#Hindistanda bulunan bu berber saçları mumla kesiyor

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Kızıltepe’de Pkk’lı Teröristler Ak Parti ilçe Binasına Saldırdı- 3 Polis Yaralı 01:01

Kızıltepe’de Pkk’lı Teröristler Ak Parti ilçe Binasına Saldırdı- 3 Pol

Kızıltepe’de Pkk’lı Teröristler Ak Parti ilçe Binasına Saldırdı- 3 Polis Yaralı Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Ak Parti ilçe binası ve önündeki polis noktasına bir grup PKK’lı tarafından bombalı ve silahlı saldırı düzenl..

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı 01:50

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı Edinilen bilgiye göre, Van'dan Hakkari'ye giden Oktay Yusuf'un kullandığı 63 ZS 007 plakalı otomobil, Gürpınar ilçesi yakınlarında karşı yönden gelen Furkan İpek idaresindeki 30 YH 750..

Suriye Sınırında Güvenlik Önlemleri Artırıldı 01:16

Suriye Sınırında Güvenlik Önlemleri Artırıldı

Suriye’nin Afrin kentinde bulunan PKK/PYD terör örgütüne ait mevziler TSK tarafından top atışına tutulurken, sınırın sıfır noktasında bulunan Ceylanpınar-Suriye sınırında önlemler artırıldı...

Otomobilin bagajından takım çantası çaldı 00:59

Otomobilin bagajından takım çantası çaldı

Bahçelievler’de park halinde bulunan bir otomobilin bagajını kısa sürede maymuncukla açan hırsız, takım çantasını çalarak kayıplara karıştı. Hırsızın eliyle koymuş gibi takım çantasını çalması çevrede bulunan güvenlik ka..

Kontrolden çıkan otomobil reklam tabelasına çarptı: 2 yaralı 00:55

Kontrolden çıkan otomobil reklam tabelasına çarptı: 2 yaralı

Kocaeli’de direksiyon hakimiyetini kaybedilen otomobil önce yol kenarında bulunan bariyerlere, sonra reklam tabelasına çarparak durabildi. Otomobil içerisinde bulunan 2 kişi yaralandı...

Endoskopik Sinüs Cerrahisi Nedir 03:08

Endoskopik Sinüs Cerrahisi Nedir

Endoskoplarda bulunan kameralar burun içinde bulunan karanlık bölgelerin net bir şekilde görülmesini sağlar. Bu sayede sinüsün doğal kanalına başarılı bir şekilde müdahale edilebilir. İşlem burna hiçbir zarar verilmeden ..

  • NABIZ tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı 05:16

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı Polis teşkilatındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan baskılarla meslekten atılan veya zorla emekli edilen polisler, İstanbul Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdür..

Fetö Operasyonunda AGÜ Çalışanı 16 Kişi Gözaltına Alındı 02:05

Fetö Operasyonunda AGÜ Çalışanı 16 Kişi Gözaltına Alındı

Fetö Operasyonunda AGÜ Çalışanı 16 Kişi Gözaltına Alındı Kayseri'de FETÖ operasyonları kapsamında haklarında gözaltı kararı bulunan 16 AGÜ çalışanı gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü t..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Çorbanın İçine İşeyen Rakip Lokanta Sahibi 00:39

Çorbanın İçine İşeyen Rakip Lokanta Sahibi

Çin'in Hainan eyaletinde kendisine rakip olduğunu düşünen bir lokanta sahibi gizlice karşı lokantanın mutfağına girip büyük tencerede bulunan çorbanın içine işer. İşer ama mutfakta bulunan güvenlik kameralarının birisine..

  • JET TV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı 01:00

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çık Çin'in kısa ve uzun menzilli füze taşıma kabiliyeti bulunan ve radara yakalanmama özelliğine sahip hayalet uçağı görücüye çıktı Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde radara yakalanm..

Şov Yapmak İsteyen Şefe Beklenmedik Sürpriz 00:31

Şov Yapmak İsteyen Şefe Beklenmedik Sürpriz

Japonya'da bulunan bir restoranda şefin yemekleri hazırlarken çektirdiği videoda beklenmedik bir olay yaşanmış. Şef yemeklerini hazırlarken herkes hayranlıkla izlemiş. Ancak yaktığı ateş fazla yükselince lokantada buluna..

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Derste Uyuklayan Öğrenciyi Uyandırmaya Çalışan Öğretmen 00:59

Derste Uyuklayan Öğrenciyi Uyandırmaya Çalışan Öğretmen

Amerika Birleşik Devletleri Güney Karolina'da bulunan bir öğretmenin skandal görüntüsü olay oldu. Derste uyuklayan öğrenciyi ayıltmak için sıranın üzerine çıkan öğretmen, ayağıyla öğrenciyi itmiş ve saçlarından çekmiş. O..

  • JET TV tarafından
  • 1.276 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı 01:36

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı Gaziantep'te besi çiftliğini basan kimliği belirsiz kişiler, Süleyman Aslan, Ali Çelik ve Mervan Aslan’ı tabancayla öldürdü. Besi çiftliğinde dehşet! 3 kardeş vurulmuş ha..

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Can Dündar'ın Evinde Arama 01:51

Can Dündar'ın Evinde Arama

Can Dündar'ın Evinde Arama İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında Terörle Mücadele Şube Ekipleri tarafından yurt dışında bulunan gazeteci Can Dündar'ın Çengelköy'deki evinde arama yaptı. Po..

Türk İşçilerin Çalıştığı Rafineride Büyük Patlama 01:39

Türk İşçilerin Çalıştığı Rafineride Büyük Patlama

Türk İşçilerin Çalıştığı Rafineride Büyük Patlama Tataristan'ın Nizhnekamsk bölgesinde bulunan ve Türk işçilerin çalıştığı bir rafineride büyük bir patlama meydana geldi. Tataristan'ın Nizhnekamsk bölgesinde bulunan T..

Kertenkelenin Tırtıl Avı 00:34

Kertenkelenin Tırtıl Avı

Güney Afrika'da bulunan Marakele Milli Parkında safari yapan bir turistin kamerasına yansıyan görüntülerde, bir ağaç üzerinde bulunan tırtıl ve böceği avlayan mavi başlı ağaç kertenkelesini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tekne Denizin Ortasında Alev Alev Yandı 00:44

Tekne Denizin Ortasında Alev Alev Yandı

ABD'nin Florida eyaletinde, bir balıkçı teknesi alev aldı. Teknede bulunan kaptan ve 5 kişi yangın söndürme gemisi tarafından kurtarıldı. ABD'nin Florida eyaletinde Fort Lauderdale kentinde bir balıkçı teknesi denizin or..

Araba İçerisinde Serinlemeye Çalışan Tavuk 00:36

Araba İçerisinde Serinlemeye Çalışan Tavuk

ABD'nin Teksas eyaletinde bulunan bir çiftlikte sıcaklardan bunalan tavuk, araba içerisinde bulunan mini vantilatör ile ile serinlemeye çalışmış...

  • JET TV tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Böylesinin Eşi Benzeri Yok Rahmi Koç'un Evine Bakın 02:10

Böylesinin Eşi Benzeri Yok Rahmi Koç'un Evine Bakın

Koç Holding Yönetim Kurulu Şeref Başkanı Rahmi Koç'un, New York'ta bulunan dairesini, kayıpla satışa çıkaracağı iddia edildi. Ancak evin değerindeki kayıp değil, evin kendisi daha çok dudak uçuklattı. İşte Rahmi Koç'un o..

  • BETA tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Genç Kovboya Takla Attıran Boğa 00:06

Genç Kovboya Takla Attıran Boğa

Avustralya'nın en büyük eyaleti Batı Avustralya'da bulunan bir çiftlikte, çitlerle çevrili bir alanda bulunan boğa ile eğlenmek isteyen genç kovboyun kameralara yansıyan hazin sonunu izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fotoğraf Çekmek İsteyen Kadının Aklını Alan Ayı 00:20

Fotoğraf Çekmek İsteyen Kadının Aklını Alan Ayı

Kanada'da bulunan Jasper Milli Parkında bulunan bir ayının fotoğrafını çekmek için duran insanlar, bir anda yola fırlayan ayı ile ne yapacağını şaşırmı..

  • JET TV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Telefonunu Alınması İmkansız Yere Düşüren Turist 00:29

Telefonunu Alınması İmkansız Yere Düşüren Turist

Kosta Rika'da bulunan bir doğal yaşam alanında gezinti yaparken elinde bulunan akıllı telefonunu timsahların bulunduğu alana düşüren turist ne yapacağını şaşırmış...

  • JET TV tarafından
  • 564 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı 02:58

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı Ankara'dan Kuzey Irak sınırına giden Barış Gücü Tugayı'na ait tank ve zırhlı araçlar, Gaziantep'e ulaştı. Ankara Mamak'ta bulunan ve Barış gücü olara..