#Hi̇kmet buda geli̇r buda geçer müzik dinle

Halkın Gözbebeği Hafız Yusuf Efendi 02:55

Halkın Gözbebeği Hafız Yusuf Efendi

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Ramazana Özel Klipler 01:16

Ramazana Özel Klipler

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio) 03:56

İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio)

#manuşbaba İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio) İki Gözümün Çiçeği Albüm Söz, Müzik, Düzenleme, Şiir Seslendirme : Manuş Baba Manuş Baba Music Production Söz; bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dili..

  • TEK KANAL tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Yılmaz Güney  Yarın Çok Güzel Olacak Oğul 01:26

Yılmaz Güney Yarın Çok Güzel Olacak Oğul

Kerim ile oğlu arasında çok anlamlı bir diyalog geçer. Oğlu da dahil herkese sümüklü böcek tüccarı olduğunu söyler. Zenginlerin arasında böylece girmeyi başarır. Ama bu yüzden okulda arkadaşları oğluyla sümüklü böcek d..

Bir Yudum Nostalji - Klasik Şarkılar ♫☼♫ 33:08

Bir Yudum Nostalji - Klasik Şarkılar ♫☼♫

Bim Bam Bom -- Yasemin Kumral ♫☼♫ Böyle Gelmiş Böyle Geçer Dünya - Gönül Akkor ♫☼♫Füsun Ônal - Ah nerede Vah nerede ********************************************************************* Şarkı isimleri ve sıraları 00:0..

Kuzucuk Tornet Yarışı 03:10

Kuzucuk Tornet Yarışı

Horoz, Kuzucuk ve kaplumbağa kendilerine yaptıkları tornetlerle yarışacaklardır. Yarış başlar, horoz ve kuzucuk düşer. Kaplumbağa en önde başlar. Horoz çeşitli hileler yaparak arkadaşlarını saf dışı bırakmaya çalışır ama..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Onur Koç - Kurşun 03:17

Onur Koç - Kurşun

Dünya yıkılsa üzerime Son sözüm yine iki kelime Otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım Tenden kurşun geçer de Geçmeyen bir sevdan var Unutma her erkeği Diz çöktüren bir kadın var Olmazsa olmazımsın Göz yaşım yaralarımsın..

CAN BONOMO - Hep Bi' Derdi Olur (Akustikhane) 04:53

CAN BONOMO - Hep Bi' Derdi Olur (Akustikhane)

Keyfini bozmadı Yine bana gelmeden Kendine uğradı Geçer zaman geçer gider hemen Kafasına takmadı Sizi yolda görmeden Bileğini kesmişti Kanar şimdi ölür artık gider O der banane, banane Öldün gideli ben Oofff ..

Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama (Video Klip) 04:54

Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama (Video Klip)

Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin defa doğar aşkla yeniden ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

TARKAN - Dilli Düdük 03:39

TARKAN - Dilli Düdük

Söz gümüşse sükut altındır Masal okuyor bilmiyor o zır deli Rüzgar eken fırtına biçer Kendi düşen ağlamaz yarim Sen sen ol kalp kırma Uykuların kaçar sonra Akıllı ol oyuna gelme Tepe takla olursun eden bulur sonu..

TARKAN - Arada Bir 04:10

TARKAN - Arada Bir

YANIYORUM DOSTLAR ŞU SIRALAR EFKARIM VAR KIYAMAM AĞLAMA KARALARI BAĞLAMA GEÇER BU DA GEÇER UMUDUNA DARILMA İNSANIZ, ARADA BİR DENGEMİZ ŞAŞABİLİR AKIL BAŞA DÖNÜNCE YİNE SEVGİYE EĞİLİR ARADA Bİ BEN DE KADERE ..

Nasreddin Hoca Kazan Doğurdu 03:48

Nasreddin Hoca Kazan Doğurdu

Hoca komşusundan ödünç bir kazan alır kazanı verirken içine bir kazan yerleştirir. Komşusu sorar: -Bu ne -Senin kazan doğurdu der hoca da komşu çok sevinir. Aradan bir kaç gün geçer. Hoca yine komşusuna gider 1-2 gün k..

Fatih Kısaparmak  Bu Adam Benim Babam 04:40

Fatih Kısaparmak Bu Adam Benim Babam

Bu adam benim babam Sekiz köşe kasketiyle Omuzunda sekosuyla hey! Cebinde yok parası Bafra'dır cigarası Yüreğindedir yarası Altı çocuk büyütmüş Bir işçi maaşıyla Bu adam benim babam hey! Ağlama benim babam Ağl..

La Case De Papel 3. Sezon 1. Bölüm İzle 49:50

La Case De Papel 3. Sezon 1. Bölüm İzle

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık b..

Söz | 31.Bölüm 2:28:41

Söz | 31.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ 2. Sezon 31’inci bölümü ile ‘Star TV’ ekranlarında!nnTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ‘SÖZ’,..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 246 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 34.Bölüm 2:25:37

Söz | 34.Bölüm

Söz’ün 34. Bölümünde;nNazlı’nın hayatı timin yetişmesine bağlı...nDört bir yanı teröristler tarafından sarılan Tim köşeye sıkışmıştır. Amansız bir mücadelenin tam ortasındayken Agah'ın (Mehmet Özgür) sürpriz planı bütün..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 77.Bölüm 2:16:35

Söz | 77.Bölüm

Yavuz’a(Tolga Sarıtaş) yardım eden Derya’nın(Deniz Baysal) başı beladadır. Mesleğinden atılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Derya için bu olay zor günlerin başlangıcı olacaktır.nMelisa’nın Cahit tarafından tutsak edil..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kuzey Güney 6. Bölüm - Full Bölüm 1:51:08

Kuzey Güney 6. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, önündeki engelleri kendi yöntemleriyle aşarken, hayatını da ortaya koyuyor.nnGüney, hayatlarını değiştiren o gece de, Kuzey'in kendini kaybetme sebebinin, Cemre olduğunu anlar. O andan itibaren, Cemre artık sadec..

  • Dizi TV tarafından
  • 439 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Adıyaman'da feci olay! Okuldan çıkarak evine giden çocuk, servisin altında kalarak yaşamını yitirdi 00:45

Adıyaman'da feci olay! Okuldan çıkarak evine giden çocuk, servisin alt

Adıyaman’da okuldan çıkarak evinin yolunu tutan ve yolun karşı tarafına geçmek isterken öğrenci servisinin altında kalarak ezilen 11 yaşındaki öğrenci, hastanede yaşam savaşını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, Eskisar..

Velet - Çatla 02:17

Velet - Çatla

Velet - Çatla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Elim avucuma sığmıyo ki bu derdim İnadına inadına yaşarım İnadına da yaparım, yapıp bidaha yanarım Sıfırım ben, noktayı da ben koyarım Zorla, şeytanla meleği de bi arada, tutma Y..

KAPO - ZARAR 01:56

KAPO - ZARAR

Söz & Müzik: Kapo Düzenleme: Deslow Yönetmen: Seyithan Kartal ZARAR şarkı sözleri ile olsanda olmuyo olmasan da içim içimi yer sensiz kaldığımda hadi tut elimi götür uzaklara beni bataklıktan çıkmak için tüm bu çaba..

Burak King & Rozz Kalliope - EYVALLAH 03:17

Burak King & Rozz Kalliope - EYVALLAH

Söz Müzik : Burak King Mix Master : Buğra Kunt Aranje : Denizkan Boz Yönetmen: Kadir Yücel Sözler : Yanıyo arada bi Yarayıda sarar gibi Derin bi yara gibi diyemedim eyvallah Diyemedim eyvallah 2x Dön dur dubara gibi Me..

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat 02:16

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat

Vatan için şehit olmuş, canlarını ortaya koymuş olanların anısına saygı ile... Bu vatan bizim! Sözler Başladığı yerde bitmesi gerekiyor Birilerinin de bunu demesi gerekiyor Gözden akan yaşı silmesi gerekiyor Yol yokuş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Rober Hatemo - Yaramaz Çocuk 03:58

Rober Hatemo - Yaramaz Çocuk

Yaramaz çocuk gibi kapımı çalıp gittin Çektiğime cevap bumu beni kendine oyuncak ettin Biliyorum bu kapıdan bir defa çıkarsan dönemezsin Ölüyorum desen bile vazgeçemezsin Buda böyle olsun aşkım Canım yansın yine G..

Kaplanın Keyfine Diyecek Yok :) 01:03

Kaplanın Keyfine Diyecek Yok :)

Kaplan öyle bir sahiplenmişki koltugu :) Uzanmış keyif yapıyor tabi buda onun en dogal hakkı .....

İngiltere, Sokaktaki Yürüyen Ölüler ( Zombiler ) 10:25

İngiltere, Sokaktaki Yürüyen Ölüler ( Zombiler )

İngilterenin sokaklarında yürüyen ölülerin zombiler gibi duruyor.buda herkesi çok korkutuyor.Halüsinojenik ve oldukça bağımlılık yaratan bağımlı madde , İngiltere cezaevlerinde kaosa neden oluyor ve kullanıcılarını ülk..

Palermo 2-0 Fiorentina Özeti Maç Özeti İzle 01:13

Palermo 2-0 Fiorentina Özeti Maç Özeti İzle

30/04/2017 ‘de İtalya Serie A Liginin 34. Haftasında Oynanan Palermo – Fiorentina maçında; Ev sahibi Palermo konuk ettiği Fiorentina karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında skoru 2-0 yaptı buda ..