#Hilal şefkatli

Fenomenler Dünyanın Parasını Mı Kazanıyor Halil Söyletmez Açıkladı 12:46

Fenomenler Dünyanın Parasını Mı Kazanıyor Halil Söyletmez Açıkladı

Fenomenler dünyanın parasını mı kazanıyor? Youtuber ve Instagram fenomeni, Cumali Ceber karakterinin yaratıcısı Halil Söyletmez fenomenlerle ilgili bilinmeyenleri anlattı. Hilal Ergenekon ile Yarından Önce'ye katılan Söy..

  • BETA tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kubilay Aka'nın Foyası Nasıl Ortaya Çıktı - Miray Daner İhaneti Biliyor Muydu 10:35

Kubilay Aka'nın Foyası Nasıl Ortaya Çıktı - Miray Daner İhaneti Biliyo

2,5 yıllık ilişkilerine sürpriz bir şekilde son veren Miray Daner ve Kubilay Aka ayrılığında direkt mesaj iddiası ortalık karıştırdı. İddiaya göre Daner, Aka'nın Hilal Altınbilek'e olan aşkını DM'den (direkt mesaj) gelen..

  • BETA tarafından
  • 242 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Suudi Arabistan'da İlk Kez Kadınlar Futbol Maçını Stadyumda İzledi 02:22

Suudi Arabistan'da İlk Kez Kadınlar Futbol Maçını Stadyumda İzledi

Suudi Arabistan'da, sosyal reform hamlesi kapsamında kadınlar ilk kez bir futbol maçını stadyumda izledi. Cuma akşamı TSİ 20:00'de başlayan Al Ahli-Al Batin maçı başkent Riyad'daki Kral Fahd Stadyumu'nda oynandı. Kadın ..

Soydaner - Söz Rap Klip 02:40

Soydaner - Söz Rap Klip

Ben bir Bordo Bereliyim, Vatan İçin And İçerim Damla Dahi Kanım Olsa, Bu Bayrakta Can Veririm Gözlerinde Kan İçinde, İntikam Var Askerimin Şehitlerimin İntikamı Alınacaktır, Söz Veririm Biz Bu Yolda Söz Verdik, Dönüş Yo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı 02:50

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı

Bu vatan aşığı evladi yetiştiren anne baba türkiyem icin Evlat degil servet yetiştirmiş ömrün uzun olsun yiğidim ayagina taş değmesin türkiye türkmen diyarı kerkük azerbeycan bişkek kırgız Özel Harekat Polisinden Muhteş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En İyi TV Çifti Miray Daner Ve Boran Kuzum'dan Mesaj Var 00:42

En İyi TV Çifti Miray Daner Ve Boran Kuzum'dan Mesaj Var

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adanalı Focaccia Tarifi 11:34

Adanalı Focaccia Tarifi

500 gr beyaz un (1,5 kavanoz*) 1 çorba kaşığı irmik 350 gr su (1 kavanozdan 3 parmak eksik) 130 gr zeytinyağı (kavanozda 2 parmak yüksekliğinde) 2 çorba kaşığı pul biber 10 gr instant maya(1 paket) 10 gr tuz(1 tatlı kaşı..

Emir Can İğrek – Silahım Yok 03:09

Emir Can İğrek – Silahım Yok

Emir Can İğrek – Silahım YoknnEmir Can İğrek'in Silahım Yok isimli tekli çalışması ILS Vision Music etiketi ve işbirliği ile YouTube ve tüm dijital platformlarda.nnSpotify: https://spoti.fi/36QRyKjniTunes: https://appl..

Emir Can İğrek – Silahım Yok 03:09

Emir Can İğrek – Silahım Yok

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Aranje: Yiğit Avcı Mix: Emre Kaya Master: Barış Büyük İllüstrasyon: Hilal Genç..

MHP'den Azerbaycan'a destek klibi 01:32

MHP'den Azerbaycan'a destek klibi

AZERBAYCAN ERMENİ TERÖRÜNE KARŞI DİRENİRKEN, MHP'DEN DOST VE KARDEŞ HALKA KLİPLİ DESTEK GELDİ. ÜÇ HİLAL AZERBAYCAN'IN YANINDAYIZ MESAJINI BİR KEZ DE ÖZÜM KARABAĞ DİYEREK VERDİ...

Kıraç - Tamirci Çırağı 04:48

Kıraç - Tamirci Çırağı

ŞARKI SÖZLERİ: Gönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanar Ümit gönlümün ekmeği umar ha umar umar Elleri ak yumuk yumuk ojeli tırnakları Nerelere gizlesin şu avucun nasırları Otomobili tamire geldi dun bizim tamirha..

Ferman Toprak, darp suçlamalarına yanıt verdi! 01:10

Ferman Toprak, darp suçlamalarına yanıt verdi!

Yeni single çalışması olan 'Vuslat' için stüdyoya giren Ferman Toprak, Serdar Ortaç ile kameraların karşısına geçti. Toprak, eşini darp ettiği iddialarına, Olur karı-koca arasında öyle şeyler şeklinde yanıt verdi. M..

‘Dur Yolcu’ ile hilalin muhteşem görüntüsü 00:45

‘Dur Yolcu’ ile hilalin muhteşem görüntüsü

Çanakkale’nin Eceabat ilçesine bağlı Kilitbahir köyündeki ‘Dur Yolcu’ yazısı ile ayın hilal şekli muhteşem bir görüntü oluşturdu...