#Hindistana olan bakış açınızı değiştirecek 30 Şaşırtıcı gerçek

Japonların Yeni İcadı Robot Taksi 02:55

Japonların Yeni İcadı Robot Taksi

Japonya'da robot taksilerin gerçek şehir trafiğinde test sürüşü başladı. Japan Times gazetesinin haberine göre Japonya'nın Fujisawa kentinde halk, robot taksileri 3 kilometre mesafedeki süpermarkete gitmek için kullanabi..

  • JET TV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Domino Etkili İlginç Kaza 00:38

Domino Etkili İlginç Kaza

Tabii ki de iki insanın canının tehlikede olduğu bir olayı alay etmek için yüklemedim ama ortada bir ilginçlik olduğu da gerçek, her kazada böyle anlar yaşanmıyor. Olay Balıkesir'de yaşanıyor..

  • JET TV tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
King Arthur- Legend of the Sword Fragmanı 01:34

King Arthur- Legend of the Sword Fragmanı

Doğruluk haklarını kaybeden Arthur, şehrin arka sokaklarında sert bir yol izliyor. Fakat kılıcı taştan çektiğinde, gerçek mirasını kabul etmeye zorlanır - ister sevmesin ister istemez olsun...

Yılmaz Köksal İstanbul Tatili 01:53

Yılmaz Köksal İstanbul Tatili

Yeşilçam'ın en karakter oyuncularından Yılmaz Köksal'ı kaybettik. Sinemada ısrarla hep iyi adamları, ezilen, hor görülen adamları ısrarla gülümseyerek, umutla oynadı. Yüzü, mimikleri, bıyığı ile Yeşilçam'ın sembol yüzler..

Yılmaz Köksal Dağlar Şahini 00:48

Yılmaz Köksal Dağlar Şahini

Yeşilçam'ın en karakter oyuncularından Yılmaz Köksal'ı kaybettik. Sinemada ısrarla hep iyi adamları, ezilen, hor görülen adamları ısrarla gülümseyerek, umutla oynadı. Yüzü, mimikleri, bıyığı ile Yeşilçam'ın sembol yüzler..

FETÖ'nün Karanlık Medya Dünyası 02:23

FETÖ'nün Karanlık Medya Dünyası

Medyanın gücünü sürekli etkili bir biçimde kullanan FETÖ, algı oluşturmak için sözde film ve dizilerde emniyet ve istihbaratın verdiği bilgileri senaryolara işledi. Öyle ki FETÖ'nün kapatılan televizyon kanalı samanyolu ..

Burcu Yakası Sesinden Sonra Dansıylada Çok Konuşulacak mı İşte O Anlar! 11:08

Burcu Yakası Sesinden Sonra Dansıylada Çok Konuşulacak mı İşte O Anlar

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 143. bölümünde Burcu Yakasız'ın elbisesi vücuduna ve yaşına uygun bulunmayınca Burcu konseptini elbisesine göre değiştirmeye çalıştı. Bunun üstüne Kemal Doğul..

  • ANKA tarafından
  • 560 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur - Melisin Eski Sevgilisiyle Yaptırdığı Dövmesi Kriz Yarattı! 05:21

Kısmetse Olur - Melisin Eski Sevgilisiyle Yaptırdığı Dövmesi Kriz Yara

Kısmetse Olur 12 Mayıs Cuma yayınlanan son bölümde, Melis'in eski sevgisiyle birlikte yaptırmış olduğu dövme ortaya çıktı, peki bu gerçek karşısında İlkay'ın tepkisi ne oldu? Melis, neden İlkay'a bu dövmeden bahsetmedi?..

  • ANKA tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Susuz Kalan Yılana Su Veren Hayvansever 00:14

Susuz Kalan Yılana Su Veren Hayvansever

Suudi Arabistan'da çölde susuz kalan yılana su veren gerçek hayvansever... Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karlie Kloss Bakıcılık Yaptığı Evi Satın Aldı!! 01:42

Karlie Kloss Bakıcılık Yaptığı Evi Satın Aldı!!

Mankenlik hayatına başlamadan önce çocuk bakıcısı olarak hayatını kazanan Amerikalı manken Karlie Kloss, Sindirella masallarını andıran bir başarı hikayesine imza attı... Adeta külkedisi masalı Karlie Kloss için gerçek ..

  • ANKA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanda Yolculuk 1.Bölüm 30:00

Zamanda Yolculuk 1.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 1. bölümünde; M.Ö 200'lü yıllara ait tarihi..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanda Yolculuk 3.Bölüm 29:10

Zamanda Yolculuk 3.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 3. bölümünde; M.S 30 yılına ait tarihi olay..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanda Yolculuk 4.Bölüm 31:10

Zamanda Yolculuk 4.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın4. bölümünde; M.S. 37 yılına ait tarihi olay..

Zamanda Yolculuk 5.Bölüm 31:37

Zamanda Yolculuk 5.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 5. bölümünde; M.S. 410 yılına ait tarihi ol..

Zamanda Yolculuk 7.Bölüm 31:15

Zamanda Yolculuk 7.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve bir takvim bütünlüğü içinde aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların oyuncular tarafından komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı top..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanda Yolculuk 9.Bölüm 31:32

Zamanda Yolculuk 9.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 9. bölümünde; M.S. 716 yılına ait tarihi ol..

Zamanda Yolculuk 10.Bölüm 32:24

Zamanda Yolculuk 10.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 10. bölümünde; M.S. 751 yılına ait tarihi o..

Zamanda Yolculuk 11.Bölüm 31:21

Zamanda Yolculuk 11.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 11. bölümünde; M.S. 840 yılına ait tarihi o..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.280 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanda Yolculuk 13.Bölüm 32:44

Zamanda Yolculuk 13.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 13. bölümünde; M.S. 1072 yılına ait tarihi ..

Zamanda Yolculuk 14.Bölüm 31:25

Zamanda Yolculuk 14.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 14. bölümünde; 1075 yılına ait tarihi olayl..

Zamanda Yolculuk 17.Bölüm 33:15

Zamanda Yolculuk 17.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 17. bölümünde; 1203 yılına ait tarihi olayl..

Zamanda Yolculuk 18.Bölüm 32:30

Zamanda Yolculuk 18.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 18. bölümünde; 1205 yılına ait tarihi olayl..

Zamanda Yolculuk 19.Bölüm 30:24

Zamanda Yolculuk 19.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 19. bölümünde; 1221 yılına ait tarihi olayl..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanda Yolculuk 20.Bölüm 31:20

Zamanda Yolculuk 20.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 20. bölümünde; 1240 yılına ait tarihi olayl..

Zamanda Yolculuk 21.Bölüm 30:58

Zamanda Yolculuk 21.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 21. bölümünde; 1261 yılına ait tarihi olayl..

Zamanda Yolculuk 22.Bölüm 30:46

Zamanda Yolculuk 22.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 22. bölümünde; 1299 yılına ait tarihi olayl..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanda Yolculuk 23.Bölüm 32:16

Zamanda Yolculuk 23.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 23. bölümünde; 1327 yılına ait tarihi olayl..

Zamanda Yolculuk 24.Bölüm 30:35

Zamanda Yolculuk 24.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 24. bölümünde; 1347 yılına ait tarihi olayl..

Zamanda Yolculuk 25.Bölüm 30:54

Zamanda Yolculuk 25.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 25. bölümünde; 1359 yılına ait tarihi olayl..

Zamanda Yolculuk 27.Bölüm 30:25

Zamanda Yolculuk 27.Bölüm

Hayali bir televizyon kanalının haber bülteninde yer alan ve aynı zaman diliminde gerçekleşmiş gerçek tarihi olayların komik skeç ve parodiler şeklinde canlandırıldığı dramanın 27. bölümünde; 1389 yılına ait tarihi olayl..