Hodel'in inanılmaz hikâyesini anlatıyor. Fauna, geçmişine ait sırları araştırmaya başladıkç..

Ünlü Türkücü Yavuz Bingöl'ün Gözlerine Ne Oldu 02:15

Ünlü Türkücü Yavuz Bingöl'ün Gözlerine Ne Oldu

Türk Halk müziğinin sevilen ismi Yavuz Bingöl yeni yılı geçirmek üzere ailesiyle gittiği Kıbrıs Tatili öncesi verdiği röportajda kan çanağı olan gözlerine neler olduğunu anlattı. Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, önceki akşam y..

  • BETA tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:19

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

James Jim Carrey (17 Ocak 1962'de doğmuş) bir kanada Amerikalı aktör, komedyen, izlenimci, senarist ve yapımcıdır. Çok enerjik vuruş performanslarıyla bilinir. Carrey, 1990 yılında, Canlandırma Renkli çizim komedisi t..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Marwen'a Hoş Geldiniz Türkçe Altyazılı Fragman 02:24

Marwen'a Hoş Geldiniz Türkçe Altyazılı Fragman

“Welcome to Marwen” sanatsal hayal gücünün insanın ruhunu nasıl eski haline getirebileceğini fark eden yıkılmış bir adamın mucizevi gerçek hikayesini anlatıyor. Mark Hogancamp (Steve Carell) korkunç bir saldırıya maruz k..

Komik Teyzenin Munzur Horoz Hikayesi 03:25

Komik Teyzenin Munzur Horoz Hikayesi

Güzel memleketimin güzel ve komik teyzeleri sürekli anılarını anlatsa sürekli oturur dinleriz. Karadenizli teyzemizin dilinden horoz hikayesini kendi ağzından dinliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.227 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnşaat 2003 Türk Filmi İzle 1:48:22

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle

Konusu: Hiç istemedikleri halde, kötü şans veya kader sonucu zoraki mezar kazıcılığı part time şeyhliğe soyunmak zorunda kalan ve bu yolla insanların ince sorunlarına çare bulan Ali (Emre Kınay) ve Sudi'nin (Şevket Çoruh..

Kadınlar Koğuşu 1987 Türk Filmi İzle 55:35

Kadınlar Koğuşu 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : Yolları hapishanede kesişen üç kadının hikâyesini anlatır. Ayşe, öğretmen olma hayali kuran bir öğrencidir. Evli bir adam tarafından evlilik vaadiyle iğfal edilir. Cahide, annesini kaybeder ve üvey babası ile k..

Jet Sosyete 3. Fragmanı 01:19

Jet Sosyete 3. Fragmanı

Gülse Birsel’in kaleminden yepyeni bir komedi dizisi… Jet Sosyete 18 Şubat’da Star’da! Gülse Birsel'in 3 yıl aradan sonra ekrana dönüş yapacağı, merakla beklenen dizi 'Jet Sosyete' Star’da izleyicileri ile buluşacak. ..

Jet Sosyete 2. Fragmanı 01:21

Jet Sosyete 2. Fragmanı

Gülse Birsel’in kaleminden yepyeni bir komedi dizisi… Jet Sosyete 18 Şubat’da Star’da! Gülse Birsel'in 3 yıl aradan sonra ekrana dönüş yapacağı, merakla beklenen dizi 'Jet Sosyete' Star’da izleyicileri ile buluşacak. ..

Müslüm Teaser 01:00

Müslüm Teaser

Arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyazperdeye taşıyan Müslüm filminin yönetmenliğini Ketche üstleniyor. Senaryosunu Hakan Günday'ın kaleme aldığı filmde Müslüm Gürses'i Timuçin Esen, eşi ..

Napoli'nin Sırrı Orijinal Fragman 01:11

Napoli'nin Sırrı Orijinal Fragman

Napoli'nin Sırrı, beklenmedik bir andan hayatına giren bir aşk ile işlenen bir suç arasında sıkışan Adriana adındaki bir kadının hikayesini anlatıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Karşı Pencere, Şahane Misafir, İstanbul Kı..

Firardayız Yerli Komedi Filmi Full HD İzle 2018 1:14:44

Firardayız Yerli Komedi Filmi Full HD İzle 2018

Firardayız, hapishaneden kaçan üç arkadaşın hikayesini anlatıyor. Ekrem, Salim ve Nuri'nin hapisten çıkmalarına kısa bir süre kalmıştır. İçerde kendileri için Baba figürü olan Piri Babanın zor duruma düştüğünü öğrenirl..

  • batuhan öz tarafından
  • 10.357 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İrem Deri̇ci̇ Neden Podyuma Çıktığını Açıkladı 13:33

İrem Deri̇ci̇ Neden Podyuma Çıktığını Açıkladı

İrem Derici podyuma çıkış hikayesini Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı'ya anlattı...

  • BETA tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 5 yıl önce