#Hiç

Yusuf Güney - Aşkım Aşklarından Bulasın 04:01

Yusuf Güney - Aşkım Aşklarından Bulasın

Yusuf Güney - Askim Asklarindan Bulasin dinle Bu sevdam hiçmi bitmez derdim Bak bugün sona geldim İnanması zor ama katlanan sendin Sanki hiç beni sevmedin O gün bana bitti dediğinde Sebebini bile bilmedim Herşey sahte b..

  • Candy tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğba Yurt - Kurşuni Renkler 04:22

Tuğba Yurt - Kurşuni Renkler

Bir sabah saçlarımı okşayıp da rüzgar İzlerini sürüp de gidecek beyaz beyaz Ve güneş aynaya baktığımda çizgilerden Yeni bir yüz gösterecek üzülerek biraz Yok olmaz erken daha Biraz geç kalın ne olur Hiç hazır değilim hen..

Gökhan Keser - Hadi Ordan 03:49

Gökhan Keser - Hadi Ordan

Ben sana bir kelime söylemedim Oturduğun Yerden Kuruyorsun Rüyandamı Görüyorsun Enteresan Tabirlerini de okuyor musun Arkadaş Ayağı Güzel Numaraymış Hafiften Haddini Aşıyorsun Her işin Bir Ağırlığı Vardır Tartıya ..

Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk 06:00

Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk

Ahmet Selçuk İlkan: Bugün de bir ses yok haber yok ondan Kırdığım şişeyi hesabıma yaz Bir zarar görürsen bu efkarımdan Küstüğüm neşeyi hesabıma yaz Adını anmazdım elimde olsa Çoktan unuturdum çoktan bu kalp unutsa Bak, b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.304 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hızlı Ve Korkusuz Film İzle 1:25:10

Hızlı Ve Korkusuz Film İzle

Hızlı ve korkusuz – vehicle 19 full izle - türkçe dublaj izle, full ... Filmin Konusu Michael Woods (Paul Walker) şartlı tahliye ile hapisten çıkan bir adamdır ve sevdiği kadını görebilmek için şartlı tahliye kuralların..

  • Tv Series tarafından
  • 3.315 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili 04:44

Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili

Sevmek dediler bana Bende kalmadı ki öldü bitti dedim Bir daha sevmek mi Aşka tövbeler ettim Bilmemişim ki sevmenin ne olduğunu O yüreğimdeki kalp acısını hissettiğimde Anladım ki sen benim en sevdiğim olmuşsun Benim y..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.448 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferman Ft. Firtina - Gidenler Bilmez 04:28

Ferman Ft. Firtina - Gidenler Bilmez

Simdi burda olsaydin... keske! Simsiki sarilsaydin... Gülüslerimi bir bir saysaydin... Varsin hic uyumasaydik, Dertlesseydik Sabaha kadar senle... Bir ömür kalabilirmisin benle? Birakip gidermisin sende? Sevgilim Kalb..

 İbrahim Sadri   Bir Adın Kalmalı 04:22

İbrahim Sadri Bir Adın Kalmalı

Bir adın kalmalı geriye Bütün kırılmış şeylerin nihayetinde Aynaların ardında sır Yalnızlığın peşinde kuvvet Evet nihayet bir adın kalmalı geriye Birde o kahreden gurbet Sen say ki ben hiç ağlamadım Hiç ateşe tutmadım yü..

  • Candy tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metin Işık  Ağla Gözüm 06:07

Metin Işık Ağla Gözüm

Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün Kanayaram kana kana, sızlarsın bugün Dertli sazım, dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün x2 Söz vermiştin bana, kaç hafta oldu Çok cumalar geçti, ne gör..

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek 04:27

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek

Her yerde hatırası Her şeyde izleri var Kalbim onunla dolu İçimde nefesi var Acının en acısı İçimde yangını var Kaybettim artık onu Şimdi tek duası var O gitti dönmeyecek Yıllarca özlenecek Yüzüm ne kadar gülse İçim hi..

Müslüm Gürses - Güldür Yüzümü 03:57

Müslüm Gürses - Güldür Yüzümü

insanı yaşatan ümitler gibi güneşi getiren saatler gibi gerçeğe dönüşen vaatler gibi geliver yanıma güldür yüzümü olmaz hiç kederin olmaz hiç tasan şarırır kalırdın aşkı tanısan beklemez gelirdim yerin de olsam ge..

Müslüm Gürses - Biz Babadan Böyle Gördük 03:39

Müslüm Gürses - Biz Babadan Böyle Gördük

bilmeyiz hiç yalan dolan, böyle yaşar insan olan, onur olsun bizden kalan, biz babadan böyle gördük başımız dik, alnımız ak, yaşamı hep böyle sürdük, haram yemek gnah yazar, biz babadan böyle gördükx2 böyl..

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik 01:23

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Kocaman, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'la 0-0 berabere kaldıkları derbi maçta, rakibin son bölümde 10 kişi kalmasından dolayı ..

İsmail YK - Bas Gaza 04:07

İsmail YK - Bas Gaza

İsmail YK - Bas Gaza (Official Video) dinle Sıfır kilometre yeni bir araba alırım Mahallede kızlara ben havamı atarım Sağ çek sol çek bir caka atarım Gözlügümü takar birden gaza basarım HmM ver anam ben anasını sat..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.564 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

İlham - Toza Sor 04:04

İlham - Toza Sor

İlham - Toza Sor Dinle Şarkı Sözleri ve Daha Fazla Bilgi: Söz - Müzik: İlham Düzenleme: Atiberk Mix - Mastering: Atiberk Yönetmen: Atiberk Kaç defa vurulmalı Sakat bir at yaşıyorsa Vuran kim ne fark eder Ölümü böyle y..

Vahap Kök - Git Dedin 04:34

Vahap Kök - Git Dedin

Vahap Kök - Git Dedin Dinle Git Dedin şarkı sözleri ile Kaç gün oldu Senden haber almadım Sürgün oldu Bu yürek böyle yanmadı Sen istedin ben çare oldum Gözlerinden sevgi umdum Sen istedin ben hep çare oldum Gözler..

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet 02:38

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet Dinle Susarsan onlar gibisindir Ağlarsam üzgün demesinler Giderken bile başım dik ama Böyle olsun istemezdim... Dur dur dur Yağmur dur dur dur Onlar yumdular gözlerini Ben bir s..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 7.247 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet 04:34

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet

Şarkı Sözleri: Bu devran hep böyle sürecek sanki Kış gelmez hep bahar olacak sanki Ben senden hiç geçmem geçemem sanki Sen öyle sen öyle sen öyle zannet Ağlattığın geceleri bir ben bilirim Vefasızlığın kor ateşti yanar ..

Devrim Atvur - Kızgının Şarkısı 04:13

Devrim Atvur - Kızgının Şarkısı

Kızgının Şarkısı şarkı sözleri ile Gözden ıraksınız diye gönlüm hiç hicranlarla dolmadı. Attınız tuttunuz ihanet ettiniz yine bu alem size kalmadı. Aklımdan hiç çıkmadı yalan dolandı ettikleriniz. Kaktınız e ittiniz iha..

Yalın - Deme Bana Yokum 04:35

Yalın - Deme Bana Yokum

Deme Bana Yokum Şarkı Sözleri İle Kim demiş doğru duvar yıkılmaz ohoo Kim demiş bu dağlardan aşılmaz ohoo Çıkıp da gelişini görmüş mü hiç Güneşin kaçışını görmüş mü? Eliyle kendini gömmüş mü hiç Sana yanışımı görmüş mü?..

Baturalp – Öyle Bi Sevdim 04:25

Baturalp – Öyle Bi Sevdim

Öyle bir sevdim, öyle yürekten Öyle bir baktım, dibine kadar gönülden Bilirim sevmezsin ama dikenli gül gibisin, kırmızısından Kimse değmesin sana sadece beni kessin dikenlerin Öyle bir sevdim, kimse sevemedi birini Öyl..

Tuğçe Kandemir - Rica Ederim 03:56

Tuğçe Kandemir - Rica Ederim

Tuğçe Kandemir - Rica Ederim Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnanmıyorum nasıl ayrıldık? Kime aldandık Kara sevdaydık Biz seninle dağlara ferman Dillere destan Ellere hüsran İçime sığmıyor derdim kederim Özledim yemin ederim..

Cem Adrian & Melek Mosso - Bana Sorma (Official Audio) 04:26

Cem Adrian & Melek Mosso - Bana Sorma (Official Audio)

Cem Adrian & Melek Mosso - Bana Sorma “Anlatacaklarım Uzun” albümünden Söz & Müzik & Aranje & Mix: Cem ADRIAN Düet: Melek MOSSO Kayıt & Mastering: Erkan TATOĞLU (Midasın Kulaklığı / Ankara) belki de hiç geçmiyor acı...

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Alone - Bizi Dertlere Sokma 03:11

Alone - Bizi Dertlere Sokma

Bizi Dertlere Sokma şarkı sözleri ile Bizi dertlere sokma Kalbi yerlere vurma Buralarda duramam, Anla olman lazım yanımda Yansın sensiz harap olsun dünyam Sensiz olmam servetlere değerdi ilk bakışmam Son bakışmam ..

Galip Öztürk & Osman Çetin - Kayboldum 03:18

Galip Öztürk & Osman Çetin - Kayboldum

Kayboldum şarkı sözleri ile Neden beni sevmedin? Benim yerimde hiç olmadın dimi? Seninse hiç dolmadı yerin, Zorladım benim sende hiç yerim yok Sana ağladım demin. Peşindeyim ayrılık senin. Kurtulup beni bağladın dimi..

Düzce Depreminin 21. Yıl Dönümünde Deprem Şehitliği Doldu Taştı 04:36

Düzce Depreminin 21. Yıl Dönümünde Deprem Şehitliği Doldu Taştı

12 Kasım 1999 Düzce depreminin yıl dönümü nedeniyle Kaynaşlı’da düzenlenen anma törenlerinin ardından depremde yakınlarını kaybedenler mezarlıklara akın etti. Düzce'de 12 Kasım 1999 yılında meydana gelen 7.2 şiddetindeki..

Rozz Kalliope - Babacan 02:57

Rozz Kalliope - Babacan

Babacan şarkı sözleri ile... Bitmez enerjim Gece gündüz enerjik Güldük eğlendik Nice yıllar devirdik Teker teker Söndük birer birer Düştük hep Kalktık tek Gördük neler neler Karala Karalama kampanya Rakı do..

Köye Her Giren Araç Durdurulup İçindekilerin HES Kodu Soruluyor 05:02

Köye Her Giren Araç Durdurulup İçindekilerin HES Kodu Soruluyor

Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Bolatlı köyünde şimdiye kadar hiç korona virüs vakası ortaya çıkmazken, Muhtar İdris Yağcı, köye giren her aracı durdurarak Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulamasını titizlikle sürdürdü..