#Histerik bayılma nasıl oluyor

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi  Çorba Nasıl Yapılır 03:36

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi Çorba Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir çorba tarifi olan kremalı mantar çorbası nasıl yapılır detaylı bir şekilde anlatacağız. Kremalı mantar çorbasını yaptıktan sonra isteğinize göre içine blender sokup mantarları parçalayıp ..

Rende Nasıl Temizlenir 00:45

Rende Nasıl Temizlenir

Limon kabuğu yalnızca sarı kısmı rendelemek gerektiği için hassasiyet gerektiren bir iştir. Bunu zaten biliyoruz. Ama bilmediğimiz nokta limonu rendeledikten sonra rendelenmiş kabukların çoğunun rendeye yapışıp kalmasını..

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır 05:04

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlerle muzlu rulo pasta nasıl yapılır onu paylaştık. Videoyu izleyip kolayca harika bir muzlu rulo pasta yapabilirsiniz. Çocuklar harika bir kış meyvesi olan muzu çok sever. Onlara bugün güzel bir sürpriz..

Evde Saç Kesimi Nasıl Yapılır 05:10

Evde Saç Kesimi Nasıl Yapılır

Evde Saç Kesimi Nasıl Yapılır Evde kendinizin yapabileceği kolay bir yöntemle saç kesimi nasıl yapılır bu videoda derledik...Umarım faydalı olur :))..

  • Kadınca tarafından
  • 3.252 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çorap Nasıl Üretilir? 05:38

Çorap Nasıl Üretilir?

Nasıl Üretilir'in 7. bölümü naylon çorapların nasıl üretildiğini konu alıyor. Örgü makinelerinin 1 dakikada nasıl çorap ürettiğini bu bölümde görebilirsiniz...

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyzbol Sopası  Nasıl Yapılır? 03:00

Beyzbol Sopası Nasıl Yapılır?

Beyzbol Sopası - Nasıl Yapılır? Bugünkü nasıl yapılır paylaşımlarımızda Beyzbol Sopası var. Halk arasında Haydar olarak bilinen beyzbol sopasının nasıl yapıldığını keyifle izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.369 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kafalar Nasıl Bir Araya Geldi - Eser Yenenler Show 09:11

Kafalar Nasıl Bir Araya Geldi - Eser Yenenler Show

Kafalar nasıl tanıştı? Nasıl bir araya geldi? Beraber video çekmeye nasıl başladılar? Cevaplar için videomuza alalım.....

  • JET TV tarafından
  • 167 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Emre Kaya - Nasıl Diye Sorma 03:01

Emre Kaya - Nasıl Diye Sorma

Emre Kaya - Nasıl Diye Sorma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Söylediği yalanlar Tersine konuşmalar Hiç çıkmıyo aklımdan Malesef kafamda Cevapsız bi çok soru var En zoruda ihanet Kalpte adı felaket Unut beni devam et D..

Zeki Müren-Nasıl Geçti Habersiz 03:33

Zeki Müren-Nasıl Geçti Habersiz

Nasıl Geçti Habersiz Nasil geçti habersiz o güzelim yillarim Bazen gözyasi oldu, bazen içli bir sarki Her anini eksiksiz, dün gibi hatirlarim Dudaklarimda tuzun Içimde durur askin Hani o saçlarina taç yaptigim çiçekler..

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi  Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır 03:12

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır

Sizlere bu tarifimizde fırında kadınbudu köfte nasıl yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Aslında akla kadınbudu köfte dendiğinde yağda kızartılan bir tarif geliyor. Fakat biz bu tarifimizde biraz değişiklik yaparak sizl..

Yufka Hamuru Tarifi Yufka Nasıl Yapılır 02:05

Yufka Hamuru Tarifi Yufka Nasıl Yapılır

Uzun süreden beridir bizlerden yufkanın nasıl yapıldığı ile ilgili tarif istediniz. Aslında el açması börek tarifimizin içinde yufkanın nasıl yapıldığını anlatmıştık ama bu sorulardan sonra yufka nasıl yapılır göstermek ..

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır 01:23

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır

Beze nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay olan diğer adı ile mereng tarifi olan bu köpük kurabiye tarifi yumurta beyazından yapılıyor. Yumurtanın uzun süre ile çırpılması ile akışkan o..

Ali Nazik Kebabı Tarifi  Kebap Nasıl Yapılır 03:56

Ali Nazik Kebabı Tarifi Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere ali nazik kebabı nasıl yapılır ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ali nazik tarifi çok farklı şekillerde yapılabiliyor. Patlıcanlı kebap tarifi olduğu için her şekliyle harika bir tada sahip. Fak..

Muzlu Rulo Pasta Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri 05:47

Muzlu Rulo Pasta Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler bu tarifi çok sevecekler, muzlu rulo pasta nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir tüm detayları bu video da gösterdik. Kolayca evde bu nefis pasta tarifini yapabilirsiniz. YouTube kan..

Merve Kutlu Tüm Aşamaları İle Dövmemi Nasıl Sildiriyorum 27:19

Merve Kutlu Tüm Aşamaları İle Dövmemi Nasıl Sildiriyorum

Merhabalaaar! :) Çok uzun zaman önce yaptırdığım, yaptırdığım an pişman olduğum dövmemi nasıl sildirdiğimle alakalı uzuuunca bir video çektim. Bana kızmayın yine mi uzun video diye, bu video benim 1,5 yıllık dövme sildir..

İnsanlar Ağlarken Suratları Nasıl Gözüküyor? 02:22

İnsanlar Ağlarken Suratları Nasıl Gözüküyor?

İnsanların ağlama anında değişen surat ifadeleri nasıl oluyor? Bu sorunun cevabını merak eden Cut ekibi 100 kişiyi toplayarak kendilerinden ağlama anındaki surat ifadelerini yapmalarını istedi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuhaf Topuklu Ayakkabılarla Nasıl Yürünür!! 00:41

Tuhaf Topuklu Ayakkabılarla Nasıl Yürünür!!

Tuhaf topuklu ayakkabıları gördüğümüzde ilk aklımıza gelen bunlarla nasıl yürünür ki!! oluyor.İşte bu merakımızı giderecek olan bilgileri videomuzda bulabilirsiniz...

  • Kadınca tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karlı Havada Nasıl Eğlenilir 00:10

Karlı Havada Nasıl Eğlenilir

Kızakla kayıyorsun her şey yolunda ama bir aksilik oluyor ve gökyüzünde süzülüyorsunuz ...

  • JET TV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boyundan Kaynaklanan Baş Ağrılarında Manuel Tedavi Nasıl Uygulanır 01:43

Boyundan Kaynaklanan Baş Ağrılarında Manuel Tedavi Nasıl Uygulanır

Boyundan kaynaklanan baş ağrıları boynun arka kısmındaki gerginlik ve boynun kafayla birleştiği noktalarda ortaya çıkıyor. Bu bölgelere belli seanslarda yapılması gereken gevşetme işlemleri ve tıbbi masajlar hastanın rah..

  • NABIZ tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bel Fıtığı Nasıl Teşhis Edilir 01:26

Bel Fıtığı Nasıl Teşhis Edilir

Bel fıtığı teşhisinde en önemli gösterge hastanın şiddetli ağrı çekmesi. Beldeki beş omurun hangisinde fıtık olduğunu tespit etmek muayenenin ardından MR çektirmekle mümkün oluyor...

  • NABIZ tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Biberon Çürüğü Nedir Nasıl Oluşur 01:17

Biberon Çürüğü Nedir Nasıl Oluşur

Biberon çürüğü özellikle üst, ön süt dişlerinde oluşuyor. Öncelikle beyaz, tebeşirimsi bir renkle başlayan biberon çürüğü daha sonra sarıya ve kahverengine doğru ilerliyor. Biberon çürüğü sütün içinde bulunan şekerden d..

  • NABIZ tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağla Şikel - Nasıl Doğal Maşa Yapıyorum Güzellik Bakım 06:20

Çağla Şikel - Nasıl Doğal Maşa Yapıyorum Güzellik Bakım

Günlük hayatınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz doğal dalgalar için ihtiyacınız olan iki şey var; kalın bir maşa ve saç… Bir tüyo vereyim, saçlarınızı kuruturken geniş bir tarakla düzelterek kurutursanız maşamız daha gü..

Bağırsak Kanseri Nasıl Önlenir 06:33

Bağırsak Kanseri Nasıl Önlenir

Tayfun Karahasanoğlu: Her yıl 1 milyon kişi kolon kanseri oluyor...

  • NABIZ tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kireçlenme Nasıl Oluşur 02:25

Kireçlenme Nasıl Oluşur

Ağrılar nedeniyle hareketsiz kalmak omurgalarda kireçlenmeye neden oluyor...

  • NABIZ tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Menemen Nasıl Yapılır 02:52

Menemen Nasıl Yapılır

Malzemeler: (3-4 Kişilik) 3 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 2-3 adet çarliston veya sivribiber 2 adet olgun büyük domates 1 çay kaşığı tuz yaklaşık 2 kibrit kutusu kalıp beyaz peynir ve kaşar peyniri (isteğe bağlı ..

Tuğçe Ay Muhteşem Etki Saç Nasıl Böyle Uzar 03:27

Tuğçe Ay Muhteşem Etki Saç Nasıl Böyle Uzar

Merhaba benim ponçik izleyicilerim :) Kadın-erkek farketmeksizin saçlarımıza kullandığımız spreyler, jöleler, kuru şampuanlar vs fazlasıyla mat,cansız,sert olmasına neden oluyor. Bende kendi ölçülerimle kendi eklemel..

Beyaz Lahana Salatası Nasıl Yapılır 03:58

Beyaz Lahana Salatası Nasıl Yapılır

Beyaz Lahana Salatası Tarifi ve Malzemeler : (Coleslaw Salatası) Yarım beyaz lahana 2 Tane havuç İsteğe bağlı 1 diş sarımsak 5 Yemek kaşığı süzme yoğurt 2 Yemek kaşığı mayonez 2 Yemek kaşığı üzüm sirkesi Tuz 1 Tatlı kaş..

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır 07:43

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır

Malzemeler : 1 tane yumurta 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı tahin 1 su bardağı iri halde kırılmış ceviz 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı un..

Kavurga Nasıl Yapılır 08:09

Kavurga Nasıl Yapılır

1 su bardağı buğday 1 çay kaşığı tuz 1 su bardağı buğdayı bir gece önceden suya bırakın. Aslında suya bırakmadan da direkt kavurup kavurga yapabilirsiniz ama suda bekleyince lezzeti ve çıtırtısı bambaşka oluyor. Suda b..

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır 10:45

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır

Ramazan Pidesi Tarifi. Sıcacık bir pide için kuyrukta beklemeye son :) Gerçekten hiç zor değil, özel birkaç püf noktasıyla siz de Ramazan pidenizi evde yapabilirsiniz. 200ml. lik bardak 1 su bardağı ılıktan hafif sıcak ..