#Hormonal replasman tedavisi rahim İçi kanserini tetikler mi

Doğum Kontrol Haplarının Yan Etkileri Nelerdir 02:12

Doğum Kontrol Haplarının Yan Etkileri Nelerdir

Doğum kontrol haplarının hafif ve geçici yan etkileri olabilir. Ancak ilaca başlayıp bir süre kullandıktan sonra bu etkilerin kaybolduğu görülür. Bu yan etkiler arasında hafif baş ağrıları, göğüslerde dolgunluk ya da mid..

  • NABIZ tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafikte Kitap Okuyan Sürücü 00:25

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü

Sürücülerin, araç kullanırken dikkat dağıtan işlerle meşgul olması, kazaların önemli sebepleri arasında yer alırken İstanbul'da kameralara yakalanan iki sürücünün hareketi bu kadar da olmaz dedirtti. Sürücülerin, araç k..

  • JET TV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pırasalı Börek Tarifi 01:43

Pırasalı Börek Tarifi

Malzemeler 4 adet yufka İçi için 1 kilo pırasa 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 kaşık salça 1 fincan su Biraz tuz Sosu için; 1 bardak süt 1 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ Üzeri için; 1 adet yumurta 3 yemek kaşığı sıvı yağ Ha..

Sadece 3 Malzeme İle Muzlu Kurabiye Yapımı 01:03

Sadece 3 Malzeme İle Muzlu Kurabiye Yapımı

Muzlu Kurabiye (5 Dakikada) Tarifi İçin Malzemeler; 1 paket muzlu puding 1 su bardağı sıvı yağ Aldığı kadar un(2.5 su bardağından biraz fazla) İsteğe göre üzeri için; Benmari usulü eritilmiş çikolata Pudra şekeri Fındık..

İzmir'de Patenle Tehlikeli Yolculuk 00:28

İzmir'de Patenle Tehlikeli Yolculuk

İzmir'de ayaklarında paten bulunan 4 çocuğun şehir içi yolcu otobüsünün arkasına tutunarak yolculuğu tehlikeye davetiye çıkardı...

Fırında Köfte Patates Dizme Yemeği Tarifi 01:47

Fırında Köfte Patates Dizme Yemeği Tarifi

alzemeler 600 g kıyma (ya da kendinize göre ayarlayın) 1 kase ufalanmış ekmek içi 1 yumurta 4-5 diş sarımsak 1 kuru soğan Bir demek maydanoz Tuz Karabiber Pul biber 2 yemek kaşığı domates salçası 3-4 adet patates..

İncirli Kurabiye Tarifi 01:37

İncirli Kurabiye Tarifi

Malzemeler 10 adet incir yarım paket yumuşak margarin 1,5 çay bardağı sıvı yağ 1,5 çay bardağı toz şeker 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1 avuç ufaltılmış ceviz içi 1 tatlı kaşığı tarçın 1 yumurta yarım çay..

Kabaklı Kiş Tarifi 03:06

Kabaklı Kiş Tarifi

Kabaklı Kiş Tarifi İçin Malzemeler İçi için; 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet doğranmış soğan 1 adet havuç 4 adet kabak Karabiber Pulbiber Tuz 3 adet yumurta 1 paket krema (200ml) Bir tutam dereotu 1 su bardağı rendelenmiş..

Neden İşe Girince Herkes Bi' Havaya Girer 02:55

Neden İşe Girince Herkes Bi' Havaya Girer

Şık bir plaza, minimal ofisler, herkesin kıyafeti jilet, toplantılar, mailler, dedikodular, şakalaşmalar, komiklikler, happy hourlar, tekrar toplantılar, mobbingler, çekişmeler, bilgisayarlar, dosyalar, kaybolan veriler,..

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi 01:56

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta 2 yemek kaşığı şeker 1,5 su bardağı un 1 su bardağı süt 1 paket vanilya Yarım paket kabartma tozu İçi için Kahvaltılık sürülebilir çikolata Hazırlanışı: 1.İl..

Elmalı Tarçınlı Kek Nasıl Yapılır 01:15

Elmalı Tarçınlı Kek Nasıl Yapılır

Elmalı Tarçınlı Cevizli Kek Tarifi İçin Malzemeler 4 yumurta 1, 5 su bardağı şeker yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2, 5 su bardağı un 3 orta boy soyulmuş rendelenmiş elma ..

Sodalı Ispanaklı Tepsi Böreği 02:10

Sodalı Ispanaklı Tepsi Böreği

Malzemeler 6 adet yufka 1 şişe soda Yarım su bardağı sıvı yağ İçi için: 500 gr ıspanak 350 – 400 gr lor peyniri 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ Tuz Üzeri için: 1 yumurta sarısı 2 yemek kaşığı yoğurt Hazırlanışı; 1.İç malzem..

Kedicik Kübra'nın 12 Ay 4 Mevsim İzlenilesi Dansı 03:01

Kedicik Kübra'nın 12 Ay 4 Mevsim İzlenilesi Dansı

Canımızın içi, velinimetimiz, aslanlar aslanı yakışıklı hocamız Sayın Adnan Oktar'ın 19 yaşındaki derin göğüs dekolteli kediciği Kübra Yıldırım'ın 12 ay 4 mevsim izlenilesi olay dans videosunu seyretmeden geçmeyin. Kübra..

  • JET TV tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de patenle tehlikeli yolculuk 00:28

İzmir'de patenle tehlikeli yolculuk

İzmir'de ayaklarında paten bulunan 4 çocuğun şehir içi yolcu otobüsünün arkasına tutunarak yolculuğu tehlikeye davetiye çıkardı...

Sinüzit Nasıl Teşhis Edilir 02:07

Sinüzit Nasıl Teşhis Edilir

Sinüzit teşhisinde hastanın hikayesi büyük önem taşır. Muayenede endoskoplarla burun içi incelenir. Teşhis için bunlar yeterli olmadığı takdirde bilgisayarlı sinüs tomografisi çekilir...

  • NABIZ tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şeker Üfleme Sanatı'yla Yapılan Objeler 16:54

Şeker Üfleme Sanatı'yla Yapılan Objeler

Çin'de kameraya yansıyan görüntülerde sanatçının ellerinde şekillenen içi hava dolu sıcak şeker müşterisine sunulduğunda muazzam bir görünüme sahip oluyor efendim...

  • JET TV tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canlı Yayında Yere Kapaklanan Muhabir 01:00

Canlı Yayında Yere Kapaklanan Muhabir

Hafta içi her gün Star’da yayınlanan Balçiçek İlter’le Olay Yeri programında bugün ilginç anlar yaşandı...

  • JET TV tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karpal Tünel Sendromu Nasıl Teşhis Edilir 01:27

Karpal Tünel Sendromu Nasıl Teşhis Edilir

Karpal tünel sendromunda ilk önce hastanın şikayetleri dinlenir. Hasta eğer geceleri sürekli uyuşma ve iğnelenme, gündüzleri ise his kaybı yaşıyor ise avuç içi elle muayene edilir. En belirgin tanı EMG denilen bir testle..

  • NABIZ tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Peynirli Kaşık Dökmesi Tarifi 05:51

Peynirli Kaşık Dökmesi Tarifi

Malzemeler : 2 tane yumurta 2 yemek kaşığı yoğurt Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı artı 2 yemek kaşığı daha un 1 çay kaşığı tuz (peynirinizin tuzuna göre ayarlayın benim kul..

İrmik Mantolu İçinde Ceviz Olan Harika Şerbetli Tatlı Tarifi 06:03

İrmik Mantolu İçinde Ceviz Olan Harika Şerbetli Tatlı Tarifi

Malzemeler 125 gr oda isisinda yumusamis tereyagi yada margarin 2 tane yumurta 2 yemek kasigi irmik 1 yemek kasigi seker 1 cay bardagi siviyag 1 paket vanilya 1 tatli kasigi kabartmatozu Yaklasik 2 bucuk su bardagi un(lü..

İslim Kebabı Tarifi 13:44

İslim Kebabı Tarifi

En şık sunumu ile bugün sizlere köfteli islim kebabı tarifi hazırladık. Ve bizler çok beğendik ve sizlerinde beğeneceğinizi düşündük ve hemen sizlerle tarifini paylaşmak istedik. Misafirlerinize ve ailenize hazırlayabile..

Kazadan Kurtulan Karedenizli Ailenin İstifini Bozmadığı Anlar 00:37

Kazadan Kurtulan Karedenizli Ailenin İstifini Bozmadığı Anlar

Viraja hızlı giren adamın direksiyon hakimiyetini kaybedişi ile spin atan bir araç ve içindeki ailenin gayet soğukkanlı bir şekilde Niye öyle yaptı ki? diye sorgulamaları araç içi kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kakaolu Şık Kek Tarifi 03:31

Kakaolu Şık Kek Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 1 buçuk su bardağı toz şeker 3 yemek kaşığı kakao Çekilmiş fındık içi 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Aldığı kadar un..

Ağız Kanserleri Nasıl Anlaşılır 00:33

Ağız Kanserleri Nasıl Anlaşılır

Ağız kanserleri öncelikle ağız içi muayeneyle anlaşılır. Ardından biyopsi yapılır. Biyopsiyle kanserin tipi anlaşılır, daha sonra MR ve tomografi tekniklerinden yararlanarak kanserin ne kadar yayıldığı araştırılır...

  • NABIZ tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çerkez Tavuğu Nasıl Yapılır 03:25

Çerkez Tavuğu Nasıl Yapılır

Malzemeler: 300 gram Tavuk 1 avuç Ceviz İçi 3 diş Sarımsak 3 dilim Ekmek 100 ml Süt Kırmızı biber 1 yemek kaşığı Zeytinyağı..

Türk Zırhlıları İhracata Yürüdü 02:10

Türk Zırhlıları İhracata Yürüdü

Türk savunma sanayisinin zırhlı kara aracı üreticilerinden Nurol Makina, zırhlı muharebe aracı Ejder Yalçın 4x4 ile yurt içi ve yurt dışı pazarlarda hızla yol alıyor...

 Poğaça Tarifi 01:10

Poğaça Tarifi

Malzemeler 2 su bardağı yoğurt 1 su bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 3 paket kabartma tozu 4,5 su bardağı un İçi için; Peynir Maydanoz Üzeri için; 1 çay bardağı galeta unu Hazırlanışı; 1.2 su bardağı yoğurt,1 su b..

Hıçkırık 3. Bölüm Fragmanı 00:42

Hıçkırık 3. Bölüm Fragmanı

Hıçkırık 3. Bölüm Fragmanı yayında! Kenan ve Engin karşı karşıya kalıyor! Hıçkırık, merakla beklenen yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 15.00'da Kanal D'de! Kenan, tüm konağa kesin olarak gideceğini açıklar. Kutsi il..

Mayasız Kolay Poğaça Tarifi 01:24

Mayasız Kolay Poğaça Tarifi

Mayasız Yumuşacık Peynirli Poğaça Tarifi İçin Malzemeler Yarım su bardağı sıvı yağ 1 yumurta 1 su bardağı süt 1 tatlı kaşığı tuz 1. 5 tatlı kaşığı toz şeker 4 su bardağı un (3. Bardaktan sonra kontrollü ekleyelim) 1. 5 p..

Su Böreği Tadında Pratik Dilimli Börek Tarifi 02:12

Su Böreği Tadında Pratik Dilimli Börek Tarifi

Dilimli Börek Tarifi İçin Malzemeler 4 adet yufka 1 adet büyük boy haşlanmış patates 1 su bardağı ezilmiş beyaz peynir Maydanoz Sosu için; 1 su bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta + 1 adet yumurtanın akı..