#Hindistanda saç yakmalı kesim

Stil Baykuşu Isı Kullanmadan Su Dalgası Yapımı 05:27

Stil Baykuşu Isı Kullanmadan Su Dalgası Yapımı

Saçlara zarar vermeden dalgalı saç sahibi olmak herkes ister ama maşa fön derken saçlarımız yıpranır bu videomda sizelere ısı kullanmadan nasıl su dalgası yaparız onu anlatıyorum...

Stil Baykuşu Düzleştirici Nasıl Kullanılır 27:59

Stil Baykuşu Düzleştirici Nasıl Kullanılır

Saç düzleştirirken yapılan hatalardan bahsediyoruz bu videomda. Sonrasında tepeden görgülü atkuyruğu yapıyoruz...

Stil Baykuşu Cadılar Bayramı Makyajı 16:34

Stil Baykuşu Cadılar Bayramı Makyajı

Cadılar bayramına çok az kaldı ve yapılabilecek çok fazla makyaj ve saç stili var bunlardan birini bu videomda sizlere göstermeye çalıştım. Umarım videomu beğenirsiniz :)..

Delaredo - Yılanların Oyunu 03:06

Delaredo - Yılanların Oyunu

Delaredo - Yılanların Oyunu Dinle Klip: Monkey Business & Atölye XYZ Yönetmen: Furkan Selim Çakırca Söz & Müzik: Delaredo Düzenleme: Delaredo Mix & Mastering: Can Volkan Yardımcı Yönetmen & Senaryo: Tarık Furkan Topalo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tankurt Manas feat. Baneva - Yükseklere 03:02

Tankurt Manas feat. Baneva - Yükseklere

Tankurt Manas feat. Baneva - Yükseklere Dinle Söz: Tankurt Manas & Baneva Müzik: Bugy Mix & Mastering: Buğra Kunt - Studio BK Yönetmen: Ozan Üren Prodüksiyon: Alyana Adversiting & Beyefendi Film Görüntü Yönetmeni: Fıra..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Can Yaman'ın Nerede Askerlik Yapacağı Belli Oldu! 02:58

Can Yaman'ın Nerede Askerlik Yapacağı Belli Oldu!

Can Yaman'ın Nerede Askerlik Yapacağı Belli Oldu İzle..

  • BETA tarafından
  • 423 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Komşularına Taciz Ve Saldırıda Bulunan Kadın Kamerada 01:19

Komşularına Taciz Ve Saldırıda Bulunan Kadın Kamerada

Adıyaman'da Dündar ailesinin oturduğu dairenin karşı dairesinde oturan ve yalnız yaşayan R.K. isimli kadın ile yaklaşık 2 yıl önce başlayan tartışma ileri boyutlara gitti. Kameralara yansıyan görüntülerde R.K. isimli kad..

Tuğba Özay Afrika Örgüsü Saçlarıyla İlk Kez Göründü 10:37

Tuğba Özay Afrika Örgüsü Saçlarıyla İlk Kez Göründü

Ünlü şarkıcı, oyuncu ve model Tuğba Özay, Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti programına Afrika örgüsü olarak bilinen yeni saç modeliyle katıldı...

  • BETA tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Burcu Esmersoy Zerrin Özer'e Benzetiliyorum 04:12

Burcu Esmersoy Zerrin Özer'e Benzetiliyorum

Bir giyim markasının lansmanına katılan Burcu Esmersoy yeni sarı saç stiline nasıl karar verdiğini anlattı.Bu stiliyle Zerrin Özer'e benzetildiğini söyleyen Esmersoy: Gurur duyarım dedi...

  • BETA tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevcan - Vay Be 03:41

Sevcan - Vay Be

Sevcan - Vay Be Şarkı Sözleri: Her ayrılık, hep aynı Giden gider, kalan sağlar hep ağlar Yok bugünün dünden bir farkı Hasret elimi kolumu bağlar Bu devran böyle sürdükçe Ben hep mutsuz yastayım Zaman bizden götürdükçe..

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Kadın şöför 02:04

Kadın şöför

ıslıkta çalıyorsa tamam. Saç rengine aldanmayın kola bakın kolaa,,, Türk tür o abla gidin sarılın onaaa..

  • PengoTV tarafından
  • 629 görüntüleme
  • 5 yıl önce
JENNIFER LOPEZ Perde Arkası GUESS Kampanyası için SS 2020 - Fashion Tv 03:01

JENNIFER LOPEZ Perde Arkası GUESS Kampanyası için SS 2020 - Fashion Tv

1982'den bu yana uluslararası pistin en özel anları, dünyanın en temsili moda haftalarının en iyi videoları. Sahne arkası sırları, makyaj ve saç stili içgörüleri, moda dünyasından meraklar, ünlüler, fotoğraf çekimi, tasa..

Derya - Yalan Kanatlarınla (Official Video) 02:41

Derya - Yalan Kanatlarınla (Official Video)

Produced by Iad Aslan Söz/Beste: Derya Ürkmez Recorded & Mixed by JYDN Master: Nuri Singör Clip: Yönetmen: Derya Ürkmez Görüntü Yönetmeni: Bilal Baker & Burhan Ulucay Fotoğraf/Cover: Gizem Uluçay Kurgu/ Renk: Bilal Ç..

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video) 03:12

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video)

Can Bonomo'nun, Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan Ruhum Bela isimli şarkısı, video klibiyle Pengotv kanalında! Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Kayıt: Ali Rıza Şahenk - The FatLab Yönetmen: Can Bonomo G..

  • PengoTV tarafından
  • 256 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video) 04:37

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video)

Söz ve Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Bas Gitar: Orhan Deniz Viyolonsel, Viyola: Onur Nar Kemanlar: Çağrı Nar, Serhan Güneysu Kayıt, Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Studyo:TheFatlab Yazan/Yöneten: Can Bonomo..

Timelapse, Atın kışlık ceketinin dört saatlik tıraşının arkasındaki tatmin edici süreci ortaya koyuyor 01:23

Timelapse, Atın kışlık ceketinin dört saatlik tıraşının arkasındaki ta

Bu timelapse görüntüleri, bir at sahibinin evcil hayvanlarının kışlık paltolarını tıraş ederken geçirdiği tatmin edici dört saatlik süreci göstermektedir. Maryland Boonsboro'da yaşayan at, Cushing hastalığına sahiptir, b..

  • PengoTV tarafından
  • 155 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Savurdu Yarrani vol 2 - Gizemli Arap Eğlencesi 07:17

Savurdu Yarrani vol 2 - Gizemli Arap Eğlencesi

Düğünü mü yoksa Arizona Kertenkeleleri'nin sürüye kabul töreni mi tam anlayamadığımız Arap eğlencesinde ikinci perde... Bol bol öpücük, şekilli saç, ilginç kıyafetler ve iphone kulaklığı içerir...

  • PengoTV tarafından
  • 340 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kız Kavgasını Uçan Tekme İle Ayıran Yaman Afro 00:17

Kız Kavgasını Uçan Tekme İle Ayıran Yaman Afro

Birleşik Devletler'in Georgia eyaleti Atlanta şehri Cumberlan AVM otoparkında yaşanan olayı siz değerli kardeşlerim için paylaşmaktan onur duyarım. Aralarında husumet yaşanan bayan kardeşlerimizin saç saça baş başa kavga..

  • PengoTV tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İlyas Yalçıntaş - Dünya Senin 02:41

İlyas Yalçıntaş - Dünya Senin

Söz-Müzik: İlyas Yalçıntaş Düzenleme: Aytaç Kart Yönetmen: Serdar Börcan Görüntü Yönetmeni: Murat Akay Oyuncu: Qazal Yadegari Styling: Ece Yalçıntaş Saç: Deniz Altuntaş Make up: Naime Gürseler Işık: Okan Çetinkaya Klip P..

Yumurta pişirten sıcaklık… Doğu Akdeniz sıcaklara teslim oldu- 26 yıllık rekor kırıldı 02:51

Yumurta pişirten sıcaklık… Doğu Akdeniz sıcaklara teslim oldu- 26 yıll

26 yıl sonra en sıcak Eylül ayının yaşandığı Adana'da kebap kebapçılar, zorlu şartlarda müşterilerine hizmet veriyor. Kebap ocağı başında sıcaklığın 70 dereceye kadar çıktığını anlatan işletmeci Yaşar Aydın, zor şartlard..

Faruk Sabancı & Sagopa Kajmer - Bu Sen Değilsin 03:44

Faruk Sabancı & Sagopa Kajmer - Bu Sen Değilsin

Karşıma almışım dünyamı, boğuşuyorum onunla. Kol kola girmiş ihanetler önümden geçiyor. Bileklerimi sıkıyor parmaklar, tırnaklar batıyor. Üstüme düşüyor sağnaklar, şansıma kalbim halen atıyor. Bekle ki çıksın dökülsün di..

Zeynep Bastık - BİR DAHA 03:07

Zeynep Bastık - BİR DAHA

Söz & Müzik : Çağrı Telkıvıran & Oğuzhan Koç Düzenleme : Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen: Mali Ergin X Tolga Akış Yapımcı: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Amiri: Mustafa Aksoy Dop: Can Dolu Focus: Fırat Levendo..

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video) 03:41

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video)

Söz-Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix: Koray Püskül Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Tamer Aydoğdu Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Prodüksiyon: Emre Alev Yardımcı Yönetmen: Serhan Yalçın Işık Şefi: Ahmet ..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5) 02:55

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5)

Şu hayattaki insanlık yarışından ayrılmak için çoğusu kafasına kurşun koydu, ne yazık onu onunla oydu. Savaş oyunu bu, bu merhametsiz kuralları kim koydu? Kalıplaşmış cümlelerin sonunu getiren oydu. Sirenleri deli çalıyo..

Cevher Aksoy - Keşke 03:08

Cevher Aksoy - Keşke

Yapım: Akademi Organizasyon Aranjör: Ozan Çolakoğlu – Nurettin Çolak Stüdyo: Ozinga Yönetmen: Elif Demiralp Görüntü Yönetmeni: Burak Kılıçkaya Reji: Emrah Sakallıoğlu Işık Şefi: Tarcan Tan Prodüksiyon: Ümit Tokat Makya..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5) 03:37

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5)

VERSE 1 Acıyı öldürmek için ilaçlar yetersiz zehir. Fikir kuyularını kazıyor küreklerim bulmak için bilgileri kim olduğuma dair. Kısa bir mola veriyor ve sigarasını yakıyor şair. İşte böyle misallerle süslenir anlatılanl..

Sagopa Kajmer & Go-Khan  -  Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Sertab Erener - Kafanı Yorma 03:58

Sertab Erener - Kafanı Yorma

Söz & Müzik: Sertab Erener Düzenleme: Sertab Erener, Emre Kula Yönetmen: Gürdeniz Bursalı Montaj: Sertab Erener & Gürdeniz Bursalı Renk: Canberk Erdoğan / Sinefekt Saç & Makyaj: Sertab Erener Kafanı Yorma Parasızım..