#Hikayesini anlatan

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu 05:35

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu Zonguldak’ta 11 yıl önce biyoloji öğretmenliği bölümünden mezun olan ve atanamayınca madenci olan Yakup Muzaffer, “Gel öğretmen ol deseler, madenciliği seçerim dedi. 2001 yılında On..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Beyaz Show - Türkmen Soyadını Atatürk Vermiş! 00:54

Beyaz Show - Türkmen Soyadını Atatürk Vermiş!

Gökhan Türkmen, soyadının hikayesini Beyaz Show'da anlattı.. Atatürk tarafından verilen soyadının hikayesini herkes alkışladı!..

  • ANKA tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceracı _ Samsun 1:05:44

Maceracı _ Samsun

Türkiye’yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı, bu hafta Samsun’u ziyaret ediyor. Tarihimizde oldukça önemli bir yere sahip olan bu kenti karış karış gezen Maceracı ve ekibi, oldukça renkli görüntüleri ekrana getiriy..

Sultan Alparslan Askerlerim, Kendimi Düşmanın 03:30

Sultan Alparslan Askerlerim, Kendimi Düşmanın

Recep Tayyip Erdoğan Efsane Sultan Alp Arslan'ın Hikayesini Anlattı..

Dövüşçü Film İzle 1:28:15

Dövüşçü Film İzle

Filmin Konusu 2010 yapımı muhteşem ötesi bir hayat hikayesini sinemaya aktaran David O. Russell’ın yönetmenliğini yaptığı Dövüşçü filmi 11 Şubat 2011 tarihinde Türkiye’de vizyona girmiştir. Başrollerinde son olarak Trans..

  • Tv Series tarafından
  • 1.871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çekime 11 Saat Kala Filmde Oynamaktan Vazgeçti 03:40

Çekime 11 Saat Kala Filmde Oynamaktan Vazgeçti

Angelina Jolie başrolde yer alacağı Peter Pan and Alice in Wonderland’in geçmiş hikayesini konu edinen Come Away adlı filmden, çekimlere 11 saat kala çekilme kararı aldı. Angelina Jolie, Peter Pan and Alice in Wonderla..

  • BETA tarafından
  • 571 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Büyük Sürgün Kafkasya 1.Bölüm 1:18:54

Büyük Sürgün Kafkasya 1.Bölüm

Büyük Sürgün Kafkasya, 1944 yılında Stalin'in emriyle sürgün edilen Ahıska Türklerinin trajik hikayesini anlatıyor. Yaşadıkları topraklardan sürgün edilen binlerce insanın, sahipsiz, unutulmuş bir halkın yürek burkan hik..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Büyük Sürgün Kafkasya 2.Bölüm 1:20:37

Büyük Sürgün Kafkasya 2.Bölüm

Büyük Sürgün Kafkasya, 1944 yılında Stalin'in emriyle sürgün edilen Ahıska Türklerinin trajik hikayesini anlatıyor. Yaşadıkları topraklardan sürgün edilen binlerce insanın, sahipsiz, unutulmuş bir halkın yürek burkan hik..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

İki Yabancı 6. Bölüm Fragmanı (14 Şubat Salı) 00:50

İki Yabancı 6. Bölüm Fragmanı (14 Şubat Salı)

Saras ve Kumud'un imkansız aşk hikayesini anlatan İki Yabancı dizisinin 14 Şubat Salı günü yayınlanacak olan 6. bölüm fragmanı yayınlandı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İkisini de Sevdim 3. Bölüm Fragmanı 00:30

İkisini de Sevdim 3. Bölüm Fragmanı

Yapımcılığını Erler Film - Türker İnanoğlu’nun yaptığı, yönetmenliğini Cem Tabak’ın üstlendiği, senaryosunu Muharrem Buhara ve Özlem Atasoy’un yazdığı, engellere rağmen yaşanması kaçınılmaz bir aşk hikâyesini anlatan ‘İk..

Dağların Ardında 2017 Fragman 00:45

Dağların Ardında 2017 Fragman

Rabih, Lübnan kırsalında doğumuna dair kayıtların peşine düşmüş görme engelli bir müzisyendir. Toplumun ücra köşelerinden kendi hikâyelerini anlatan insanlarla tanışır ve bu insanlar onun kökenleriyle ilgili sorularının ..

İnanılmaz Başarı Hikayesi-Tahsin Hasoğlu 02:04

İnanılmaz Başarı Hikayesi-Tahsin Hasoğlu

İnanılmaz başarı hikayesini anlatan adamın herkezi şaşırtması seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Baba Hindu - Teaser 01:00

Bir Baba Hindu - Teaser

Türkiye’den Hindistan’a uzanan bir komedi! Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai’ye giden Fadıl’ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan’ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jackie Chan 1911 Fragmanı 00:38

Jackie Chan 1911 Fragmanı

1911 Xinhai Devrimi'ni anlatan bir yapıt. Sun Yat-sen'in, Ming Hanedanı devirerek Çin Cumhuriyeti'nin kuruluşunun hikayesini anlatıyor. Jackie Chan 1911, TV'de ilk kez Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!..

Deli Dumrul - Fragman 02:02

Deli Dumrul - Fragman

Deli Dumrul’un hikayesini anlatan filmde Dumrul, aşkı uğruna Azrail’e ve deniz korsanlarına kafa tutuyor, işler giderek sarpa sarıyor ama kahkaha bir an bile hız kesmiyor. Dumrul, sevdiği kıza kavuşabilecek midir yoksa d..

Bölük 20 Ekim'de Sinemalarda 01:38

Bölük 20 Ekim'de Sinemalarda

Yönetmenliğini ve senaristliğini Aytaç Ağırlar'ın üstlendiği Bölük adlı film, 20 Ekim'de sinemaseverlerle buluşacak. Bir bölük askerin dokunaklı hikayesini anlatan dram türündeki film için, 5 yıldır kullanılmayan bir a..

  • ANKA tarafından
  • 534 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevimli Canavarlar Üniversitesi Film İzle 1:43:47

Sevimli Canavarlar Üniversitesi Film İzle

Sevimli Canavarlar Üniversitesi, Mike ve Sulley’nin farklılıkları aşarak nasıl en yakın dostlar olduklarına dair kapıları açıyor. Mike ve Sully Sevimli Canavarlar’dan sonra yeniden beraberler! Canavar olmak öğrenilebilir..

  • Tv Series tarafından
  • 6.183 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Splitting Up Together Tanıtım Fragmanı 02:53

Splitting Up Together Tanıtım Fragmanı

Splitting Up Together Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Dizi 27 Mart Salı, ABC'de Başlıyor Boşanıp Tekrar Evlenen Çiftin Hikayesini Anlatan Komedi Dizisi ABC'de Başlıyor. » Splitting Up Together Salı Günleri Saat 9:30'da AB..

Gaziantep 'Antepsepeti' Bakıra Ilgiyi Arttırdı 05:04

Gaziantep 'Antepsepeti' Bakıra Ilgiyi Arttırdı

Gaziantep'te, yöresel el sanatları ürünlerinin satıldığı ' Antep Sepeti' bakıra olan ilgiyi arttırdı. 'Antepsepeti.com' e-ticaret sitesinin kurucusu Cihan Koçer, üniversite öğrencisiyken hayallerini gerçekleştirmek için..

Bizim Köyün Şarkısı Fragmanı 02:44

Bizim Köyün Şarkısı Fragmanı

Bizim Köyün Şarkısı 26 Ocak’ta Sinemalarda! İstanbul’da yaşayan Çınar, bir müzik yarışmasına katılmanın hayalini kurmaktadır. Fakat planları babasının köye geri dönme kararıyla altüst olur. Çınar ve ultra zeki kız kardeş..

Heidi Radyo Tiyatrosu ve Ayarsız Efektçi Selim 00:57

Heidi Radyo Tiyatrosu ve Ayarsız Efektçi Selim

Heidi' nin hikayesini anlatan radyo tiyatrosu sizleri epey güldürecek hep birlikte izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 629 görüntüleme
  • 7 yıl önce
White Boy Rick Orijinal Fragman 02:44

White Boy Rick Orijinal Fragman

White Boy Rick , 1980'lerin Detroit'inde geçiyor. Gerçek bir hikayeden uyarlama olan film Detroit’in uyuşturucu sorununun en yüksek olduğu bir zamanı ele alıyor. 14 yaşındayken gizli bir muhbir olarak göreve başlayan Ric..

Bir Baba Hindu - Evlenme Sahnesi 10:12

Bir Baba Hindu - Evlenme Sahnesi

Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai'ye giden Fadıl'ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan'ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor. Fadıl aşkı uğruna bütün imkanları reddedip..

Bir Baba Hindu - Fadıl'ı Seviyorum 10:27

Bir Baba Hindu - Fadıl'ı Seviyorum

Bir Baba Hindu - Fadıl'ı Seviyorum Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai'ye giden Fadıl'ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan'ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor. Fadıl ..

Bir Baba Hindu - İneğime Dokunma 10:25

Bir Baba Hindu - İneğime Dokunma

Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai'ye giden Fadıl'ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan'ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor. Fadıl aşkı uğruna bütün imkanları reddedip..