#Hindistana olan bakış açınızı değiştirecek 30 Şaşırtıcı gerçek

Ünlü Oyuncudan Korkutan Paylaşım Yürekler Ağza Geldi 02:47

Ünlü Oyuncudan Korkutan Paylaşım Yürekler Ağza Geldi

Ünlü oyuncudan korkutan paylaşım! Yürekler ağza geldi Sevda Çiçeği ve Hayal ve Gerçek gibi dizilerde rol alan oyuncu Yasemin Hadivent, tatil sezonunu Bodrum, Torba'da açtı. Arkadaş grubuyla denize açılan ünlü isim kor..

  • BETA tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yok Artık 1 Hd İzle 1:32:54

Yok Artık 1 Hd İzle

‘Taksici Fikret’ bir sabah her zamanki gibi işe gitmek için evden çıkarken ayağını merdivenlerde burkar. Seke seke taksi durağında, arkadaşlarının yanına gider. Müşteri gelmeden önce laflarken muhabbet muhabbeti açar ve ..

Gelinim Mutfakta 94. Bölüm Elif ve Cansu Neden Birbirine Girdi 02:32

Gelinim Mutfakta 94. Bölüm Elif ve Cansu Neden Birbirine Girdi

Elif, bugünün neşeli kişisiydi. Yaptığı taklitlerle herkesi eğlendirmesini bildi. Bu konuda da Cansu'nun yardımı da alkışları hak etti. Elif ile Cansu, puanlama sonrası sürekli tartışan Nurten Hanım ve gelini Özlem'in o ..

  • BETA tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman 03:08

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman

Bir kişinin kaderi, hepimizin geleceği. FantastikCanavarlar Grindelwald'ın Suçları 16 Kasım'da sinemalarda. Warner Bros. J.K. Rowling’in büyücü dünyasındaki beş seriden ikinci macerası Fantastik Canavar: Grindelwald’ın ..

Captain Marvel Orijinal Fragman 02:18

Captain Marvel Orijinal Fragman

Film Carol Danvers'ın Captain Marvel'a dönüşümünden değil, Carol Danvers'ın Captain Marvel olarak dünyaya düşüşünden ilerliyor. Süper güçlere sahip, güzel bir kadın olarak dünyaya düşen Carol Danvers, gezegeni keşfettikç..

SOKAK KAVGALARI 2018 #1 09:46

SOKAK KAVGALARI 2018 #1

???? ⭐????Açıklama???? ⭐????n▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬n ⭐Discord`a Gelmeyi Unutma !n ????https://discord.gg/TXZPPxwn ⭐İnstagram Hesabım :n ???? https://www.kisa.link/LlyR n ⭐Diğer Kavga Videoları Derleme ..

Captain Marvel Türkçe Dublaj Fragman 02:21

Captain Marvel Türkçe Dublaj Fragman

Film Carol Danvers'ın Captain Marvel'a dönüşümünden değil, Carol Danvers'ın Captain Marvel olarak dünyaya düşüşünden ilerliyor. Süper güçlere sahip, güzel bir kadın olarak dünyaya düşen Carol Danvers, gezegeni keşfettikç..

Yetim Kızla Sözlüyüm, Ben de Yetimim 01:39

Yetim Kızla Sözlüyüm, Ben de Yetimim

‪İmtihanı büyük fakat adamlığı daha büyük bir adam görmek isteyen bu videoyu izlesin.‬ ‪Reşad Özmen:‬ ‪ Yetim kızla sözlüyüm, ben de yetimim. Allah'tan korkuyorum, senin dediğini kabul edemem. ‬ Gerçek iyilik, yüzlerini..

  • PengoTV tarafından
  • 1.582 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Delaredo - Yılanların Oyunu 03:06

Delaredo - Yılanların Oyunu

Delaredo - Yılanların Oyunu Dinle Klip: Monkey Business & Atölye XYZ Yönetmen: Furkan Selim Çakırca Söz & Müzik: Delaredo Düzenleme: Delaredo Mix & Mastering: Can Volkan Yardımcı Yönetmen & Senaryo: Tarık Furkan Topalo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mehtap Meral - Dağınık Bahçe 04:42

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe Dinle Söz & Müzik: Mehtap Meral Düzenleme: Mehtap Meral Yönetmen: Ulvi Çakmak Dağınık Bahçe şarkı sözleri ile İçimde bir taş büyüttüm Onu eritebilecek bütün sulardan geçtim Aşındıracak b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey 04:32

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey

Hangi suyla hangi kiri temizleyeceğiz şimdi? Derken insanlar gökyüzüne açacaklar ellerini Kaçıncı söz gelişi söylenişin bana? İnan ben değilim seni böyle utandıran, dönmelisin Bir şeylerin mücadelesi, bir tür militanlık..

Kıraç - Tamirci Çırağı 04:48

Kıraç - Tamirci Çırağı

ŞARKI SÖZLERİ: Gönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanar Ümit gönlümün ekmeği umar ha umar umar Elleri ak yumuk yumuk ojeli tırnakları Nerelere gizlesin şu avucun nasırları Otomobili tamire geldi dun bizim tamirha..

Teoman - Güzel Bir Gün 04:29

Teoman - Güzel Bir Gün

Şarkı Sözleri: suç yok, suçlu yok hayat böyle, anladım aşk yok artık yok ama zamanla alıştım senle ben, hep böyle kalacağız gitgide eriyip yok olacağız yavaş yavaş sorma eden, niçin her şey yalnızlıktan bak güzel bir g..

Belma Sera - Dünya Temiz Aşklara Hasret 05:12

Belma Sera - Dünya Temiz Aşklara Hasret

Dünya Temiz Aşklara Hasret (Belma Sera) Senden Ona, Ondan şuna, Şundan bana, Benden sana Takılmasak, uğraşmasak, yalanlara inanmasak Kim ne demiş, O ne görmüş, Bu ne giymiş Hiç takmasak Dünya temiz aşklara hasret Yalan..

Öykü Gürman -  Ummadığım Anda ( Akustik ) 04:28

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik )

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mektupları resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim..

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) 04:34

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik)

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Altüst oldu şen hayatım Bırakamazsın beni sandım Tehditlerinin kuru blöf olmadığını Çeke çeke anladım. Zaman ilaç olmadı ki asla Alışamadım bunca zamanla Pılın..

Nilüfer - Son Arzum 03:47

Nilüfer - Son Arzum

Nilüfer - Son Arzum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gelse bile son günüm Koluna alsa ölüm Gözlerimin önünde Seninle geçen günüm Senden sonra kalbimi sevgilere kapattım Ben seninle o günü bin Yıl gibi yaşadım Son arzun nedir ..

Yaprak Çamlıca - Yüce İnsan 02:22

Yaprak Çamlıca - Yüce İnsan

Yaprak Çamlıca - Yüce İnsan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nerden başlasam anlatılmaz Ben pes etsem aşk bırakmaz İmkansızdı ya gerçek olmaz Biter sandığın, geçer sandığın Sonu kıyamet kaçılmaz Sen beni anlat soranlara s..

Şampiyon 5. Bölüm 2:22:48

Şampiyon 5. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnGüneş Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne ait yetiştirme yurtlarından birine yerleştirilmiş, hasret ve merak içerisinde babasını, onun verdiği sözü gerçekleştirmesini beklemektedir. Fı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm 2:16:55

Sevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm

Arif son anda MTTB’ye yerleştirilen silahları fark eder. Bu silahları bir araziye Ömer ve Mustafa’yla açtıkları çukura gömerken fotoğrafları çekilir. İbrahim Başkan ve arkadaşları ise silah baskınının şaşkınlığını yaşark..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle 1:00:56

Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Zengin bir kadrosu ile çekilmiş eğlenceli ve keyifli bir film Hızır Dede. Film de Orhan “Ayhan Işık” dara düşmüş insanlara yardım eden ancak gerçek kimliğini belli etmeyen biridir. Bu görevi babasından devralmış..

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Funda Arar - Doldur Yüreğimi 03:44

Funda Arar - Doldur Yüreğimi

Doldur Yüreğimi şarkı sözleri ile Bazen bir söz bir tek kelime Bir ömrü değiştirir 2 ayrı yaralı yürek tekrar Bir anda birleşir Ben her zaman aynı renkken Ya siyahsın sen ya da beyaz Sende bence anladın biraz Ne olurs..

Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım 03:39

Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım

Aleyna Tilki'nin Cornetto için hazırladığı, DMC etiketiyle yayınlanan Bu Benim Masalım isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. (Klip çekimleri pandemi dönemi öncesinde gerçekleştirilmiştir.)nnSöz - Müzik:..

Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım 03:39

Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım

Aleyna Tilki'nin Cornetto için hazırladığı, DMC etiketiyle yayınlanan Bu Benim Masalım isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. (Klip çekimleri pandemi dönemi öncesinde gerçekleştirilmiştir.)nnSöz - Müzik:..

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen 03:26

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen

Özlersen şarkı sözleri ile Sensizim yine bu gün de Yokluğun esir bıraktı gidince Bir kafeste kanadı kırıktım ben Yokluğun esir bıraktı gidince Bir enkazın içindeyim ben Kurtarılmayı çaresiz bekleyen Tut elimden gidel..

Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım 03:39

Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım

Aleyna Tilki'nin Cornetto için hazırladığı, DMC etiketiyle yayınlanan Bu Benim Masalım isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Unicornetto Koleksiyonu için hemen tıkla!nhttps://ty.gl/unilever_cornetto_yo..

  • GÜL tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 4 yıl önce
HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı 06:33

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı

Korona virüs (Covid-19) pandemisi döneminde yazılım şirketleri, dijital yaşamın hızlandığı bu süreçte markaların taleplerini karşılayabilmek için yeni uygulamalar geliştiriyor. Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde..

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video) 00:19

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video)

Selamlar, Bir süre ara verdikten sonra, “Demo 2” albümü şarkılarına devam ediyoruz. Şarkımızın adı: Kendimce. Mustafa Ceceli’nin ilk albümünde söylediği, çok öne çıkmamış ama benim sevdiklerimden biri bu. Yayınladı..