#Hiç sevgilim olmadı ne yapmalıyım

Rozz Kalliope - Babacan 02:57

Rozz Kalliope - Babacan

Babacan şarkı sözleri ile... Bitmez enerjim Gece gündüz enerjik Güldük eğlendik Nice yıllar devirdik Teker teker Söndük birer birer Düştük hep Kalktık tek Gördük neler neler Karala Karalama kampanya Rakı do..

Köye Her Giren Araç Durdurulup İçindekilerin HES Kodu Soruluyor 05:02

Köye Her Giren Araç Durdurulup İçindekilerin HES Kodu Soruluyor

Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Bolatlı köyünde şimdiye kadar hiç korona virüs vakası ortaya çıkmazken, Muhtar İdris Yağcı, köye giren her aracı durdurarak Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulamasını titizlikle sürdürdü..

Burak & Barış feat. Özlem - Elimde Resmin 02:26

Burak & Barış feat. Özlem - Elimde Resmin

Söz: Burak Ceyhan, Barış Ceyhan Müzik: Burak Ceyhan, Barış Ceyhan Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Yönetmen: Enes Bilal Taşçı Elimde Resmin şarkı sözleri ile Sonu yokmuş, anladım. Kaldırım köşesinde ağladım...

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz 04:47

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz

Söz: Mehmet Şerif Kayran Müzik: Hüseyin Arapoğlu Düzenleme: Hüseyin Arapoğlu Yönetmen: Erkan Nas Severken Ayrılık Olmaz şarkı sözleri ile Severken ayrılık olmaz Gidişine can dayanmaz Bu yara kolay kapanmaz Bu haya..

Yasak - Geri Takip Yok 03:04

Yasak - Geri Takip Yok

Geri Takip Yok şarkı sözleri ile Bu benim tarzim. Yasak stil , kafa leş... Benden uzak durun artik ortamlariniz leş.. Bul beni arayip, Geceler bana aydinlik hep. Para avcisi sürtüklere geri takip yok! Net. Bu benim ta..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Keşke Hayat Hala Bu Kadar Basit Olsaydı 00:31

Keşke Hayat Hala Bu Kadar Basit Olsaydı

Bugünün anne zihniyet ilgili bir şeyler yazayım. Çocuklar bunu yapmak zorunda. Biliyorum, biliyorum. Tüm nesil bunu yapmıyor. Tahmin et ne oldu? Hayatımda Hiç ateşim olmadı, başka bir şey olsun. Bu yüzden çocuklarına por..

Asya  Beni Aldattın 03:44

Asya Beni Aldattın

Sormasaydın söylemezdim ama söylemem gerek Bazen bir saniye binlerce yıl demek Zorlama hiç boşuna içinden gelmeli sevmek Bende bir yürek var ki çocuk var olman gerek Olmadı yar su testisine dolmadı yaa Ben belki baş..

Preview- Mickey Hosts Her First Sleepover Ever - Season 1 Ep. 15 00:15

Preview- Mickey Hosts Her First Sleepover Ever - Season 1 Ep. 15

Bu çirkin, şımarık çocukları dürüst, çalışkan ve toplumun dürüst üyelerine dönüştürmek - bu çirkin ağızlı, debelen ve tamamen kendi kendine yetmeyen kadının kesinlikle hiçbir şey bilmediği bir şey. Anne olmak Mickey'nin ..

Gazoz Ve Jelibon ile Evde Dondurma Nasıl Yapılır? 04:34

Gazoz Ve Jelibon ile Evde Dondurma Nasıl Yapılır?

Bu videoda Sprite gazoz ile jelibonu karıştırıp dondurma yapıyoruz. Videoda da göreceğiniz üzere sonuç hiç fena olmadı...

  • JET TV tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boğa Güreştiren Rizeli 01:23

Boğa Güreştiren Rizeli

İki boğa'yı güreştiren hayvan sahipleri neye uğradıklarını şaşırdılar. Boğanın birisi diğerini iterek uçuruma sürüklüyor ve sonrasında çeken kişinin sözleri duruma damgasını vuruyor... BİŞEY OLMAZ ... Yuvarlanan boğanın ..

  • JET TV tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sınıf Duman Altı 00:52

Sınıf Duman Altı

O hiç olmadı ki hocam...

  • JET TV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Kızgın Boğanın Arasında Tost Olan Adam 01:45

İki Kızgın Boğanın Arasında Tost Olan Adam

Hindistan'da ormanlık bir bölgede yapılan boğa güreşinde iki kızgın hayvanın arasında kalan adam ağır yaralanırken boğaları birbirinden ayırmak hiç de kolay olmadı...

  • JET TV tarafından
  • 1.256 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maraş Dondurmacısı Faka Bastı 01:46

Maraş Dondurmacısı Faka Bastı

Müşterilerine şaka yaptıktan sonra dondurmayı veren Kahramanmaraş dondurmacısı Özbek bir turist tarafından şakalandı ve parayı alması hiç kolay olmadı..

  • JET TV tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genç Kızdan Şok Sözler 04:02

Genç Kızdan Şok Sözler

Kaan Tangöze ile birlikte olan Kıvılcım Ural, sessizliğini bozdu. Kıvılcım Ural'ın '6 yıllık ilişkimiz hiç olmadı. Ben 15 yaşında Kaan'ı tanıdım, 16 yaşında onunla birlikte oldum.' sözleri çok konuşuldu...

  • BETA tarafından
  • 553 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suat Ateşdağlı feat. Gökçe Kırgız - Son Rötuş 03:52

Suat Ateşdağlı feat. Gökçe Kırgız - Son Rötuş

Sorma ille de sorma Bu aşk tanımı tutmuyor Susma kapıda durma Böyle ayrılık başlıyor Bu aşk kalıba sığmadı Bütün sözlerin yalan mıydı Giderken söylediklerin İnan hiç yakışmadı Bu son rötuş ilacım olmadı Benim derdi..

Elyas Taha - Otobüs Durağında 04:09

Elyas Taha - Otobüs Durağında

Sözler “Otobüs Durağında” “Zor olsada yanında kalmak isterdim bu gece. Şu zamana kadar,ne istediysem hiçbiri gerçek olmadı... Onu ilk gördüğüm zaman otobüs durağında saçları kumral”.. Değişiverdim oracıkta, aklımda sözl..

Hakan Kayaner - Bilinmeyen Saati Uygulaması 04:43

Hakan Kayaner - Bilinmeyen Saati Uygulaması

Bilinmeyen Saati Uygulaması şarkı sözleri ile Hiçbir vücut ısısı değiştirmiyorsa mevsim normallerini, Sevmekte yok artık sevmek yok artık hiç kimseyi. Sen yaz saati uygulaması ben kış saati, Ortak bir takvimimiz bile ol..

Taşınmak isterken başına gelene bak! 01:45

Taşınmak isterken başına gelene bak!

KAĞITHANEDEN GAZİOSMANPAŞAYA TAŞINMAK İSTEYEN KADININ BAŞINA ÖYLE BİR ŞEY GELDİ Kİ... ONUN YILLARCA VERDİĞİ EMEKLERLE ALDIĞI EŞYALARIYLA DOLU NAKLİYE KAMYONU 10 METREDEN AŞAĞI UÇTU... GENÇ KADINI SAKİNLEŞTİRMEK HİÇ DE K..

Yağmur'un katili olay yerinde! 02:08

Yağmur'un katili olay yerinde!

Dün sabah saatlerinde boş arazide cansız bedeni bulunmuştu, 16 yaşındaki yağmurun katili babasının dükkan komşusuydu cani dün gece teşhis için yağmurun cesedinin bulunduğu alana getirildi katili gören vatandaşları saki..

3FFFEDFB-36A4-461C-8D36-932925D52A02 02:22

3FFFEDFB-36A4-461C-8D36-932925D52A02

Birini Severseniz, Ondan Başkasını, Artık Görmezsiniz.... Ve Kalbinizde Taşımazsınız !..

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri 01:25

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP’li vekillerin tutuklanmasını eleştiren ve bu yöndeki kampanyaların başını çeken CHP’yi topa tuttu. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, PK..

Merve Deniz - Dönsün Dünya 03:55

Merve Deniz - Dönsün Dünya

Akşamdan kalmayan Anlar Canını yakar mı sahi? Sabretseydin geçer miydi? Yarım kalan bu filmi Yalnız izlersin belki Sonu Bensiz Daha Iyi Miydi? Kaçacak yer kalmadı Tutulmuş Bu Gece Köşeleri Aşkın Kimse Sorsak Olmadı Bulun..

Cihan Güçlü -Seni Çok Özledim 04:07

Cihan Güçlü -Seni Çok Özledim

Ayrıldık evet yıllar önce Çok zor bir karardı Beraberdik yıllar boyu Mutlu bir hayattı Bugün hala yalnızsam Bunca zaman haklı olmalı Olmadı Seni çok özledim Unuttum bütün kırgınlıkları Olmuyor böyle hiç senden ..

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK 01:18

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK

THE MICK, işlevsiz aile ifadesine yeni bir anlam veren, tek kameralı bir komedidir. MACKENZIE aka MICKEY (Kaitlin Olson, Philadelphia'da Her Zaman Güneşli ), küstah, iki bitlik bir dolandırıcılıktır Tüm hayatını sor..

30 Yıldır Su İçmeyen Adam 03:41

30 Yıldır Su İçmeyen Adam

İzmir Torbalı'da yaşayan 42 yaşındaki Taner Özev 30 yıldır hiç su içmediğini, su ihtiyacı hissettiğinde sadece gazlı içecekler kullandığını öne sürdü. Ölsem de su içmem diyen Özev, suyu sadece duş alırken ve diş fırçal..

  • JET TV tarafından
  • 1.331 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy 04:34

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy

Kırklareli - Samandağ Köyü 1982 yılında köyde gizemli bir şekilde çocuklar kaybolmaya başlar. Olayların büyümesi üzerine köylülerden ikisinin jandarmaya verdiği ifade aynen şöyledir. Köyün Muhtarı Cengiz S’nin ifadesi. ..

  • ZULMA tarafından
  • 4.495 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Grup Hepsi - Kalpsizsin 03:25

Grup Hepsi - Kalpsizsin

eren: senin iyi bir kalbin olduğuna inandım bekledim sabırla ama kabul yanıldım sen yalandın e kadar uğraştıysam olmadı aşk sana bir türlü yakışmadı kimsin,kimsin kalpsizsin,kalpsizsin hepsi: sözüne hiç(ha haaa..