#Hint müziği

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek 01:40

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek Şarkı Sözleri kac yil oldu saymadim koyden goceli mevsimler geldi gecti gorusmeyeli hic haber gondermedin o gunden beri yoksa bana kustun mu unuttun mu beni dun yine seni andim gozlerim do..

Yeni Gelin 1.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de başlıyor! 00:55

Yeni Gelin 1.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de başlıyor!

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Yeni Gelin in ilk tanıtımı yayınlandı. Etkileyici müziği ve doğal görüntüleri ile dikkat çeken tanıtımda Jessica May güzelliği ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yedi Karanfil - Tutam Yar Elinden  ( FON ) 03:48

Yedi Karanfil - Tutam Yar Elinden ( FON )

Tutam Yar Elinden Tutam Çıkam Dağlara Dağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Olam Bir Yareli Bülbül İnem Bağlara Bağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Birin Bilir Birin Bilmez Bu Dünya Kimseye Kalmaz ..

Barış Manço - Yine Yol Göründü Gurbete 02:55

Barış Manço - Yine Yol Göründü Gurbete

Yine yol göründü gurbete güz geldi yapraklar döküldü Martılar göç etti turnalar süzüldü yine yol göründü gurbete Köyüme kara kış çökse de aşıklar boynunu bükse de Desen ki nazlı yar insafa gelse de yine yol göründü gu..

Barış Manço - Dağlar Dağlar 05:00

Barış Manço - Dağlar Dağlar

Ellerimle büyüttüğüm solarken dirilttiğim Çiçeğimi kopardın sen ellere verdin Çiçeğimi kopardın sen ellere verdin Dağlar dağlar Kurban olam yol ver geçem sevdiğimi son bir olsun yakından görem sevdiğimi son bir ol..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.774 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço- Tuti-i Mucize Guyem 03:31

Barış Manço- Tuti-i Mucize Guyem

Ah tuti-i mucize guyem , ne dersem laf değil Beli yarim , beli dost Beli mirim , beli dost Beli ömrüm , beli dost Ah çerh ile söyleşemem , ayinesi saf değil Beli yarim , beli dost Beli mirim , beli dost Beli ömrüm , beli..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Barış Manço - S.O.S Aman Hocam 06:14

Barış Manço - S.O.S Aman Hocam

ABCÇDEFGĞHIİJKLMNOÖPRSŞTUÜVYZ S.o.s. aman hocam S.o.s. canım hocam Yardım et hocam kurban olam S.o.s. hipotenüs S.o.s. maltotenüs S.o.s. malpighi boruları aristo mantığı diyojenüs sırları S.o.s. aminoasitler S.o.s. aldoa..

Barış Manço - Burası Muştur 05:11

Barış Manço - Burası Muştur

Barış Manço - Burası Muştur Dinle..

Barış Manço Güle Güle Oğlum 03:03

Barış Manço Güle Güle Oğlum

Bariş Manco dinle..

Yeni Gelin 2.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de Başlıyor! 01:18

Yeni Gelin 2.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de Başlıyor!

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Yeni Gelin in ilk tanıtımı yayınlandı. Etkileyici müziği ve doğal görüntüleri ile dikkat çeken tanıtımda Jessica May güzelliği ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Volkan Konak-Gurbet 06:03

Volkan Konak-Gurbet

Gurbet elde hasta düştüm ağlarım Su gönül kahrını çekemez oldum Açılmış yarama ateş bağlarım Aşk sırını yare açamaz oldum Bir güzelin mecnunuyum efendim Sel bastı obamı yıkıldı bendim Derdimi bilmiyorum ben kendi kendim..

Sümer Ezgü - Cemilem Şarkı ve Sözleri  03:37

Sümer Ezgü - Cemilem Şarkı ve Sözleri

Sümer Ezgü Cemilem Şarkı Sözleri Cemile’min gezdiği dağlar meşeli imanım Haydi üç gün oldu cemilem ben bu derde düşeli Gaydiri gubbak cemile’m Nasıl nasıl edelim biz bu işe Nikamızı kıysın Ünnen gelin hoca memiş’e Cemil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.251 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu 05:16

Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu

Ağlayalım Atatürk'e Bütün dünya kan ağladı Başbuğa olmuştu ülke Geldi acem can ağladı Şüphesiz bu dünya fani Tanrının aslanı hani İnsi cinsi cem'i mahluk Hepisi birden ağladı Doğu batı cenup şimal Aman Tanrı bu nasıl h..

Alp Arslan - Nasıl Geçti Habersiz İzle 04:41

Alp Arslan - Nasıl Geçti Habersiz İzle

ŞARKI SÖZLERİ Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım Bazen gözyaşı oldu bazen içli bir şarkı Her anını eksiksiz dün gibi hatırlarım Dudaklarımda tuzu içimde durur aşkı Her anını eksiksiz dün gibi hatırlarım Dudaklarımd..

Barış Manço - Affet Beni 03:53

Barış Manço - Affet Beni

Beni Bırakıp Gittiğinden Beri Affet Beni Dİnle..

Onur Tuna Kimdir? 02:09

Onur Tuna Kimdir?

Onur Tuna, 16 Temmuz 1988 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. Annesi tapu dairesinden emekli, babası matematik öğretmenidir. Bir abisi vardır. 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisans eğitimini tamamladı. Ege Ünive..

İncesaz  Tutam Yar Elinden 03:55

İncesaz Tutam Yar Elinden

Tutam Yar Elinden Tutam Çıkam Dağlara Dağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Olam Bir Yareli Bülbül İnem Bağlara Bağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Birin Bilir Birin Bilmez Bu Dünya Kimseye Kalmaz ..

Sezen Aksu  Keskin Bıçak 05:26

Sezen Aksu Keskin Bıçak

Geldim yarım, kaldım yarım Neydi, ne oldu şu tez canım Ertelendim hayattan, sevdim yarım Derken bugün olmazsa, olur yarın Kendimden kaçak Yarim keskin bıçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Kendimden kaçak Y..

Ebru Yaşar Kimdir? 01:30

Ebru Yaşar Kimdir?

Ebru Yaşar, 8 Ağustos 1978 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Aslen Ağrı-Eleşkirtlidir. Abisi vardır. Babası polis, annesi maliyede memur idi. İlkokul birinci sınıfa kadar Ankara’da okuduktan sonra babasının tayin olduğu Tok..

Meyhane Şarkıları 1 - Taş Plak Meyhanesinden 49:16

Meyhane Şarkıları 1 - Taş Plak Meyhanesinden

Özellikle Liman kentlerinin vazgeçilmez unsuru olarak ortaya çıkan meyhaneler , şairleri , yazarları , sanatkarları toplumun hemen hemen her kesimini bir araya getiren özel mekanlardır. Yüzyıllardır dünya ölçülerinde mey..

Rafadan Tayfa 17.Bölüm İzle 13:27

Rafadan Tayfa 17.Bölüm İzle

Harika bir İstanbul sabahında Rafadan ekibi kendi müzik gruplarını kurmaya karar verirler. Müzik aletleri olmadığı için kendi aletlerini kendileri yaparlar. Mert süpürgeye bağladığı ipler ile elektro gitarını yapar. Kami..

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek 02:49

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek

Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü unuttun mu beni Dün yine seni andım gözlerim doldu O tatlı günlerimiz bir anı oldu Ayr..

Düğünde Oynadıkça Pantolonu Düşen Hatun 01:30

Düğünde Oynadıkça Pantolonu Düşen Hatun

Katıldığı düğünde ısrarları kırmayıp piste çıkan kırmızı pantolonlu kız kendini müziği ritmine öyle kaptırmış ki, oynadıkça pantolonu düşüyor farkında bile değil...

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Ce Sera Le Temps 03:01

Barış Manço - Ce Sera Le Temps

Quand la nuittombera Et que le renfort se levera Le ciel se couvriras de nuages Rouge et tres bas Ce sera le temps ou chacun trembleras CE sera le temps ou chacun se souviendras Il arriveras Il feras tres sombre ..

Barış Manço - Aman Yavaş Aheste 04:54

Barış Manço - Aman Yavaş Aheste

Aman yavaş aheste Sabırlı derviş murada ermiş Acelesi olana ağır ol demiş Aman demiş aheste Aman yavaş aheste Tiz-i reftar olanın payine dağmen dolaşır Erişir menzil-i maksuda aheste giden Aheste çek kürekleri ah..

Barış Manço - Halhal 03:32

Barış Manço - Halhal

Halhal, halhal, halhal, halhal, halhal Akşam olup gün batınca dağlara hüzün çökünce Lale sümbül boynun eğip kurt kuzuya kem bakınca Köye döner nazo gelin yavru ceylan gibi kaçar Seke seke çaydan geçer nazo gelin ayağ..

Barış Manço - Bal Sultan 06:06

Barış Manço - Bal Sultan

Daha onaltı yaşına basmamıştı bal sultan Bakmaya kıyamazdım öyle güzeldi bal sultan Bir sabah dediler ki gelin oldu gitti gurbete bal sultan Yüreğime düştü ateş inanmak bal sultan Her damla yağmurda sen varsın bal s..

Barış Manço - Kazma 03:32

Barış Manço - Kazma

Selam büyükler merhaba çocuklar Bu akşam size yeni bir öyküm var Dilim sürçerse kusura bakmayın Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var Diyeceğim o ki kişi yetinmeli Yaşam dediğin kısacık bir çizgi Namus şeref onu..