#Hiç sevgilim olmadı ne yapmalıyım

Emre Kaya - Aşk Diye Soludum 04:05

Emre Kaya - Aşk Diye Soludum

Dur, bu nasıl acıtan ağır sözler Dur, biteceğine başa dönsek yine Dur, o ilk ateşi yakan öpüş unutulur mu? Dur, yaşanası daha bir ton şey var Dur, çözülemeyecek olan neydi? Dur, hani hiç bitmezdi, bitmezdi, bitmemeliydi ..

Kukuli Trailer 00:25

Kukuli Trailer

Şarkılarıyla milyonların kalbinde taht kuran Kukuli hiç ama hiç yerinde durmuyor. Evin zıpır çocuğu Minky, onları bir gölge gibi takip eden Tinky, Türkiye'nin ilk elektrikli ve hisli arabası Dütdüt, Kukuli'nin ezeli ve a..

Çizgi Film  Musti  Civcivler  Türkçe Dublaj 05:02

Çizgi Film Musti Civcivler Türkçe Dublaj

Musti yumurta almaya çiftliğe gidiyor. Ama nedense orada hiç kimse yok. Hayvanların hiç birini göremiyor. Herkes nereye gitmiş olabilir ki. Bakalım Musti arkadaşlarını bulabilecek mi...

Şevval Sam  Kazim Koyuncu Gelevera Deresi 04:36

Şevval Sam Kazim Koyuncu Gelevera Deresi

Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun Kimse almasun seni yine bana kalasun Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar Gelevera deresi iki dağun arasi Yuzunden silinmesun ..

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra 03:47

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra

Bu Aşka Hiç Kimse Engel Olamaz Ben Seni, Sen Beni Sevdikten Sonra Denizler Asilir, Dağlar Delinir Bizdeki Bu Yürek Olduktan Sonra… Aşk Kolay Değil Bir Emek Gerek Aşkı Yaşatan Sadece Sevmek… Bu Aşka Hiç Kimse Engel Olamaz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Güney Sevdaluğun Sarmadı 03:50

Yusuf Güney Sevdaluğun Sarmadı

Sen beni hiç mi sevmedun Açtiğun yara derun İstesem de kapanmaz Sevdi gönul seni uslanmaz Ağlarum ağlayacak Dermanum da kalmadi Sevdaluğun hiç sarmadi Giderum gideceğum Nerelere bak sevduğum Sensizliğumun üstune..

Mehmet Ali Erbil Ve Nergis Kumbasar Türk Malı'nda!! 01:16

Mehmet Ali Erbil Ve Nergis Kumbasar Türk Malı'nda!!

7 sene önce Show TV ekranlarında yayınlanan ' Türk Malı' dizisi ekranlara geri dönüyor. Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, Instagram hesabından eski eşi Nergis Kumbasar ile ' Türk Malı'nda rol alacaklarını duyurdu. AYRILS..

  • ANKA tarafından
  • 1.403 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Eyvahlar Olsun 04:29

Yalın - Eyvahlar Olsun

Aşk rahatsızlanmakmış yer iz yurt unutmakmış Hiç farkında bile olmadan hep ona uyanmakmış Bir dertli yolcu bu gönül hangi durakta sabahlarmış Onun ruhu bile duymadan sessiz ağlarmış Bana eyvahlar eyvahlar olsun Bug..

Beni Tahmin Et: İki Yabancı Bir Randevu 09:19

Beni Tahmin Et: İki Yabancı Bir Randevu

Birbirini daha önce hiç görmemiş 2 kişiyi buluşturduk. Bakalım neler yaşandı, birbirlerinden etkilendiler mi? Birbirleri hakkında ne kadar yanıldılar..

  • JET TV tarafından
  • 1.813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vücuduna Giren Keneyi Nane Yağıyla Çıkartan Kadın 01:06

Vücuduna Giren Keneyi Nane Yağıyla Çıkartan Kadın

Uzun süre boyunca biz Türk halkının da korkulu rüyası olan kene çıkartmak hiç bu kadar kolay olmamıştır. Kene ısırması sonrası girilen stres ayrı dert, çıkartma fikrine kapıldıktan sonra acaba bir kısmı içeride kalır mı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğçe Pala - Birgün Karşılaşırsak 04:54

Tuğçe Pala - Birgün Karşılaşırsak

ŞARKI SÖZLERİ Bir gün karşılaşırsak ayrıldığımız yerde Eller gibi davranıp görmemezlikten gelme Çevirme hiç yüzünü korkma sen gözlerimden Eller gibi davranıp görmemezlikten gelme Suç kimin günah kimin biliyorsun bunu s..

Almanya'da Alman Çocuğunu Döven Türk Çocuğu 04:31

Almanya'da Alman Çocuğunu Döven Türk Çocuğu

Evet efenim yine bi barzoluk izleyeceğiz. Bu çocuk Almanyada arkadaşlarıyla birlikte bi Alman çocugunu dövüyor Alman çocugu ise hiç karşılık vermiyor hiç ses etmiyor. İzledikçe utandım ama şu var ki bu barzo çocuğunun bü..

  • JET TV tarafından
  • 1.477 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdo Tatlıses - Sabır Allahım 03:36

İdo Tatlıses - Sabır Allahım

Hayır yok aşktan sil yeni baştan Yaşamak lazım mümkünse Yıpranmadan hiç usanmadan Beklemek lazım bittiyse Hayır yok aşktan sil yeni baştan Yaşamak lazım münkünse Yıpranmadan hiç usanmadan Beklemek lazım Sıfırı tükettim..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babutsa - Yar Bana Gelmiyor 03:48

Babutsa - Yar Bana Gelmiyor

Ciğerime Ciğerime Vuruyor Bir Ateş Bu Gecede Aşk Beni Yak Hiç Acıma Halime Ben Yanarım Kaderime Sen Yürü Keyfine Bak Getirin Hesabımı Çekip Gideyim Onsuz Hiç Bir Tat Alamam Yar Bana Gelmiyor Yar Beni Sevmiyor Kim Tutacak..

 Cengiz Imren   Vur Beni 03:07

Cengiz Imren Vur Beni

Bir de baktım ne göreyim Havar allahım Gözlerime inanmadım Yandım allahım Al şu mavzer kurşunuyla Vur beni, vur beni Vur zaten öldürdün beni Al bu mavzer kurşunuyla Vur beni, vur beni Vur zaten öldürdün beni Seni sevmekt..

  • Candy tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Can   Padişah 03:56

Sibel Can Padişah

Sakın üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmeni bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkuyorum sana aşktan söz etmeyemem İnatçıyım derdim çok Dostum çok hiç dermanım yok Ah ne zaman bu ..

Sibel Can   Emret Öleyim 04:23

Sibel Can Emret Öleyim

Ben zaten çıldırdım, yüreyim çöllerde. Avaren olmuşum, sevdam dillerde. Zaten çıldırdım, yüreyim çöllerde. Avaren olmuşum, sevdam dillerde. Deli dolu sözlerin, o güzel gözlerin. Yakıyor yüreğimi bitmek bilmez bu se..

Harun Kolçak  Vermem 03:31

Harun Kolçak Vermem

Sevdirdin kendini bana hiç sorma Bundan sonra sana gözüm gibi ben bakarım Seni hiç kimseler alamaz unutma Kimseler üzemez karşılarına ben çıkarım Bana göre sen benim olmalısın İçime nefes gibi dolmalısın Kaderime yön ver..

Bergen - Benim İçin Üzülme 04:59

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

Hakan Taşıyan - Güz Gülleri 05:21

Hakan Taşıyan - Güz Gülleri

İnanki ağlamadım Hüzünlüyüm sadece Gözlerimdeki nemler çığ gibi Yağar böyle her gece Güz gülleri gibiyim Hiç bahar yaşamadım Ya sevmeyi bilmedim yıllarca Ya sevince geç kaldım Şimdi delicesine Sevmek istesem b..

Şahin  Ağla Yürekli Çocuk 05:16

Şahin Ağla Yürekli Çocuk

Yok hic kimsem yok biliyordun Biliyordun sen son umudumdun Hic birakamam gitmem diyende sen En zor günde birakip gindende sen Simdi bir kenarda hickira hickira Agliyorum cicegim sana degil bana Simdi bir kenarda h..

Bergen - Benim İçin Üzülme 05:03

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

Neden Aldatılırız 03:18

Neden Aldatılırız

Aldatmak, aldatılmak, aşk, ilişki konuları karışık. E günümüzde bir sürü çeşit ilişki biçimi de ortaya çıktı zaten. Serbest ilişki, ciddi ilişki, grup... Neyse anladın sen onları. Zaten artık herkes aşık. Bir hafta bilme..

Güzel Makinistin Tramvay Kazası 01:00

Güzel Makinistin Tramvay Kazası

Güzel makinistimiz önüne geleni ezip geçiyor bir makinist sürücüsü olmak hiç de kolay değil.Kaza anında makinistin de hiç tepki vermemesi de ilginç demek ki bu tür kazalar çok başına gelmiş...

  • JET TV tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya'nın En Küçük Motorsikleti 04:53

Dünya'nın En Küçük Motorsikleti

Şuana kadar pek çok insan büyük araçların nasıl olduğu hep merak etmiştir. Peki ya hiç en küçükleri hiç merak ettiniz mi ? İlk bakışta oyuncak sanılsa da bu taşıtlar sadece küçük versiyonlarıdır. Bu video da sizler için ..

  • JET TV tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ortalığı Boka Bulayan Adam 00:40

Ortalığı Boka Bulayan Adam

Hiç birşeyden hiç birşeyden utanmayan koca adamın yaptığı terbiyesizlikleri izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bonobo ve Şempanzelerin Farkı 02:36

Bonobo ve Şempanzelerin Farkı

Birbirlerine çok yakın türler olmasına rağmen, aralarında ciddi farklar var. Bonobolar savaşma, seviş felsefesini benimsemişler. Hemen hemen hiç kavga etmezler ve küçük anlaşmazlıklar çok kısa sürede çözülür. Bir bono..

  • JET TV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kral Şakir Oyun Zamanı Türkçe Dublajlı Teaser 00:22

Kral Şakir Oyun Zamanı Türkçe Dublajlı Teaser

Laboratuvarda yapılan bir deney hiç beklenmedik sonuçlar doğurur. Deney sonucu Fil Necati’nin telefonundaki oyun ile gerçek dünya arasında bir kapı açılır. Şakir’in ne yapıp edip dünyayı kurtarması gerekir. Ailesi ile ke..

Ferdi Tayfur Uykum Firari 03:53

Ferdi Tayfur Uykum Firari

Koynumda tapulu kaldi bu aci Simdi nerden bulam buna ilaci Gözlerine karsi zayifmi olam Saklamaya gelmez sevda sancisi. Uykum firari gecem firari Ben firari bu saatte Ölüm bir soluk bir nefes kadar Yakin olmus en..

Koyu - Apayrı 02:27

Koyu - Apayrı

Koyu - Apayrı Dinle Bir bakışına tav bu yürek Ama sen hiç anlayamadın Bir çamaşır ipi lazım bir de kürek Çünkü ben hiç yol alamadım Konuşsam ayrı dert, sussam ayrı Diğerlerinden farklı inan, apayrı Bir sarışına muhtaç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 6 yıl önce