#Hiç sevgilim olmadı ne yapmalıyım

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk) 04:22

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk)

Deliye dönüyorum onun adı nefret Gözünü kapayana küfret Neyini çalabilir umduğumun Adımı karalıyo nefret X2 PATRON Bu teknik sanki bruce lee Bir destan yazabilir infaz stilim. Bu içimdeki nefret fuchs değil ceza çarpı..

Ece Mumay - Sade Kahve 02:50

Ece Mumay - Sade Kahve

Sade Kahve şarkı sözleri ile Işkatlefi dert barra hattaytu, Letifteh derd delel boş bıtıltu, İççeğ lefi govende Keyfne bıttıl divene Arama sorma hiç nefes tüketme Bileme beni germe, hiç üstüme gelme Bi kahve istedik ..

İzmir'in Ateşi - Maho G & Ben Fero ( Prod. By Ouz Baydar ) 03:05

İzmir'in Ateşi - Maho G & Ben Fero ( Prod. By Ouz Baydar )

Spotify'dan dinlemek için ; https://spoti.fi/2JxpAwGnApple Music'den dinlemek için ; https://apple.co/361caR6nnSöz : Maho G & Ben FeronMüzik : Ouz BaydarnStüdyo : Yeşil OdanMix & Mastering : Can VolkannArtwork : Boraoffi..

HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

Ezel - Ezel 4.Bölüm | En Zoru Eve Dönmektir - HD 1:30:14

Ezel - Ezel 4.Bölüm | En Zoru Eve Dönmektir - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 4. Bölüm ÖzetnnBahar'ın ani hastalığı Ezel'in planını yeni bir şehr..

  • Dizi TV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Reynmen - Melek (Official Video) 03:22

Reynmen - Melek (Official Video)

Şarkı Sözleri; Hazır değildim Bir anda oluverdi Nasıl anlatsam sana İçimdeki bu derdi Olamıyorum ya Hayallerime mani Seni bir gün görse güneş Utanıpta sönerdi Çok güzelsin yani Meleksin bu garip çocuksa fani Düştüm gök..

Funda Arar - O Şarkıyı Çal ???? 04:07

Funda Arar - O Şarkıyı Çal ????

O Şarkıyı Çal şarkı sözleri ile Gözümün içine bakmasaydın Kalpten kalbe akmasaydın İçime işleyip yakmasaydın sen Gecemi gündüze katmasaydın Güneş gibi doğup batmasaydın Keşke bana bunu yapmasaydın sen Hani hiç kıyamazd..

Zeynep Bastık (& Kenan Doğulu) - Doktor Akustik 03:36

Zeynep Bastık (& Kenan Doğulu) - Doktor Akustik

Tuşlu Çalgılar: Mustafa Nuri Haybat, Çağrı Telkıvıran Elektro Gitar: Gökay Semercioğlu Bas Gitar: Orhan Deniz Akustik Gitar: Doğukan Aydın Davul: Nedim Ruacan Perküsyon: Abbas Karacan Trompet: Tolga Bilgin Trombon: Bulut..

Bahadır Sağlam - Söyleyin Ona 04:08

Bahadır Sağlam - Söyleyin Ona

Söyleyin Ona şarkı sözleri ile Heralde beni baştan avutmuş, Sormamış hiç halim ne olmuş, Yoksa yerim çoktan mı dolmuş? Söyleyin O’na böyle olmaz... Sancısı içimde kor ateş olur, Yakar durur, bitmeyen harbimi. Yarım ka..

Mustafa Ceceli - Dayanak 02:11

Mustafa Ceceli - Dayanak

Söz-Müzik: Doğukan Sarıtaş Düzenleme: Mustafa Ceceli Gitar: Sinan Ceceli Darbuka: Kerem Yıldırımman Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Hüsamettin İstenci Görüntü yönetmeni : Gökhan İlhan Işık şefi : Erkan Mur..

Velet - Dans Et (Official Video) 02:25

Velet - Dans Et (Official Video)

Söz - Velet Beat - Kalifor Mix & Mastering : Kalifor Yönetmen : Sero Films Yapım - VLİNE SÖZLER hadi yolunu yap bebeğim bana bir bak benimle dans edip çekip onu de ki tamam geceyi sabaha kat elini bana bula başımda..

Ezel - Ezel 4.Bölüm | En Zoru Eve Dönmektir - HD 1:30:14

Ezel - Ezel 4.Bölüm | En Zoru Eve Dönmektir - HD

Ezel 4. Bölüm ÖzetnnBahar'ın ani hastalığı Ezel'in planını yeni bir şehre taşır.Aileyle birlikte İstanbul'a dönen Ezel, burada da hayatlarının içinde olmanın bir yolunu bulur. Ancak bu yol, onu acı bir gerçekle yüzleştir..

  • Dizi TV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Erkin Koray -  Seni Her Gördüğümde (lyrics_sözleri) 03:15

Erkin Koray -  Seni Her Gördüğümde (lyrics_sözleri)

Erkin Koray - Seni Her Gördüğümde (lyrics/sözleri) İnan ki senden başka Senden başka, senden başka Hiç kimse yok içimde Kimse yok içimde Yüzüne bakmasam da Başımı çevirsem de Seni her gördüğümde Seni her gördüğümde ..

Esin Kaya - Ah Gönlüm 02:53

Esin Kaya - Ah Gönlüm

Ah Gönlüm şarkı sözleri ile Farzet onu hiç görmedin,farzet onu hiç sevmedin. Değermi bir vicdansıza unut sende unut gönlüm Değer mi bir vefasıza unut sende boşver gönlüm Bak geliyor bak dinle Ah gönlüm ondan sana h..

İdo Tatlıses - Yağmurlar 03:34

İdo Tatlıses - Yağmurlar

Yağmurlar şarkı sözleri ile Ben senden ayrı kalmadım hiç istemem bunu Sevmek öyle şeydir sen ne istesen de bu Yan yanayız dediklerimle şimdi yokum Farkına varmadım ne aptalım ben yokum Bana oynadın Seni istemedim hiç ..

Arda - Muammam 03:04

Arda - Muammam

Muammam şarkı sözleri ile Muammam oldun muammam Hiç umudum yok ama son bi duam var Muammam oldun muammam Belki dönersin tanrım duyarsa Kaç uzun gece daha var Beni yordu vedalar Tebessümleri pahalı Izdırabı bedava ..

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya 04:24

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya

Bir Çaya Bir Sigaraya şarkı sözleri ile Beni sormuşsun dün eski bir ahbaba Ne yapıyor, nasıldır, ne haldedir acaba? Çok merak etmişsen söyleyeyim ben sana Eski bir türküye müptelayım bu sıra Beni sormuşsun dün eski bir..

İTİRAF EDİN! İstanbul’da Doğan, Haliç’te Vaftiz Edilen Peygamber Kim? Türkiye İsmi, İtalya’da Kondu? 40:50

İTİRAF EDİN! İstanbul’da Doğan, Haliç’te Vaftiz Edilen Peygamber Kim?

???? Devlet malzeme ofisi neden stok yapıyor ⁉️ Yeni eve kapanmalar , kapıda mı? 8:55 ???? Sahra hastanesi bahanesiyle ülkeye gelenler, saklanmış olmasınlar ⁉️ Nerede bu adamlar biliyor musunuz ⁉️ 16:47 ???? Antalya’da..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video) 02:29

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video)

Aman güzel yavaş yürü ama Çok güzelsin güldüğün zaman Yapmıyorum sana hiç falan filan Ara beni yaparız mutlaka plan Nası dersen first date mi Bilmem olabilir o ow meybi Kanıma giriyosun tabi çok sevdin Yanıma gelmelisin..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 9 ay önce
Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Kuşun Aşkı İzleyenleri Duygulandırdı 01:04

Kuşun Aşkı İzleyenleri Duygulandırdı

Sosyal medyada paylaşılan bu video izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Sevdiğinin öldüğüne inanmayan kuş onu ayağa kaldırmak için elinden geleni yaptı ama olmadı. Sahibinin onu kağıt havluya sarmaması için elini gagaladı..

Hayvan Kardeş Süper Markette 00:13

Hayvan Kardeş Süper Markette

Sadece ekmek alıp çıkacaktı amma olmadı. ve sepeti almayınca bu halde olunuyor..

  • Cowboy tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vahşi yaşam yok oluyor 01:19

Vahşi yaşam yok oluyor

İklim değişiklikleri, ağaçların yok edilmesi ve kaçak avlanma vahşi yaşamı tehdit ediyor. Uluslararası Doğayı Koruma Birliği’ne göre (IUCN) 2016 vahşi yaşam için iyi bir yıl olmadı...

Geleceğimiz İçin Nüfus Artışı Ne Demek? 06:39

Geleceğimiz İçin Nüfus Artışı Ne Demek?

Tarih boyunca Dünya'da şu anki kadar insan olmadı. 1800'de 1 milyarken günümüzde 7.4 milyara çıkan nüfus aşırı bir artış gösterdi. Peki geleceğimiz için bu ne demek oluyor?..

  • PengoTV tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yine Gaz Bitti, Biz Göremeden E-5'i Bağcılar'da Esir Olduk 02:00

Yine Gaz Bitti, Biz Göremeden E-5'i Bağcılar'da Esir Olduk

Kızlara rezil olduk Duran olmadı yine,Tofaş pişmanlıktır dedik dedik inanmadınız Tof-aşk..

Küba'da bir ilk daha 01:10

Küba'da bir ilk daha

Küba'da halk artık internete evinden erişim sağlayabilecek. Kapılarını açarak, dış dünya ile bağlantı kurmaya başlayan Küba'da bir ilk daha yaşanıyor. Havana hükümeti, ülke nüfusunun sadece yüzde 5'lik bir kısmının evden..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Yüz Tüylerimi Nasıl Alıyorum 03:30

Yüz Tüylerimi Nasıl Alıyorum

Bugün sizlere yüzdeki tüylerimi nasil aldigimi gösterdim. Kullandigim yontemlerin bende hicbir zarari olmadi aksine cildimin daha puruzsuz oldugunu gordum.Umarim yararli bir video olmustur. 18 yasinin altindakiler mutlak..

  • Kadınca tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 8 yıl önce