#Hipnoz edici bir Şekilde dünyaya küsen travesti

Bir Genç Kız Geceleri Tek Başına Sokakta Gezer Mi 00:33

Bir Genç Kız Geceleri Tek Başına Sokakta Gezer Mi

Fırtına Kemal (Cüneyt Arkın) yardımsever, iyi kalpli, güçlü bir gece kulübü ve kumarhane sahibidir. Amansız Tayyar (Turgut Özatay) kulübü ve kumarhaneyi Kemal'den almak ister. Kendisinden çiçek almadığı günü uğursuz sayd..

Ay Lav Yu - Herşey Bir Ayıyla Başladı 01:17

Ay Lav Yu - Herşey Bir Ayıyla Başladı

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı Ay Lav Yu, doyasıya güleceğiniz bir komedi filmi. Bu güzel filmi tek parça, HD ve yüksek kaliteli bir şekilde izleyebilirsiniz. Filmin oyuncu kadrosunda Sermiya..

Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın 04:48

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın

Çıldırmış bir vaşak gibi Kaybediyorum Artık seni bir çiçek yerine Kopartmak istiyorum İşte indim sahneden Öpüyorum ağzından Büsbütün kaybettim Bana dokunmayın sakın Bunların düzenine sokayım Büsbütün kaybettim Bana..

RTE Göklerden Gelen Bir Karar Vardır 02:10

RTE Göklerden Gelen Bir Karar Vardır

Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yar vardır Yoktan da vardan da ötede bir ..

Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:39

Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 2. Fragmanı

Bir Mucize Olsun yakında FOX'ta başlıyor! Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 1. Tanıtımı yayında hemen izle! Çukurdere'nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude'nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi gibi b..

Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle 1:12:03

Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, hırsızlık çetesini çökerten bir adamın mücadelesi anlatılır. Hüseyin bir kadeh içki içmek için bara gider. İçeride sarhoş bir müşteriden başka kimse yoktur. Biraz sonra gelen esrarengiz bir adam yeşil g..

Paranormal Olaylar Kanlı Köşkte Bir Gece 48:44

Paranormal Olaylar Kanlı Köşkte Bir Gece

Köşke ilk taşınan ailenin 11 yaşında ufak bir kız çocuğu varmış.Aile bireylerinden anne büyü işleri, fal işleri ile uğraşırmış.Bir zaman sonra küçük kız evde farklı olaylar yaşamaya başlamış.Kendi odasında uyuyor, köşkün..

  • JET TV tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bir Adam 45 Farklı Ses 10:08

Bir Adam 45 Farklı Ses

Roomie İsveçli bir Youtuber ve aynı zamanda şarkıcı ve söz yazarı. Roomie'yi Youtube'da meşhur olmasını sağlayan ise sıradışı sesi. Roomie ünlü şarkıcıların seslerini gerçeğinden farksız şekilde taklit ede biliyor.Neyse ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evan - Kütüphane Masasında Başlayan Basit Bir Aşk Hikayesi Sonuyla Sizi Dumur Edecek 02:28

Evan - Kütüphane Masasında Başlayan Basit Bir Aşk Hikayesi Sonuyla Siz

Gözlerinizin önünde gerçekleşen şeyleri yok saymayın! Lise aşkını konu alan bir reklam filmi yayınlayan Sandy Hook Promise, gözlerimizin önünde gerçekleşen ve bariz işaretlere sahip durumların önlenmezse ileride ne gibi ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yok Böyle Bir Elbise-Vay Be Diyeceğiniz 02:10

Yok Böyle Bir Elbise-Vay Be Diyeceğiniz

Bir elbise kaç farklı şekilde kullanılabilir.Cevabını videomuzda bulabilirsiniz.Kanalımız KADINCA ya abone olmayı unutmayın.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.351 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En İyi Kaykaycılarını Bir Araya Getiren Muhteşem Video! 04:36

Dünyanın En İyi Kaykaycılarını Bir Araya Getiren Muhteşem Video!

Dünyanın dört bir yanından en iyi kaykaycılar bu videoda! Redbull tarafından hazırlanan videoda imkansız hareketleri çorap giyer gibi basit bir şekilde gerçekleştiren muhteşem yetenekli insanları izliyoruz.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 10.144 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Teselli Ver Parçasında Coşan Kedicik 02:50

Bir Teselli Ver Parçasında Coşan Kedicik

Adnan Oktar'ın siyah elbiseli 19 yaşındaki kediciği Tuğba Bozkurt Bir teselli ver parçasında dans ediyor. Güzelliği dillere destan Tuğba ruhunuzu dinlendirecek şekilde dans etti...

  • JET TV tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Rıza Sarraf Davası Siyasi Bir Davadır 00:59

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Rıza Sarraf Davası Siyasi Bir Davadır

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, ABD'de tutuklu yargılanan iş adamı Rıza Sarraf ile ilgili, Buradan çok net bir şekilde söylüyorum; bu dava siyasi bir davadır, hukuksal hiçbir dayanağı yoktur. dedi...

İçişleri Bakanı Soylu: Türkiye Ters Kelepçe Vurulacak Bir Ülke Değil 01:12

İçişleri Bakanı Soylu: Türkiye Ters Kelepçe Vurulacak Bir Ülke Değil

İçişleri Bakanı Soylu, Çok net bir şekilde ifade ediyorum, Türkiye ters kelepçe vurulacak bir ülke değildir, bunu yaptırmayız, bunu gerçekleştirtmeyiz, bunun bilinmesini istiyoruz. dedi...

Parkinson Nasıl Bir Hastalıktır 00:53

Parkinson Nasıl Bir Hastalıktır

Parkinson hareketlerde yavaşlama, ayak sürüme ve titreme ile kendini gösteren bir hareket bozukluğu hastalığıdır. İleri yaşlarda ve ailede varsa daha sık rastlanabilir. Hastalık kendini farklı şekillerde gösterebilir. Er..

  • NABIZ tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nargileci - Bir Dal Hayat Röportaj Adam 01:30

Nargileci - Bir Dal Hayat Röportaj Adam

Kirveler haber trolleri yanı sıra youtube a özel ara ara bu şekilde mesleklerle ilgili trol belgesellerimiz olacak. Nargileci - Bir Dal Hayat bölüm #1 yayında!..

  • JET TV tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Turabi'den Ada Konseyinde Yine İlginç Bir Oylama 87. Bölüm Survivor 2018 05:24

Turabi'den Ada Konseyinde Yine İlginç Bir Oylama 87. Bölüm Survivor 20

Ada konseylerinde sezon boyunca ilginç bir tarz geliştiren Turabi, eleme adayı olarak yazdığı ismi yine ilginç bir şekilde açıkladı...

  • BETA tarafından
  • 2.901 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bir garip kaybolma hikayesi! 02:56

Bir garip kaybolma hikayesi!

İSTANBUL HALKALI'DA 1'İ KIZ, 2'Sİ ERKEK 3 ARKADAŞ, ESRARENGİZ BİR ŞEKİLDE ORTADAN KAYBOLDU. EN SON BİR EVE GİRİP ÇIKARKEN GÖRÜLEN GENÇLER NEREDE, BAŞLARINA NE GELDİ KİMSE BİLMİYOR. AİLELERİYSE GÖZLERİNDE YAŞ ONLARDAN GE..

Hindistan Bir Kerede Uzaya 104 Uydu Fırlatarak Rekor Kırdı 00:45

Hindistan Bir Kerede Uzaya 104 Uydu Fırlatarak Rekor Kırdı

Hindistan bir kerede uzaya 104 uydu fırlatarak bu alanda bir rekora imza attı. Fırlatılan 104 uydunun 101 yabancı ülkelerin uyduları. Bunlardan 96’sı ABD’nin olmak üzere İsrail, Kazakistan, Hollanda ve Birleşik Arap Emi..

Cüneyt Arkın'ın Ölmeden Önce Son Bir İsteği Var 05:53

Cüneyt Arkın'ın Ölmeden Önce Son Bir İsteği Var

Yeşilçam sinemasının efsane jönü 81 yaşındaki Cüneyt Arkın, geçtiğimiz gün Silivri’de bulunan yazlığında aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Özel bir hastanede tedavi altına alınan Arkın’ın sağlık durumuyla i..

  • BETA tarafından
  • 618 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zara - Bir Gülü Sevdim 04:42

Zara - Bir Gülü Sevdim

Zara - Bir Gülü Sevdim Şarkı Sözleri Bu son buluşmamız Bu son görüşmemiz Kimbilir bir daha karşılaşmayız Belki de bir daha görüşmeyiz Ayrılmalıyız... ayrılmalıyız..... Bir gülü sevdim bir seni sevdim Bir mevsimlik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.753 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video) 05:02

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video)

Al bu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu Çok mu kolaydı yoksa zor mu Bu sisli aşk, bu tutku Oldu Hani olmazdı? Sondu Sende gitmek yoktu Doldu süre, bize bu bile çoktu Bir hayaldi Yok oldu Sus doğru ya..

maNga - Bir Kadin Çizeceksin 04:00

maNga - Bir Kadin Çizeceksin

Ne kadar oldu bu hayata geleli Söyle, ne olacaksın büyüyünce diye sorulan sorular tarih oldu, ama senin kafan hala dolu İşte benim, işte senin, işte onun diye paylaşıyorsun hayatı üç kuruş sevginle Ne? O da mı alda..

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar 45:31

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar

Anadolu’nun orta vilayetlerinden bir köyde toplanan odunlar, köye yakmak için getirilmiş. Bu odunların getirildiği hane, cinler tarafından adeta cezalandırılıyor ve yasak odunların bulunduğu hanede peş peşe yangınlar çık..

  • ZULMA tarafından
  • 1.765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soydan Girgin - Bir Çocuk Ölür 04:15

Soydan Girgin - Bir Çocuk Ölür

Yarım kalır tebessüm sevinsem biraz Hüzünlerim tokat gibi yüzümde patlar Kar yerine kan yağarken güzel yurduma Dilim susar sazım susar yüreğim ağlar Bir çocuk ölür bir çocuk ölür sessizce sessizce sahile vurur Bir fidan..

Ali Babanın Bir Çiftliği Var 10:32

Ali Babanın Bir Çiftliği Var

Ali babanın bir çiftliği var, Çiftliğinde kuzuları var. Mee mee diye bağırır. Çiftliğinde Ali babanın. Ali babanin bir ciftligi var, Çiftliğinde inekleri var, Möö möö diye bağırır, Çiftliğinde Ali babanın. ..

Evin İçinden 53 Bin Dolar Çıktı Bir İnsan Şanslı Oldurda Bu Kadarmı Olur 01:48

Evin İçinden 53 Bin Dolar Çıktı Bir İnsan Şanslı Oldurda Bu Kadarmı Ol

Havort Sansin Açık arttırmadan bir ev satın aldı,Satın almış olduğu ev tam tamına 35 yıllık eski ve harebe bir evdi,Evi 55 bin dolara satın alan hovart sansin, ortağıyla birlikte evin ilk defa içini görüceklerdi,Kapıyı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.251 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 1. Fragmanı 00:44

Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 1. Fragmanı

Bir Mucize Olsun yakında FOX'ta başlıyor! Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 1. Tanıtımı yayında hemen izle! Çukurdere'nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude'nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi gibi b..