#Hira tatlısı tarifi tatlı tarifleri

Biber Kızartması Tarifi 01:23

Biber Kızartması Tarifi

Yaz mevsiminin vazgeçilmez yemek tarifleri listesinde en üstte yer alan biber kızartması tarifi videosu hazırladık sizlere. Özellikle yoğurt ile çok lezzetli olmaktadır, yapımı da oldukça kolay ve lezzetlidir. Biber kız..

Patlıcan Kavurma Tarifi 03:38

Patlıcan Kavurma Tarifi

Sebzeli yemek tarifleri bekleyenler için nefis bir patlıcan kavurma tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolaydır...

Tavuk Fajita Tarifi 03:21

Tavuk Fajita Tarifi

Tavuklu yemek tarifleri içinde en sevilenlerden olan tavuk fajita tarifi yapımı videosu hazırladık. Jülyen kesilmiş malzemeler ile yapılan fajitanın daha lezzetli olması için püf noktaları bu video mevcuttur...

Patlıcanlı Bulgur Pilavı Tarifi 03:59

Patlıcanlı Bulgur Pilavı Tarifi

Sebzeli yemek tarifleri sevenlere nefis bir patlıcanlı bulgur pilavı tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay ve pratik olan bu güzel tarifimizi denemenizi tavsiye ederiz...

Kuru Yufkadan Tavuklu Börek Tarifi 02:25

Kuru Yufkadan Tavuklu Börek Tarifi

Yemek tarifleri kanalımıza değişik ve bir o kadar da lezzetli tariflerimize bir yenisini daha ekledik. Kuru yufkadan tavuklu börek tarifi videosu...

Labneli Poğaça Tarifi 03:40

Labneli Poğaça Tarifi

Poğaça tarifleri bekleyen takipçilerimiz için yumuşacık ve nefis bir labneli poğaça tarifi videosu hazırladık. Yapımı kolay ve malzemeleri de evde bulunan basit malzemelerdir...

Taze Fasulye Diblesi Tarifi - Pilavlı Taze Fasulye 02:54

Taze Fasulye Diblesi Tarifi - Pilavlı Taze Fasulye

Yemek tarifleri içinde bazıları vardır ki bizi çocukluğumuza götürür. Adını anımsamakta zorluk çekeriz bazılarının. Taze fasulye diblesi tarifi de bunlardan biridir. Çoğumuz taze fasulyeli pilav diye biliriz, şimdi hatıl..

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos 02:13

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos

Yoğurtlu peynirli nefis bir meze nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız. Bu harika görünüme sahip haydari tarifini denemeniz lazım. Aynı zamanda diğer bir ismi tarator sos olan bu mezeyi yapmak gayet basit. Bizler ev yemeği..

Mayalı Pofuduk Poğaçalar Tarifi 02:02

Mayalı Pofuduk Poğaçalar Tarifi

Yumuşacık Kahvaltı Poğaçası Tarifi İçin Malzemeler Yarım yaş maya 1 çay bardağı ılık su 1 yemek kaşığı şeker 1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 3 yemek kaşığı yoğurt 2 adet yumurta 1 tatlı kaşığı tuz 7 su bardağ..

Simit Tarifi 08:58

Simit Tarifi

Simit Tarifi ve Malzemeler : 1 paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı seker 1 buçuk tatlı kaşığı tuz Yaklaşık 6 buçuk su bardağı un ..

Maydanozlu Pişi Tarifi  01:33

Maydanozlu Pişi Tarifi

Maydanozlu Pişi Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı ılık su Yarım su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı yoğurt 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yumurta 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı maya 1. 5 tatlı kaşığı tuz Aldığı kadar un..

Yeşil Mercimek Salatası Tarifi 00:51

Yeşil Mercimek Salatası Tarifi

Yeşil Mercimekli Gün Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı yeşil mercimek Yarım su bardağı pirinç 4/5 adet taze soğan Yarım demet dereotu 1 adet orta boy rendelenmiş havuç 1 tatlı kaşığı sumak Nar ekşisi Zeytinyağ..

Ekşili Pırasa Tarifi 00:17

Ekşili Pırasa Tarifi

Ekşili Pırasa Tarifi Malzemeler ; Yarım kilo pırasa 1 adet kuru soğan yarım demet maydanoz 3 yemek kaşı zeytinyağı Yarım yemek kaşığı domates salçası 1 adet limon 1 tatlı kaşığı toz Şeker Sıcak Su Tuz..

Poğaça Tarifi 06:20

Poğaça Tarifi

Labneli poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket labne(frischkäse) peyniri 1 paket yaş maya (isteyenler 2 yemek kaşığı kuru mayakatabilir) 1buçuk tatlı kaşığı ..

Evde Simit Tarifi 07:17

Evde Simit Tarifi

Evde Simit Tarifi İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt yarım su bardağından biraz az (100ml) sıvıyağ 1 pkaet yaşmayanın 3de ikisi (1 pkaet fazla geliyor) veya 1 paket instant maya veya 1 yemek kaşı..

Fırında En Kolay Etli Sebze Kebabı Tarifi 06:20

Fırında En Kolay Etli Sebze Kebabı Tarifi

Fırınd Etli Sebzeli Kebap Tarifi için malzemeler: 750gr. Kuzu kuşbaşı 3er adet patlıcan kabak patates 4-5 adet çarliston veya sivribiber 1-2 adet soğan 5-6 diş sarımsak 1er tatlı kaşığı tuz, kırmızı pul biber, kekik, bi..

Pişi Tarifi  Mayalı Hamur ile Pişi Nasıl Yapılır 01:56

Pişi Tarifi Mayalı Hamur ile Pişi Nasıl Yapılır

Pişi Tarifi İçin Malzemeler Yarım kg un (3 su bardağı) 1 çorba kaşığı kutu maya(ya da yarım paket yaş maya) 1,5 tatlı kaşığı tuz Aldığı kadar su (1 su bardağı ılık su) Sıvı yağ..

Mayalı Hamurun Püf Noktaları ve Çiçek Poğaça Tarifi 08:45

Mayalı Hamurun Püf Noktaları ve Çiçek Poğaça Tarifi

Çiçek Poğaça Tarifi MALZEMELER 250 gr oda sıcaklığında tereyağ, 3/4 su bardağı ılık süt, 3/4 su bardağı ılık su, 2 yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 küçük paket instant (toz) maya, 2 yemek kaşığı şeker, ..

Ev Yapımı Limonlu Puding Tarifi  Ev Yapımı Puding 01:28

Ev Yapımı Limonlu Puding Tarifi Ev Yapımı Puding

Tatlı tarifleri sevenler için nefis aroması ile ev yapımı limonlu puding tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi oldukça kısa ve az sayıdaki malzemeleri ile nefis bir tat. Limon aroması ile de ferah bir tatlıdır...

Ev Yapımı Cocostar Tarifi 03:07

Ev Yapımı Cocostar Tarifi

Tatlı tarifleri sevenler için ev yapımı cocostar tarifi videosu hazırladık. Hem sağlıklı hem de daha lezzetli olan ev yapımı cocostar yapılışı da oldukça basittir...

Çiğ Börek Tarifi 02:35

Çiğ Börek Tarifi

Çiğ börek başka bir değişle çi börek nasıl yapılır? İnternet'te çok farklı çiğ börek tarifleri mevcut, biz hakiki çiğ böreğin videosunu çekmek istedik, ustasından alınma tarifi ile orijinal çiğ börek nasıl yapılır göster..

Baklava Tarifi 23:34

Baklava Tarifi

Malzemeler 1 adet Yumurta 1/2 su bardağı Mısırözü Yağı 1 su bardağı Su-Süt karışımı 4,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz 2 su bardağı Ceviz içi 150 gr. Tereyağı 500gr. Buğday veya Mısır Nişastası Şerbet i..

Etli Kuru Dolma Tarifi 06:27

Etli Kuru Dolma Tarifi

Etli Kuru Dolma Tarifi ve Malzemeler : Yaklaşık 20 patlıcan 20 biber kullandım. 200 gr. kıyma 1 Su bardağı yıkanmış pirinç (isterseniz 2-3 yemek kaşığı pilavlık bulgurda koyun) 2 Orta boy kuru soğan 3 Diş sarımsak Bir t..

Patatesli Poğaça Tarifi 10:01

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Hamuru yumuşacık yapımı da çok kolay 2 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 1 Paket krema (schlagsahne) yoksa bunun yerine 1 bardak su ya da süt koyun. 2..

Kaşarlı Menemen Tarifi 04:45

Kaşarlı Menemen Tarifi

Tarifi Tavaya 3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tereyağı koyun.1 tane kuru soğanı doğrayıp ekleyelim. Soğanımızı yağda kavuralım. Ardından 3 tane soyup doğradığımız domatesleri ekleyelim. Kapağını kapatıp 2-3 dk. pi..

Pizza Poğaça Tarifi 08:17

Pizza Poğaça Tarifi

Pizza Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 tane yumurta (birini hamura tüm kırın ikinci yumurtanın sarısı üzerine beyazını hamura koyuy..

Açma Tarifi 10:01

Açma Tarifi

Peynirli Açma Tarifi ve Malzemeler : Vereceğim ölçüden iki tepsi çıkıyor 1 tane yaş maya 3 su bardağı ilik süt 1 su bardağı sıvıyağ 3 yemek kaşığı seker 2 tatlı kaşığı tuz 2 tane yumurta birinin sarısı üstüne sürülecek 1..

 Patatesli Poğaça Tarifi 02:26

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Rulolar (Kıyır Kıyır) Tarifi İçin Malzemeler 125 gr Tereyağı 1 küçük çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta sarısı ( beyazı kenarına ) 3 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı nişasta 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma to..

Rulo Poğaça Tarifi 10:03

Rulo Poğaça Tarifi

Rulo Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı soda (mineralwasser) 2 tane yumurta (birini hamura tüm kirin diğer yumurtanın beyazı hamura sarısını da üzeri..

Tavuk Kapama Tarifi 06:05

Tavuk Kapama Tarifi

Tavuk Kapama Tarifi ve Malzemeler : 2 su bardağı pilavlık bulgur 5-6 tane tavuk incik ya da pirzola 1 tane kuru soğan 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber 2-3 tane domates 1 su bardağı haşlanmış nohut (yoksa koymayın) 1 yem..