#Hindistan gerçekleri

 Çikolatalı Muhallebili Pasta 01:04

Çikolatalı Muhallebili Pasta

Muhallebisi için; 1 lt süt 1 yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağı şeker 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı nişasta 1 paket vanilya 1 paket krem şanti Üzeri için; 1 paket çikolata sosu kakao hindistan cevizi Hazırlanışı; 1...

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi 08:14

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi

İncirli Cevizli Pasta İçin Malzemeler: Keki için: 3 yumurta 1 su bardağından biraz az tozşeker (250ml lik bardak), 1 çay bardağı süt (125ml) 1 su bardağı + 2 yemek kaşığı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 8-9 ade..

Ay Kurabiyesi 07:24

Ay Kurabiyesi

Malzemeler 250 gr margarin yada yumusak tereyagi 2 tane yumurta Yarim su bardagi siviyag 1 cay bardagi misir nişastasi 1 su bardagi pudra sekeri 1 paket kabartmatozu 5 su bardagi un Eritip bulamak icin 50 gr bitter cikol..

Truff Pasta Tarifi 01:23

Truff Pasta Tarifi

Truff Pasta Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 5 su bardağı kakaolu kek 1 çay bardağı fındık 1 tatlı kaşığı granül kahve Yarım su bardağından biraz fazla süt 1 paket kakaolu puding Üzeri için; 1 paket krem şanti 1 su barda..

Kıbrıs Tatlısı Tarifi 04:18

Kıbrıs Tatlısı Tarifi

Kıbrıs Tatlısı için malzemeler: 3 yumurta Yarım su bardağı tozşeker Yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı galeta unu 1 su bardağı Hindistan cevizi 3/4 veya 1 su bardağı arası iri kıyılmış ceviz içi 1 paket kabartma t..

 3 Dakikada Muhteşem Truff Yapımı 00:59

3 Dakikada Muhteşem Truff Yapımı

Çikolatalı Truff Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 200 ml sıvı krema 40 gr sütlü çikolata 80 gr bitter çikolata 2 paket kakaolu kek (440 gr) Yarım su bardağı fındık Üzeri için; Antep fıstığı Hindistan cevizi Hazırlanışı;..

3 Katlı İrmikli Tatlı 01:33

3 Katlı İrmikli Tatlı

Üç Renkli İrmik Tatlısı İçin Gerekli Malzemeler; 1 paket vanilyalı puding 2 su bardağı vişne suyu 9 yemek kaşığı irmik 9 yemek kaşığı şeker 2 yemek kaşığı hindistan cevizi 1 paket vanilya 1 litre süt 1 yemek kaşığı tere..

Kakaolu Bol Sütlü Kolay Puding Tarifi Çikolatalı Muhallebi Yapımı 02:32

Kakaolu Bol Sütlü Kolay Puding Tarifi Çikolatalı Muhallebi Yapımı

Sizlere bu tarifimizde leziz bir kakaolu çikolatalı puding yani muhallebi tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen puding nasıl yapılır sorularına karşın hazırladığımız bu detaylı anlatım sayesinde muhallebi nasıl yapılır adım ..

Kolay Şekerpare Tarifi Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır 04:04

Kolay Şekerpare Tarifi Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda leziz bir şekerpare tarifi vereceğiz hem anlatımı çok kolay hemde harika bir tada sahip olan bu şekerpare nasıl yapılır kolaylıkla öğreneceksiniz. Aslında şekerpare yapımı hiçte düşünüldüğü kadar zo..

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır 04:30

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir güllaç tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan ramazana özel bir hafif sütlü tatlıyı yapmak için pekte uğraşmanıza gerek yok. Zaten güllaç yufkası marketten hazır alındı..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Vişneli Saray Lokumu Tarifi 07:03

Vişneli Saray Lokumu Tarifi

Saray sarması için malzemeler 1 litre süt (beş su bardağı) 1 su bardağı toz şeker ( Şeker miktarını Yarım bardak fazla kullanabilirsiniz ) 1 su bardağı tepeleme un ( Dolu dolu olsun ) 1 yemek kaşığı nişasta 2 paket va..

 Kolay Şekerpare Tarifi 05:20

Kolay Şekerpare Tarifi

Şekerpare için Malzemeler 1 su bardağı irmik 1 su bardagi pudra sekeri 1 cay bardağı siviyag yarim paket tereyağı veya margarin(125 gr) 2 adet yumurta birinin sarisi ayrılacak (sonradan şekerparenin uzerine sürülecek) ..

Keşkül Tarifi  Keşkül Tatlısı Nasıl Yapılır 02:17

Keşkül Tarifi Keşkül Tatlısı Nasıl Yapılır

Bu videoda Keşkül Tatlısının Tarifini sizler ile paylaştık. :) Türkiye'de Keşkül olarak bilinen bu sütlü ve leziz tatlının tarifi nasıl yapılır izleyin ve ayrıntıları ile görün. :) Malzemeler 50gram badem 1 buçuk su bard..

Bol Çikolata Soslu Kadife Dokusunda Islak Kek ,Islak Kek Tarifi 07:11

Bol Çikolata Soslu Kadife Dokusunda Islak Kek ,Islak Kek Tarifi

4 adet yumurta (oda sıcaklığında olsun ) 1,5 su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı süt 1,5 su bardağı sıvıyağ 3 su bardagi un ( yumurtanın büyüklüğüne göre unun ölçüsü biraz degişebilir ) 3 (silme) çorba kaşığı ka..

Saray Sarması Tarifi Sultan Sarması Nasıl Yapılır 06:03

Saray Sarması Tarifi Sultan Sarması Nasıl Yapılır

1 litre süt (beş su bardağı) 1su bardağı toz şeker 1 su bardağından 1 parmak eksik un 1 yemek kaşığı nişasta 2 paket vanilya 100 veya 50 gr tereyağ Çikolatalı sosu için 200 gr biter çikolata (isteye bağlı sütlü ç..

Rum Tatlısı Tarifi  Şerbetli Muhallebili Tatlı Tatlı Tarifleri 04:44

Rum Tatlısı Tarifi Şerbetli Muhallebili Tatlı Tatlı Tarifleri

MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 su bardağı galeta unu 1 su bardağı şeker 1 su bardağı çekilmiş ceviz Yarım su bardağı Hindistan cevizi 1 su bardağı sıvı yağ 4 büyük boy yumurta 2 paket kabartma tozu 2 paket vanilya ŞERBETİ İÇ..

Ek Tha Tiger - Bir Zamanlar Tiger Türkçe Altyazılı İzle 2:12:54

Ek Tha Tiger - Bir Zamanlar Tiger Türkçe Altyazılı İzle

Pakistan’ın füzelerinin teknoloji gizliliğini satmaya çalışmakta olan şüpheli bir Trinity Üniversitesi bilim adamının hikayesini anlatan romantik, aksiyon, gerilim Filmi. Hindistan’a ait hükümet profesörün faaliyetleri h..

Bediüzzaman Said Nursi 01:07

Bediüzzaman Said Nursi

Gerçekleri Konuşmak Doğruluğu Yaşatır İnsana...

  • İSTANBUL tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kadir Mısıroğlu'dan Fetöya Darbe. 04:49

Kadir Mısıroğlu'dan Fetöya Darbe.

Yaşa Kadir Mısıroğlu Yaşa, Yaşaki Millet Gerçekleri Dinlesin...

  • İSTANBUL tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Fetö'cüler A Haber'den Rahatsız 01:58

Fetö'cüler A Haber'den Rahatsız

Fetö'cüler A Haber'den Rahatsız Fetullahçı Terör Örgütü A Haber'den rahatsız... İtirafçı olmayı kabul eden bir hakim ifadesinde, koğuşunda A Haber izlemek istediğini ama örgüt üyelerinin buna izin vermediğini söyledi. Ü..

Hapse Giren 14 Türk Ünlü ve İşledikleri Suçlar 04:49

Hapse Giren 14 Türk Ünlü ve İşledikleri Suçlar

Türk sanatçılardan hapse girmiş 14 ünlümüzle ilğili çoğumuzun bilmediği gerçekleri gözler önüne seriyoruz.İyi seyirler .....

  • ANKA tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evlilik Rekoru Kıran Türk Ünlüler!!! 04:27

Evlilik Rekoru Kıran Türk Ünlüler!!!

Mine Koşan'dan Sezen Aksu'ya kadar bildiklerimiz ve bilmediklerimize dair ne varsa hepsini videomuzda izleyebilirsiniz.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ben Eşim Tarafından Defalarca Aldatıldım!! 19:07

Ben Eşim Tarafından Defalarca Aldatıldım!!

Sosyal güvenlik uzmanı olan Erhan Nacar çok iyi giden bir evliliğimiz olmasına rağmen tuttuğum dedektif sayesinde eşimin beni defalarca aldattığını öğrendim,şoka uğradım açıklamasıyla son günlerde gündemden düşmeyen Erha..

  • ANKA tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 8 yıl önce
5-12 Mart Haftalık Burç Yorumları-Astrolog Şenay Yangel 15:44

5-12 Mart Haftalık Burç Yorumları-Astrolog Şenay Yangel

Bu hafta burçları neler beklediğine dair yıldızlar bakın neler söylemiş.Dr.Şenay Yangel'in açıklamaları ve yorumlarıyla en gerçekçi yaklaşımları ve gerçekleri videomuzda izleyebilirsiniz.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD Senatosu Trump'ın Dinlendiği İddialarını Reddetti 00:51

ABD Senatosu Trump'ın Dinlendiği İddialarını Reddetti

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Senatosu Başkan Donald Trump'ın, selefi Barack Obama'nın kendisini dinlettiği yönündeki iddialarını reddetti. Amerikan Senatosu İstihbarat Kurulu Başkanı Cumhuriyetçi senatör Richard Bur..

Yaşam İçin Arkadaşlar 01:08

Yaşam İçin Arkadaşlar

Bilindiklerin aksine gercekleri görcez bu videoda. normalde kedi köoek asla anlaşamaz demi bu videoda oyun oynuyorlar bunlar gibi birçok farklı hayvan Seyredelim Ögrenelim :)..

Haleplilerin Yıllar Sonra İlk Tren Seferleri 01:27

Haleplilerin Yıllar Sonra İlk Tren Seferleri

Halep’te tren seferlerinin başlaması ile pek çok insan ilk seyahatini gerçekleştiriyor. Haleplilerin yüzünde mutluluk olsa da savaşın yıkıntıları arasından geçen tren gerçekleri gizleyemiyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Payitaht Abdülhamid 5.Bölüm - Dinmeyecek Ezanımızın Sesi! 03:46

Payitaht Abdülhamid 5.Bölüm - Dinmeyecek Ezanımızın Sesi!

Payitaht Abdülhamit dizisinin 5.bölümünde ayaklanan gençlerle sultanın konuşmaları tüyleri diken diken etmeye yetti.Ve tekrar kendimle böyle bir ecdadım olduğu için bir kez daha gurulandım.Ve sonunda tekrar tarih gerçekt..

  • ANKA tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce