#Hiç sevgilim olmadı ne yapmalıyım

Hüsranla Biten Künefe Çevirme Şovu 00:20

Hüsranla Biten Künefe Çevirme Şovu

Sıdıka isimli kadın tepsideki künefeyi havaya atarak ters çevirmek istedi fakat sonuç istediği gibi olmadı efendim...

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkunç Helikopter Kazası Kamerada 01:52

Korkunç Helikopter Kazası Kamerada

Piste inmeye çalışan helikopter pilotunun hesap hatası pahalıya mal oldu. Havalanmaya hazırlanan polis helikopteri ile inmeye çalışan diğer polis helikopterinin pervaneleri birbirine çarptı. Çarpışma sonrası dağılan heli..

Seyir Halindeki Aracın Önüne Gökten Düşen Nesne 01:17

Seyir Halindeki Aracın Önüne Gökten Düşen Nesne

Tayland'da araçlar yolda seyrederken nereden geldiği bilinmeyen bir nesne aniden otomobilin önüne düşüyor ve yuvarlanarak yol kenarında duruyor. Sert ve yassı bir şekle sahip olan ilginç nesnenin ne olduğu konsunda herha..

  • JET TV tarafından
  • 540 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Bozdağ 15'ler Olayı Türk Siyasi Tarihinin Siyasi Ahlaksızlık Abidesidir 01:45

Başbakan Yardımcısı Bozdağ 15'ler Olayı Türk Siyasi Tarihinin Siyasi A

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, 15'ler olayı Türk siyasi tarihinin siyasi ahlaksızlık abidesidir. Güneş Motel dahil böyle bir ahlaksızlık abidesine Türkiye şahit olmadı. dedi...

Roller Coaster'da Yaşanan Arıza Korku Dolu Saatler Yaşanmasına Neden Oldu 00:49

Roller Coaster'da Yaşanan Arıza Korku Dolu Saatler Yaşanmasına Neden O

Japonya'nın Osaka kentinde bulunan bir eğlence merkezinde hız treni arıza yaptı. Bilgisayar sistemi raylarda olası bir arıza tespit edince saatte 140 kilometre hızla giden tren acil fren sistemiyle durdu. Yürekleri ağızl..

  • JET TV tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Turabi Takıma Tavır Aldı Oyun Öncesi Toplantıya Katılmadı 65. Bölüm Survivor 2018 03:25

Turabi Takıma Tavır Aldı Oyun Öncesi Toplantıya Katılmadı 65. Bölüm Su

Survivor 2018'de ada oyunu öncesinde takımlar rakip paylaşımını görüşürken Turabi, takıma tavır alarak toplantıya dahil olmadı....

  • BETA tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Damperi Açılan Hafriyat Kamyonu Üst Geçide Çarptı 01:00

Damperi Açılan Hafriyat Kamyonu Üst Geçide Çarptı

İstanbul Sultanbeyli TEM otoyolunda dün meydana gelen kazada Muhsin Beter yönetimindeki hafriyat kamyonu, damperinin açılmasıyla yaya üst geçidine çarptı. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı...

  • JET TV tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Okulda Üzerimde Bomba Var Diyen Youtuber 02:14

Okulda Üzerimde Bomba Var Diyen Youtuber

Sosyal medyanın son günlerde etkisinin giderek artmasıyla birlikte çektiği videoları Youtube koyan kişiler bazen sonuçlarını kestiremeden hareket ediyor.. Arab Andy isimli bir Youtuber üniversitesinde üzerimde bomba var..

  • JET TV tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muharrem İnce: Adam Kazandı 00:19

Muharrem İnce: Adam Kazandı

FOX TV'de izleyiciyle buluşan İsmail Küçükkaya, Muharrem İnce'nin kendisine mesaj attığını ve seçimleri Erdoğan'ın kazandığını kabul ettiğini söyledi. Küçükkaya, Biraz önce Muharrem İnce'ye mesaj attım. 'Adam kazandı' d..

Muharrem İnce: 'Adam Kazandı' Mesajı Atmam Hataydı 00:59

Muharrem İnce: 'Adam Kazandı' Mesajı Atmam Hataydı

Muharrem İnce, canlı yayında mesaj attığı FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya'nın bu mesajı okumasına tepki gösterdi. İnce, Küçükkaya'ya tepki göstererek Orada bir hatam oldu, onu kabul edeyim. Ben onu haber yapılsın diye ..

Ceyhan Başlangıç Işıltılı Göz Makyajı 11:44

Ceyhan Başlangıç Işıltılı Göz Makyajı

Epeydir bu anı bekliyordum ve en sonunda ışıltılı göz makyajını yapabildim.Hayalimdeki gibi olmadı ama fena değil gibi.Siz sevdiniz mi?..

Şimdi Selfie İle Uğraşamam Dostum Tarzı 00:19

Şimdi Selfie İle Uğraşamam Dostum Tarzı

Bu sefer değil, kardeşim. Today Show'da, bir adam Steven Tyler ile bir selfie çekinmeye çalıştı, Ama Steven Tyler bundan çok memnun olmadı..

  • JET TV tarafından
  • 1.535 görüntüleme
  • 6 yıl önce
E-5'te Makas Kazası Anbean Kamerada 00:48

E-5'te Makas Kazası Anbean Kamerada

D-100 Karayolunda makas atarak ilerleyen aracın kazası kameraya yansıdı. Makas atan sürücü, Zeytinburnu'nda arasından geçtiği araçlardan birine hafif çarpınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan araç bariyerlere ç..

Rıdvan Yıldırım - Yıllara Direndik 03:13

Rıdvan Yıldırım - Yıllara Direndik

Yıllara Direndik şarkı sözleri ile Zor olmadı bak gidişin neden? Vaadesi dolmuş ne dediysen önceden. Ayrılık uzun bir yol biliyorsun. Yanımda olman gerek, gidiyorsun. Gel güllerim soldu sensiz Kalbim durdu atmıyor se..

Murat Akyol - Boş Yapma 03:40

Murat Akyol - Boş Yapma

Boş Yapma şarkı sözleri ile Yakın zaman önceydi Hangi yalan alıp götürdü seni Boş yapma artık sana inanmam. Durum gerçekten de vahim Ruhun başkasına kul olmuş Ne yapsak da geri getiremeyiz ki biz seni. Daha çok acı çek..

Erhan Çelik Fetö'den Gözaltına Alındı İddiası 09:01

Erhan Çelik Fetö'den Gözaltına Alındı İddiası

Eski sunucu Erhan Çelik, Rus Büyükelçi Karlov'un vurulma görüntülerinin TRT'de yayınlanmasına ilişkin soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı olduğu iddialarını yalanladı. Çelik İstanbul’da evimdeyim. Bırakın oper..

  • BETA tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İlyas Yalçıntaş Kimseden Şikayetçi Olmadım 04:44

İlyas Yalçıntaş Kimseden Şikayetçi Olmadım

İlyas Yalçıntaş, olaylı Konser Sonrasında Kimseden Şikayetçi Olmadığını Uçankuş'a Anlattı. Türkiye’nin İlk Ve Tek Sosyal Yaşam Kanalı. Hayata Dair Her Şey Uçankuş TV’de...

  • BETA tarafından
  • 249 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin

Söz: Sezen Aksu Müzik: Serkan İzzet Özdoğan Video Prodüksiyon: Videomite Şarkı Sözleri: Yetinmeyi bilir misin? Sana verdiği kadarıyla hayatın Hoş bilsen de bilmesen de Yara bere içinde bu yollardan geçeceksin Kazanmayı..

RTÜK Başkanı'ndan 4 Maaş Açıklaması 01:13

RTÜK Başkanı'ndan 4 Maaş Açıklaması

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin “4 maaş alıyor” iddialarına nokta koydu. “ Hiçbir zaman 4 maaşım olmadı” diyen Şahin, RTÜK ile birlikte sadece bir yerden yönetim kurulu maaşı aldığını açıkladı...

Nikah Masasında Polisi Arayan Gelin İfade Değiştirdi 01:41

Nikah Masasında Polisi Arayan Gelin İfade Değiştirdi

Adana’da nikah masasından polisi arayarak istemediği biriyle zorla evlendirildiğini söyleyen genç kız ifade değiştirdi. Yanlış anlaşıldığını söyleyen Ceylan Beyazkaya kimseden şikayetçi olmadı...

Yol verme meselesi yüzünden kavga çıktı, yumruklar havada uçuştu 02:34

Yol verme meselesi yüzünden kavga çıktı, yumruklar havada uçuştu

Çorum’da yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada yumruk ve tekmeler havada uçuştu. Kavga nedeniyle salgınla mücadelenin en önemli tedbiri sosyal mesafe kimsenin umurunda olmadı...

Tuğçe Kandemir - Annem Gibi (Gidiyorum ama Etmiyorum Eyvallah) 03:39

Tuğçe Kandemir - Annem Gibi (Gidiyorum ama Etmiyorum Eyvallah)

uğçe Kandemir 'in '' Annem Gibi '' şarkısı yorumu sizlerle. '' Annem Gibi '' sözleri; Güvenmek istedim kendime Fırsatım vardı olmadı Birazcık şahlansam yakıştırılmadı Tatmin oldular Elden bir şey gelir mi Kıymet bildi..

Korkusu gözlerinden okunuyordu 01:08

Korkusu gözlerinden okunuyordu

YAŞANAN ONCA ACI TECRÜBE DERS OLMADI... SORUMSUZ BİR ANNE-BABA, İKİ YAŞINDAKİ BEBEKLERİNİ OTOMOBİLDE KİLİTLİ BIRAKIP ÇARŞIYA GEZMEYE GİTTİ... BAKIN O YAVRUCAK, NASIL KURTARILDI?..

Tekirdağ’da tekstil fabrikasında patlama 00:57

Tekirdağ’da tekstil fabrikasında patlama

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasının kazan dairesi bölümünde patlama meydana geldi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı...

Dağlık Karabağ'ı Terk Eden Ermeniler Evleri Yakıyor 00:58

Dağlık Karabağ'ı Terk Eden Ermeniler Evleri Yakıyor

Dağlık Karabağ'da Ermeniler kitleler halinde bölgeyi boşaltmaya başladı. Gidişleri sessiz olmadı. Ermenilerin evleri yaktıkları görüntüler ortaya çıktı...

Aynur Aydın feat. Bünyas Herek - Sahiden 03:07

Aynur Aydın feat. Bünyas Herek - Sahiden

Sahiden şarkı sözleri ile Seni Silen Olmadı Yaran kapanmadı Yoluna serdiğim güller Gidişinle solmadı Saçıma aklar düştü Yüzüme çizgiler Zoruma gidiyor inan Her gece ben ağlarken Ben neden Yaralar içinde kald..

Dönerci krizi fırsata çevirdi 02:22

Dönerci krizi fırsata çevirdi

RESTORANLAR SADECE PAKET SERVİSE DÖNÜNCE İSTANBUL ŞİRİNEVLER'DE BİR İŞ YERİ KABUK DEĞİŞTİRDİ. O DEĞİŞİM SAYESİNDE HEM PATRON KAZANDI, HEM DE ÇALIŞANLAR İŞİNDEN OLMADI. BAKIN NASIL...

Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Suikast Girişimi Yok 02:23

Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Suikast Girişimi Yok

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik suikast girişimi iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu o iddiaları yalanladı. Soylu “Böyle bir suikast girişimi söz konus..

Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Suikast Girişimi Yok 02:23

Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Suikast Girişimi Yok

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik suikast girişimi iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu o iddiaları yalanladı. Soylu “Böyle bir suikast girişimi söz konus..

Dikkat! Kapıda yine hırsız var 02:28

Dikkat! Kapıda yine hırsız var

1 DEĞİL, 2 DEĞİL TAM 3 KEZ SOYULDU. İSTANBUL EYÜP'TEKİ MARKET DÖRDÜNCÜSÜ OLMASIN DİYE İŞİ SIKI TUTTU. HIRSIZLAR BİR KEZ DAHA ŞANSINI DENEDİ AMA BU SEFER BEKLEDİKLERİ GİBİ OLMADI...