#Hi̇kmet buda geli̇r buda geçer müzik dinle

Demet Özdemir ve Oğuzhan Özyakup Aşkı Bodrumda Kesinleşti 01:12

Demet Özdemir ve Oğuzhan Özyakup Aşkı Bodrumda Kesinleşti

Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup ile no 309 dizisinin güzel oyuncusu Demet Özdemir'in Bodrum tatiline birlikte çıktıkları görüntülendi. Buda Demet Özdemir ile Oğuzhan Özyakup'un aşk yaşadıklarının kanıtı oldu...

  • ANKA tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahibine Sadık Köpek 01:03

Sahibine Sadık Köpek

Köpekle bir çoçuk dışarı çıkmış ve çocuk köpeğin ipini bırakmasına rağmen kaçmıyor buda sahibine sadık olduğunu gösteriyor seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhteşem Yetenek 00:07

Muhteşem Yetenek

Buda Böyle Bir yetenek Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şener Şen  Tultan 01:32

Şener Şen Tultan

dalılılım buda bebelele......

Bulgaristan Dans Yarışması 02:09

Bulgaristan Dans Yarışması

Bulgaristanın ilginç güzellik yarışmaları ve dans yarışmalarını bilirsiniz. Sitemizde de sevilerek izlenilir buda trans eğlencesi sanırım...

  • JET TV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana 04:48

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana. Deli yağmurla ıslandım sana. Dök içimi kendinden bana. Ellerindi ellerin ısıttığı yüreğimi, Ne olur dur, Dur yalan söyleme asığım sana. Yollardı beni ayıran, hasretindi beni yaralayan..

  • Cowboy tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eypio-Yoksun Başımda 01:38

Eypio-Yoksun Başımda

Yoksun başımda yalnızım yok sırdaşımda Kimse yokmu sen dışında Koydum altında elim taşında Göz yaşımda dert başımda Gönder beni burdan ışınla Yalnızım yazın kışında sordum yok dedi senin suçunda (2X)Gitsin diyo gözün a..

Dilşah Demir Kimdir? 01:26

Dilşah Demir Kimdir?

Güldür Güldür adlı televizyon şovunda oynamaktadır. Dilşah Demir, 1985 yılında İstanbul’da doğmuştur. Babası Gebze’nin tanınmış doktorlarından İsmail Demir’dir. 2003-2004 Yıllarında İzmit Halk Eğitim Merkezinde Oyunculuk..

Damla Çikolatalı Kek Tarifi 05:25

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

Damla Çikolatalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 Tane oda ısısında yumurta 1 Su bardağı şeker Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 2 Su bardağı un Bir iki yemek kaşığı do..

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Enfes Tadıyla Mısır Gevrekli Bol Çikolatalı Kurabiye Tarifi 07:53

Enfes Tadıyla Mısır Gevrekli Bol Çikolatalı Kurabiye Tarifi

Malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı yada margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 2 tane yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 400 gram yaklaşık iki buçuk su bardağı nişasta mısır ya da bu..

Damla Çikolatalı Kek Tarifi 04:05

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

MALZEMELER 3 tane oda ısısında yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 su bardağı dolusu un 2 yemek kasigi un damla cikolataliyi bulamak ..

Mermer Kek Tarifi 05:27

Mermer Kek Tarifi

MERMER KEK TARIFI MALZEMELER 3 tane oda ısısında yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 çorba kaşığı kakao yaklaşık 2 su bardağı un Hazı..

Nutellalı Kek Tarifi 06:15

Nutellalı Kek Tarifi

MALZEMELER Su bardagi ölcüm 250 ml 3 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi süt 1 su bardagi seker Yarim su bardagi siviyag 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 3 yemek kasigi kakao 3 yemek kasigi nutella Yaklasik 2 su bar..

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena 01:17

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena

Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri geliveli neydi Ney veri beni biliyorsa belli beat çok zo..

  • JET TV tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Probiyotik Yoğurt Tarifi 03:19

Probiyotik Yoğurt Tarifi

Probiyotik Yoğurt Faydaları, Probiyotik ve Prebiyotik nedir, sindirim sisteminde yaşayan mikroorganizmalar, sağlıklı bir sindirim sisteminin olmaz ise olmazı dırlar. Bağışıklık fonksiyonları üzerine önemli bir etkiye sa..

Yakut Gözlü Kedi 1966 Türk Filmi İzle 1:47:01

Yakut Gözlü Kedi 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Kore'de ki bir mabette çağlar öncesinden kalma bir buda heykeli vardı, heykelin gözleri dünyanın en büyük yakutlarıyla süslüydü. İnsanlara uğursuzluk getiren bu kızıl taşlar zaman içinde elden ele dolaşmış ve ş..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

Halka Tatlısı Tarifi Şerbetli Mayasız Kolay Sokak Tatlısı 04:50

Halka Tatlısı Tarifi Şerbetli Mayasız Kolay Sokak Tatlısı

Aynı tulumbaya benzeyen bu nefis ve halka tarifi için size detaylı bir video hazırladık. Mayasız olarak hazırladığımız halka tatlıları ağızınıda çıtır çıtır edecek. Tadını kesinlikle çok seveceksiniz. Genelde yaygın ola..

Hamburger Tarifi Köftesi ve Ekmeği Nasıl Yapılır 02:51

Hamburger Tarifi Köftesi ve Ekmeği Nasıl Yapılır

Hamburger tarifi videomuz da kolay hamburger köftesi ve ekmeği nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. Evde hamburger yapımının en büyük faydası kuyruk yağı değil gerçek kırmızı et yiyebilecek olmanız. Bu tarifteki hamburgerin d..

Fırın Nasıl Temizlenir, Fırın temizliği 03:55

Fırın Nasıl Temizlenir, Fırın temizliği

Fırın Nasıl Temizlenir, Fırın temizliği Kullandığım ürünler Decap Four ve Mineralli Krem Bunları kullanın kesinlikle çıkar. Bana en çok sorulan sorulardan biri fırınım nasıl bu kadar temiz görünüyor fırınım 3 senelik ç..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Tarihi Çarşıya Yerleştirilen Deve Figürleri Görenlerin Dikkatini Çekiyor 04:00

Tarihi Çarşıya Yerleştirilen Deve Figürleri Görenlerin Dikkatini Çekiy

Tokat’ta tarihi İpek Yolu üzerine yerleştirilen deve figürlerinden oluşan kervan dikkat çekiyor. Tokat’ta uygarlık kurmuş tüm medeniyetlerin izlerini taşıyan, 5 asır önce kentin tarihi ticaret merkezini oluşturan çarşı t..

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Havalar Soğudu, Hamsinin Fiyatı Yarı Yarıya Düştü 03:03

Havalar Soğudu, Hamsinin Fiyatı Yarı Yarıya Düştü

Havaların soğumasıyla birlikte hamsi bolluğu yaşanıyor. Hamsinin fiyatı Kasım ayında lezzetini bulması ve bollaşmasıyla birlikte yarı yarıya düştü. Kış mevsiminde balıkseverlerin vazgeçilmez lezzetlerinden olan hamsi, ha..

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor 08:51

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor

Antalya’nın Akseki İlçesinde üretilen yavru alabalıklar çeşitli il ve ilçelerdeki üreticilere satılıyor. Antalya’nın Akseki İlçesi Sinanhoca Mahallesi Kozarası mevkiinde yetiştirilen alabalık yavruları talep görmeye başl..

An ve An - Ağla Bebeğim 03:54

An ve An - Ağla Bebeğim

An ve An - Ağla Bebeğim Dinle ŞARKI SÖZLERİ / LYRİCS AĞLA BEBEĞİM HEP BENDEN ALDIN İNAN YARIM KALDIM SONUNDA AMA BÖYLE GEÇER SANMA ALIŞIRSIN ZAMANLA YETER ARTIK ETTİKLERİN BU KAÇINCI TERK EDİŞİN DÖNER DEDİM SANA DÜN..

Koray Avcı - Senin İçin Değer 03:27

Koray Avcı - Senin İçin Değer

Koray Avcı - Senin İçin Değer Müzik Dinle Şarkı Sözleri Görür görmez yeşerdi tüm umutlarım Henüz hazır değilse kalbin, anlarım Yetim bir yalnızlık içinde kor gibi geçer zaman Senin olmadığın her an Rüyalarımda özlemin..

Serdar Ayyıldız Feat. Seren Uzun - Pulim 03:44

Serdar Ayyıldız Feat. Seren Uzun - Pulim

Serdar Ayyıldız Feat. Seren Uzun - Pulim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kar yağiyi tepeden Yel vuruyi kapiden Gitti de benim pulim Göremedim tipiden oyy Oyy duman kara duman Al beni dağdan aşağaa Ay buluta girince Yarin ..