#Hint kökenli lise ögrencisi

5 Lira Çikolataya 70 Lira Erdoğan'ın Kampanyasına 02:06

5 Lira Çikolataya 70 Lira Erdoğan'ın Kampanyasına

1 Yaşındaki ortaokul öğrencisi Zeynep Zehra Kütük, okul birincisi olduğu için kendisine ödül olarak verilen 75 liranın 5 lirası ile kendisine çikolata alarak, kalanını mektupla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına..

Duygu Özaslan Slytherin Makyajı 13:22

Duygu Özaslan Slytherin Makyajı

Harry Potter binalarından Ravenclaw, Hufflepuff ve Gryffindor için makyaj videoları yüklemiştim. Tabii ki en iyisi en sonda! Hayalî balomda bir Slytherin öğrencisi olsaydı makyajı nasıl olurdu göstermeye çalıştım. İyi se..

Denizli'de Otobüs Kazası -  22 Öğrenci Yaralandı 00:57

Denizli'de Otobüs Kazası - 22 Öğrenci Yaralandı

Denizli-Antalya kara yolu üzerinde Acıpayam ilçesinde, ortaokul öğrencilerini taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 22'si ortaokul öğrencisi 34 kişi yaralandı...

Arkadaşıyla Oynadığı Sırada Asansör Boşluğuna Böyle Düştü 00:20

Arkadaşıyla Oynadığı Sırada Asansör Boşluğuna Böyle Düştü

Mersin'de bir lisede verilen kurslara katılan 9. sınıf öğrencisi Anıl Kağan Kottaş (15) koridorda bir arkadaşıyla koştuğu sırada engelli öğrencilerin kullandığı asansörün akordeon tipi sürgülü kapısına çarptı. Çarpmanın ..

Üniversiteli İrem'in Öldüğü Kaza Güvenlik Kamerasında 00:29

Üniversiteli İrem'in Öldüğü Kaza Güvenlik Kamerasında

Burdur'da mart ayında üniversite öğrencisi İrem Su Akkaya'nın (19) yaşamını yitirdiği kazaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı...

5 Metre Yükseklikten Bahçeye Atlamayı Spor Sanan Genç 02:58

5 Metre Yükseklikten Bahçeye Atlamayı Spor Sanan Genç

Karabük’te, koşarak 5 metre yükseklikten, apartman bahçesine atlayarak yaralanan üniversite öğrencisi atlayışını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği ortaya çıkmış.Genç, Tarzanlık falan yapmak yok. Spor amaçlı yaptım. Bun..

  • JET TV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey 04:30

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey

Özet: 1. Bekaretini Satmak Hangi din ya da etnik kimliğe sahip olursa olsun insanlar için ilk cinsel deneyim herkes için özeldir. Ancak son dönemde bunu paraya dönüştürmek için farklı yöntemler deneyenler de var. Bunun..

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dehşet Yolu Türkçe Altyazılı Fragman 01:35

Dehşet Yolu Türkçe Altyazılı Fragman

Dehşet Yolu, yolda kalan bir grup gencin peşlerine düşen nişancıdan kurtulmak için verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Altı üniversite öğrencisi bir arabaya doluşmuş dolaşmaktadır. Ancak ıssız bir yolda tekerleklerinden bir..

Yüzde 60 görme engelli Halid YKS’de Türkiye birincisi oldu 06:06

Yüzde 60 görme engelli Halid YKS’de Türkiye birincisi oldu

Uğur Okulları Aydın Kampüsü öğrencisi 18 yaşındaki Halid Oğuz Serçe, bugün açıklanan YKS Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre Temel Yeterlilik Testi (TYT) alanında 503 puanla Türkiye birinciliğini elde e..

Müzisyen tıp öğrencisini öldüresiye dövdüler 02:12

Müzisyen tıp öğrencisini öldüresiye dövdüler

TIP ÖĞRENCİSİ GENÇ BİR MÜZİSYEN... SAHİLDE GİTAR ÇALARKEN 'BİZE SİGARA VER' DİYEN İKİ KİŞİNİN SALDIRISINA UĞRADI... LİSANSLI BOKSÖR OLDUKLARI ORTAYA ÇIKAN ŞEHİR EŞKİYALARI, MÜZİSYEN GENCİ ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ.....

Seda Enkaz Altından Sağ Çıkamadı 01:38

Seda Enkaz Altından Sağ Çıkamadı

İzmir'deki depremde yıkılan Doğanlar Apartmanı’nda arama kurtarma çalışmaları sona erdi. Enkaz atlından son olarak 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Seda Dinçer'in cansız bedeni çıkarıldı...

  • GÜL tarafından
  • 339 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Anne ve Babasını Kaybeden Arif Emre, Deprem Anını Anlattı 03:01

Anne ve Babasını Kaybeden Arif Emre, Deprem Anını Anlattı

İzmir'deki depremde yıkılan Emrah Apartmanı enkazından sağ olarak kurtarılan ancak aynı enkazda anne ve babasını kaybeden, ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencisi Arif Emre Nayman'ın (20) durumu iyiye gidiyor. Na..

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman 03:08

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman

Bir kişinin kaderi, hepimizin geleceği. FantastikCanavarlar Grindelwald'ın Suçları 16 Kasım'da sinemalarda. Warner Bros. J.K. Rowling’in büyücü dünyasındaki beş seriden ikinci macerası Fantastik Canavar: Grindelwald’ın ..

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman

J.K. Rowling’in büyücü dünyasındaki beş seriden ikinci macerası Fantastik Canavar: Grindelwald’ın Suçları Warner Bros. Pictures ile vizyona geliyor. Güçlü büyücü Gellert Grindelwald (Johnny Depp), Newt Scamander (Eddie R..

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar 03:56

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar

Aydın'ın Efeler ilçesinde toplanan yıllık 5 bin ton bamyanın evlerde sap kesimleri yapılıyor. Sapları kesilerek ayıklanan bamyalar konserve fabrikalarına gönderilip ülke ekonomisine yıllık 25 milyon lira katkı sağlanıyor..

Las Vegas davası 02:39

Las Vegas davası

BOŞANMIŞ ANNE-BABALARIN ÇOCUKLARI İÇİN MAHKEMEDEN EMSAL KARAR! ANNE-BABASI BOŞANAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ BİR GENÇ KIZ, PARASI OLMADIĞI GEREKÇESİYLE NAFAKA ÖDEMEYEN, AMA LAS VEGAS'A TATİLE GİDEN BABASINA DAVA AÇTI... O DAV..

İstanbul'da mide bulandıran olay! 02:07

İstanbul'da mide bulandıran olay!

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ GENÇ BİR KIZ, İSTANBUL GÖZTEPE'DE TACİZ KABUSU YAŞADI... MOTOSİKLETLİ SAPIK ONA ÖNCE SÖZLÜ TACİZDE BULUNDU... SONRA TRAFİĞİN ORTASINDA, MİDE BULANDIRAN AKILALMAZ İŞLER YAPTI.....

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Öğretmen 7. Bölüm 2. Fragmanı 01:08

Öğretmen 7. Bölüm 2. Fragmanı

Hikayenin baş kahramanı olan fizik öğretmeni Akif Erdem; öğrencilerine bir “insanlık dersi” vermek istemektedir. Yalnız Akif Öğretmen; bildiğimiz, alıştığımız öğretmenlerden daha farklı bir ders anlatma yöntemi kullanmak..

  • GÜL tarafından
  • 30 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İzmir depreminin sembolü İnci depremin ardından ilk kez yürüdü 00:59

İzmir depreminin sembolü İnci depremin ardından ilk kez yürüdü

İzmir depreminde Rıza Bey Apartmanı enkazından 17 saat sonra çıkarılan Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Devlet Konservatuvarı 11. sınıf öğrencisi İnci Okan, depremin ardından ilk kez fizik tedavi sayesinde yürüdü...

Dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alındı, tehdit ve hakarete uğradı 01:32

Dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alındı, tehdit ve hakarete uğra

Trabzon'da 20 yaşındaki bir üniversite öğrencisi genç kız dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alınıp, tehdit ve hakarete uğradı. O anları sosyal medyadan paylaşan genç kız, Ağzımda torpil patlatma girişiminde bulundu..

8 kız çocuğuna kabusu yaşatmıştı 02:14

8 kız çocuğuna kabusu yaşatmıştı

ORTAOKUL ÖĞRENCİSİ 8 KIZ ÇOCUĞU,,, AYLARCA SERVİS ŞOFÖRÜNÜN TACİZİNE UĞRAMIŞ, SKANDALI SHOW HABER DUYURMUŞTU... AİLELERİ İSYAN ETTİREN GELİŞMELERLE İLERLEYEN O DAVADA KARAR ÇIKTI....

Üniversiteli Salih'ten acı haber! 01:12

Üniversiteli Salih'ten acı haber!

Eskişehir'de, 9 gündür kayıp olarak aranan üniversite öğrencisi Salih Güngör'ün (22), Kanlıpınar Göleti yakınlarındaki ormanda cansız bedeni bulundu...

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi 01:57

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi

İzmir'i vuran depremde Seferihisar ilçesinde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 10 saat sonra çıkarılan 15 yaşındaki Günay Özışık'ın kurtarılmayı beklerken yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği ortaya ..

ÖSYM Başkanı duyurdu- YKS tercih sonuçları açıklandı! 02:32

ÖSYM Başkanı duyurdu- YKS tercih sonuçları açıklandı!

Milyonlarca üniversite öğrencisi adayının merakla beklediği YKS yerleştirme sonuçları açıklandı. ÖSYM Başkanı Aygün, 2021-YKS yerleştirme sonuçlarının açıklandığını bildirdi. Sonuçlara, ÖSYM'nin..

Avm'De İzinsiz Diş Temizliği Skandalı 02:21

Avm'De İzinsiz Diş Temizliği Skandalı

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİ GENÇ KIZ, BİR AVM'DE İZİNSİZ DİŞ TEMİZLİĞİ YAPILDIĞINI GÖRÜNCE MÜDAHALE ETTİ. TANSİYONUN YÜKSELDİĞİ O ANLAR SOSYAL MEDYADA YAYILINCA YETKİLİLER HAREKETE GEÇTİ...

Titanik filminin acı sonunu yaşadılar, son görüntüleri ortaya çıktı 02:56

Titanik filminin acı sonunu yaşadılar, son görüntüleri ortaya çıktı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde marinaya giden ve alkol aldıktan sonra Titanik pozu vermek isterken denize düşen üniversite öğrencisi Furkan Çiftçi hayatını kaybetti. Kız arkadaşı Mine Dinar ise çevredeki vatandaşlar tarafın..

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

YURDA GİDERKEN İHMAL ÖLDÜRDÜ! 01:34

YURDA GİDERKEN İHMAL ÖLDÜRDÜ!

Isparta'da Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) yerleşkesi içerisinde devam eden yemekhane inşaatındaki güvenlik ihmalinin bedeli ağır oldu. Diş Hekimliği 1. sınıf öğrencisi Ali Sinan Cirit, yemekhane inşaatının yanındaki..