#Hiperaktiviteye astronot yöntemiyle Çözüm

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

On Beş Dakika Arayla İki Kez Dolandırılan Esnaf İsyan Etti 08:14

On Beş Dakika Arayla İki Kez Dolandırılan Esnaf İsyan Etti

Esenyurt’ta on beş dakika arayla ‘tırnakcılık’ yöntemiyle bir esnafı dolandıran hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı. İlçede sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından bıkan esnaf emniyete tepki göstererek, ’’Kendi imkanl..

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor 00:49

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor Çorum'da bir firma tarafından topraktan üretilen damacanalar, Suudi Arabistan'a ihraç ediliyor. Çorum'da dört kuşaktır tuğla ve kiremit üretimi yapan firmanın ortak..

  • Haberler tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı 04:16

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı

Samsun'da 1 yaşındaki bebeğin 5 adet taş bulunan safra kesesi kapalı ameliyatla alındı. Laparoskopik cerrahi (kapalı ameliyat) operasyonunu gerçekleştiren Doç. Dr. Mithat Günaydın, Kesedeki küçük taşlar çocuklar için ri..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Her Kızın Bilmesi Gereken 10 Güzellik İpucu! 06:19

Her Kızın Bilmesi Gereken 10 Güzellik İpucu!

Kim güzellikle ilgili ipuçlarını merak etmez? :) Hiç bilmediğiniz ipuçları bu videoda.Kaş alma,batıklar için çözüm önerileri ve dahası...Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 2.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İğneden Korkan Çocuk 02:51

İğneden Korkan Çocuk

İğneden Korkan Çocuk - Yaklaşmayın Kendimi Öldürürüm İğne korkusu cok buyuk sıkıntı tıp buna çözüm uretmeli...

Hem Otomobil  Hem Uçak 01:06

Hem Otomobil Hem Uçak

Trafikteki araç sayısı her gün artıyor, yollar artık yetmiyor. Toplu taşımayı yer altına indirmek de çözüm olmadı. Şehir içi ulaşıma aranan çözüm, gökyüzünden bir havayolu şirketinden geldi. İşte geleceğin arabası! Hem y..

Nem Çok Nem 00:27

Nem Çok Nem

Bunaltıcı Sıcaklara Çözüm :)..

  • JET TV tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Guam Adası'nda Halk Endişeli 00:58

Guam Adası'nda Halk Endişeli

Kuzey Kore’nin nükleer başlıklı füzeyle vurmakla tehdit ettiği Guam Adası’nda halk endişeli. Pasifik Okyanusu’nda bulunan Amerika Birleşik Devletleri’ne bağlı Guam’ın yerel halkı, düzenledikleri eylemlerle barış çağrısı..

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması 03:04

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerinden iki yasayla ilgili çalışma yapmalarını istediğini söyledi. Vakfın başkan Özbek yönetimindeki ilk toplantısı, İstanbul'daki..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK EŞİTSİZLİKLER KONU ANLATIM 09:06

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK EŞİTSİZLİKLER KONU ANLATIM

VİDEOMU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERnKanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n8. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye ..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Zaten yemişiz haberimiz yok! 47:55

Zaten yemişiz haberimiz yok!

Ben ve benim gibi düşünenler değersizleştirildi, işlerinden oldu, özgeçmişleri silindi. Şimdi kalkmış, haklıymışsınız diyorlar! Portakal kokulu böcekler yıllardır içeceklerimizde kullanılıyor biz de içiyoruz! O uygulamay..

  • STUDIO AS tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 2 yıl önce
SİYASET ÜLKEYİ BÖLDÜ, SUİKASTLER ZİNCİRİ BAŞLADI! 1:24:56

SİYASET ÜLKEYİ BÖLDÜ, SUİKASTLER ZİNCİRİ BAŞLADI!

Büyük bir facia ile karşı karşıyayız! Çözüm: Partisiz Atatürk Devleti Yönetim Algoritması!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması 05:17

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan karara göre İstanbul'da sanayi sektöründe ve kamuda esnek mesai uygulaması bugün itibarıyla başladı. Sanayi sektöründe çalışanlar ..

Binasını Güçlendirmek İsteyenlere Önemli Tavsiye 06:14

Binasını Güçlendirmek İsteyenlere Önemli Tavsiye

İzmir depreminin ardından, bina güçlendirme konusu gündeme gelirken, bina güçlendirme konusunda uzman olan İnşaat Mühendisi Vecih Horoz, 1999 yılından önce yapılan tüm binaların sıkıntılı olduğunu ifade ederek, yalnızca ..

26:36

"GEÇTİĞİMİZ İKİ YILDA KOLLARA VURULAN 'SIVI'LARDAN SONRA HANGİ HASTALI

1. SON DÖNEMDE HIV POZİTİF HASTALIĞI NEDEN SİNSİCE ARTIŞ GÖSTERİYOR?. 2. EGZAMA, ÜRTİKER, ZONA, ÇIBANLAR, SEDEF, UYUZ ŞİKAYETLERİ NEDEN ARTTI? 3. ŞEKER DENGESİZLİĞİ, KALP YETERSİZLİĞİ, TANSİYON DENGESİZLİĞİ, KABIZLIK NED..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Canım Kardeşi̇m 11.Bölüm Büyüdüğümde Ne Olacağım 09:41

Canım Kardeşi̇m 11.Bölüm Büyüdüğümde Ne Olacağım

Mine büyünce ne olacağını düşünür. Ailesine sorar bu sorunun cevabını. Aldığı cevaplar ona yetmeyince hayaller kurar. Önce astronot olmak ister. Daha sonra prenses olmayı düşler. Öykünün sonun da daha büyüyüp ondan sonra..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump'ı Protesto Etmek İçin Törene Katılmayan ve En İyi Yabancı Film Oscar'ını Alan Farhadi'den Mektup 01:56

Trump'ı Protesto Etmek İçin Törene Katılmayan ve En İyi Yabancı Film O

İranlı yönetmen Asghar Farhadi Satıcı - The Salesman filmi ile En iyi yabancı film ödülünü kazandı. Trump'ın çok tartışılan mülteci politikalarını insanlık dışı olarak niteleyen yönetmen, protesto amaçlı Oscar töreni..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 40.Bölüm 14:48

İstanbul Muhafızları 40.Bölüm

Gürgen karakterini seslendiren Savaş Pat'dır.Karakterin Hayatı:30 yıldır okulu tarih dersi yüzünden bitiremeyen ve İstanbul'u kaldırmak isteyen yetişkin, En büyük hayali astronot olmaktır...

Yerçekimi Gravity Film izle 1:30:58

Yerçekimi Gravity Film izle

Özet ve Detaylar Dr. Ryan Stone zeki bir tıp mühendisidir ve emekliliğinden önce son görevine çıkan yetenekli ve deneyimli astronot Matt Kowalsky'nin yönetimindeki mekikte ilk uzay yolculuğuna çıkar. Herşey yolunda gibi ..

  • Film İzle tarafından
  • 21.686 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gizli Sayılar Film Fragmanı (Kevin Costner) 02:42

Gizli Sayılar Film Fragmanı (Kevin Costner)

Gizli Sayılar Filminin Özeti Katherine G. Johnson, Dorothy Vaughan ve Mary Jackson tarihin anlatılmayan hikayelerinden birine sahiptir. 3 siyahi kökenli kadın NASA'da büyük işlere imza atmaktalardır. Uzay ve bilimlerinin..

  • PengoTV tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Recap Of Season 3 - Season 3 - THE LAST MAN ON EARTH 01:56

Recap Of Season 3 - Season 3 - THE LAST MAN ON EARTH

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Marsta Son Günler  Film İzle 1:38:29

Marsta Son Günler Film İzle

Marsta Son Günler Last Days on Mars Film İzle Filmin Konusu: Bilim kurgu olan bu film usta oyuncu kadrosu ile göz dolduruyor.Bir grup astronot filmde Mars'ta keşif yapıyorlar.Keşif yaparken bir bakteri vücutlarına nüfus ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Year One Of The Outbreak - Season 3 Ep. 10 - THE LAST MAN ON EARTH 01:42

Year One Of The Outbreak - Season 3 Ep. 10 - THE LAST MAN ON EARTH

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu 02:04

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu

Özel SANKO Ortaokulu öğrencisi Berke Halavurt, Birleşmiş Milletler Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu (İNTERSTENO) tarafından düzenlenen ‘dünya İnternet Klavye Şampiyonası’nda dünya 4’üncüsü oldu. İnterne..

NASA Astronotları Uzayda Stres Çarkı Çevirdi 00:58

NASA Astronotları Uzayda Stres Çarkı Çevirdi

NASA Astronotu Randy Bresnik ve ekibi Uzay İstasyonu(ISS)'te yer çekimsiz ortamda stres çarkı çevirdi ve ortaya ilginç görüntüler çıktı. Böylece stres çarkı videoları furyasına NASA'da dahil olmuş oldu...