#Hiç görmediğini

İlham - Toza Sor 04:04

İlham - Toza Sor

İlham - Toza Sor Dinle Şarkı Sözleri ve Daha Fazla Bilgi: Söz - Müzik: İlham Düzenleme: Atiberk Mix - Mastering: Atiberk Yönetmen: Atiberk Kaç defa vurulmalı Sakat bir at yaşıyorsa Vuran kim ne fark eder Ölümü böyle y..

Vahap Kök - Git Dedin 04:34

Vahap Kök - Git Dedin

Vahap Kök - Git Dedin Dinle Git Dedin şarkı sözleri ile Kaç gün oldu Senden haber almadım Sürgün oldu Bu yürek böyle yanmadı Sen istedin ben çare oldum Gözlerinden sevgi umdum Sen istedin ben hep çare oldum Gözler..

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet 02:38

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet Dinle Susarsan onlar gibisindir Ağlarsam üzgün demesinler Giderken bile başım dik ama Böyle olsun istemezdim... Dur dur dur Yağmur dur dur dur Onlar yumdular gözlerini Ben bir s..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 7.247 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet 04:34

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet

Şarkı Sözleri: Bu devran hep böyle sürecek sanki Kış gelmez hep bahar olacak sanki Ben senden hiç geçmem geçemem sanki Sen öyle sen öyle sen öyle zannet Ağlattığın geceleri bir ben bilirim Vefasızlığın kor ateşti yanar ..

Devrim Atvur - Kızgının Şarkısı 04:13

Devrim Atvur - Kızgının Şarkısı

Kızgının Şarkısı şarkı sözleri ile Gözden ıraksınız diye gönlüm hiç hicranlarla dolmadı. Attınız tuttunuz ihanet ettiniz yine bu alem size kalmadı. Aklımdan hiç çıkmadı yalan dolandı ettikleriniz. Kaktınız e ittiniz iha..

Yalın - Deme Bana Yokum 04:35

Yalın - Deme Bana Yokum

Deme Bana Yokum Şarkı Sözleri İle Kim demiş doğru duvar yıkılmaz ohoo Kim demiş bu dağlardan aşılmaz ohoo Çıkıp da gelişini görmüş mü hiç Güneşin kaçışını görmüş mü? Eliyle kendini gömmüş mü hiç Sana yanışımı görmüş mü?..

Baturalp – Öyle Bi Sevdim 04:25

Baturalp – Öyle Bi Sevdim

Öyle bir sevdim, öyle yürekten Öyle bir baktım, dibine kadar gönülden Bilirim sevmezsin ama dikenli gül gibisin, kırmızısından Kimse değmesin sana sadece beni kessin dikenlerin Öyle bir sevdim, kimse sevemedi birini Öyl..

Tuğçe Kandemir - Rica Ederim 03:56

Tuğçe Kandemir - Rica Ederim

Tuğçe Kandemir - Rica Ederim Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnanmıyorum nasıl ayrıldık? Kime aldandık Kara sevdaydık Biz seninle dağlara ferman Dillere destan Ellere hüsran İçime sığmıyor derdim kederim Özledim yemin ederim..

Cem Adrian & Melek Mosso - Bana Sorma (Official Audio) 04:26

Cem Adrian & Melek Mosso - Bana Sorma (Official Audio)

Cem Adrian & Melek Mosso - Bana Sorma “Anlatacaklarım Uzun” albümünden Söz & Müzik & Aranje & Mix: Cem ADRIAN Düet: Melek MOSSO Kayıt & Mastering: Erkan TATOĞLU (Midasın Kulaklığı / Ankara) belki de hiç geçmiyor acı...

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Alone - Bizi Dertlere Sokma 03:11

Alone - Bizi Dertlere Sokma

Bizi Dertlere Sokma şarkı sözleri ile Bizi dertlere sokma Kalbi yerlere vurma Buralarda duramam, Anla olman lazım yanımda Yansın sensiz harap olsun dünyam Sensiz olmam servetlere değerdi ilk bakışmam Son bakışmam ..

Galip Öztürk & Osman Çetin - Kayboldum 03:18

Galip Öztürk & Osman Çetin - Kayboldum

Kayboldum şarkı sözleri ile Neden beni sevmedin? Benim yerimde hiç olmadın dimi? Seninse hiç dolmadı yerin, Zorladım benim sende hiç yerim yok Sana ağladım demin. Peşindeyim ayrılık senin. Kurtulup beni bağladın dimi..

Düzce Depreminin 21. Yıl Dönümünde Deprem Şehitliği Doldu Taştı 04:36

Düzce Depreminin 21. Yıl Dönümünde Deprem Şehitliği Doldu Taştı

12 Kasım 1999 Düzce depreminin yıl dönümü nedeniyle Kaynaşlı’da düzenlenen anma törenlerinin ardından depremde yakınlarını kaybedenler mezarlıklara akın etti. Düzce'de 12 Kasım 1999 yılında meydana gelen 7.2 şiddetindeki..

Rozz Kalliope - Babacan 02:57

Rozz Kalliope - Babacan

Babacan şarkı sözleri ile... Bitmez enerjim Gece gündüz enerjik Güldük eğlendik Nice yıllar devirdik Teker teker Söndük birer birer Düştük hep Kalktık tek Gördük neler neler Karala Karalama kampanya Rakı do..

Köye Her Giren Araç Durdurulup İçindekilerin HES Kodu Soruluyor 05:02

Köye Her Giren Araç Durdurulup İçindekilerin HES Kodu Soruluyor

Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Bolatlı köyünde şimdiye kadar hiç korona virüs vakası ortaya çıkmazken, Muhtar İdris Yağcı, köye giren her aracı durdurarak Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulamasını titizlikle sürdürdü..

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm 04:07

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm

Söz & Müzik: Metin Işık Düzenleme: Mustafa Ceceli Klip Yönetmeni: Emrah Özbilen Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yapım : Honeybee İstanbul / Eylem Şirin ''Ağla Gözüm'' şarkı sözleri ile, Ağla gözüm, ağla ..

Burak & Barış feat. Özlem - Elimde Resmin 02:26

Burak & Barış feat. Özlem - Elimde Resmin

Söz: Burak Ceyhan, Barış Ceyhan Müzik: Burak Ceyhan, Barış Ceyhan Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Yönetmen: Enes Bilal Taşçı Elimde Resmin şarkı sözleri ile Sonu yokmuş, anladım. Kaldırım köşesinde ağladım...

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz 04:47

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz

Söz: Mehmet Şerif Kayran Müzik: Hüseyin Arapoğlu Düzenleme: Hüseyin Arapoğlu Yönetmen: Erkan Nas Severken Ayrılık Olmaz şarkı sözleri ile Severken ayrılık olmaz Gidişine can dayanmaz Bu yara kolay kapanmaz Bu haya..

Yasak - Geri Takip Yok 03:04

Yasak - Geri Takip Yok

Geri Takip Yok şarkı sözleri ile Bu benim tarzim. Yasak stil , kafa leş... Benden uzak durun artik ortamlariniz leş.. Bul beni arayip, Geceler bana aydinlik hep. Para avcisi sürtüklere geri takip yok! Net. Bu benim ta..

Xg 163 - Geçmişe Dair 02:53

Xg 163 - Geçmişe Dair

Geçmişe Dair şarkı sözleri ile Böyle gitmeye gerek kalmadı Biz içimizdekini öldürdük Herkes yerini bulmuş Bir ben çaldığım kapıdan kovulmuşum Hak ettmediğim halde yaptıklarınıza sessiz kaldım ama anladım ki, Ben her se..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Soner Gerçeker feat. Rafet El Roman - Hak Etmedim Seni (Official Video) 04:12

Soner Gerçeker feat. Rafet El Roman - Hak Etmedim Seni (Official Video

Biliyorum çok hatalıydım Sana bu yanlışı başta yaptım Beni sevdin, değerini bilemedim Aslında ben seni hiç hak etmedim. Ne olur bir söz söyle Yüzüme bakma böyle Suskunluğun yakar beni Karşımda durma öyle Hiç sevmedim d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Cengiz Coşkuner Acırım Sana 03:06

Cengiz Coşkuner Acırım Sana

kalbine gömüp de dinmez acını mutluym” deme hiç acırım sana boş yere gizleyi gözyaşlarını yanımda gülme hiç acırım sana bir nehir olup da taşamadın ki aşkının peşinden koşamadın ki sen doğdun ama yaşamadın ki yaşa..

Soner Gerçeker Ft. Rafet El Roman - Hak Etmedim Seni 04:11

Soner Gerçeker Ft. Rafet El Roman - Hak Etmedim Seni

Biliyorum çok hatalıydım Sana bu yanlışı başta yaptım Beni sevdin, değerini bilemedim Aslında ben seni hiç hak etmedim. Ne olur bir söz söyle Yüzüme bakma böyle Suskunluğun yakar beni Karşımda durma öyle Hiç sevmedim de,..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mirkelam  Her Gece 03:50

Mirkelam Her Gece

Öyle günler olduki senle ) Konuşmasam olmaz ki ) Resimleri bir yana atmak hiç olmaz ki ) 2 Seni unutturmaz ki ) [Nakarat] Bu yüzden her gece ben Her gece üzülmüşüm Bu yüzden her gece bu Aşkın diline düşmüşüm S..

Saudade - Bu Gece 03:35

Saudade - Bu Gece

Sözler/Lyrics her şey alışmakla ilgili sevgilim bu ev, bu şehir sen ve ben keşke anlayabilsen bu gece soruları ben soruyorum sen hiç konuşma bu gece bizim için yine ben ölüyorum sen hiç ağlama bunu sen bilmezsin beni h..