#Hizmete girdi

TSK'da 01:48

TSK'da "İhtiyat Pilot" Dönemi Başlıyor

TSK'da İhtiyat Pilot Dönemi Başlıyor 15 Temmuz gecesi şehit olanların çocukları askerlikten muaf olacak, silah altında olanlar ise terhis edilecek. Hava Kuvvetleri'nde pilot ihtiyacı için de yeni bir uygulama başladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

İzlemesi Aşırı Zevkli Şeylerde Bugün: Trafo Merkezindeki Köpük Partisi 01:43

İzlemesi Aşırı Zevkli Şeylerde Bugün: Trafo Merkezindeki Köpük Partisi

İzlemesi keyifli şeylerde bugün! Philadelphia'daki PECO enerji trafosunda meydana gelen patlama sonrası köpük yangın söndürme sistemi devreye girdi ve ortaya bu muhteşem görüntüler çıktı...

  • PengoTV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaliforniya’da metan gazı ile mücadele 01:03

Kaliforniya’da metan gazı ile mücadele

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde küresel ısınmaya neden olan metan gazının azaltılması için yeni bir yönetmelik yürürlüğe girdi. Buna göre ineklerin salgıladığı metan gazının temizlenerek enerjiye dönüştürülmesi için devle..

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ 03:52

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ

Thrift Shop Hey, Macklemore! Can we go thrift shopping? What, what, what, what... [x7] Bada, badada, badada, bada... [x9] [Hook:] I'm gonna pop some tags Only got twenty dollars in my pocket I - I - I'm hunting, lo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.327 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı 03:18

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı İstanbul'da D -100 Karayolu Halıcıoğlu mevkiinde bir otomobilin metrobüs bariyerlerine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı 20 Ekim 2016 14:56 20 Ekim 2016 14:56 Otomobil, metrobüs bari..

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu 03:29

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, gece saat 02.30 sıralarında Okmeydanı'nda bulunan Gençlik Federasyonu Derneği binası..

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi 01:27

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi Gümüşhane’nin Kelkit ilçesindeki Yeşilova köyüne gündüz vakti ayı indi. Ayıyı köyden uzaklaştıramayan vatandaşlar yetkililerden yardım istedi. İlginç olay bugün akşam saatlerind..

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede 00:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Kredileri erken çağıran bankaları uyaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şimdi de Doğulu iş adamları için d..

1 Saat Uyusun da Büyüsün Ninni - Sevda Şengüler _ Bizim Ninniler 1:00:00

1 Saat Uyusun da Büyüsün Ninni - Sevda Şengüler _ Bizim Ninniler

Uyusun da Büyüsün Ninni Sözleri: Dandını dandını dastana Danalar girmiş bostana Kov bostancı danayı Yemesin lahanayı Eee Eee eee eee huu huu huu huu Uyusun da büyüsün ninni Tıpış tıpış yürüsün ninni E bebeğim e..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.449 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Köpekleriyle Spagetti Yeme Yarışına Giren Adam 02:02

Köpekleriyle Spagetti Yeme Yarışına Giren Adam

Finlandiya’da bir adam, Leevi ve Bamaba isimli iki köpeğine meydan okudu. Ve onlarla spagetti yeme yarışına girdi...

  • Cowboy tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
72.585 Pasta Mumu Yakarak Dünya Rekoru Kırdılar 01:18

72.585 Pasta Mumu Yakarak Dünya Rekoru Kırdılar

2007 yılında ölen ve meditasyon öğreticisi olan Sri Chinmoy anısına 85. doğum günü pastası hazırlandı. Ama bu pastanın özelliği bir rekor için hazırlanmış olmasıydı. Üzerine konulan 72.585 pasta mumu yakıldı ve tam 40 sa..

Körükten Metrelerce Uzağa Atlayıp Uçak Kapısından Giren Çılgın Adam 03:54

Körükten Metrelerce Uzağa Atlayıp Uçak Kapısından Giren Çılgın Adam

Serbest stilin en meşhur isimlerinden Jason Paul havalimanının altını üstüne getirdi. Red Bull için koşan Jason performansının sonunda açık olan uçak kapısından içeri metrelerce yükseklikten atlayış yaparak girdi...

  • PengoTV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lüks Ciple Soygun Kamerada 03:12

Lüks Ciple Soygun Kamerada

Lüks Ciple Soygun Kamerada Konya’da lüks ciple geldikleri mini marketi soyan hırsızlar 10 bin lira nakit para ve 40 bin liralık sigara ile alkol çalarak kayıplara karıştı. Olay, Seydişehir ilçesinde Beyşehir yolu üze..

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Londra'da Muhteşem Yeni Yıl Kutlaması 12:21

Londra'da Muhteşem Yeni Yıl Kutlaması

Londra 2017'ye her yıl olduğu gibi bu yıl da muhteşem bir havai fişek gösterisi ile girdi. Avrupa'da yaşanan terör olayları nedeniyle 3 bin polisin görev yaptığı etkinlikte 100 bin insan havai fişek gösterilerini izlemek..

  • PengoTV tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Real Madrid'in Yıldız Oyuncularından Frikik Kapışması 01:48

Real Madrid'in Yıldız Oyuncularından Frikik Kapışması

Real Madrid'in yıldız oyuncuları James Rodriguez, Karim Benzema, Dani Carvajal, Keylor Navas kendi aralarında frikik atma yarışına girdi.....

  • PengoTV tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı 02:58

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı Ankara'dan Kuzey Irak sınırına giden Barış Gücü Tugayı'na ait tank ve zırhlı araçlar, Gaziantep'e ulaştı. Ankara Mamak'ta bulunan ve Barış gücü olara..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Janet Jackson 50 Yaşında İlk Kez Anne Oldu 00:28

Janet Jackson 50 Yaşında İlk Kez Anne Oldu

ABD’li ünlü şarkıcı ve söz yazarı Janet Jackson yeni yıla anne olarak girdi. 50 yaşındaki Jackson dün ilk bebeğini dünyaya getirdi. Janet Jackson ve Katarlı eşi Wissam el-Mana, sağlıklı doğan oğullarına Eissa adını verd..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı 08:57

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye ormanlık alanda işkence yaparak kayda alan şebeke üyeleri yakalandı. İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye işken..

Reina'nın ortağı saldırı anını anlattı 02:03

Reina'nın ortağı saldırı anını anlattı

BBC Türkçe, 31 Aralık gecesi yılbaşı kutlamalrı sırasında Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) saldırısında 39 kişinin hayatını kaybettiği Ortaköy'deki Reina gece kulübüne girdi. Gece kulübünün ortaklarından olan Ali Ünal da o ..

Kaynanatör Nejat Uygur 1:37:16

Kaynanatör Nejat Uygur

Türk Tiyatrosunun gelmiş geçmiş en büyük ustalarından Nejat Uygur, 10 Ağustos 1927 tarihinde Kilis'te doğdu. İlkokulu Siirt, Ezine ve İntepe'de okudu. 1938 yılında ilkokul öğrencisiyken tiyatroya başladı. Sarıyer, Çanakk..

Yarışmacı Erdal Balık'tan O Ses Türkiye Jürisine Özel Dörtlükler 04:57

Yarışmacı Erdal Balık'tan O Ses Türkiye Jürisine Özel Dörtlükler

O Ses Türkiye yarışmacısı Erdal Balık, performansı sonrası jüriye öyle dörtlükler söyledi ki stüdyo gülme krizine girdi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı 02:31

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örn

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı Eti Maden İşletmeleri, bor madeninin zararsız olduğunu kanıtlamak için madende çalışan evli 100 çiftten kan ve sperm örnekleri aldır..

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi 01:22

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, ülkenin kuzey bölgelerinde artan hava kirliliği nedeniyle sarı alarm verdi. Merkez, dışarıda maske takılmasını önerdi. Çin'in kuzey bölgeleri..