#Hindistanda bulunan bu berber saçları mumla kesiyor

Paranormal Olaylar Perili Köşkte Bir Gece Geçirdik 52:09

Paranormal Olaylar Perili Köşkte Bir Gece Geçirdik

1. dünya savaşı zamanında, Osmanlı ordusunda görevli Alman Generale ait bu çiftlik'de yaşanan tuhaf olayları incelemek üzere yola koyulduk.Eskiden savaş sığınağı olarak tasarlanan bir yerin içi su dolmuş, zaman zaman alk..

  • JET TV tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türk Bilim İnsanı Yapay Organları Gerçeğe Bir Adım Daha Yaklaştırdı 04:27

Türk Bilim İnsanı Yapay Organları Gerçeğe Bir Adım Daha Yaklaştırdı

Türk bilim insanı Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Nuri Ertaş, geliştirdiği biyomürekkep ile yapay organlardaki hücrelere kan damar ağı oluşana kadar ihtiyaçları olan oksijeni sağlamayı başardı. Doktorasını ABD’de de bulunan Kalifor..

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu 04:34

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu

Denizli’de içinde barındırdığı 182 çeşit kuş türünden dolayı ‘Kuş Cenneti’ olarak bilinen Süleymanlı Yayla Gölünde bölgede bu yılki az yağış sebebiyle yaklaşık 30 metre çekildi. Geçtiğimiz aylarda Kesin Korunacak Hassas..

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası 05:58

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası

Muş’taki Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği (Köy-Gel-Der) ve bir tekstil atölyesinin işbirliğiyle “Sıfır Atık” projesine ve eğitime destek olunması amacıyla atıl durumdaki valiz ve kuma..

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti 01:26

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti

Gaziantep Zeugma Müzesi'nden kaçak olarak Amerika'ya götürülen Çingene Kızı mozaiğinin parçaları 2018'de tekrar Türkiye'ye getirilmişti. O 12 parça eserin replikaları üretildi. Anlaşma gereği sergilenmek üzere ABD'nin Bo..

Köpekten kaçan kedi esnafın kafasına tırmandı 03:14

Köpekten kaçan kedi esnafın kafasına tırmandı

Sultangazi'de köpekten kaçan sokak kedisi, marketin önünde duran Yunus Kazdal'ın üzerine tırmanarak kafasına çıktı. Şaşıran Kazdal, kediyi kafasında taşıyarak markette bulunan dolabın üzerine bıraktı. O anlar marketin gü..

Ankara'da kadın cinayeti! Boşandığı karısını öldürüp kızını yaraladı! 02:13

Ankara'da kadın cinayeti! Boşandığı karısını öldürüp kızını yaraladı!

Ankara'da Salih Ö.(38), takip ettiği eski eşi Ebru Yüksel (33) ile erkek arkadaşı Mustafa D.(32) ve yanlarında bulunan kızı İsra Ö.'yü (4), oturdukları sitenin bahçesinde kurşun yağdırdıktan sonra kendi kafasına ateş ede..

14 YAŞ’INDAKİ YUSUF ÖLDÜ, AİLESİNİN FERYAT’LARI YÜREK’LERİ DAĞLADI! 01:56

14 YAŞ’INDAKİ YUSUF ÖLDÜ, AİLESİNİN FERYAT’LARI YÜREK’LERİ DAĞLADI!

Gaziantep'te tırın çarptıktan sonra altına aldığı elektrikli motosikletin üzerinde bulunan 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, motosiklet sürücüsü ağabeyi hafif yaralandı. Ölen çocuğun cenazesini teslim alan ailenin..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Blindspot 2.Sezon 11.Bölüm İzle 43:00

Blindspot 2.Sezon 11.Bölüm İzle

Hafızasını kaybetmiş halde Times Meydanı'nın ortasında, tüm vücudu dövmelerle kaplı halde bulunan Jane Doe isimli bir kadını ve onunla ilgilenen FBI ekibinin hikayesi ; Kurt Weller isimli bir ajanının koruması altına ald..

  • Tv Series tarafından
  • 5.846 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

UETD Genel Merkezine Saldırı 01:36

UETD Genel Merkezine Saldırı

Avrupalı Türk Demokratlar Birliğinin (UETD) Almanya'nın Köln kentinde bulunan genel merkez binasına boya, taş ve sopalarla saldırı düzenlendiği bildirildi...

Nijerya’da 4.7 Milyon Kişi Açlıkla Karşı Karşıya 02:36

Nijerya’da 4.7 Milyon Kişi Açlıkla Karşı Karşıya

Nijerya’da Boko Haram’ın kontrolünde bulunan bölgelerde 4.7 milyon insan açlıkla mücadele ediyor. Dünya Gıda Programı (WFP) yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, 1.8 milyon kişinin acil gıda yardımına ihtiyacı var...

Göktaşı Sayesinde Doğan Meslek Uzay Madenciliği 01:28

Göktaşı Sayesinde Doğan Meslek Uzay Madenciliği

Bingöl'de bulunan göktaşı parçalarının binlerce dolar karşılığında köylüler tarafından satılması, farklı kentlerde de göktaşı arayanların ortaya çıkmasına neden oldu. Gökbilimcilerin Uzay madenciliği dediği bu iş kapsa..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Tarihi Zaferi Bir De Mimarından Dinleyin 01:50

Tarihi Zaferi Bir De Mimarından Dinleyin

Türk basketboluna unutulmaz katkıları bulunan Petar Naumoski, beIN SPORTS'ta yayınlanan Gün Ortası'na konuk oldu. Anadolu Efes'in tarihi zaferin baş mimarlarından olan efsane oyuncu, o günleri anlattı...

Meclis'in Tarihi Levhası 93 Yıl Sonra Bulundu 01:28

Meclis'in Tarihi Levhası 93 Yıl Sonra Bulundu

Türkiye Büyük Millet Meclisi kurulduğunda Başkanlık Divanı arkasında asılı olan levha, arşive kaldırıldı ve yıllarca tozlu raflarda bekledi. NTV, 93 yıl sonra bulunan ve yeniden yerine asılan Arapça levhayı görüntüledi...

Blindspot 2.Sezon 13.Bölüm İzle 43:08

Blindspot 2.Sezon 13.Bölüm İzle

Blindspot 2. Sezon 13.Bölüm Türkç Altyazılı HD izle Yabancı Dizi NBC'nin yeni dizisi Blindspot, polislerin Times meydanında bir bavulun içinde hafızasını kaybetmiş ve vücudunda çeşitli dövme ve isimler bulunan Jane Doe'..

  • Tv Series tarafından
  • 1.620 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsrail Askerleri, Filistinli Genç Kıza Ateş Açtı 00:45

İsrail Askerleri, Filistinli Genç Kıza Ateş Açtı

İsrail askerlerinin Beytullalim bölgesinin güneyinde ateş açtığı arabanın içerisindeki Filistinli genç kız ağır yaralandı. İsrail askerlerinin Beytullalim bölgesinin güneyinde bulunan Gush Etzion’da bir araç içinde bulun..

Tehlikeli Okyanus Canlıları 03:31

Tehlikeli Okyanus Canlıları

Bu videomda okyanusda bulunan en tehilekli 8 hayvanı anlattım . Seyredelim ögrenelim :)..

Askeri cephane patladı, 20 bin kişi tahliye ediliyor 00:45

Askeri cephane patladı, 20 bin kişi tahliye ediliyor

Ukrayna'nın doğusunda Balakleya kasabası yakınında bulunan askeri cephanede büyük bir patlama meydana geldi. Rusya yanlısı ayrılıkçılarla çatışmaların sürdüğü alana 100 kilometre mesafede bulunan cephanede 138 ton mühi..

Kaliforniya'daki bir Ortaokulda Silahlı Saldırı 3 Kişi Yaşamını Yitirdi 01:05

Kaliforniya'daki bir Ortaokulda Silahlı Saldırı 3 Kişi Yaşamını Yitird

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde bulunan bir ortaokuldaki silahlı saldırıda üç kişi yaşamını yitirdi. San Bernardino şehrinde bulunan North Park Ortaokulu’nda yaşanan olayda 53 yaşındaki saldırgan C..

Yılanın Deri Değiştirme Anı 00:38

Yılanın Deri Değiştirme Anı

Yılanlar her yıl belirli sürelerde üzerinde bulunan deriyi değiştiriyor. Sağlıklı bulunan bir yılan yılda en az 2 defa deri değiştiriyor. Dev yılanın kademeli olarak deri değiştirme anı görüntülendi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rus Generalin Torunu Tabutunu İstedi 01:03

Rus Generalin Torunu Tabutunu İstedi

Ardahan'da apartman inşaatı için temel kazısı yapılırken bulunan tabutun Rus generale ait olduğu ileri sürüldü. Tabutu bulunan Rus generalle ilgili ise çeşitli iddialar da var. Rus ajansı Sputnik'e göre tabut Rus General..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sülüklerin Mucizesi Ve İnsan Vücuduna Etkileri 03:31

Sülüklerin Mucizesi Ve İnsan Vücuduna Etkileri

Sülüklerin vücudumuzu iki şekilde etkilemektedir. Bunlardan birincisi bizim bildiğimiz emme refleksi ile vücudumuzda bulunan atık maddeler, irin, iltihap, ödem gibi oluşumlardan vücudumuzu kurtarır ve temizler. İkincisi ..

  • JET TV tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatozun Şaha Kalkması 00:58

Vatozun Şaha Kalkması

aponya'da bulunan bir hayvanat bahçesinde dev akvaryum içinde bulunan dev vatozun bakıcısı tarafından beslendiği sırada şaha kalması kameraya böyle yansımış.....

  • JET TV tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 7 yıl önce
New York'ta Yangın- 32 Yaralı 00:24

New York'ta Yangın- 32 Yaralı

BD'nin New York kentinde 12 katlı bir apartmanın kazan dairesinden kaynaklanan yangında 32 kişi yaralandı. New York kentindeki Murray Caddesi’nde bulunan 12 katlı binanın, kazan dairesinde borudan sızan gaz yangına ned..

Avokado İle Kasiyere Saldırmak 00:46

Avokado İle Kasiyere Saldırmak

New York'ta bulunan bir şarküteri dükkanında görevli kasiyerle nedeni bilmediğimiz bir sebepten dolayı tartışan 2 adam tezgah üzerinde bulunan avokadoları ellerine alarak kasiyerlerin üzerine fırlatmışlar. Olayda 1 kasiy..

  • JET TV tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce