#Hindistana olan bakış açınızı değiştirecek 30 Şaşırtıcı gerçek

I. Dünya Savaşı Doğu Cephesi 1914-1916 49:58

I. Dünya Savaşı Doğu Cephesi 1914-1916

I. Dünya Savaşı Doğu Cephesi 1914-1916 (National Geographic).Birinci Dünya Savaşı, 20. yüzyılı şekillendiren küresel savaş hakkındaki en iyi ve kapsamlı belgesel dizisi. Savaş tarihçisi Hew Strachan'ın aynı adlı kitabı t..

Martin Garrix - Animals [Official Video] 03:07

Martin Garrix - Animals [Official Video]

Yayınlanmadan önce, parça, Hollandalı plak şirketi Spinnin 'Records'un sadece Hayvanlar (Teaser) başlıklı parçanın bir klipini piyasaya sürdükten sonra, yazar hakkında artan spekülasyonla isimsiz olarak oynandıktan son..

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı 1:44:54

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Roberto Saviano  Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi 01:22

Roberto Saviano Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi

İtalyan gazeteci ve yazar Roberto Saviano euronews’e verdiği röportajında İngiltere’yi sert bir dille eleştirdi. 37 yaşındaki Saviano, Cebelitarık bölgesinin İngiltere’nin para aklama merkezi olduğunu belirtti: “Bürokra..

Merve Sevin Şarkı Söyledi Kerimcan Aleynayı Tİye Aldı! 08:59

Merve Sevin Şarkı Söyledi Kerimcan Aleynayı Tİye Aldı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Duygu Çevik, Dilara Taşkın ile değiştirdiği ayakkabılarına isyan etti ve Dilara ile gerçek arkadaş olmadıklarını söyledi. Merve Sevin ise ..

  • ANKA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Hesabı Ödedi !! Ülker'e Rest Çekti 07:54

Erdoğan Hesabı Ödedi !! Ülker'e Rest Çekti

Recep Tayyip Erdogan CumhurBaşkanı Başbakan reis Türkiye referendurum Kazakistan filistin Türkiyedeki Gerçek Olaylar Kavga Putin trump dünya gözünde erdogan son dakika Erdogan Account Payment !! Оплата счета Эрдогана ..

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano 04:03

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano

La Casa della Mamma Tulipano Corre un fiume fra quelle montagne li c'e un fiore della casa grande ti offiera il vino se lo chiederai e ti sentirai bene perche tu sei bello e giovane come il suo grande amor puvi sog..

Hayat Şarkısı 51. Bölüm - Fragmanı 00:54

Hayat Şarkısı 51. Bölüm - Fragmanı

51. yeni bölümünde Melek, ansızın gitme kararı alır. Giderken ardında kızı olarak büyüttüğü yeğenini ve bir kağıda yazılmış not bırakır. Bu notun içeriğinde uzaklara gittiğini ve artık kızlarının gerçek annesi ile büyüme..

Duygu Fularına Gelen OLAY Eleştiriler Üzerine Yaptı Yapacağını! 12:24

Duygu Fularına Gelen OLAY Eleştiriler Üzerine Yaptı Yapacağını!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde iki yakın arkadaş Dilara Taşkın ve Duygu Çevik'in arasını fular bozdu. Dilara, Duygu'nun fularını beğenmediğini söyleyince Duygu içeride bu..

  • ANKA tarafından
  • 643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geçiçi Olarak Devre Dışı Olmak (psikoz) 07:48

Geçiçi Olarak Devre Dışı Olmak (psikoz)

Psikotik olmak demek, geçici olarak gerçeklerden kopmak demektir, bu rahatsızlık algılamayı ve algıları işlemeyi değiştirir. Öncelikle anlam algılamaları (idrak etme) özgün idrak haline gelir ve düşünce çağrışımsal atl..

TNK - Aşkı Harcamanın 80 Yolu 03:50

TNK - Aşkı Harcamanın 80 Yolu

Ah bu şehrin her köşesinde bir ayrılık var Ağaçlara asılmış dilekler gibi aşklar Ne gel, ne git, ne gerçek, ne mit Ne var, ne yok, onda varsa bende yok Bir yakınlaş, bir uzaklaş, kovala sonra da kaç Gitgide aptallaş..

GECE - Bomonti Sokakları 03:19

GECE - Bomonti Sokakları

Hiç olur mu vazgeçmek? Yarı yoldan geri dönmek Yakışmaz bize Yürekten sevince Bomonti Sokakların da Şerefine güzel dünya dönerken tersine Hatırlatırsın beni bana Aynalarla yüzleştim Derin bir oh çektim Ters yüz..

Rafet El Roman - Kaybolan Cennet 03:15

Rafet El Roman - Kaybolan Cennet

Rafet El Roman - Kaybolan Cennet Bugün son balinayı gördüm Bedeni yağ, çamur içinde sahile vurdu Ölüme mahkum oldu O denizlerin efendisi Okyanusların hakimi, sultanı En derin sularda dahi Rahat vermedi insan, durmak bil..

  • Candy tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlat Kokusu 8.Bölüm - Hünkarın Büyük Sırrı Ortaya Çıkacak mı? 04:54

Evlat Kokusu 8.Bölüm - Hünkarın Büyük Sırrı Ortaya Çıkacak mı?

Serdar'ın öğrendiği gerçek karşısında neye uğradığını şaşıran Hünkar, bu olayın ortaya çıkmaması için öyle bir şey yapıyor ki... Hayatı boyunca herkesten sakladığı bu sırrın ortaya çıkması Hünkar'ı çıldırtıyor. Evlat Kok..

  • ANKA tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evrencan Gündüz - Sen Beni Yine 04:20

Evrencan Gündüz - Sen Beni Yine

Evrencan Gündüz Sen Beni Yine Şarkı Sözü İlk başta çok tatlıydı beşinci aya kadar Sonra gerçek yüzünü gördüm Melek sandığım şeytanın maskesi düşünce Şaşkına dödüm Lan? N’oldu bunaaaa Yapma kardeş, yapma Sen beni y..

Pixels İzle 1:45:49

Pixels İzle

1980'li yılların unutulmaz figürleri Sam Brenner, Will Cooper, Ludlow Lamansoff ve Eddie Ateş Püskürten Plant, atari salonlarında dünyayı binlerce kez kurtardılar ve şimdi dünyayı ilk kez gerçekten kurtarmak zorunda ka..

Vatanım Sensin 28.Bölüm- Azize ile Cevdetin Hasreti Sona Eriyor! 05:48

Vatanım Sensin 28.Bölüm- Azize ile Cevdetin Hasreti Sona Eriyor!

Vatanım Sensin 28. Bölüm'de; Cevdet hakkındaki gerçekleri öğrenen Azize, rahat bir nefes alır ve özlemini duyduğu sevdasına artık kavuşmanın mutluluğunu yaşar. Azize, artık Cevdet'in gerçek vazifesini öğrenmiştir. Vatanı..

  • ANKA tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Böcek - Kaos 04:20

Hakan Böcek - Kaos

Kaos Kaos şarkı sözleri Bu sabah kalktım Baktım aynaya Ben neymişim.. dedim Ne sanıyorlar? Yoksa kendini kaybeden ben miyim? Ne acı.. Gerçek saklı içimde Ki ben böyle değilim Karışmasın kimse hayatıma Ben böyle..

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Oyun Bitti Cevdet! 05:34

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Oyun Bitti Cevdet!

Vasili kurduğu tuzak sayesinde Cevdet'in bir vatansever olduğunu öğreniyor; onu öldürmek için silahını çekiyor! Vasili, kurduğu oyunla Cevdet'in gerçek yüzünü ortaya çıkarır. Kendisine yapılan ihaneti kabullenemeyen Vasi..

  • ANKA tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 30.Bölüm - Vatanın Mı Ailen Mi 05:06

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Vatanın Mı Ailen Mi

Vasili, Cevdet'ti ailesi ile tehdit ederek, Kuvva Orduları’nın konuşlandığı her yeri, Ali Fuat Paşa’nın elindeki silahların, herkesin yerini bilmek istediğini söyler. Ailesi ve vatanı arasında bir seçim yapmak zorunda ka..

  • ANKA tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geçmişin Sırları Mccanick Film İzle 1:36:11

Geçmişin Sırları Mccanick Film İzle

Geçmişin Sırları hd izle, Aktörlükle yönetmenliği bir arada götüren Robert Redford 1980′de başladığı yönetmenlik kariyerinin 9.filmine imzasını attı. “The Company You Keep” adını verdiği filminde “Lions for Lambs”ten son..

  • Tv Series tarafından
  • 1.294 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dövüşçü Film İzle 1:28:15

Dövüşçü Film İzle

Filmin Konusu 2010 yapımı muhteşem ötesi bir hayat hikayesini sinemaya aktaran David O. Russell’ın yönetmenliğini yaptığı Dövüşçü filmi 11 Şubat 2011 tarihinde Türkiye’de vizyona girmiştir. Başrollerinde son olarak Trans..

  • Tv Series tarafından
  • 1.872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalp Atışı 1.Bölüm 2.Fragman - Yakında Show TV'de başlıyor! 01:05

Kalp Atışı 1.Bölüm 2.Fragman - Yakında Show TV'de başlıyor!

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’a; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin ..

Johnny Cash - Hurt 03:17

Johnny Cash - Hurt

i hurt myself today bugün kendimi incittim to see if i still feel hala hissediyor muyum diye i focus on the pain acıya odaklandım the only thing that's real tek şey bunun gerçek olduğuydu the needle tears a hole iğne bir..

Gaziantepspor Kongresi Çıkan Olaylardan Dolayı İptal Oldu 02:23

Gaziantepspor Kongresi Çıkan Olaylardan Dolayı İptal Oldu

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl’ın istifasının ardından kongre kararı alınmıştı. İlk kongrede gereken çoğunluk sağlanamayınca, kongre 6 Ağustosa ertelenmişti. Hasan Şahin ile Mutlu Özpineci’nin yarıştığı kongre tartı..

Gel Barışalım - Umut Annesine Kavuştu 03:16

Gel Barışalım - Umut Annesine Kavuştu

Umut doğduğu köyde bir çöp konteynırının önüne bırakılmış ve çocuk yetiştirme yurdunda büyümüş. Yıllar sonra ablası kendisini bulmuş ancak nüfus cüzdanında babası olarak kaydettirilen kişinin gerçek babası olmadığı DNA t..

  • ANKA tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalp Atışı 8.Bölüm 1.Fragmanı 00:59

Kalp Atışı 8.Bölüm 1.Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'e; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin ..

Adı Efsane - Seyfiden Naza Doğum Günü Hediyesi! 03:43

Adı Efsane - Seyfiden Naza Doğum Günü Hediyesi!

Reyhan, Sinan'a ve Seyfi de, Naz'a saklı sırrı açıklar! Reyhan, Naz'ın mutluluğunu da düşünerek sonunda karar verir ve Sinan'a kızı olduğunu söyler. Sinan bu duyduğu haber sonrasında çok şaşırır. 17 yıl boyunca bir kızın..

  • ANKA tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane - Hakandan Naza Aşk Dolu Öpücük! 03:47

Adı Efsane - Hakandan Naza Aşk Dolu Öpücük!

Hakan, bu sefer Naz'ı gerçek duygularıyla öpüyor! Hakan, Naz ile tanıştıkları ilk zamanlarda duygusal bir boşluk anında onu öpmüştü. Erken gelen bu öpücük hem Naz'ın, hem de kendisinin kafasını karıştırmıştı. Bu öpücükte..

  • ANKA tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad Film İzle 2:02:50

Suicide Squad Film İzle

Suicide Squad (Gerçek Kötüler) Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Türü:Aksiyon ,Fantastik Yapım Yılı:2016 Ülke:ABD Yönetmen:David Ayer IMDB Puanı:6.5 Dünyanın en tehlikeli takımını toplamak için, hapisteki Süper Güç..