#Hindistanda bulunan bu berber saçları mumla kesiyor

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Son Dakika! İstanbul'da Polis Okulu İmamlarına ve Abilerine Operasyon- 11 Kişi Gözaltında 00:54

Son Dakika! İstanbul'da Polis Okulu İmamlarına ve Abilerine Operasyon-

Son Dakika! İstanbul'da Polis Okulu İmamlarına Operasyon- 11 Kişi Gözaltında Son dakika gelişmesi... FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul'da bulunan polis okullarının imam ve abilerine yönelik operasyon kapsamında ..

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı 06:00

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Bir babanın en çaresiz anı... 02:06

Bir babanın en çaresiz anı...

BİR BABA DÜŞÜNÜN, OĞLU KAYBOLMUŞ, ARAMIŞ TARAMIŞ BULAMAMIŞ... HABER EKİBİNE DERDİNİ ANLATIYOR. ''EVLADIMI BULUN'' DİYOR. İŞTE TAM DA O ANDA HABER GELİYOR... ''BULMUŞLAR'' DENİYOR... AMA BULUNAN CANSIZ BEDENİ. KİMSE ARKAS..

Hintli Kadınlarla İlgili Gerçekler 02:18

Hintli Kadınlarla İlgili Gerçekler

Hindistanda kadınlar alnına bazı noktalar takarlar peki bunların sebebi ne bunları araştırıp videoda derledim iyi seyirler.....

  • ANKA tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Bülent Ersoy'u Sokan Yılanın Başına Neler Geldi? 02:11

Bülent Ersoy'u Sokan Yılanın Başına Neler Geldi?

Dünya Güzellerim program çekimleri için Hindistanda bulunduğu sırada Diva Bülent Ersoyu yılan sokmuştu.Peki o yılanın akıbeti ne oldu cevabı Divadan geldi...

  • ANKA tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osurarak Ölen Adam 00:17

Osurarak Ölen Adam

Hindistanda yaşayan guru ya da liderlerden biri, kamera karşısında konuşurken bir anda ölmüştü ve bu durumu komik hale getirmek isteyen biri adamı osurtarak öldürdü..

  • JET TV tarafından
  • 2.290 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hindistan Enteresanlar Ülkesi 02:12

Hindistan Enteresanlar Ülkesi

Hindistanda dondurmacılar..

Hindistan Dondurma İş Budur 05:26

Hindistan Dondurma İş Budur

Merhabalar yeni bir videoyla karşınızdayım. bugün hindistan mallof india alışveriş merkezini gezdik. Kahraman maraştan dünyaya açılan maraş dondurmacısını ziyaret ettik. kahraman maraşlılar hindistanda. lezzetli dondurma..

Atarlı Koyun - Veysel Zaloğlu ( Amerikan Dublaj ) 00:59

Atarlı Koyun - Veysel Zaloğlu ( Amerikan Dublaj )

Hindistanda tanrı olacağıma.burda kurban olurum bu daha büyük bir şereftir diyen inekler...

  • JET TV tarafından
  • 168 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hindistan'da Yolcu Uçağı Pistten Çıktı 00:41

Hindistan'da Yolcu Uçağı Pistten Çıktı

Hindistan’ın batısındaki Geo eyaletinde bir yolcu uçağının kalkış sırasında pistten çıkması sonucu yaşanan kazada 15 yolcu hafif şekilde yaralandı. Mumbai’ye gitmek için 154 yolcusuyla hareket eden Jet Airways havayolla..

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları) 06:22

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları)

Tüm silahların eşit derecede tehlikeli olduğunu söylemek oldukça yanlış bir düşünce olur. Bazı silahlar saplama için iyiyken diğerleri düşmanları uzaktan ekarte etmekte kullanılması için üretilmiştir. Bugün dünyadaki en ..

Bankamatikteki Parayı Yiyen Fareler Hindistan 00:49

Bankamatikteki Parayı Yiyen Fareler Hindistan

Hindistan'ın Tinsukia bölgesinde bir ATM'ye giren fareler, 12.38 lakh'ı (yaklaşık 9 milyon TL) paramparça etti. Hindistanda ATMye giren fareler paraları yedi Özel bir güvenlik şirketi Hindistan Devlet Bankası'na ait ATM'..

  • JET TV tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek 03:45

Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek

Kadın-Erkek Eşitliği Antik Mısır Bu Konuda Günümüzün De Ötesindeydi. Çünkü Kadın Ve Erkek Her Konuda Eşitti. Yalnızca Meslek Seçiminde Sınırlama Vardı. Örneğin Bir Kadın Orduda Görev Alamazdı. Ancak Kadınlar İstedikleri..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haberci Türkiye Renkleri 4.Bölüm 40:25

Haberci Türkiye Renkleri 4.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; İzmir’in Aliağa ilçesinde bulunan gemi söküm tesisleri ve Bangladeş’de bulunan gemi söküm tesislerinin çalışma şartları konu edilmektedir. Programda ayrıca..

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi 01:27

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi Gümüşhane’nin Kelkit ilçesindeki Yeşilova köyüne gündüz vakti ayı indi. Ayıyı köyden uzaklaştıramayan vatandaşlar yetkililerden yardım istedi. İlginç olay bugün akşam saatlerind..

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı 00:44

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı Avaşin-Basyan ve Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında tespit edilen 1 doçka uçaksavar MTF mevzi, 3 havan mevzi olmak üzere dört hedef imha edildi, mevzii içinde ve civarında buluna..

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..

İstanbul'da Silahlı Saldırı 01:42

İstanbul'da Silahlı Saldırı

Saldırıda yaralanan kurye hastaneye kaldırılırken saldırganlar kayıplara karıştı. İçerisinde 100 bin dolar bulunan para çantasını alınmadığı kaydedilirken, olayı soygun amaçlı mı yaptığı yoksa başka bir konu için mi gerç..

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi 03:57

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi

Konya’da seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek elektrik direğine çarparak alev alan araç içerisinde bulunan 5 kişiden 3’ü yanarak can verirken, 2 kişi ise ağır yaralandı. Kaza, saat 04.00 sıra..

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı 02:09

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı

Avrupa'daki mülteci krizinin en önemli sembollerinden biri olan Fransa'nın Calais kentindeki mülteci kampının 2016 yılında kapatılması ile birlikte birçok sığınmacı Belçika'ya akın etti. Brüksel'de zor durumda bulunan sı..

Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku 01:16

Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku

Gaziantep’te trafik Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) bugün itibariyle devreye girdi. Mesai saat ile başlayan uygulamada, 1 saatte 868 araç kural ihlali yaparak sisteme takıldı. Gaziantep’te 2918 sayılı Karayolları T..

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor 04:18

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor

Van'da, 24 Mart'ta koronavirüs tedbirleri kapsamında araç ve yaya geçişlerine kapatılan Türkiye'nin İran'a açılan Saray ilçesindeki Kapıköy Gümrük Kapısı, gelecek hafta yeniden yaya geçişlerine açılıyor. Van Valisi ve Bü..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

İzmit'te zincirleme kaza! Kamyonet sağlık ocağına girdi! 02:32

İzmit'te zincirleme kaza! Kamyonet sağlık ocağına girdi!

İzmit 'te freni boşalan kamyonet sağlık ocağına girdi. Kamyonet bölgede bulunan iki aracı da hurdaya çevirdi. Olay yerinde bulunan A Haber muhabiri Hakan Suer gelişmeleri canlı yayında aktardı. İzmit'te saat 12,30 sular..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Silahla Ağaç Kesmek! 01:35

Silahla Ağaç Kesmek!

Yılbaşının yaklaştığı şu günlerde, yılbaşı ağaçlarının yabancılar için önemi ayrı. Gel gelelim görüntülerdeki amcamız, yılbaşı ağacını 2 silah kullanarak seçiyor ve ağacı kendi usülunce kesiyor. İzliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 8 yıl önce